2010 Nisan Anneleri

deniz... kızz keçi demesene oğlana şimdi durduk yerde :))) accık inat olcek onlar kadarr... sen aynaya bak bitanemm :)

hem inatta olsalar keçi de olsalarr yerm ben onlarıı yeriimm...

kızlarr maşallahh sohbet almış başını gitmişş :))

kocaları sevme günü ilan edilmiş.. ay benim tatlı kocişim dün çok romantikti :))) bugünde öyle olur inşallah... çok seviyorum onu ya :)) yaa kocamı aşerdim ben şimdi bakk kaydirigubbakcemile3

ayşecimmm canım sıkma ne olur canını .. az kaldı sende bende kurtulacagız yakındaa... benım oğlanda teyzesı bır ınattı bugun bır gorsen .. az kalsın doktora gıtcektım çok az hareket ettii.. ama son 2 saattır.. coştu yavrummmm... depikleyip duruyor opuyorumnanaktan

Ben gıcığım işte.Sevmiyorum.Bugün çok üstüme gelindi işyerinde olsun heryerde.
Oğluşum bile gıcıklık yaptı.Keçilik yaptı.Keçi işte.Babası kılıklı.-tatlicadiarzu-

ayy evett yaa dünürcüm gelemedi... gelinim gün yüzü görcek kızz fena mı :)))anladın sen :))hahaa

deniz... kızz keçi demesene oğlana şimdi durduk yerde :))) accık inat olcek onlar kadarr... sen aynaya bak bitanemm :)

kızz aysemmmm ;tadlummm deme benim mehmet salihime keçi diye...
keçi olcak tabi inatçı bebem benim:)))
refişimmm sorma anladım ben onu:))))))))))))))
valla gelmedi zeynom halen merak ettim, sabah çok erken gitcekti halbuki.....
arasakmı acep.....

Nasıl vuruyo Refiye Teyzesi amanınn.Anladı galiba abooo kız bayağı oynattı karnımı.
Tamam annecim sen paşasın annecim..Ben sana demedim onu.İnat demedim Keçi demedim.BABANA DEDİM.Sen değilsin annecim...

kocalar günü ilan edilmiş,ben dün surat yaptım kocama,o da yorgundu uyudu erkenden.benle dalga gecti anneme şikayet etti nutella yiyom diye:))cok kızmıştım...bugün af mı etsem ne,tavşan daga küsmüş dagın haberi yok...
o uyudu ben mutfakta agladım,bu hamilelik başka bişi,insan herşeyi kafasına takıyo...
herkese iyi akşamlar,eşinize kendinize iyi davranın....a.s.

valla seda cım sohbet bugun kocişleri sevme günü....
bu arada oğluşunun depiklemesine acayip mutlu oldum.....

ilkenurcuğum siz bu akşam sinemaya gideceksiniz dimi bende gelmek istiyorum yaa zaten benim kocişim bu akşam nöbetçi offf yaaa yanlızım evde kızımla canıumız sıkılıncada iğne oyamızı yapıyoruz arada ne yapalım

yawwww azönce dedim ki gel kocişim öpeyim seni....
hayırdır özge ,bişiymi isteycen dedi....ben gene tüm iyi niyetimle hayır canım ne istiyim içimden geldi dedim güldü hadi hadi var bişi çıkar ağzındaki ni dedi....
aman be dedim kk da kocaları sevme günü ilan ettik;senide öpeyim dedim dedim.....
heee diyo yani bu öpücüğü kumama borçluyum:)))
((( kendisi kk yı kuması olarak görüyoda:)))))

o zamn bu geceki sohbetin konusu belli oldu kızlar gece herkes buraya eşler bu durum karşısında ne yaptı gerçi benimkisi malum nöbette bizim hergünkü halimiz ama ben zaten melek gibiyim kocişime sinirlenip öyle iyi davaranırsam kociş ne oldu yaaa der

valla sedacım yaa.Bıktırdılar.Kız 1 saat arayla 2 kere doktora gittim.Hiç kımıldamamış bile....
Şİmdi kudurmya başladı..Kız olsa zilli diyecem ama...

tuğbacığım duydun sanırım bu gece konu çıktı şimdiden bak aramamıza gerek kalmadı:))))

Tamam özge teysesi demicem....
opuyorumnanaktan yeterki sen iste

valla seda cım sohbet bugun kocişleri sevme günü....
bu arada oğluşunun depiklemesine acayip mutlu oldum.....

sağol özgecimm.. şimdide vuruyor.. sanırım annesinin üzülmesine dayanamadı yavrum.. koca moca boş ben en çok oğlumu seviyorum kaydirigubbakcemile3

canımcım kıyamam ya gel gidelimm bitanem... sinemadan sonra gezerizde.. keşke burada olsaydınnn boshayallersmil buarada ana kız pek beceriklisiniz maşallah iğne oyası yaptıgımı düşünemiyorum bile :))

cnım yakın olsam inan gelirdim hep erteledik sinema olayını şu domuz gribi meselesi yüzünden sorma bitanem yoksa biz çok severiz sinemaya gitmeyi size iyi eğlenceler canımcım ehhh övünmek gibi olmasada birazcık marifetliyimdir canım benim kendim öğrendim internetten hiç bir yardım almadan annem bile şaşırdı akannehir nasıl yaptığıma genetik sanırım anneden kıza geçiyo minik kuzucuğumda bana çeker inşallah dünür kız alıncak yeri iyi biliyo olumunekankayizsmile

göbişimin son halini ekledim teyzoşlar bayanssulusmile

ay kızlar sayfam açık ama işten başımı kaldırıp bi türlü bişey yazamadım.ben hala kendime gelmiş deilim midem hala yanıo.sanki yumruk var boğazımda.süt içtim az önce umarım yine hafifler.zeyracım maşallah göbişine..

saolasın cnımcım yaaa ilaç yazmadımı doktorun bitanem yaaa bir sorsan kızlar gaviskon iyi geliyo demişlerdiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…