2010 Nisan Anneleri

sağol canım benim evet çifte bayram darısı herkesin başına. bebişimiz erkek ama hala bi adı yok bulamadık bi tane beğendiremedik bi türlü kaydirigubbakcemile3

kızlar ben de biraz mutfağa gidiyorum yemek hazırlamam gerek. sayfa açık olacak ama ben başında değilim ara ara bakarım.bilginize...

günayder.. cnımm gözünüz aydın.. ablan adına çok sevindim..rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin.. bebeişiniz uzun hayırlı ömürlü sağlıkla büysün inş... sezeryan oldu anladığım kadarıyla.. bebiş çıktıysa ablan da 15-20 dk. ya gelir yatağına canımcım... darısı sağlıkla sorunsuz bi şekilde bizim başımızaa...

ayyy inanamıyorumm oğlumu kucağıma almama 84 gün kaldı :)))

iyi akşamlar kızlarr
şaşırdınız dimi beni bu saatte görünce:)
kurstan gelince anasağlığa gittim tetenoz aşımı oldum bebikimin kalp atışını dinledim tartıldımda:) 22 gün olmuş en son gideli ve kilo almamış görünüyorum ama evdeki tartı öyle demiyor:)
şimdide oğluşum kıpır kıpır keyfim yerinde :)
sizler nasılsınız
günayder canım gözünüzaydın bu arada ne güzel kavuştu yavrusuna ablan darısı başımıza inşallahhh

günayder bebişiniz dünyaya gelmiş,hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün....

ay şu şafak sayma beni öldürcek.dışardan gören 3 ay kaldı diyince aaa ne çabuk geçti zaman dio.bide bana sorun diorum son 3 ay geçmek bilmez.benim sabırsızlığım yetmiomuş gibi kocam da dün akşam oğluuummm çabuk gel senle oynamak istiom deyince hem duygulandım hemde daha da sabırsızlandım.zemuszemus

hoşgeldin canım ya,ohh ne güzel kilo almamışın süper bişi ben kesin kilo aldım valla bu ay da üç kilo almışımdır oyy oyyy diyorum....
ya almadım alamdım son üç ay götürcem kiloları çifter çifter....
oğluşunuda severim ben kıpırdanışı oyy nazar değmesin....

jnazcım tetanozun 2.dozunumu oldun canım.benim doktorum 2.dozu yaptırtmadı doğuma yakın olursun 2.dozu dedi.kafam karştı yaa benim bu işe.

ayy sorma ben eşim askerdeykende bekledim onu 15 öle böle gecti.....şafak saydım durdum...
şimdide oğluşum bana şafak saydırıyo ama vakit gecmek bilmiyo,eşim diyoki ne zaman plakalara gecicez ozaman zaman hızla akcak diyo ......inşlh

aynen şekerimyaa
bide diyolarya en güzel günleriniz bunlar diye :)
hoşbuldum hayatımm anasağlıktaki tartıya göre almamışım canım zaten iki haftadır bende farkındayım kursa gitmek yaradı bana :)
boşver tatlım zaten son ayda alınan kilolar en çabuk gidenlermiş
valla iki gün hiç oynamadı aklım gidiyordu canımyaa çok şükür bugünlere
jnazcım tetanozun 2.dozunumu oldun canım.benim doktorum 2.dozu yaptırtmadı doğuma yakın olursun 2.dozu dedi.kafam karştı yaa benim bu işe.
evet tatlım 2. dozu oldum doktora sormadım ben daha doğrusu ilkinde sormuştum 2. sini yaptırma tarihim geldiğinde de grip aşımı oldum diye 21 gün bekledim

bi izne ayrılsam evde olsam eminim ozaman daha çabuk geçecek zaman.oğlumun hazırlıklarıyla ilgilenecem.üstelik taşınacam da.yoğun günler beklio beni.o yoğunlukla çabucak geçiverecektir eminim.

jnazcım canım hem oğlun hem de kilo almaman için gözün aydın tatlım allah daim etsin
kızlar iyi akşamlar biz çıkıyoruz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüldünzü komcaman

özgecim dün midem den çok sorunum vardı tarhancımla konuşuyoduk mide yanmalarıyla ilgili.doktorun sana yeni bi ilaç vermiş.bayağı ii gelmiş galiba sana .nedir o ilacın ismi canım?bende doktoruma danışacam geceleri uyuyamıom ben ya mide yanmasından..

bi izne ayrılsam evde olsam eminim ozaman daha çabuk geçecek zaman.oğlumun hazırlıklarıyla ilgilenecem.üstelik taşınacam da.yoğun günler beklio beni.o yoğunlukla çabucak geçiverecektir eminim.
evde olsanda çok sıkılırdın belki tatlım
ama en azından daha rahat ederdin
jnazcım canım hem oğlun hem de kilo almaman için gözün aydın tatlım allah daim etsin
kızlar iyi akşamlar biz çıkıyoruz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüldünzü komcaman
canım benim çokk sağoll darısı başına inşallah
sende çokk çokk dikkat et kendine öpüyorum

jnazcım evet belki sıkılırım bi süre sonra ama en azından dinlenirim uyurum.uyku sorunum dert benim çalıştığım için uyuyamıom üstüne üstlük gecede uyuyamıom şimdi.

jnazcım hoşgeldinn...
Seni bu saatte görmek çok güzel...
hoşbuldum ayşecimm bende çok mutlu oldum sizi yakalayınca
bugün eve gelince de bişey yapmadım yemek derdim yok akşama bir arkadaşa davetliyiz hatta bu arkadaşımda ebe:)
sen nasılsın canım
jnazcım evet belki sıkılırım bi süre sonra ama en azından dinlenirim uyurum.uyku sorunum dert benim çalıştığım için uyuyamıom üstüne üstlük gecede uyuyamıom şimdi.

evet tatlım önemli olan dinlenmen zaten

özgecim birazdan göbişimi ekleyeceğim :)
sırf senin için bide boydan çekmeye çalıştım elbiseme bak diye:)

Merhaba güzel anneler, a.s. Nasılsınız?
Kızlar, bende inanılmaz yorulmuşum bugün, eve geldim 2 saat uyuyup kaldım resmen. Şimdide sizlere bir bakayım dedim.

hoşbuldum ayşecimm bende çok mutlu oldum sizi yakalayınca
bugün eve gelince de bişey yapmadım yemek derdim yok akşama bir arkadaşa davetliyiz hatta bu arkadaşımda ebe:)
sen nasılsın canım

Çok yorgunum jnazcım yaa.Çalışmak artık ağır geliyor.Herşey ağır geliyor.Hergün farklı depresif bir durum.Uyksuzluk zaten diz boyu.Yatamıyorum.Kocam da hasta olunca(böbrek taşı düşürüyor) tam üstüste geldi.Birde tabiki dış faktörler var sayamıyorum onları kaynanaymış vs. falan.Tam patlayacağım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…