ben hamile kalmadan önce bebeğe karar verdiğimizde fotolara bakmıştım. ve sezeryan beni doğumdan daha çok korkutmuştu. hamile kaldıktan sonra hala izlemedim çok merak ediyom ama kendimi tutmaya çalışıyom sende izlemeseydin keşke canım yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aboovvv sıraya gireyim yani ben:lepi:
kesinlikle kaşımıcakmışsın canım. al bepanteni sür. zaten içinde emziren annelerin göğüs çatlakları ve yaraları için yazıyor. hemen başla bence:)
aman canım sakın izleme yaa ben izledim kafamdan atamıyorum o görüntüleri canımcım :a015:
oyy ben hatır hatır kaşıdım yandıkkkkkaydirigubbakcemile3kesinlikle kaşımıcakmışsın canım. al bepanteni sür. zaten içinde emziren annelerin göğüs çatlakları ve yaraları için yazıyor. hemen başla bence:)
ayyy yookkk zeyraaa sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3
Zeyracım atılacak gibi değil gerçekten. Annelik ne zor bir iş. Vallahi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum. 4 çocuk nasıl baş etmiş bizle.
selammmmm kızlar ben geldim işim anca bitti eve geldim yemek yedik ütü yaptım anca oturdum vallahi siz neler yaptınız bakalım bi kaç sayfa okuyabildim ....
doğum konularına girmişsiniz sezaryan artık mecburi durumlarda kullanılacak saglık bakanlıgı yasakladı ve ayrıca normal doğumda da kesi oldugun en geç 15 günde iyileşiyor ama sezaryan daha uzun süre de ve normal doğumda ıkınamazsan kesi atılıyor zaten kasılmalar bes dk ile üç dk ya düşmeden hastaneye gitmemek lazım bence...
Canım herkes aynı şeyi söylüyor, kasılmların 5 dk. düşmesini bekleyin diyorlar. Ama hiç bizimki tecrübesi olmayanlar korkudan bekleyemez gibime geliyor. Panik yaparız. delikafadulden
Nazcım iyi geceler, yorma kendini.
8 kilo alıpta zorlandıysa of of. Normal doğumu yapmış canım?
Nazirecim eşime baksan korkusundan acaba doğuma yakın hastaneye yatırırlar mı diyor? Bende ne demek hastane babamızın, bir ay önceden yatarız diyorum.
dinlensinn teyzemizde gizemimizdeneyse teyzoşlar biz yatmaya kaçıyoruz belim çok ağrıdı öptük sizleri:1hug: hepinize bol uykulu rahat bir gece diliyoruz kızımla yarın görüşmek üzere hayırlı geceler
Nazcım iyi geceler, yorma kendini.
8 kilo alıpta zorlandıysa of of. Normal doğumu yapmış canım?
Nazirecim eşime baksan korkusundan acaba doğuma yakın hastaneye yatırırlar mı diyor? Bende ne demek hastane babamızın, bir ay önceden yatarız diyorum.
iyi geceler kızlarrrr
ayy bir yoruldum bir yoruldum bugün yeni oturdum sayılır
nasılsınız bakalım bugün ?
biz iyiyiz oğlumla aslında tetenoz aşımızın 2. sini vurulmamız gerekiyordu ama yarına erteledik
doğumdan bahsedilmiş bende izlemedim daha kızlarya ama dün bir tanıdığım doğum yaptı abimin eşinin gelinleri oluyor kızcağızın gece 2 de başlamış sancıları sabah 7 ye kadar evde beklemiş sonra hastaneye gitmiş ve 8 de doğumhaneye almışlar öğlen 2 de anca doğurmuş sanırım biraz zor olmuş
onu duyunca korktum valla ve kız bütün hamileliği boyuncada çok hareketliydi ve sadece 8 kilo almıştı
aminnn canımm inşallahhsorma canım ben de 18 de geldim 22 30 da anca oturdum vallahi bebişiniz ömürlü olsun cnm herkesin doğumu aynı olacak diye bişey yok ki kuzum kendimizi korkutmayalım bence analarımız nası dogurduysa bizde öle catır catır doğurcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?