2010 Nisan Anneleri

Sorma canım bende sezeryandan daha çok korkuyorum. Birde videolar hep yurtdışı kökenli olunca spinal sezeryan hep. Genel anestezi videosu yok.
Bir aksilik olmasada bebişler normal doğumla doğsalar. :Saruboceq:

ayyy yookkk zeyraaa sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3

kesinlikle kaşımıcakmışsın canım. al bepanteni sür. zaten içinde emziren annelerin göğüs çatlakları ve yaraları için yazıyor. hemen başla bence:)

ben bepanteni erzurumun soğuk kış şartlarında çok kullanmıştım çantamdan eksik etmezdim gerçekten çatlaklara çok iyi geliyo bende alayım gerçi ben şu an hiç bişey kullanmıyorum önceden beb yağı o kadarboshayallersmile

aman canım sakın izleme yaa ben izledim kafamdan atamıyorum o görüntüleri canımcım :a015:

Zeyracım atılacak gibi değil gerçekten. Annelik ne zor bir iş. Vallahi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum. 4 çocuk nasıl baş etmiş bizle.

ayyy yookkk zeyraaa sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3

canım aslında öyle ama normal doğumdada bazen alttan kei atılıyomuş o daha zor oluyomuş iyileşmesi falan yaa eyvahedigeldismile hep öyle diyolar canımcım ne bilim ben sanırım bu gidişle genel anesteziyi tercih ediceğim canım görmim duymayayım çünkü izledim bir kere o görüntülerimafoldumben

selammmmm kızlar ben geldim işim anca bitti eve geldim yemek yedik ütü yaptım anca oturdum vallahi siz neler yaptınız bakalım bi kaç sayfa okuyabildim ....

Zeyracım atılacak gibi değil gerçekten. Annelik ne zor bir iş. Vallahi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum. 4 çocuk nasıl baş etmiş bizle.

:çok üzgünüm:bilmiyorumkismile canım valla öyle annelerimizin kıymetini insan hamile olunca bir ke daha anlıyo:asigim:

selammmmm kızlar ben geldim işim anca bitti eve geldim yemek yedik ütü yaptım anca oturdum vallahi siz neler yaptınız bakalım bi kaç sayfa okuyabildim ....

hoşgeldin canım ne yapalım bugünü kociş günü ilan ettikişte bildiğin gibi çatlaklardan falan bebk şekerlerinden çikolatalarından konuşuyoz karışıkboshayallersmile

doğum konularına girmişsiniz sezaryan artık mecburi durumlarda kullanılacak saglık bakanlıgı yasakladı ve ayrıca normal doğumda da kesi oldugun en geç 15 günde iyileşiyor ama sezaryan daha uzun süre de ve normal doğumda ıkınamazsan kesi atılıyor zaten kasılmalar bes dk ile üç dk ya düşmeden hastaneye gitmemek lazım bence...

Canım herkes aynı şeyi söylüyor, kasılmların 5 dk. düşmesini bekleyin diyorlar. Ama hiç bizimki tecrübesi olmayanlar korkudan bekleyemez gibime geliyor. Panik yaparız. delikafadulden

bebek çikolatası konusunda da bence deymez yaw çok pahalı şekerler daha iyi bence kızlar ya hem hatıra olarakda kalabiliyor hemde daha süslü bee

iyi geceler kızlarrrr
ayy bir yoruldum bir yoruldum bugün yeni oturdum sayılır
nasılsınız bakalım bugün ?
biz iyiyiz oğlumla aslında tetenoz aşımızın 2. sini vurulmamız gerekiyordu ama yarına erteledik
doğumdan bahsedilmiş bende izlemedim daha kızlarya ama dün bir tanıdığım doğum yaptı abimin eşinin gelinleri oluyor kızcağızın gece 2 de başlamış sancıları sabah 7 ye kadar evde beklemiş sonra hastaneye gitmiş ve 8 de doğumhaneye almışlar öğlen 2 de anca doğurmuş sanırım biraz zor olmuş
onu duyunca korktum valla ve kız bütün hamileliği boyuncada çok hareketliydi ve sadece 8 kilo almıştı

Canım herkes aynı şeyi söylüyor, kasılmların 5 dk. düşmesini bekleyin diyorlar. Ama hiç bizimki tecrübesi olmayanlar korkudan bekleyemez gibime geliyor. Panik yaparız. delikafadulden

ama beklemezseniz bu sefer hastanede beklemek zorunda kalacaksınız o daha yıpratırıcı bence... yada suni sancı verecek ......

neyse teyzoşlar biz yatmaya kaçıyoruz belim çok ağrıdı öptük sizleri:1hug: hepinize bol uykulu rahat bir gece diliyoruz kızımla yarın görüşmek üzere hayırlı geceler

Nazcım iyi geceler, yorma kendini.
8 kilo alıpta zorlandıysa of of. Normal doğumu yapmış canım?
Nazirecim eşime baksan korkusundan acaba doğuma yakın hastaneye yatırırlar mı diyor? Bende ne demek hastane babamızın, bir ay önceden yatarız diyorum.

kıyamam seni düşündüğü için öle sölemiştir sen öok acı cekme diye dir...

neyse teyzoşlar biz yatmaya kaçıyoruz belim çok ağrıdı öptük sizleri:1hug: hepinize bol uykulu rahat bir gece diliyoruz kızımla yarın görüşmek üzere hayırlı geceler
dinlensinn teyzemizde gizemimizde
iyi geceler tatlı rüyalar canımcım

iyi geceler canımm valla yormayacağım diyorum ama elimde değil bir kere başladımmı devamı geliyor
normal doğum yaptı tatlım hatta yılbaşı gecesi de sancılanmıştı hastaneye gitmiş ama açılma falan olmadığı için bir kaç saat sonra göndermişler dün de tekrar gitmişti hatta ben çok şaşırdım o kadar zorlanmasına hep derlerya ne kadar çok hareketli olursanız daha rahat doğurursunuz diye

sorma canım ben de 18 de geldim 22 30 da anca oturdum vallahi bebişiniz ömürlü olsun cnm herkesin doğumu aynı olacak diye bişey yok ki kuzum kendimizi korkutmayalım bence analarımız nası dogurduysa bizde öle catır catır doğurcaz...

aminnn canımm inşallahh
valla bende kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum herkes aynı olmayacak diye artık yaşayıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…