2010 Nisan Anneleri

ben yapacak iş buldum kendime. yaptım banyomu, fönledim saçımı şimdi doğru maymuna dönmüş suratıma kaş, bıyık müdahalesi yapmaya gidiyom. oradan da bi arkideşle yemeğe gitcez. o da geöen sene anne oldu. bebeği 6,5 aylıkken doğdu, 40 gün küvezde kaldı. şimdi bomba gibi.

bebek bezi konusun da bende kararsızım ,prima ile başlarız eminim ama basta stok yapmayı düşünmüyorum....bakalım cildi nası olcak,kabul edecekmi,birde değiştirmem gerekirse elimde kalır diyorum...

ademir'cim, yastıklar pahalı ama yapılışı kolay bana annem yapacak elyaf falan aldım, yaklaşık 10 liraya falan mal olmuyor bile. kılıfı ile birlikte. Ben yabancı sitelerden okudum yastıkla ilgili deneyimi olanların mesajlarını çok işe yarıyormul, bebek oturmaya başladığında, ay şeklinde olduğu için direk ortasına oturtursan sağa sola da düşme gibi riskleri ortadan kaldırıyor...

Bez için bayağı acele ettik, bir heves aldık bakalım, inşallah pişirmez benim oğlanı..

zeyracım bazen bende gece bağırıveriyom eşime adamcağız dönüyo normal ben sanıyom karnıma tekme atacakkaydirigubbakcemile3 kız zeyra bizim kocalar yakında yatakları ayıracak siz uyuyamıyosunuz hadi bizi de uyutmuyosunuz diyekaydirigubbakcemile3

dogum cantasını soran arkadas

ıcıne 1 tane gecelık kendıme 2 cıft corap terlık örme yelek 2 atlet
1 emzırme
1cıft terlık tulbent
bebek ıcın ıslak havlu
pısık kremı 10tene bez
hastane cıkısı takımı
tasıma cantası
kalın battanıye
ayaklı tulum
bebek corabı
agız mendılı
bebegı sılmek ıcın mendıl
ha bıde kızlar 2 tane hastane cıkısı alın
ben 1tanesını kalıtesı dusuk aldım onu verıcem hastaneye
dıgerını kendım kullanıcam
sımdılık aklıma bu kadar gelıyor
ha bıde 3 tane yatak ortulu hasta bezı koydum
8 tanede orkıd
bızım hastane hasta bezını vermıyor

ben ıyıyım sagolun

kızlar banada hastahanede bazı bayanlar aldığın ıvır zıvırlar dediler hiç kullanılmıyo dediler mesela süt emzirme yastığı flan bu gibi şeyler yerine başka şeyler al dediler birde zıbın takımı yerine bol bol çıtçıtlı badilerden al dediler onlar daha kullanışlıymış ilk başlarda çünkü zıbını 40kına varana kadar bile zor giydiriyosun dediler

guclubacismile hadi sana iyi gezmeler canımkaydirigubbakcemile

e buyrun takıp edınnn
annam bende subata mı kalırım ne

yok cnm
benım tamamen normal olacakkk
oyuzden konusmadım
KIZKARDESIM TIP FAKULTESINDE OGRENCI
ABLA SAKINNN SEZERYAN YAPTIRMA DEDI
HANI MECBUR KALMADIKCA
CUNKU KENDISI DOGUMLARADA GIRIYOR VE BEBISLERE ASI YAPIYOR
OYUZDEN BEN SORMA GEREGI DUYMADIM
AMA SEN SOR AKLINDAKINI
NASILSA COK GUZEL CEVAP VERIYOR

Tarhan bendede su ıcsem mıdemde yara varmıs gıbı agrıyordu
buyuk ıhtımal senınde yemek borunda ıltıhap var
hadı bakalım ıns tum sıkıntılarınız gecer

Tarhan ben en son gönderim mi sana hatırlamıyorum.Ya da sen yazdın mı cevap?

yazdım tatlımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 yok canım şubata kadar da kalmaz heralde yok yani o kadar beklicekseniz birazcık daha bekleyin de birlikte doğuralımkaydirigubbakcemile3

hımm çatır çatır doğurcam diyosun yani ne güzel bende senden cesaret alırım. ben de normal istiyom da epiduralli mi olsa diye düşünüyom ben sorarım artık kaydirigubbakcemile5

Tarhan bendede su ıcsem mıdemde yara varmıs gıbı agrıyordu
buyuk ıhtımal senınde yemek borunda ıltıhap var
hadı bakalım ıns tum sıkıntılarınız gecer

sanada çok geçmiş olsun o zaman canım çaremiz yıldız hanım da deseneopuyorumnanaktan

aynen ya
bıde cnm muayeneye dogum ucretıne zam gelmıs haberın olsun
muayene ssklıya 38,5tl olmus
normal dogum 300
sezeryan 406
haberın olsun
hazırlıklı ol
+epıdural normal ne kadar onu sormadım

aynen ya
bıde cnm muayeneye dogum ucretıne zam gelmıs haberın olsun
muayene ssklıya 38,5tl olmus
normal dogum 300
sezeryan 406
haberın olsun
hazırlıklı ol
+epıdural normal ne kadar onu sormadım

şimdi sen daha çok sinir olmuşsundur 10 gün farkla fiyatlar arttıakannehir
ayyy çok saol canım valla öğrendiğim iyi oldu korkuyodum fiyatlar daha da uçar diye. muayene kötü olmuş doğumda 500-600 göze almıştım zaten o fazla artmamış ama o zamana kadar muayenelerle o kadarı bulur zaten napalım bebişlerin canı sağ olsun

bende zıbını az bodyyi çok alcam mantıklı geldi:lepi:

ben tüm eksiklerimi tamamladım sırada bebek bezi stoğu kaldı.şimdiden alıp stok yapacam.inşallah aldıklarım bebeğimde tarhriş yaratmaz.bundan da korkuyom okadar bez ziyan olur diye.

ben geldim ve kaldıgım yerden devam ediyorum size yetişcem.
aynen cnm bende aldım bir ceşit ama bebekten bebege tahriş durumu değişiyormuş ne yapsak acaba??

cnm ocak 26 da daha cok artacakım sıye duydum
evet sınıroldum
muayene + nst
43,50 verdım cıktım
muayene de sadece alttan baktı
artık herhafta gıdıyorum ya
gecen hafta bakmıstı ultrasona
bende 500u gozden cıkarmıstım bakalım
bebek alısverısını nerden yaptın
bebek arabası aldın mı
bebek bakım setı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…