İyiyim canım nasıl olsun?Yorcu bir günün sabahı gene.Allahtan hafta bitti...
Sen nasılsın?
günaydın kızlar bende yeni uyananlardanım hastanelere zam gelmiş çok kötü olmamış ama fiyatlar
daha kahvaltı yapmadım ama hiç iyi değilim her yerim ağrıyor dün saat 3 e kadar hastanede olunca
insanın pestili çıkıyor devlette para ödemiyorsun ama canında çıkıyor malesef.
bende allah izin verirse evimize yakın bi devlet hastanesinde doğum yapacağım
öle 700 800 tl doğuma veremem bedava yaptırmak varken doktorlar zaten alıyorlar
hiç değilse doktora veririm parayı ebelere vs doğum bedavaya gelir bende rahat ederim.
dünde son kararımızı verdik inş bu hafta hastaneden doktor ayarlıcam ve artık sadece ona gidicem.
bide dün tatonoz aşısının 2. dozu vuruldu hastanede kolum gene felç tutmuyor sanki delik deşik oldum
kan şekerim muallakda kaldı öle ayyyy ne çok derdim varmış aman öfffff.gidimde ekmek alıp gelim.
bencede zeyranın dediklerine katılıoum bende bol bol çıtlı bodyler aldım.mother care in 7li paketlerinden aldım.2-3 takımda kedinden eldivenli tulum aldı yeni doğduğunda çok işe yarıomuş.bebek bezi konusunda bende başta öle düşünüodum ama sonradan iki ayrı marka dan yeni doğan 1er tane almayı düşündüm.abartmayacam ama 1-2 pk atacam kenara.işime yaramazsada acımam 1-2 pk bebek bezini.
cnm ocak 26 da daha cok artacakım sıye duydum
evet sınıroldum
muayene + nst
43,50 verdım cıktım
muayene de sadece alttan baktı
artık herhafta gıdıyorum ya
gecen hafta bakmıstı ultrasona
bende 500u gozden cıkarmıstım bakalım
bebek alısverısını nerden yaptın
bebek arabası aldın mı
bebek bakım setı falan
tarhancım işine karışmak gibi olmasın şekerim ama en başta bebek arabasını ben çok fuzuli görüom ya.zaten yeni doğduğu an bebek arabasına koyamıoz minicik oluyolar.ele avuca geldikleri zaman da biz sanslıyız zaten yaza denk gelicek.anca ozaman lazım bize çıkıp gezmek için.yani doğumdan 2-3 ay sonraya bırakabilirsin sende.ben öle yapacam.şuan oto koltuğu aldım hem ana kucağıda olabilio.ben zaten araba kullanıom bi yere gideceksem oda benle arabayla gelicek şuan en çok oto koltuğu işime yarıodu.
canım merhaba bebek şekerlerin çok güzel,çok beğendim ayrıca çok ta uygun almışsın.sanırım istanbula gittiğinde yaptırdın.
canım ben bebek bezi olara 2 tane prima yeni doğandan aldım 98 lik olandan.daha almayacağım zaten onuda 1- 1.5 ay anca yeter dediler...zıbında fazla almadım sadece olsun ilk başta giydiririm diye 2 tane aldım 2 tanede hastaNE ÇIKIŞINDA VAR YETER OĞLUMA....alttan çıtçıtlı aldım bol bol...bu hafta sonu tamamlayacağım bütün eksiklerini artık yıkayıp ütülemem lazım.sen ne yaptın yıkadın mı*
zeyracım farkındaysan düşüncelerimiz zevklerimiz birbirine acaip uyuyo ya opuyorumnanaktan şekerim oto koltuğunu ana kucağı olabilen modellerden al sende daha çok işine yarayacam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?