özge gitmedin mi sen eve daha...
ilke nur canım geçmiş olsun..
kızlar ya ben anlamıyorum bu özel hastaneleri sizin gidişatla benimki hep farklı
mesela ben açlık 50mg şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra benden 1 kere kan aldılar
düşük çıkdığı için doktor 2 hafta sonra aç karnına gel tekrar kan alınacak dedi başka bişiye
bakılacak dedi okey oda yapıldı normal çıkdı dün sık sık az yededi vs.
sizin neden sağlı sollu kollar deliniyor bi aç tok anlamdımki şimdi devlet azmı ilgileniyor
yoksa özellerler çokmu abartıyor lütfen açıklayın namaza gidiyorum gelince okuyacağım.
ilke nur canım geçmiş olsun..
kızlar ya ben anlamıyorum bu özel hastaneleri sizin gidişatla benimki hep farklı
mesela ben açlık 50mg şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra benden 1 kere kan aldılar
düşük çıkdığı için doktor 2 hafta sonra aç karnına gel tekrar kan alınacak dedi başka bişiye
bakılacak dedi okey oda yapıldı normal çıkdı dün sık sık az yededi vs.
sizin neden sağlı sollu kollar deliniyor bi aç tok anlamdımki şimdi devlet azmı ilgileniyor
yoksa özellerler çokmu abartıyor lütfen açıklayın namaza gidiyorum gelince okuyacağım.
naz cım canım şimdi bütün hamilelere ilk yapılan 50 gramlık yüklemede yüklemeden önce ve 1 saat sonra kan alıp şeker ölçüyolar. senin yüklemeden önce alınmamış sadece sanırım.
eğer bu tahlilde şeker yüksek çıkarsa 1-2 hafta sonra asıl teşhis koyan 100 gramlık yükleme yapılıyor ve 4 saat boyunca saat başı kan alınıyor. işte o naktada delik deşik oluyosun. ama ben şanslıyım sanırım parmaktan cihazla ölçtüler hastanede hiç delinmedim rutin tahlillerim için 1 kere kan alındı sadece.
gunayder, allah kurtarsın ablanı sağlıkla kucagınıza alın inşallah canım....
kızlar merhaba,tahlil yaptıran herkese çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım maalesef.benim şeker yükleme testimde çok şükür normal çıktı.
daha önce bahsettiğim olayla ilgili de(bebeğin haftasının 1 hafta geri olması) doktorla konuştuk hiç bir şey yapılamayacağını söyledi sadece beklemek gerekiyormuş eğer 2-3 haftaya kadar ilerlerse durum tehlike oluşurmuş falan falan. kısacası rabbimden hayırlısını istiyorum o ne takdir ederse o olacaktır sonuçta.psikolojim biraz daha düzeldi bugün.
bu arada ablamı sezaryen için hazırlamışlar birazdan ameliyata alınacak.kızlar dua edin olur mu hayırlısıyla kurtulsunlar.
hepinizi öpüyorum
benim anlamadığım siz neden bu kadar geçiktiniz şeker yüklemesinde ben hemen 24 haftada gidip yaptırdım vallahi...
benim anlamadığım siz neden bu kadar geçiktiniz şeker yüklemesinde ben hemen 24 haftada gidip yaptırdım vallahi...
slm tarhan geldım ben
buradan sohbete katılırım vaktım oldukça
bu arada nısan annelerı allah yardımcınız olsun
ben ocak annesıyım 40+2 bıttı bugun
inatla gelmıyor oglum
bızım topıge ugruyormuşsunuz arada
gelın tabı beklerız
ılk bahar bebeklerı olacak sızınkıler...
Kızlar, doğum videolarını izledim bende. Şimdiye kadar hep izlemeyecem diyordum ama başıma gelecekleri görmek istedim artık. mafoldumben
ayyy yookkk zeyraaa sezeryan deme nolur ben ondan daha çok korkuyom genişleyen bir rahimden çıkması bana daha mantıklı geliyo yarmasınlar benim karnımı mümkünse kaydirigubbakcemile3
Kızlarrr..
Şubat annişleri doğuma başlamışşşşş
günaydın kızlar bende yeni uyananlardanım hastanelere zam gelmiş çok kötü olmamış ama fiyatlar
daha kahvaltı yapmadım ama hiç iyi değilim her yerim ağrıyor dün saat 3 e kadar hastanede olunca
insanın pestili çıkıyor devlette para ödemiyorsun ama canında çıkıyor malesef.
bende allah izin verirse evimize yakın bi devlet hastanesinde doğum yapacağım
öle 700 800 tl doğuma veremem bedava yaptırmak varken doktorlar zaten alıyorlar
hiç değilse doktora veririm parayı ebelere vs doğum bedavaya gelir bende rahat ederim.
dünde son kararımızı verdik inş bu hafta hastaneden doktor ayarlıcam ve artık sadece ona gidicem.
bide dün tatonoz aşısının 2. dozu vuruldu hastanede kolum gene felç tutmuyor sanki delik deşik oldum
kan şekerim muallakda kaldı öle ayyyy ne çok derdim varmış aman öfffff.gidimde ekmek alıp gelim.
kızlar merhaba,tahlil yaptıran herkese çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım maalesef.benim şeker yükleme testimde çok şükür normal çıktı.
daha önce bahsettiğim olayla ilgili de(bebeğin haftasının 1 hafta geri olması) doktorla konuştuk hiç bir şey yapılamayacağını söyledi sadece beklemek gerekiyormuş eğer 2-3 haftaya kadar ilerlerse durum tehlike oluşurmuş falan falan. kısacası rabbimden hayırlısını istiyorum o ne takdir ederse o olacaktır sonuçta.psikolojim biraz daha düzeldi bugün.
bu arada ablamı sezaryen için hazırlamışlar birazdan ameliyata alınacak.kızlar dua edin olur mu hayırlısıyla kurtulsunlar.
hepinizi öpüyorum
Benim doktorum yeni istedi.24. haftadan başlayıp 28. haftaya kadar yapılabiliyor.Benim bildiğim.Yani ben doktorumun uygun gördüğü zamanda yaptırdım...
Açlık şekerimde dün çıktı 72.Çok iyi dedi doktor.Sadece kansızlık varmış çok azz..
geçmiş olsun sevindim sonucun iyi olmasına. bu arada bende de kansızlık çıktı. ne yapsakta kanlansak acabaCADIARZU
Merak etme canım.Herşey yoluna girecek emin ol buna.sadece dua et.opuyorumnanaktan
İnanıyorum ben çok iyi olcak.
Ablana da çok sevindim.Sapasağlam gelsin artık...Ablacına da şimdiden acil şifalar canım.
geçmiş olsun canım. ben anlamadım ama senin durumun mu 2 3 haftaya kadar belli olacak yoksa 2 .!.:sağol canım, benim bebiş ölçümlere göre 1 hafta geriden geliyor kilosu da düşük. doktor endişe yapmıştı beni de telaşlandırmıştı bikaç gün öylece psikolojim bozuldu. dün tekrar konuştuk doktorumla, senin ya da benim yapabilecek bir şeyimiz yok dedi sadece bekleyeceğiz eğer bu gerilik daha da geriye giderse o zaman tehlikeli bir hal alacak dedi.kısacası beklemek kalıyor başka elden gelen bir şey yok.
ablam içinde Allah razı olsun temennilerin için amin cümle aynı durumda olanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?