bana demir hapını ikile dedi.
Pekmez yemeliyiz
kuru üzüm incir falan...
günayder canım bebişin allahın izniyle haftasına yetişecektir.telaşlanma içini ferah tut.acaba neyden kaynaklanıo doktorun bilgi verdimi veya baştan da bellimiydi durumu.sonradan anlaşılmasıu ilginç çünkü..dualarımız seninle tatlım.
günayderciğim canım sakın sıkılma bence çünkü ultrasyon makinalarında ölçüm herzaman aybnı olmuyo canım benim mesala benim ilk gittiğim doktorumda 10 gün ilerdeydik şimdi gittiğimdeyse 1 hafta ilerde göüküyo canımcım rabbim koruyor meleklerimizi bitanem kilodada öyle canım hiç canını sıkma sen bir yerde okumuştum 10 gün ileri veya geri olabilirmiş canımcım
slm kızlarr... okul dönüşü mamamızı yıyıp ayranımızı içtik :)) birrehavet çöktü ki sormayın... çekyatta sızmışım battaniyein altında.. gece doğru dürüst uyuduğum yok ondan belki de.. 1,5 saat öyle iyi geldi kii...
herkes iyidir umarım...
günayder... cnımm bebişin haftasını yakalıcaktır cnm meraklanma... yada gerileme olmadan bir hafta geriden de olsa sağlıkla doğacaktır güzelim.. kafana takıp stres yapma.. bebişin de etkilenir cnım benimm.. dualarım sizinle yine dee.. rabbim hepimizin meleklerini korusun ve onları sağlıkla bize bağışlasın inş..
sağol canım benim , allah razı olsun hepinizden valla. insanın ailesiyle dertleşemediği yerlerde bile hep birbirimizin yanındayız bu çok güzel keşke hepimiz aynı yerde olsak.
inş dediğin-iz gibi olur. ama artık çok fazla takılmayı düşünmüyorum bu konuya rabbim ne derse o olur. üzüldükçe canım kızım da üzülür de mi ama?
evet canım benim bak ne güzel düşünüyosun biliyorum canım bu streslerimiz bebişlerimiz için ama onları üzüyoruz stres yaptıkça o yüzden yapmayacağızki sağlıklı olsunlar bende şekeri takıyordum eşimin sayesinde sizin sayenizde atlattım sayılır şükürler olsun zaten eşimde diyodu bana sen hep şeker gibiydin tahlillerde o yüzden öyle çıktı diye canım belki seninde fındık burunlu minyon bitane prensesin olacak bak görürsün banada zeynep valla senin tarif ettiğin gibi kızım diyeceksin hadi gül bakalım bi kez teyzoşumuz anam ben size yakın olsam valla kırıp geçiririm sizi gülmekten ne yapalım olsun canım herzaman yanındayız birbirimizin görmesekte hissediyoruzolumunekankayizsmilebayanssulusmile
ya kızlar çok değil azıcık bir iş yapdım ya çok fenayım
kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kolum zaten felç olmuş durumda
ya biz iş yapamıcazmı kimseye bişiy diyemiyorum ne nazlı dicekler valla
yapmasan ev toz içinde of ya kasıklarım şişdi ben yatmaya gidiyorum görüşürüz inş
canım ya çok duygulandırdın beni inanki. okurken gözyaşlarımı tutamadım hala da ağlıyorum ama mutluluktan inanki.kimbilir zeynep teyzesi belki de senin dediğin gibi fındık kurdu olur prensesim. valla çok garip bi duygu yaşıyorum hem ağlıyorum hem de gülüyorum inanki Allah seni de hep güldürsün e mi?
sen de hiç merak etme şeker senin yanında acı kalır çünkü. emin ol her şey yoluna girecek dualarım seninle canımopuyorumnanaktan
bu arada günayderciğim o dediğin kitabı biraz araştırdım ama özeti falan yok canım eğer çeviri yaparken takıldığın cümle olursa o zamn yardım ederim sana bitanem benim
ya kızlar çok değil azıcık bir iş yapdım ya çok fenayım
kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kolum zaten felç olmuş durumda
ya biz iş yapamıcazmı kimseye bişiy diyemiyorum ne nazlı dicekler valla
yapmasan ev toz içinde of ya kasıklarım şişdi ben yatmaya gidiyorum görüşürüz inş
zeynepciğim çok teşekkür ederim valla vaktini ayırdın o kadar.
haftaya cuma sınavım var ve ben daha bi satır çevirmeye başlamadım sadece konu başlıklarına bi göz attım o kadar yanii. hiç içimden gelmiyor bakalım bi başlarsam eğer yardım isterim canım çok teşekkür ederim tekrar a.s.
kızlar ablam ameliyattaymış hala ama bebişi çıkarmışlar çok şükür. çok tatlı birşeymiş maşallah.ayy çok heyecanlandım yaa aramızda 2.5 ay vardı demekki 2.5 ay sonrada bizler doğurcaz birer birer allahın izniyle tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?