2010 Nisan Anneleri

Jnaz maşallah canım kilo almadan 1 ay geçirmişsin. Çok iyi.
Darısı başımıza, son aylarda herkes çok kilo alacaksınız diyor, bu aylarda az alsak çok iyi olur. bayanssulusmile

sağol canım amin tüm aynı durumda olanlar için..evet sezeryan oldu. şuan da anne oğul birliktelermiş..

işde geldik bizde biraz yattıkdan sonra geçti ağrılar kızlar
milletin ne dedği önemli değilde iş yapmayınca ev fana oluyor her yer toz vs
nese yemeklerimizi bilem koyduk ocağa malum bizim babamız geç geliyor
arabamız yok bu hafta otobüsle gidip geliyor eşim bende yemekleri geç yapıyorum
jnaz hoşgeldin canım maşallah kilo almamışsın artık bende dikkat edeceğim
kilo yapan ıvır zıvırı kesmem lazım 65 kiloyum şuan en fazla 70 le kapamam lazım bu işi

canım benimya kıyamam sana çok haklısın ben bile evdeyken bu kadar yoruluyorum seni düşünemiyorum bile
geçmiş olsun eşine de rabbim acil şifalar versin
dış faktörleri umursama diyeceğim ama oda mümkün değil kendimden biliyorum bizde fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz
bebişini düşün mutlu olmaya çalış canımya başka ne denilebilir bilmiyorum rabbim yardımcın olsun
Jnaz maşallah canım kilo almadan 1 ay geçirmişsin. Çok iyi.
Darısı başımıza, son aylarda herkes çok kilo alacaksınız diyor, bu aylarda az alsak çok iyi olur. bayanssulusmile

canımcım anasağlıktaki tartıda öyle göründü bugün ama evdeki tartı aynı şeyi söylemiyor nedense:) ama bu ay geçen aya oranla fazla almamışım gibi geliyor banada
dediğin gibi bende son aylarda çok almaktan korkuyorum

günayder bebişiniz dünyaya gelmiş,hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün....

sağolun hepinizden allah razı olsun kızlar.darısı cümlemizin başına...

gezdim, tozdum geldim. Ama çalışanlar şimdi daha bi takdir ettim sizi. belim, bacağım, ayağım koptu. sanki km. lerce yürüdüm. bebişimde kaskatı şimdi. sallanmaktan kasıldı garibim.

Ayse_denizy, jnazcım hoşbulduk.
Gunayder, ablanın bebişi hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı bizede nasip etsin.

hoşgeldiniz canımm
valla bende dayanamıyorum ev işi diyince

bizde hoşbulduk bu arada:)
bende toplamda 11 kilo aldım zaten kendime sınır olarak 15 i koydum inşallah daha fazla almam
[

erkflz,jnaz,ademir,naz24,gelincik ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın herkes hoşgelmiş..
dilekleriniz için tekrar teşekkürler

NAZ_24, canım bende ev işi yapmadan yapamıyorum. Ev hemen tozlanıyor. Tabi eskisi gibi yapamıyorum ama yavaş yavaş ne yapalım. Tabi sonrasında kalçalarımda ağrı oluyor. mafoldumben

geçmiş olsun canım eşin adına inş biran önce kurtulur böbrek taşı düşürmek doğumdan betermiş valla öyle diyorlar..
diğer faktörleri de boşver senin canından kıymetli değil hiçbirşey canım eşin sen ve bebişin hepsi bu kadar onları düşün ve mutlu ol,olur mu canım?

kızlarrr biz çıkalımda dinlenelim biraz gece kaçta geliriz eve bilinmez
midem de yanmaya başladı
kendinize çok dikkat edin öpüyorum herkesleriŞeniz

kızlarrr biz çıkalımda dinlenelim biraz gece kaçta geliriz eve bilinmez
midem de yanmaya başladı
kendinize çok dikkat edin öpüyorum herkesleriŞeniz

hoşçakal iyi vakit geçirmeler canım,midene kendine ve bebişine iyi bak.bizde seni öpüyoruz iyi akşamlar ..

NAZ_24, canım bende ev işi yapmadan yapamıyorum. Ev hemen tozlanıyor. Tabi eskisi gibi yapamıyorum ama yavaş yavaş ne yapalım. Tabi sonrasında kalçalarımda ağrı oluyor. mafoldumben

aslında 2 günde bir rutin yapsam böle olmayacak ama
benimde huyum kurusun bugün yapdımmı temizlik 3 ,4 gün hiç ellemem evi
1 günde bütün işi yapınca böle oluyor kendimi bu huyumdan vazgeçiremiyorum
günayder canım hoşbulduk aramıza yeni katıldın sanırım ben ilk kez bugün görüyorum seni
daha önce hiç görmedim sende hoşgeldinŞeniz

naz_24 merhaba yok canım ben çok uzun zamandır varım da fazla giremiyordum bazan giriyordum ama yorum yazamıyordum siteyi kullanabilmeyi çook geç öğrendim aslına bakarsan hala da tam öğrenmiş değilim resim eklemeyi falan bilmiyorum mesela. ticker ımı yeni yaptım vs vs. kısacası belki de hiiç denk gelmemişizdir ondandır canım.
ben de hergün temizlik yapmayanlardanım aynen senin gibi. bir ara aşırı alerjim vardı çok yapıyordum hergün ama şimdilerde bi yapınca biraz ara veriyorum sonra yapınca da deli gibi yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…