canım bu arada gözünüz aydın bitanem rabbime şükürler olsun ablanda inan az sonra çıkar merak etme canım en fazla 45 dakika sürüyo oyyy oyyy kızmı erkekmi canım ayyy sizde çifte bayram oluyo desenehihoyyyt
iyi akşamlar kızlarr
şaşırdınız dimi beni bu saatte görünce:)
kurstan gelince anasağlığa gittim tetenoz aşımı oldum bebikimin kalp atışını dinledim tartıldımda:) 22 gün olmuş en son gideli ve kilo almamış görünüyorum ama evdeki tartı öyle demiyor:)
şimdide oğluşum kıpır kıpır keyfim yerinde :)
sizler nasılsınız
günayder canım gözünüzaydın bu arada ne güzel kavuştu yavrusuna ablan darısı başımıza inşallahhh
ay şu şafak sayma beni öldürcek.dışardan gören 3 ay kaldı diyince aaa ne çabuk geçti zaman dio.bide bana sorun diorum son 3 ay geçmek bilmez.benim sabırsızlığım yetmiomuş gibi kocam da dün akşam oğluuummm çabuk gel senle oynamak istiom deyince hem duygulandım hemde daha da sabırsızlandım.zemuszemus
aynen şekerimyaaay şu şafak sayma beni öldürcek.dışardan gören 3 ay kaldı diyince aaa ne çabuk geçti zaman dio.bide bana sorun diorum son 3 ay geçmek bilmez.benim sabırsızlığım yetmiomuş gibi kocam da dün akşam oğluuummm çabuk gel senle oynamak istiom deyince hem duygulandım hemde daha da sabırsızlandım.zemuszemus
hoşbuldum hayatımm anasağlıktaki tartıya göre almamışım canım zaten iki haftadır bende farkındayım kursa gitmek yaradı bana :)hoşgeldin canım ya,ohh ne güzel kilo almamışın süper bişi ben kesin kilo aldım valla bu ay da üç kilo almışımdır oyy oyyy diyorum....
ya almadım alamdım son üç ay götürcem kiloları çifter çifter....
oğluşunuda severim ben kıpırdanışı oyy nazar değmesin....
evet tatlım 2. dozu oldum doktora sormadım ben daha doğrusu ilkinde sormuştum 2. sini yaptırma tarihim geldiğinde de grip aşımı oldum diye 21 gün bekledimjnazcım tetanozun 2.dozunumu oldun canım.benim doktorum 2.dozu yaptırtmadı doğuma yakın olursun 2.dozu dedi.kafam karştı yaa benim bu işe.
evde olsanda çok sıkılırdın belki tatlımbi izne ayrılsam evde olsam eminim ozaman daha çabuk geçecek zaman.oğlumun hazırlıklarıyla ilgilenecem.üstelik taşınacam da.yoğun günler beklio beni.o yoğunlukla çabucak geçiverecektir eminim.
canım benim çokk sağoll darısı başına inşallahjnazcım canım hem oğlun hem de kilo almaman için gözün aydın tatlım allah daim etsin
kızlar iyi akşamlar biz çıkıyoruz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüldünzü komcaman
hoşbuldum ayşecimm bende çok mutlu oldum sizi yakalayıncajnazcım hoşgeldinn...
Seni bu saatte görmek çok güzel...
jnazcım evet belki sıkılırım bi süre sonra ama en azından dinlenirim uyurum.uyku sorunum dert benim çalıştığım için uyuyamıom üstüne üstlük gecede uyuyamıom şimdi.
hoşbuldum ayşecimm bende çok mutlu oldum sizi yakalayınca
bugün eve gelince de bişey yapmadım yemek derdim yok akşama bir arkadaşa davetliyiz hatta bu arkadaşımda ebe:)
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?