2010 Nisan Anneleri

bana demir hapını ikile dedi.
Pekmez yemeliyiz
kuru üzüm incir falan...

günde 3-4 tatlı kaşığı pekmez yiyorum ama yetmiyor demekki.
demir hapıyla ilgili birşey demedi bana. daha önce eleviti kesebiliriz demişti ya da iyice azalt demişti. ama ben kesmiycem bir gün arayla yine almaya devam edicem yarar sağlar heralde kansızlığıma da.

günayder canım bebişin allahın izniyle haftasına yetişecektir.telaşlanma içini ferah tut.acaba neyden kaynaklanıo doktorun bilgi verdimi veya baştan da bellimiydi durumu.sonradan anlaşılmasıu ilginç çünkü..dualarımız seninle tatlım.

sağol canım çok teşekkür ederim dualarınıza çok ihtiyacım var emin olun.
ben de çok ısrar ettim sebebini öğrenmek için yani benim ihmalim mi ben mi besleyemiyorum dedim. olabilir dedi besleyemiyor da olabilirsin başka bir sebebbi de olabilir dedi. ama yapılacak bir şey de yok dedi. ben takviye birşeyler yapamazmıyız dedim. o da olabilir yazalım birşeyler dedi ama sonra unuttu ben de unuttum o anki duygu halimle . zaten doktor çok yorgun ve telaşlıydı çok fazla hastası vardı ve doğumlar üstüste gelmişti doğru düzgün ilgilenmedi bile.
bu arada başlangıçta satla uyumluydu herşey en son geçen ay ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geri çıkmıştı bu ay da tekrar aynı sonuç çıkınca doktor biraz garipsedi. bakalım bu ayın sonunda bi daha kontrolüm var inş arayı kapatır meleğim.:Saruboceq:

günayderciğim canım sakın sıkılma bence çünkü ultrasyon makinalarında ölçüm herzaman aybnı olmuyo canım benim mesala benim ilk gittiğim doktorumda 10 gün ilerdeydik şimdi gittiğimdeyse 1 hafta ilerde göüküyo canımcım rabbim koruyor meleklerimizi bitanem kilodada öyle canım hiç canını sıkma sen bir yerde okumuştum 10 gün ileri veya geri olabilirmiş canımcım

slm kızlarr... okul dönüşü mamamızı yıyıp ayranımızı içtik :)) birrehavet çöktü ki sormayın... çekyatta sızmışım battaniyein altında.. gece doğru dürüst uyuduğum yok ondan belki de.. 1,5 saat öyle iyi geldi kii...

herkes iyidir umarım...

günayder... cnımm bebişin haftasını yakalıcaktır cnm meraklanma... yada gerileme olmadan bir hafta geriden de olsa sağlıkla doğacaktır güzelim.. kafana takıp stres yapma.. bebişin de etkilenir cnım benimm.. dualarım sizinle yine dee.. rabbim hepimizin meleklerini korusun ve onları sağlıkla bize bağışlasın inş..

sağol canım benim , allah razı olsun hepinizden valla. insanın ailesiyle dertleşemediği yerlerde bile hep birbirimizin yanındayız bu çok güzel keşke hepimiz aynı yerde olsak.
inş dediğin-iz gibi olur. ama artık çok fazla takılmayı düşünmüyorum bu konuya rabbim ne derse o olur. üzüldükçe canım kızım da üzülür de mi ama?

çok sağol canım hepiniz içimi öyle rahatlattınız ki inanın. amin hepimizin melekleri sağlıklı eksiksiz ve zamanında bizimle olur inş.

evet canım benim bak ne güzel düşünüyosun biliyorum canım bu streslerimiz bebişlerimiz için ama onları üzüyoruz stres yaptıkça o yüzden yapmayacağızki sağlıklı olsunlar bende şekeri takıyordum eşimin sayesinde sizin sayenizde atlattım sayılır şükürler olsun zaten eşimde diyodu bana sen hep şeker gibiydin tahlillerde o yüzden öyle çıktı diye canım belki seninde fındık burunlu minyon bitane prensesin olacak bak görürsün banada zeynep valla senin tarif ettiğin gibi kızım diyeceksin hadi gül bakalım bi kez teyzoşumuz anam ben size yakın olsam valla kırıp geçiririm sizi gülmekten ne yapalım olsun canım herzaman yanındayız birbirimizin görmesekte hissediyoruzolumunekankayizsmilebayanssulusmile

bu arada günayderciğim o dediğin kitabı biraz araştırdım ama özeti falan yok canım eğer çeviri yaparken takıldığın cümle olursa o zamn yardım ederim sana bitanem benim

sedacım... canımm acık uğraştırıp canını yakışlar şeker yüklemenizde.. geçmiş olsun bitanemm.. amann kıyamam... :) iyiki eşinle gitmişsin bakk... ama sonucunun iyi çıkmasına sevindim... gözün aydın ama tekrar geçmiş olsun diyim.. ne yaman çelişkili bi cvp olduallahım :))

ya kızlar çok değil azıcık bir iş yapdım ya çok fenayım
kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor kolum zaten felç olmuş durumda
ya biz iş yapamıcazmı kimseye bişiy diyemiyorum ne nazlı dicekler valla
yapmasan ev toz içinde of ya kasıklarım şişdi ben yatmaya gidiyorum görüşürüz inş

canım ya çok duygulandırdın beni inanki. okurken gözyaşlarımı tutamadım hala da ağlıyorum ama mutluluktan inanki.kimbilir zeynep teyzesi belki de senin dediğin gibi fındık kurdu olur prensesim. valla çok garip bi duygu yaşıyorum hem ağlıyorum hem de gülüyorum inanki Allah seni de hep güldürsün e mi?
sen de hiç merak etme şeker senin yanında acı kalır çünkü. emin ol her şey yoluna girecek dualarım seninle canımopuyorumnanaktan

canım sen kimseyi takma nazlı derlerse de desinler bunlar olması gereken ağrılar. hamilelik tv de izledim dün sizde bakarsınız bi. artık son trimester dönemine girmişiz ve bu bahsettiğin ağrılar normalmiş. sık sık dinlenmek gerek canım

inşallah canım benim inşallah canım benim ağlama gül sırnaşık şey inan sen gülerken senin minnoş kızda içerde kahkaha atıyo emin ol benim en son gittiğimde funda beni güldürmüştü beraber girmiştik ultrasyona tam o sırada benim kızı doktor gülerken yakaldı birde fotosunu verdi teyzoşu ben inanıyorum gelcek sene bu zamnlar onların doğum günü yaklaşıyo acaba neler yapsak diye planlar kuracağız inşallah canım benimboshayallersmile

bu arada günayderciğim o dediğin kitabı biraz araştırdım ama özeti falan yok canım eğer çeviri yaparken takıldığın cümle olursa o zamn yardım ederim sana bitanem benim

zeynepciğim çok teşekkür ederim valla vaktini ayırdın o kadar.
haftaya cuma sınavım var ve ben daha bi satır çevirmeye başlamadım sadece konu başlıklarına bi göz attım o kadar yanii. hiç içimden gelmiyor bakalım bi başlarsam eğer yardım isterim canım çok teşekkür ederim tekrar a.s.

aman canım desinler sen ne takıyon milletin lafına banada neler diyolar ama ben hiç takmıyorum eşim bana çok yardım eder bize gelnler ilk ayy sen geç kalmışın derler bana ama aslında eşim yemek yapmayı beceremediğinden yapmıyordu ama gereken yerlerde hep destekcim oluyordu şükürler olsun sen önemlisin milletin ağzı torba değilki büzesin boşver salla :sm_cool:

canım ne demek herzamn elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım bitanem benim keşke yakın olsak herşey daha güzel olurdu oturur çeviridik bebişlerede anlata anlataolumunekankayizsmile

kızlar ablam ameliyattaymış hala ama bebişi çıkarmışlar çok şükür. çok tatlı birşeymiş maşallah.ayy çok heyecanlandım yaa aramızda 2.5 ay vardı demekki 2.5 ay sonrada bizler doğurcaz birer birer allahın izniyle tabii..

neyse teyzoşlar biz kaçtık soframızı kuralım babişkomuz gelir yemek yiyelim acıktık birazcık öptük hepinizi görüşürüz

canım bu arada gözünüz aydın bitanem rabbime şükürler olsun ablanda inan az sonra çıkar merak etme canım en fazla 45 dakika sürüyo oyyy oyyy kızmı erkekmi canım ayyy sizde çifte bayram oluyo desenehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…