günayder.. cnımm gözünüz aydın.. ablan adına çok sevindim..rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin.. bebeişiniz uzun hayırlı ömürlü sağlıkla büysün inş... sezeryan oldu anladığım kadarıyla.. bebiş çıktıysa ablan da 15-20 dk. ya gelir yatağına canımcım... darısı sağlıkla sorunsuz bi şekilde bizim başımızaa...
ayyy inanamıyorumm oğlumu kucağıma almama 84 gün kaldı :)))
canım benimya kıyamam sana çok haklısın ben bile evdeyken bu kadar yoruluyorum seni düşünemiyorum bileÇok yorgunum jnazcım yaa.Çalışmak artık ağır geliyor.Herşey ağır geliyor.Hergün farklı depresif bir durum.Uyksuzluk zaten diz boyu.Yatamıyorum.Kocam da hasta olunca(böbrek taşı düşürüyor) tam üstüste geldi.Birde tabiki dış faktörler var sayamıyorum onları kaynanaymış vs. falan.Tam patlayacağım yani...
Jnaz maşallah canım kilo almadan 1 ay geçirmişsin. Çok iyi.
Darısı başımıza, son aylarda herkes çok kilo alacaksınız diyor, bu aylarda az alsak çok iyi olur. bayanssulusmile
iyi akşamlar kızlarr
şaşırdınız dimi beni bu saatte görünce:)
kurstan gelince anasağlığa gittim tetenoz aşımı oldum bebikimin kalp atışını dinledim tartıldımda:) 22 gün olmuş en son gideli ve kilo almamış görünüyorum ama evdeki tartı öyle demiyor:)
şimdide oğluşum kıpır kıpır keyfim yerinde :)
sizler nasılsınız
günayder canım gözünüzaydın bu arada ne güzel kavuştu yavrusuna ablan darısı başımıza inşallahhh
günayder bebişiniz dünyaya gelmiş,hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün....
hoşgeldiniz canımmişde geldik bizde biraz yattıkdan sonra geçti ağrılar kızlar
milletin ne dedği önemli değilde iş yapmayınca ev fana oluyor her yer toz vs
nese yemeklerimizi bilem koyduk ocağa malum bizim babamız geç geliyor
arabamız yok bu hafta otobüsle gidip geliyor eşim bende yemekleri geç yapıyorum
jnaz hoşgeldin canım maşallah kilo almamışsın artık bende dikkat edeceğim
kilo yapan ıvır zıvırı kesmem lazım 65 kiloyum şuan en fazla 70 le kapamam lazım bu işi
gezdim, tozdum geldim. Ama çalışanlar şimdi daha bi takdir ettim sizi. belim, bacağım, ayağım koptu. sanki km. lerce yürüdüm. bebişimde kaskatı şimdi. sallanmaktan kasıldı garibim.
Çok yorgunum jnazcım yaa.Çalışmak artık ağır geliyor.Herşey ağır geliyor.Hergün farklı depresif bir durum.Uyksuzluk zaten diz boyu.Yatamıyorum.Kocam da hasta olunca(böbrek taşı düşürüyor) tam üstüste geldi.Birde tabiki dış faktörler var sayamıyorum onları kaynanaymış vs. falan.Tam patlayacağım yani...
erkflz,jnaz,ademir,naz24,gelincik ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın herkes hoşgelmiş..
dilekleriniz için tekrar teşekkürler
kızlarrr biz çıkalımda dinlenelim biraz gece kaçta geliriz eve bilinmez
midem de yanmaya başladı
kendinize çok dikkat edin öpüyorum herkesleriŞeniz
NAZ_24, canım bende ev işi yapmadan yapamıyorum. Ev hemen tozlanıyor. Tabi eskisi gibi yapamıyorum ama yavaş yavaş ne yapalım. Tabi sonrasında kalçalarımda ağrı oluyor. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?