:asigim: iyiyim canımm.. sen nasılsın? mehmet salih bey? yunus daha iyiymiş haberlerini aldım :) çook geçmiş olsun tekrar canımm... a.s.
sen de iyiki varsın cnımm... iyi ki seni tanıdımm opuyorumnanaktan
bende seni çok seviyom canım arkadaşımm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
günaydın kızlar. kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk. şimdi de bugün için yapacak bişeyler bulmaya çalışıyom.
Mesela ne yapabilirsin...
İnternetten bütün bebek sitelerine bakabilrsin.
Kıyafet sitelerine bakabilirsin.Nelerin eksik kalmış bunları çıkartabilirsin.Bebişin cicişlerini yıkayabilirsin(ki ben 1 ay önce yıkamıştım)Bunlar olabilir mesela...
selam kizlar
ben bugün bebegimi gördüm 880 gr olmusuz
seker yüklemesinide yapti ve aksi bir durum oldugunda arayacaklarini söyledi
ardindan su 1 haftadir cektigim dis agrisi icin disciye gidim dedim
gitmez olaydim disirde ne sinir ne bisey kalmamis
neyse igne vurdu uyusturmak icin oda dis iltihap oldugu icin fayda etmedi
anlayacaginiz siniri felan canli canli kesti
herseyi hisettim geldigimden beride yatiyorum
bisey yiyemiyorum daha neler gelecek basima onuda bilmiyorum:çok üzgünüm:
ayrica cinsiyetimizide 100% yine göstermedi
biz halen kiz biliyoruz bakalim
kızz maşallah 2 ay nasıl durdun görmeden yaaa :)) inş. iyi haberlerle geliceksin cnımm.. hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun tatlımm... opuyorumnanaktanya var ya aklım çıkıyo, o kadar tahlil yaptık, taş bile düşürdüm hiçbiri bu kadar germedi beni. p. tesi dr. kontrolüm var. 2 ay oldu görmeyeli. ya bana erkek derse? hoş gören kız bu karnından belli diyo ama ne bilem. valla rivayetlerden medet umar hale geldim.
aminnn.... :Saruboceq: canımm allah sorunsuz sağlkla kurtarsın seni dee... :Saruboceq:senin oğlan da benim kız gibi rahat sanırım içerde.. benimkide 40 hafta dolunca çıkmadı da zorlan çıkardılarr kaydirigubbakcemile3slm tarhan geldım ben
buradan sohbete katılırım vaktım oldukça
bu arada nısan annelerı allah yardımcınız olsun
ben ocak annesıyım 40+2 bıttı bugun
inatla gelmıyor oglum
bızım topıge ugruyormuşsunuz arada
gelın tabı beklerız
ılk bahar bebeklerı olacak sızınkıler...
eyvahedigeldismile kızzz sezeryan demeyelim de ben 2. sezeryanımı olcakk .. ben napiimmm guclubacismileayyy yookkk sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3
günaydınn...günaydın kızlar. kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk. şimdi de bugün için yapacak bişeyler bulmaya çalışıyom.
canımm maşallah kuzucuğuna...inş. şekerinde noral seviyede çıkar.. ayrıca dişin için de çok geçmiş olsunn... diş ağrısı zor oluyo bilirim.. gerçi insanın neresi ağrısa canı ordadır derler ya :)
kızz maşallah 2 ay nasıl durdun görmeden yaaa :)) inş. iyi haberlerle geliceksin cnımm.. hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun tatlımm... opuyorumnanaktan
aminnn.... :Saruboceq: canımm allah sorunsuz sağlkla kurtarsın seni dee... :Saruboceq:senin oğlan da benim kız gibi rahat sanırım içerde.. benimkide 40 hafta dolunca çıkmadı da zorlan çıkardılarr kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile kızzz sezeryan demeyelim de ben 2. sezeryanımı olcakk .. ben napiimmm guclubacismile
günaydınn...
deniz.. cnımm yıkadınmı sen cicilerii.. ayy ben yıkamadım daha ayoll .. şu bat sonu yada marttayıkıyım diyodum ama halledeyim bari bende yaa.. çantamı da hazırlamak istiyorum bu ay sonunda fln.. biberon emzik olayımız kaldı sadece zemuszemus
ayyy
canım arkadaşım gelmiş...Nasılsın refiyecim?Kız iyiki varsın yaaa....
Çok seviyom seni benopuyorumnanaktan
:asigim: iyiyim canımm.. sen nasılsın? mehmet salih bey? yunus daha iyiymiş haberlerini aldım :) çook geçmiş olsun tekrar canımm... a.s.
sen de iyiki varsın cnımm... iyi ki seni tanıdımm opuyorumnanaktan
bende seni çok seviyom canım arkadaşımm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
:umursamaz:klava:alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?