2010 Nisan Anneleri

tarhan kan hapından ne gbı sıkayetın var
ve mıde ılacı olarak ne verdıler sana

merhaba canım hoşgeldin ben izmirliyim douma hazırlık sayfasında izmirli hamişler diye bi sayfa seni orayada beklerim birbirimize yardımcı olmuş oluruz ama senin bu dediğin magzalar nerde cnm ve sekerler kaça mal oluyor sen yaptırdınmı altın yastıgı evet bende istiyorum onlardan ...
bebek bezi konusunda bende aldım hem huggies hemde prima aldım koydum bir kaç tane canım ... sen kaç haftalıksın bu arada bircem cnm ....

nazirecim tarhancım sağol canım..mevlütümüze yakın belki çikolatada alabilirim ikramlık.yada hastane için çikolata olabilir mevlütte bu lavanta kseleri olur die düşünüom bakalım.

hoşgeldin aşkitom canım napsın oğlun gebzenin en yakışıklı tosunu olmaya çalışıyor bencekaydirigubbakcemile3 nasıl hissediyosun peki nişan falan geldimi? bak görürsün salı günü seni bulacam ama nasıl bulacam ben de bilmiyom ahmet beye gidip aşkitom diye bir hastanız doğurdumu desem napar acabakaydirigubbakcemile3

ben tüm eksiklerimi tamamladım sırada bebek bezi stoğu kaldı.şimdiden alıp stok yapacam.inşallah aldıklarım bebeğimde tarhriş yaratmaz.bundan da korkuyom okadar bez ziyan olur diye.

tarhan kan hapından ne gbı sıkayetın var
ve mıde ılacı olarak ne verdıler sana

ben son kontrolde hem kan hapına hem de tiroit ilacına başladım canım. o zamana kadar da mide yanması yaşıyodum başından beri ama bu ilaçlara başladıktan sonra tavan yaptı uyuyamıyorum artık resmen reflüye çevirdi hatta bir gece acillik olduk istifralardan. sanırım demir hapı iyice tetikledi. önceden gaviscon kullanıyodum ama artık etki etmiyor malesef geceleri yaklaşık 10 kere ağzıma gelen mide sıvısıyla fırlayıp mide yanmasından uyuyamıyorum.

oturarak uyumaya çalışıyorum ama bu seferde bel ağrılarım artıyor.

yani bugünlerde çok mızmızım aşkitomkaydirigubbakcemile3

sagol cnm
valla nısana benzer sarı akıntılar oluyor
bazen bu nısan kırmızı degıl sarı sumuksu oluyormus

he valla gıt de
zatenm cok ıyı bır dr ben cok memnunum
her gıttıgımızde bırsuru moral verıyor cnm

ama dun tepesı atmıstı coook gergındı yanıı
cnm ben senın profılıne adımı soyadımı yazarım
ama profılınden bulabılır mısın?

cnm dahılıyeye gıttın mı

bende de benzer seyler oldu
dahılıyede yıldız hnm var
rennıe surup ve bırtane hap verdı
yemek borumda ıltıhap cıktı

sende salcalı baharatlı asıtlı seyler tuketme mumkun oldugunca
domates cıkolata vs
yastıgını yuksek tut
ve mıde yanmasına ayva cok ıyı gelıyormus
bunu yenı ogrendım bol bol ayva ye
mızmızlıkla alakası yok
bızde gectık bu yollardan
çokk gecmıs olsun

Allah kurtasrsın canım yaa.Biz iyiyizde.Sen nasılsın aslında?
Çanta hazırladın mı?Neler koydun içine şayet hazırladıysan?

aşkitom canım arar bulurum bir şekilde sana neden ziyaretçi mesajı yazamadığımı hala anlayamadım zaten yazı yazacağım alan aktif olmuyor arar bulurum canımcım. en kötü ihtimalle kapı kapı gezer sen aşkitom musun diye bütün anneleri taciz ederimkaydirigubbakcemile3
ya ben daha önce cihangir beye gittim iyi dediler diye nefret ettim adamdan artık ahmet bey çok iyi bencede ama gerçekten bazen çok gergin oluyo taklidimi yapıyo o an çok bozuluyom sonradan çok gülüyomkaydirigubbakcemile3

Ben 27 hafta 6 günlük hamileyim.

Henüz şekerlerle ilgilenemedim, ama kendim yapacağım. Buzdolabı mıktanısı falanda düşünüyorum kalıcı olsun diye.

Nazirecim senin doktorun kim nerde doğum yapacaksın.

Bu arada mide rahatsızlıkları için doktorum vana "rennie duo" şurup verdi, her şikayetinde içebilrisin dedi. Bana iyi geldi, ama her bünye faklı.. a.s

bebek bezini keşke stoklamasaydın. bazı bebeklerde en ii markalar bile alerjik reaksiyona sebep olabilirmiş. o yüzden önce deneyelim diyolar. emzirme yastığı yerinede evdeki küçük bi yastığı kullanabilirsin. masraf yapmana gerek yok.

aa bende yıldız hanıma tiroit için başladım bu salı onada kontrolüm var gittiğimde mide konusunu da konuşurum saol canım. canım değil baharatlı salçalı yiyecekler su bile içsem midem yanıyo ayvayı da denedim ama bir etkisi olmadı malesef. reniie hap kullandım oda kesmedi boş mideyle bile yatsam yaşıyorum bu sorunu ancak sabaha karşı rahat uyuyabiliyorum sonra da kalkıp işe geliyomkaydirigubbakcemile3

eee oğluşuna ne hazırlıklar yaptın anlşatsana biraz son aylar nasıl geçti daha mı zordu?

cnm
cunku coookkk hastası var
o nada kolay degıl
cıhangır bey mıııı?
annemın kıstı vardı gecıstırdı

sonra annemde kıst buyumus
rahmını aldılar
ne dıyosun sen
5 para etmez

Valla ben 3 paket bez aldım.
Prima aldım 2 numara 2 paket.1 peket de 3 numara aldım...

kızlar valla bebek bezini stoklamayı bizde düşündük ama sonrada alerji olur elimizde kalır diye vazgeçtik. sadece tek paket prime yenidoğan alacam ben beğenirsek daha soğrusu oğluş beğenirse devam ederiz zemuszemus

özgeciğim hadi geçmiş olsun canım atlatmışsın şükürler olsun şeker yüklemesini

gelinciğim bayıldım şekerlerine canımcım çok güzeller güle güle kullanın canımcım ama sana bişey diyeyimmi bebk bezi konusunda bizde alıcaktık hatta bitane primadan aldık yeni doğan sonra onu zaten ancak kullanır dediler çabuk büyüdüğü için numarası değişiyomuş sürekli o yüzden vazgeçtik bizim kız minyonmu olacak tombişmi olacak ona göre alıcağız artık bende alıcaktım yoksama canımcım

tarhancığım sende bendensin haaa gece bende uyanıyormuşum eşim öyle diyo otomatiğe bağlamışım devamlı dikkatli dön amn dikkat et dermişim aslında hiç farkında değilimkaydirigubbakcemile3

aşkitom annene çok geçmiş olsun gerçekten 5 para etmez 5 dak ayırmıyo adam yaa bir havalar 2 kere gittim herkes diyordu çok iyi doktor sonradan görcen iyiliğini diye ama yok bi işe yaramaz. canım ya bişey sorcam ahmet beyle epidurali hiç konuştunuzmu bizim hastanede varmı acaba ben daha sormadım da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…