merhaba ben geldimmm...
bugün çok iş yaptım önce kuaföre manikür, kaş.... ohhh bi rahatladımm... sonra pijama aldım kendime sutyen ve iç çamaşırı:)) çok şirin oluyor ya:)) sonra kuaförü eşimede manikür yapması için ikna ettim onu götürmüşken birde saçlarımı kestirdim. birde bebeğimizin yatağı için uyku seti aldık:))) ohhh çok mutlu oldum be ama çok para harcadım
hemen ciciler topiğinde pijamamı paylaşıcam sizinle..
oglum olacak kısmetse cnm
hepsı saglıklı olsunda onemlı degıl
cnm eşım fabrıkada calısıyor...
aynı zamanda berber
ama berberlıgı bayram arefesınde vs bos vaktınde yapıyor
evet bıl tamırcısı yenı baslamadı bunları zaten yapıyordu
malum tek kısı calısınca mecbur boyle
ama sabıt işi fabrıkada calısmak
cnm ben arapcesmede yenı beledıyeye yakınım
kedaşın arkatarafındayım
,buraları bılıyormusun,
ayrıca atlama
aynı hastane ve aynı doktor
piştiyız biz pişti
hosgeldin opuyorumnanaktan bosver en iyisini yapmisin
bence paranin arkasina yanacagina söyle aldiklarina bak yada aynanin karsisina gec kendine bak ve derin bir oh cek sonrada otur bi bardak soguk su ickaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm ay çok güldüm kız kuaförü hadi ikna edersin de eşini nasıl ikna ettin manikürekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pijamanı eklede bakalım ben çok kararsızım sevmiyom ince hastane pijamalarını ama eşıfman tarzı da sıcak olur snaırım hastaneler çok sıcak oluyomuşbilmiyorumkismile
a.s.canım.hoşbuldum sende hoşgeldin.Ben idare ederim diyeyim.Sen nasılsın?selam kizlar nasilsiniz bakim???
hoşbuldum canım.Hakikaten tam pişti olmussunuz aşkitomla:)Aşkitomda hayırlısıyla doğurur inşallah.Ben hep korkuyorum erken doğumdan.İnşallah bizim bebişlerde 40 haftaya kadar beklerler.yosuncum hoşgeldin evet kızlar aşkitomu ocak annelerini okurken keşfettim oğluşu doğdu doğacak. aynı hastaneye gidiyomuşuz bende yapıştım yakasınakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin nazlıcım.Hayırlı olsun cicileriniz.İyi ikna olmuş eşin.Benim eşim esla yaptırmaz:)))))merhaba ben geldimmm...
bugün çok iş yaptım önce kuaföre manikür, kaş.... ohhh bi rahatladımm... sonra pijama aldım kendime sutyen ve iç çamaşırı:)) çok şirin oluyor ya:)) sonra kuaförü eşimede manikür yapması için ikna ettim onu götürmüşken birde saçlarımı kestirdim. birde bebeğimizin yatağı için uyku seti aldık:))) ohhh çok mutlu oldum be ama çok para harcadım
hemen ciciler topiğinde pijamamı paylaşıcam sizinle..
hoşgeldin nazlıcım.Hayırlı olsun cicileriniz.İyi ikna olmuş eşin.Benim eşim esla yaptırmaz:)))))
yosun cnm
ıyı dusun ıyı olsun
benımde ılk bebegım ama
dedımkı hep kendıme
bebegımı son ana kadar getırecegım
beyınde bıtıyor bırazda bu ıs
cok sukur sorunsuz bu haftaya kadar geldık
tabı herkesde olagan sorunlar oldugu gıbı benımde oldu
hele son ay
bu aya dıkkat edın
en zoru bnm ıcın bu zaman dılımıydı
allah hepımızı kurtarsın
Al bendende o kadar tuğbacım.Tır ne ki?gerçekten de zaman geçtikçe zorlaşıyor hamilelik 1-1.5 ay daha dişimizi sıkarsak sonrası çok daha kolay olur inşallah
unsurlar dediğim yerde belediyenin karşısında tedaşın 2 sokak gerisinde kalan bir büro kocaman bir tabelaları var belki görmüşsündür demiştim. sen nasıl hareket ediyosun canım yaaa ben şimdiden kendimi tır gibi hissediyom hareket edemiyom fazlakaydirigubbakcemile3
Al bendende o kadar tuğbacım.Tır ne ki?
tır dediğim; ağır vasıta şekerim uzun araçkaydirigubbakcemile3kamyonun büyüğükaydirigubbakcemile3
Anladım gülüm:)))Ben filo gibiyimde tır hafif kalır dedim:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?