denizcim... nolduu yine cnımm? ben seni seviyom ama sırnaşık şey
Ben gıcığım işte.Sevmiyorum.Bugün çok üstüme gelindi işyerinde olsun heryerde.
Oğluşum bile gıcıklık yaptı.Keçilik yaptı.Keçi işte.Babası kılıklı.-tatlicadiarzu-
ayy evett yaa dünürcüm gelemedi... gelinim gün yüzü görcek kızz fena mı :)))anladın sen :))hahaa
deniz... kızz keçi demesene oğlana şimdi durduk yerde :))) accık inat olcek onlar kadarr... sen aynaya bak bitanemm :)
hem inatta olsalar keçi de olsalarr yerm ben onlarıı yeriimm...
deniz... kızz keçi demesene oğlana şimdi durduk yerde :))) accık inat olcek onlar kadarr... sen aynaya bak bitanemm :)
hem inatta olsalar keçi de olsalarr yerm ben onlarıı yeriimm...
kızlarr maşallahh sohbet almış başını gitmişş :))
kocaları sevme günü ilan edilmiş.. ay benim tatlı kocişim dün çok romantikti :))) bugünde öyle olur inşallah... çok seviyorum onu ya :)) yaa kocamı aşerdim ben şimdi bakk kaydirigubbakcemile3
ayşecimmm canım sıkma ne olur canını .. az kaldı sende bende kurtulacagız yakındaa... benım oğlanda teyzesı bır ınattı bugun bır gorsen .. az kalsın doktora gıtcektım çok az hareket ettii.. ama son 2 saattır.. coştu yavrummmm... depikleyip duruyor opuyorumnanaktan
kızlarr maşallahh sohbet almış başını gitmişş :))
kocaları sevme günü ilan edilmiş.. ay benim tatlı kocişim dün çok romantikti :))) bugünde öyle olur inşallah... çok seviyorum onu ya :)) yaa kocamı aşerdim ben şimdi bakk kaydirigubbakcemile3
ayşecimmm canım sıkma ne olur canını .. az kaldı sende bende kurtulacagız yakındaa... benım oğlanda teyzesı bır ınattı bugun bır gorsen .. az kalsın doktora gıtcektım çok az hareket ettii.. ama son 2 saattır.. coştu yavrummmm... depikleyip duruyor opuyorumnanaktan
kızz aysemmmm ;tadlummm deme benim mehmet salihime keçi diye...
keçi olcak tabi inatçı bebem benim:)))
refişimmm sorma anladım ben onu:))))))))))))))
valla gelmedi zeynom halen merak ettim, sabah çok erken gitcekti halbuki.....
arasakmı acep.....
valla seda cım sohbet bugun kocişleri sevme günü....
bu arada oğluşunun depiklemesine acayip mutlu oldum.....
ilkenurcuğum siz bu akşam sinemaya gideceksiniz dimi bende gelmek istiyorum yaa zaten benim kocişim bu akşam nöbetçi offf yaaa yanlızım evde kızımla canıumız sıkılıncada iğne oyamızı yapıyoruz arada ne yapalım
sağol özgecimm.. şimdide vuruyor.. sanırım annesinin üzülmesine dayanamadı yavrum.. koca moca boş ben en çok oğlumu seviyorum kaydirigubbakcemile3
canımcım kıyamam ya gel gidelimm bitanem... sinemadan sonra gezerizde.. keşke burada olsaydınnn boshayallersmil buarada ana kız pek beceriklisiniz maşallah iğne oyası yaptıgımı düşünemiyorum bile :))
kızlar benim mesai bitti ben kaçar.. öpüyorum hepinizi
ay kızlar sayfam açık ama işten başımı kaldırıp bi türlü bişey yazamadım.ben hala kendime gelmiş deilim midem hala yanıo.sanki yumruk var boğazımda.süt içtim az önce umarım yine hafifler.zeyracım maşallah göbişine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?