2010 Nisan Anneleri

İyiyim canım nasıl olsun?Yorcu bir günün sabahı gene.Allahtan hafta bitti...
Sen nasılsın?

bende iyiyim canım.sana msj yazdıktan sonra kanapede uyuya kalmışım daha yeni uyandım.dün gece iyi uyuyamadım birde kötü rüyalar gördümboshayallersmile

:)) aşkitom valla her hafta nst muayene zaten ayda 200 tl yapar işimiz zor.

bende tam sana bunları soracaktım alışverişi ne yaptın diye:) benim oğlum olacak canım. biz şimdilik sadece beşiğe karar verdik çilekten sallanan beşik alacaz yatak takımıyla. oda yapmıyoz zaten
önümüzdei hafta bir gün istanbula gidip bütün alışverişi yapıp gelmeyi planlıyoruz. ama bebek arabası konusunda hala kararsızım doğumdan sonrayamı bıraksak şimdi mi alsak diye.
sen ne yaptın gebzedenmi yaptın alışverişini yoksa sende istanbulamı gittin?
bakım seti de sebamed alacam en iyisi o diyolar

bencede zeyranın dediklerine katılıoum bende bol bol çıtlı bodyler aldım.mother care in 7li paketlerinden aldım.2-3 takımda kedinden eldivenli tulum aldı yeni doğduğunda çok işe yarıomuş.bebek bezi konusunda bende başta öle düşünüodum ama sonradan iki ayrı marka dan yeni doğan 1er tane almayı düşündüm.abartmayacam ama 1-2 pk atacam kenara.işime yaramazsada acımam 1-2 pk bebek bezini.

günaydın kızlar bende yeni uyananlardanım hastanelere zam gelmiş çok kötü olmamış ama fiyatlar
daha kahvaltı yapmadım ama hiç iyi değilim her yerim ağrıyor dün saat 3 e kadar hastanede olunca
insanın pestili çıkıyor devlette para ödemiyorsun ama canında çıkıyor malesef.
bende allah izin verirse evimize yakın bi devlet hastanesinde doğum yapacağım
öle 700 800 tl doğuma veremem bedava yaptırmak varken doktorlar zaten alıyorlar
hiç değilse doktora veririm parayı ebelere vs doğum bedavaya gelir bende rahat ederim.
dünde son kararımızı verdik inş bu hafta hastaneden doktor ayarlıcam ve artık sadece ona gidicem.
bide dün tatonoz aşısının 2. dozu vuruldu hastanede kolum gene felç tutmuyor sanki delik deşik oldum
kan şekerim muallakda kaldı öle ayyyy ne çok derdim varmış aman öfffff.gidimde ekmek alıp gelim.

tarhancım işine karışmak gibi olmasın şekerim ama en başta bebek arabasını ben çok fuzuli görüom ya.zaten yeni doğduğu an bebek arabasına koyamıoz minicik oluyolar.ele avuca geldikleri zaman da biz sanslıyız zaten yaza denk gelicek.anca ozaman lazım bize çıkıp gezmek için.yani doğumdan 2-3 ay sonraya bırakabilirsin sende.ben öle yapacam.şuan oto koltuğu aldım hem ana kucağıda olabilio.ben zaten araba kullanıom bi yere gideceksem oda benle arabayla gelicek şuan en çok oto koltuğu işime yarıodu.

bizde gelenciğim hemen düşünmüyoruz araba işini canım aslında kardeşim alıp yollayacaktı istanbuldan hemen düşünmedik bakalım canım dediğin gibi az bir büyüsünler gezme zamnı gelsin o zamn bakarız artık olmazsa ama dediğin gibi oto koltuğu lazım

hoşgeldin canım ben burdaki devlet hastanesine güvenemedim yoksa orada çok iyi bir doktorun muayenehansiyle başlamıştık.
senin yeni doktorun şimdiden hayırlı olsun canımcım. ya evde olmanın keyfini çıkar sıkma canını hiçbişeyeopuyorumnanaktan

canım merhaba bebek şekerlerin çok güzel,çok beğendim ayrıca çok ta uygun almışsın.sanırım istanbula gittiğinde yaptırdın.
canım ben bebek bezi olara 2 tane prima yeni doğandan aldım 98 lik olandan.daha almayacağım zaten onuda 1- 1.5 ay anca yeter dediler...zıbında fazla almadım sadece olsun ilk başta giydiririm diye 2 tane aldım 2 tanede hastaNE ÇIKIŞINDA VAR YETER OĞLUMA....alttan çıtçıtlı aldım bol bol...bu hafta sonu tamamlayacağım bütün eksiklerini artık yıkayıp ütülemem lazım.sen ne yaptın yıkadın mı*

cnm ben ıst gıttım havuzlu hana
pazar gunu gıtme cunku kapalı
bebek bakım setı nıvea aldım
alısverısımın cogunu ıst aldım uyku setı falan
gerı kalanını caner bebeden aldım
orası fıyatlarda normal
ben nette de arastırıyorum nettekıyle aynı fıyatları kı kargo parası yok
cok alıs verıs edınce evede bıraktılar
300tllık bebek arabasını 270e aldım
markası kraft cıft yonlı
bıde cnm merak etmne
herhafta gıdıosun da
1 hafta muayene acıldıgında
ıkıncı hafta sadece 5 tl nst parası verıyorsun
aylık100tlye gelıyor
yanı son 1,5ay da bu sekıl cagırıyor
150tl falan

kızlar hepınuze hayırlı dogumlar

zeyracım farkındaysan düşüncelerimiz zevklerimiz birbirine acaip uyuyo ya opuyorumnanaktan şekerim oto koltuğunu ana kucağı olabilen modellerden al sende daha çok işine yarayacam tatlım

merhaba canım.sen daha deneyimli olduğun için bi soru soracağım.nst ye ne zaman girmeye başlayacağız*

tatlım ben chicconun ikili setini almayı düşünüyom oto koltuğu ve bebek arabası birlikte. o yüzden zamanlamaya karar veremiyom. birde bizim arabamız yok doğuma kadar alıp almayacağımız da belli değil. bebeği hastaneye falan giderken neyde taşıcaz bilmiyom. o kumaş portbebeler hiç içime sinmiyo. oto koltukları da çok ağır yol boyu taşınmaz elde. of off belirsiz herşey yanikaydirigubbakcemile3 yoksa çok haklısın 2-3 ay sonra lazım olcak bebek arabası.

tşkler canım beğenmene sevindim.ben rizede bu tarzda bi ikramlığın tanesini 1,25-1,50 gibi sordum.ist a gittiğimde bi iki yere baktım aynı fiyattı.bunaları tahtakalenin yukarısında bebek süslemeleri satan yerden aldım.en ucuz orası geldi bana.ayrıca ikram sepeti,altın yastığı,kapı süsü,canım oğlum yazısı da aldım ordan.acaip güzel şeler var.

benimde 2 hastane çıkışım var canım.bence yeterli.pamuklu takımlarım zıbınlarım tulumlarımda yeterince var.bebeğe başka bişe almayacam.kendime emzirme kilodu atlet bi takım daha gecelik alıcam burdan okadar.yıkayıp ütüleme konusunda bende henüz hiçbişe yapmadım.önümüzde hafta sonu yıkar ütülerim sanırım.bu ay sonuda çantamı hazırlayacam annemle birlikte kısmetse.ay ne heyecanlandım yaahihoyyyt

cnm
kalp atısından supelenırsen
hemen nstye alıolar
ama genelde 7,5 aydan sonra her hafta alıyorlar
ben sımdı her hafta gıdıyorum
gunum de doldu
sormak ıstedıklerınız varsa buyrun yardımcı olmaya calısırım

kızlar bende ana kucağını oto koltuğu olabilen modellerden aldım daha kullanışlı olur diye.tabi ben bebek arabaınıda aldım şu ikili modellerden...

zeyracım farkındaysan düşüncelerimiz zevklerimiz birbirine acaip uyuyo ya opuyorumnanaktan şekerim oto koltuğunu ana kucağı olabilen modellerden al sende daha çok işine yarayacam tatlım

eee hemşerüyüz birazcıkta ondan olsa gerek sanurum daaaaaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 canım bakalım ben aslında ilk başlarda acemilik olduğu için alma tarftarıydım sonra vazgeçtik eşimin ablası belki gönderirim dedi orda bitane komşusu varmış ondan alıp belli değil yani çok temiz kullanmış kadın ilk önce gerekli şeyleri alalımda ondan sonra alırız inşallah olmazsa bu arada canım ben evde yapacaktım şekerleri vazgeçtim kardeşim yaptırcak şekerlerimi istanbuldan dedim ona havuzluhan varmış dedim tamam dedi bakarım abla ben dedi bende senin gibi 50 tane yeter diye düşünüyorum birde herkese vermem zaten yakın olan arkadaşlarıma ve akrabalarıma o kadara.s

tarhan oto koltugu almanı tavsıye etmem
2 3 ay kullanılacak bıseymıs
satıcı kız oyle dedı
bosuna set alıp bırsuru para verme
ben coook arastırdım
araba 300 falansa set olarak ıyı bırsey 500 550
ne gerek var
bızımde arabamız yok
zaten cok cıkılmıyorkı dısarı ılk dogdugunda
ben tasıma cantası aldım 2lı settı
dıger cantayı da hastane cantası yaptım
hemde 2lısını 20tlye aldım
30du 20ye aldım
yınede sen bılırsın

sağol TARHANCIM benim gideceğim doktorda çok iyi bir doktor
zaten bizim hastane çevre hastanelerin en büyüğü en donanımlısı
doktorrlarıda hep doç falan he bide benim dayımın hanımı bu hastanede çalışdı yıllarca
herkesi tanıyor ebeleri doktorları vs bende bu şansı değerlendiricem NST falan hepsi ücretsiz
bir tek doktora ve ebelere üç beş ne verirsen işde allah inş gönlüme göre verirde
oğluşuma daha çok harcama yapabilirim...
zaten hiç bişiy alamıyorum beşiğini annanemiz alıcak acele etmiyoruz
toplu alışverişi babane yapıcak oda acele değil zaten aldığım şeyler fazlasıyla yeter
çok şanslı ve bereketli bebekler allah rızıklarını bol etsin inş....
evde olmak çokkkk güzel şimdi kahvaltı yapıcam ama içimde çıkaracakmışım gibi bir his var.
miğdem çok fena:(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…