2010 Nisan Anneleri

:kedi::asigim:

günaydın kızlar. kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk. şimdi de bugün için yapacak bişeyler bulmaya çalışıyom.

Mesela ne yapabilirsin...
İnternetten bütün bebek sitelerine bakabilrsin.
Kıyafet sitelerine bakabilirsin.Nelerin eksik kalmış bunları çıkartabilirsin.Bebişin cicişlerini yıkayabilirsin(ki ben 1 ay önce yıkamıştım)Bunlar olabilir mesela...

valla bebeğin eksiği kalmadı kıyafet olarak. yıkama işine gelince hepsi yıkandı ütülendi evde bulunan her boş deliğe yerleştirildi. ben kendimi sokağa atayım diyorum. Ankara da hava biraz ılık gibi.

canımm maşallah kuzucuğuna...inş. şekerinde noral seviyede çıkar.. ayrıca dişin için de çok geçmiş olsunn... diş ağrısı zor oluyo bilirim.. gerçi insanın neresi ağrısa canı ordadır derler ya :)
kızz maşallah 2 ay nasıl durdun görmeden yaaa :)) inş. iyi haberlerle geliceksin cnımm.. hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun tatlımm... opuyorumnanaktan
aminnn.... :Saruboceq: canımm allah sorunsuz sağlkla kurtarsın seni dee... :Saruboceq:senin oğlan da benim kız gibi rahat sanırım içerde.. benimkide 40 hafta dolunca çıkmadı da zorlan çıkardılarr kaydirigubbakcemile3
ayyy yookkk sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile kızzz sezeryan demeyelim de ben 2. sezeryanımı olcakk .. ben napiimmm guclubacismile
günaydın kızlar. kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk. şimdi de bugün için yapacak bişeyler bulmaya çalışıyom.
günaydınn...

deniz.. cnımm yıkadınmı sen cicilerii.. ayy ben yıkamadım daha ayoll .. şu bat sonu yada marttayıkıyım diyodum ama halledeyim bari bende yaa.. çantamı da hazırlamak istiyorum bu ay sonunda fln.. biberon emzik olayımız kaldı sadece zemuszemus

kızlarr size iyi günler ve hayırlı cumalarr... kızım uyandı da okula beslenmesinde götürmek için bişiy istedi.. gidip onu yapayımm... aklımda kalır sonra istedi de yapmadım diye... öpüyorum hepinizi.. inş. öğleden sonra girerim...

Hepsini yıkadım canım.Hatırlamıyor musun valize de yerleştirmiştim misler gibi.Sonra valizi boşaltmıştım yaa...Şimdi tekrar bir ütü istiyor tek valizde tıkış tıkış kırıştı hepsi.Aaa evet bebeğin çantasını hazırlayayım bari ben bu aralar.Nolur nolmaz...

herkeslere günaydınnn nasılsınız nisan anneleriii

ayyy bu gece deliksiz uyudum valla. e tabi 4 gün boyunca sabaha kadar uyuyamayınca artık bu gece bünye isyan etti başalrım reflüne dedi uyudu. daha doğrusu ben öyle sanıyorum ama eşim yinede bir kaç kere fırladın diyo ben hatırlamıyomkaydirigubbakcemile3

refiyecim sen daha önce sezeryan olmuşsun nasıl atlattın çok zorlandınmı? benhayatımda ameliyat olmadığım için çok fena tırsıyom kızzbilmiyorumkismile

kızlar dün bebek şekerlernden bahsetmişsiniz.tarhancımben lavantalı bebek ikramlığı aldım aynı zamanda mıknatıs taktırdım kalıcı olsun buzdolabı süsü olarak kullansınlar diye.üstünede hoşgeldin poyraz bbek yazdırdım nazar boncuğu eklettim.bana tanesi 0,80 kuruşa mal oldu.50 tane aldım.100 adet çok geldi bana.sende böle bişe yaptırabilirsin canım yada içine şekerde koydurabilirsin maliyet çok farketmez.senin için resminide atıom tatlım

http://[url=http://urlal.com/dqqf]
[/url]

Son düzenleme:
günaydın kızlar....acayip açım seker testimz oldu bugun....iyyy ne kötü bişiydi o içirdikleri......

Günaydın Tarhancım Günaydın geliincik

Ben şeker alacağım.Sepetini ve içine biberon aldım minik minik mavi.ıçine badem şekeri koyacağız.100e yakın galiba.Sepeti bembeyaz.Biberonlar da da beyaz var çok cici olacağına inanıoyurm.Ama çubuk falan koyuyorlar onlardan da mı alsam diyorum bir yandan..

:umursamaz::umursamaz::dilcikar::çok üzgünüm:laelaelaelaelae

GÜNAYDINNNNNN KIZLAR;
selam nasılsınız benim işlerimde anca bitti hemen bi bakayım dedim kankimlere neler yapıyorlar diye özgecim aynı gün doğum yapıcakmışız senle sayfayı yeni gördüm hemen bende bilgilerimi yazdım bu arada şeker testinide altlatmışsın geçmiş olsun cnm .
gelincikcim cnm şekerlerin harika ben de bunlardan düşünüyorum mıknatıslı çok mantıklı kalıcı ve çok hoşlar.
tarhancım dün gece sana yazacaktım ama uykuya yenik düştüm gece yazında kan hapı kullandıgın için geceleri sıkıntı çektiğini yazmıstın bende yasadım aynı sorunu gyno ferrosanal vermişti dr um ama mide problemi yasadım şimdi ferplex diye bi kan takviyesi kullanıyorum hiçbir sorunum olmuyo kabızlık sorunu yapar kan hapları genelde hiçbir sorun yaşamıyorum şükür....

özgecim hoşgeldin bitti gitti şeker yüklemesi de geçmiş olsunopuyorumnanaktan

gelincik canım bunlar da çok güzeller ay iyice kafam karıştı benim seninkiler gibimi yoksa biberonlumu. dün gördüğüm çikolataları unutturdunuz bana iyi mi kaydirigubbakcemile3

ayşe canım bende internette gördüm o biberonları sanırım bulabilirsem bende onlardan yaparım çok hoş görünüyorlardı ama bulabilrmiyim bilmiyom

hoşgeldin nazirecim salı günü kontrolüm var kan hapııyla ilgili şikayetlerimi sölicem belki bizde değiştiririz ilacımızı ya da en azından daha güçlü bir mide ilacı yazsa ona da razıyım. kaydirigubbakcemile3

gunaydın guzel nısan annelerı
nasılsınız bakalım

ben ocak annesıyım
40+3 oldu bugun
tarhan cnm
gel tabıkı beklerım
hayırlısıyla bır dogurayım
baksanıza benım oglum ınatçı çıktı

ahmet bey dıyor dun merak etme dogurursun
hafta sonu buyuk ıhtımal

Kızlar Merhana; Grubunuzu sürekli takip ediyorum.
Şekerler bir harika, İzmir'de oturan varsa bebek şekeri için Beyaz Lale'ye gidip kombinasyonu kendileri yapabilirler, Lavantada çok uygun ben geçen gün, Chakra diye bir mağaza varya orada gördüm, minik minik yastıklar yapmışlardı, üzerlerinde işlemeler vardı.
Sizlere bir soru sormak istiyorum, bebek bezi almaya başladınız mı? Ben Huggies'in yeni doğan bebek bezinden bir tane aldım, 3-6, 4-9 mini bebek bezlerinden de bir kaç tane aldım.
Aranızda emzirme yastığı alan yada yaptıran var mı?

Ay çok soru sordum fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…