2010 Nisan Anneleri

nazcığım aslında aynı şeyi yapmışlar tok demek zaten o şekerli sudan sonra alınan kan için canım tokluk deniliyo bitanem özel hastahanelerde farklı bişey olcağını sanmıyorum canım ben zaten genelde hamilelere bu aylarda sık sık ama az ye diyo nedense doktorlar canım sen canını sıkma

valla canım benim bugun önce ac karnına kanımı aldılar yarım saat beklettiler,sonra sekerli su içirdiler ve bir saat beklettiler gene kan aldılar bende anlamdım heryerde farklı mı oluyoki......

sağol canımm..
zeyranın dediği gibi 50 lik yükleme öyle yapılıyor.. ama 100 lük yüklemede dört kez kan alınıyor o dört saat boyuncada yeme içme yasak.. ilk kan alıyorlar sonra ıkı bardak glikoz içip üç saat boyunca saat başı kan alınıyor.. toplamda dört kez alnıyor yanı.. iki gun öncede 50 lik yüklemede 2 kez alınca kollar morarıyor halıyle ve damar yolu bulmaları zorlanıyor..

naz cım canım şimdi bütün hamilelere ilk yapılan 50 gramlık yüklemede yüklemeden önce ve 1 saat sonra kan alıp şeker ölçüyolar. senin yüklemeden önce alınmamış sadece sanırım.

eğer bu tahlilde şeker yüksek çıkarsa 1-2 hafta sonra asıl teşhis koyan 100 gramlık yükleme yapılıyor ve 4 saat boyunca saat başı kan alınıyor. işte o naktada delik deşik oluyosun. ama ben şanslıyım sanırım parmaktan cihazla ölçtüler hastanede hiç delinmedim rutin tahlillerim için 1 kere kan alındı sadece.

gerçekten şanslıymışsın tarhancımm... ben zaten oldum olası iğneden korkarım.. bugun baya bir gördüm (((((
buarada bızım butun testlerımız bıtmış bugun doktor öyle söyledi.. artık rutın kontrollerimiz var...
çatı muayenesı kaçıncı haftada acaba eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

teşekkürler kızlar şimdi anlamışam
benden 100 lük istemediler allahdan o dahada zormuş anlaşılan.
evet benden şekeri içirmeden kan almadılar ama dün içirmeden aldılar
yani aynı işlemi dolaştırarak yapdılar devlet babanın dolambaçlı işleri işde
bence doğru olan size yapılan ben iki kere yorulmuş oldum işkence sırf işkence

ahhh ne güzel kızlar sizin testleriniz bitmiş. şekeri çıkanların bir de benim tahlil-test işkencemiz devam ediyor. benim tiroit hormonlarım takipte 3 haftada bir ölçecekmişiz. şekeri çıkan olursa onlarda şeker takibi yaptırcak sanırım aynı şekilde mafoldumben kan vermek dert değilde sonuç beklemek, iyi çıksın stresi devam ediyo o sinir bozucualsanaalsanasmile

kızlar merhaba,tahlil yaptıran herkese çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım maalesef.benim şeker yükleme testimde çok şükür normal çıktı.
daha önce bahsettiğim olayla ilgili de(bebeğin haftasının 1 hafta geri olması) doktorla konuştuk hiç bir şey yapılamayacağını söyledi sadece beklemek gerekiyormuş eğer 2-3 haftaya kadar ilerlerse durum tehlike oluşurmuş falan falan. kısacası rabbimden hayırlısını istiyorum o ne takdir ederse o olacaktır sonuçta.psikolojim biraz daha düzeldi bugün.
bu arada ablamı sezaryen için hazırlamışlar birazdan ameliyata alınacak.kızlar dua edin olur mu hayırlısıyla kurtulsunlar.
hepinizi öpüyorum

gunayder, allah kurtarsın ablanı sağlıkla kucagınıza alın inşallah canım....

benim anlamadığım siz neden bu kadar geçiktiniz şeker yüklemesinde ben hemen 24 haftada gidip yaptırdım vallahi...

Merak etme canım.Herşey yoluna girecek emin ol buna.sadece dua et.opuyorumnanaktan
İnanıyorum ben çok iyi olcak.
Ablana da çok sevindim.Sapasağlam gelsin artık...Ablacına da şimdiden acil şifalar canım.

benim anlamadığım siz neden bu kadar geçiktiniz şeker yüklemesinde ben hemen 24 haftada gidip yaptırdım vallahi...

canım bende 25. haftada yaptırdım. doktor bu testin 24-28. haftalar arasında yapılabileceğini söylemişti. sanırım herkesin oyüzden farklı oldu.

Benim doktorum yeni istedi.24. haftadan başlayıp 28. haftaya kadar yapılabiliyor.Benim bildiğim.Yani ben doktorumun uygun gördüğü zamanda yaptırdım...
Açlık şekerimde dün çıktı 72.Çok iyi dedi doktor.Sadece kansızlık varmış çok azz..

merhaba kızlar nasılsınız

aşkitom allah kurtarsın canım sizi de hayırlısıyla atlatırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben

izlemesene şekerim öyle şeyleri

ayyy yookkk zeyraaa sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3

bence de normal olsun ya ben inşallah öyle istiyorum bakalım hayırlısı

Kızlarrr..
Şubat annişleri doğuma başlamışşşşş

hadi yaaaaaaaaaa çok heyecanlı

çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım. ben anlamadım ama senin durumun mu 2 3 haftaya kadar belli olacak yoksa 2,3 hafta ileri olanların mı tehlikede? ABLANI DA ALLAH KURTARSIN CANM ŞıMDıDEN GEÇMıŞ OLSUN

geçmiş olsun sevindim sonucun iyi olmasına. bu arada bende de kansızlık çıktı. ne yapsakta kanlansak acabaCADIARZU

Merak etme canım.Herşey yoluna girecek emin ol buna.sadece dua et.opuyorumnanaktan
İnanıyorum ben çok iyi olcak.
Ablana da çok sevindim.Sapasağlam gelsin artık...Ablacına da şimdiden acil şifalar canım.

amin canım amin. inşallah herşey yoluna girer. ama açıkçası şimdi ablamın heyecanından kendi sorunumu unuttum. güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ediyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…