2010 Nisan Anneleri

hadi kızlar hepinize iyi akşamlar ben de çıkıyorum eşlere iyi davranmayı unutmayın kendinize iyi bakın hepiciğinizi öptüüüüüüm

selam kizlar
ben bugün bebegimi gördüm 880 gr olmusuz
seker yüklemesinide yapti ve aksi bir durum oldugunda arayacaklarini söyledi
ardindan su 1 haftadir cektigim dis agrisi icin disciye gidim dedim
gitmez olaydim disirde ne sinir ne bisey kalmamis
neyse igne vurdu uyusturmak icin oda dis iltihap oldugu icin fayda etmedi
anlayacaginiz siniri felan canli canli kesti
herseyi hisettim geldigimden beride yatiyorum
bisey yiyemiyorum daha neler gelecek basima onuda bilmiyorum:çok üzgünüm:
ayrica cinsiyetimizide 100% yine göstermedi
biz halen kiz biliyoruz bakalim

canım öncelikle bebişine maşallah bitanem sonrada geçmiş olsun yaaa kıyamama diş çok kötü olıuyo yemek yiyebiliyormusun:teselli:

malesef yiyemiyorum
ayrica sagol iyi dileklerin icin opuyorumnanaktan
valla zaten dis konusunda böyle korkagim
bide islem daha bitmedi yani daha intap inecek 2 hafta sonra tekrar gidecem
biseyler daha yapacak
ama iltihap olmayinca belki uyusuturucunun faydasi olur
sabahtan beri resmen ölüyüm
bi tarafim yok gibi ama agri var

ya zeyracım son gittiğimde böle bi sorunum yoktuki yeni çıktı.bidahaki randevumda bu ayın 18 inde bekleyemecem sanırım.ararım yada ilaç yazdırmak için giderim.bööle nasıl dayanırım her an.

canım maşallah bebişine.inşallah şeker yüklemende iyi çıkar.dişin içinde geçmiş olsun canım.sizinki % 100 kızdır canım.kendini göstermeyince kız derler....opuyorumnanaktan

batuhanım geçmiş olsun canım nasıl dayandın yaa.boşa ağrı çekmişsin okadar.inşallah tekrarlanmaz.bebişin banada kızmış gibi gelio erkek olsa belli olurdu şimdiye dek.hayırlısı olsun canım..

ay kızlar ben yine koptum topikten iş yüzünden. kaynatmışınız akşama devam ederiz mesai bitti ben kaçıyom :lepi:

ya zeyracım son gittiğimde böle bi sorunum yoktuki yeni çıktı.bidahaki randevumda bu ayın 18 inde bekleyemecem sanırım.ararım yada ilaç yazdırmak için giderim.bööle nasıl dayanırım her an.

valla tatlım ben en az 4-5 şişe yazdırmadan parayla almışımdır. her defasında tek şişe yazıyodu o da 1 hafta gidiyodu. e zaten yazdırmaya gitsem o kadar sıra beklicem üstünede kayıt açmak için muayene parası vercem. eğer yazdırırsan aklında olsun aylık diye not düşerse ssk 4 şişe veriyo.
bana artık gaviscon fayda etmiyo özgenin ilacından isticem doktordankaydirigubbakcemile3

ay tarhancım ölemiii yaa onunda faydası belirsiz yani.allahım yardım et eyvahedigeldismile özge ne kullanıo ki?

canım maşallah bebişine.inşallah şeker yüklemende iyi çıkar.dişin içinde geçmiş olsun canım.sizinki % 100 kızdır canım.kendini göstermeyince kız derler....opuyorumnanaktan

cok sagolun kizlar allah razi olsun
valla gelincik canim böyle olacagini bilseydim zaten gitmezdim
o agriyi cekerdim en azindan dis doktoru korkum fazlalasmazdi
bencede a´rtik kiz gibi aman ne olursa olsun hayirlisi olsun
bizede ne güzel dogum heycani basar acabami derken hem vakit gecer opuyorumnanaktan
kizlar ben sizi cok cok öpüyorum
biraz cikim uzanim esime yemek yapim adam isten gelecek
gerci kizacak niye yaptin diye ama kendimizi düsünüp onlari unutmamali zemuszemus
hadin öptüm

ben geldiiiim. aşure eşliğinde mevlüt vardı kaynanamda. ama sandalye tepesinde oturmaktan koptu belim yaaaaa

ya var ya aklım çıkıyo, o kadar tahlil yaptık, taş bile düşürdüm hiçbiri bu kadar germedi beni. p. tesi dr. kontrolüm var. 2 ay oldu görmeyeli. ya bana erkek derse? hoş gören kız bu karnından belli diyo ama ne bilem. valla rivayetlerden medet umar hale geldim.

merhaba nasılsınızzz?? ben geldim siz yoksunuz yaaa..

tarhancım aşkın kabarmış bugün hayırdır??

ben geldim şekerler:))))

ayyy biraz kayboldum neler kaçırmışım:)))demek bugün kocaları sevme günü haaa:))))süper olmuş bu:))))

ay tarhancım ölemiii yaa onunda faydası belirsiz yani.allahım yardım et eyvahedigeldismile özge ne kullanıo ki?

hayatım ben hamileliğimden öncede bu sorunu yaşıydum hamilelikle birlikte arttı. hatta en başından beri en büyük şikayetim buydu. son haftaya kadar gaviscon işe yarıyodu artık bana fayda etmiyo. alakası varmı bilmiyom ama demir ilacına başlamamla iş çığrından çıktı geceleri uyutmuyor. yani benim ki birazileri seviyede sen bir dene işe yaramazsa daha etkili birşeylere o zaman geçersin.
özgenin de doktoru iddia etmiş bir ilaç vermiş bu çözecek demiş ve haklı çıkmış:lepi:

merhaba nasılsınızzz?? ben geldim siz yoksunuz yaaa..

tarhancım aşkın kabarmış bugün hayırdır??
merhabalar canım sen nasılsın? çok kaynattık bugün akşama gel yine kaynatalım.

ay sorma şekerim eşime aşkım kabardı iyice bugün pek bir iyimserim gerçi benim eşim anlayışlıdır beni zaten pek üzmez ama bugün daha bir tatlı geliyo bana:kedi::asigim:

aaa bu arada bu akşam güllüoğlu pastanesindeydik bebek şekerleri gördüm çok hoşlardı. kilosu 70 tl dediler. bir kiloya 45-50 tane sığarmış. pahalımı iyimi karar veremedim.

tuğbacığım inan bilmiyorum canım fiyatlarını ben bebiş şekerlerinden sormuştum tanesi 2,5 liradan başlıyodu canımcım çikolatasının fiyatlarını bilmiyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…