2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canımmm ay çok güldüm kız kuaförü hadi ikna edersin de eşini nasıl ikna ettin manikürekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pijamanı eklede bakalım ben çok kararsızım sevmiyom ince hastane pijamalarını ama eşıfman tarzı da sıcak olur snaırım hastaneler çok sıcak oluyomuşbilmiyorumkismile

oglum olacak kısmetse cnm
hepsı saglıklı olsunda onemlı degıl

allah bagislasin insallah
tabiki saglikli olsunlarda gerisi önemli degil bide ilk olunca hic degil zemuszemus
benimde belirsizlik icinde valla kiz dedi ama bu termindede göstermedi
kizim diye seviyom bakalim artikopuyorumnanaktan

ben iki gecelik birde esofman alacam yanima insallah
malum burda normal dogumda 5 sezeryanda 7-8 gün hastenede kaliyorsun
ayrica gece pijamami gündüz ortalikta gezerkende esofmani giyerim

eşini niye sordum canım biliyomusun benim eşimde bilgi işlemci bir liman işletmesindeydi yaklaşık 1 yıl önce kriz yüzünden çıkarttılar. o yüzden ilgimi çekti bizde yeni yeni bilgisayar işine giriyoruz iş bulamadık çünkü tamir bakım parça satışı yapacak inşallah.
yeni belediyenin orda unsurlar mimarlık var orda çalışıyodum geçen yıl belediye dolayısıyla az çok biliyom oraları çok işim düşüyo belediyeye.

ay gerçekten aynı hastane aynı doktor ikimizinde oğluş eşler bilgisayarcı bayağı piştiyizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosgeldin opuyorumnanaktan bosver en iyisini yapmisin
bence paranin arkasina yanacagina söyle aldiklarina bak yada aynanin karsisina gec kendine bak ve derin bir oh cek sonrada otur bi bardak soguk su ickaydirigubbakcemile3

öyle yaptım canım yaaa..çok sağol:)))) aman çok keyifiliyim bugün:))

evet hastaneler çok sıcak benim aldığımda ince tiril tiril.
eşim zaten süslüdür manikür hep yaptırıırdı da taa izmire gitmek gerekiyor. burası küçük yer olduğu için burda da erkeklere yapmıyorlar. hazır kızı ikna ettim eşimde atladı hemen.. yaptırdık geldik:))

selam kizlar nasilsiniz bakim???
a.s.canım.hoşbuldum sende hoşgeldin.Ben idare ederim diyeyim.Sen nasılsın?

yosuncum hoşgeldin evet kızlar aşkitomu ocak annelerini okurken keşfettim oğluşu doğdu doğacak. aynı hastaneye gidiyomuşuz bende yapıştım yakasınakaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım.Hakikaten tam pişti olmussunuz aşkitomla:)Aşkitomda hayırlısıyla doğurur inşallah.Ben hep korkuyorum erken doğumdan.İnşallah bizim bebişlerde 40 haftaya kadar beklerler.
hoşgeldin nazlıcım.Hayırlı olsun cicileriniz.İyi ikna olmuş eşin.Benim eşim esla yaptırmaz:)))))

cnm benım esımın ınt kafesı vardı
kurallara uydugu halde bırsuru ceza yıyordu
sabah 9 aksam 12
calısıyordu
kazancı ıyıydı ama bır ceza 500tlden baslıyordu
ve hıc sosyal hayatımız yoktu
sonra kaynıma devredıp hakkımızı alıp cıktık,
sımdı fabrıkada
sartları fena degıl
maası dusuk ama
mesaı ıkramıye yakacak ssk falan
buna sukur allah bereket versın
unsurlar dedıgın yerı bılmıyorum ama
cuma pazarı trafoyu falan bılıyorum
11 yıldır gebzede yasıyorum

yenı ısınızde
allah hayırlısını versın
dukkan acacaksanız
gelırız alısverıse
eşim bu ısın ıcınde oldugu ıcın cok ılgılı pc laptopa

yosun cnm
ıyı dusun ıyı olsun
benımde ılk bebegım ama
dedımkı hep kendıme
bebegımı son ana kadar getırecegım
beyınde bıtıyor bırazda bu ıs
cok sukur sorunsuz bu haftaya kadar geldık
tabı herkesde olagan sorunlar oldugu gıbı benımde oldu
hele son ay
bu aya dıkkat edın
en zoru bnm ıcın bu zaman dılımıydı
allah hepımızı kurtarsın

Bende öyle düşünmek istiyorum ama canım ilk bebeğim erken doğmuştu.ınşallah bu zamanında gelir diye ümit ediyorum.Amin canımmm.

Son düzenleme:
aşkitom canım valla hayırlısı neyse öyle olsun madem şimdi ek işler ve fabrikayla memnunsunuz allah bozmasın. biz bebek bekliyoruz ve eşim işsiz çok strese girdik üzüldük baktık iş bulamıyoz yeni daha bu hafta bu işe giriştik. şimdilik dükkan açmıyoruz ama malzeme satışı yapıcaz yine de ihtiyacınız olursa seve seve hem size hem bize faydası olcak şekilde hallederizyerimseniben

gerçekten de zaman geçtikçe zorlaşıyor hamilelik 1-1.5 ay daha dişimizi sıkarsak sonrası çok daha kolay olur inşallah

unsurlar dediğim yerde belediyenin karşısında tedaşın 2 sokak gerisinde kalan bir büro kocaman bir tabelaları var belki görmüşsündür demiştim. sen nasıl hareket ediyosun canım yaaa ben şimdiden kendimi tır gibi hissediyom hareket edemiyom fazlakaydirigubbakcemile3

valla cnm hayırlısı olsun
arada tanıdıklar yaptırıyor pc
15 20 neyse gelıo
pazar param cıksa yeter
ıns kısa zamanda esın ıs bulur
benım esımde 650tl maas alıyor
bu zamanda gecınmek cok zor
yınede allah bereketımızı eksık etmesın

cnm hareketım ıyı
hala yemegımı kendım yapıp bulasıgımı kendım yıkıyorum
yardım edecek kımsem yok
temızlıge esım yardım edıyor ama
adam ne anlasın mutfaktan
ben yururkende zorlanmıyorum
bugun eşim işteydı ben gezmeye gıdecektım
izin vermedı yollarda doguracan dıye
hadı bakalım bebegınızın kısmetıne ınsallah yolunuz ısınız acık gıder

Al bendende o kadar tuğbacım.Tır ne ki?

çok haklısın canım geçinmek zor, saol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan

valla ben şimdiden özellikle işte çok zorlanıyorum evde zaten doğru düzgün iş yapmıyom kayınvalidem saolsun bana hiç bi iş bırakmıyo (biz birlikte oturuyoz) ama yine de uykusuz gecelerden sonra sabah kalkıp işe gitmek. yorulduğunda şöyle ayaklarını uzatıp belini dinlendirememek beni çok zorluyo akşamları hiç halim kalmıyo

Son düzenleme:
ne guzel
benım kaynanam ustumde oturuyor eltımle
butun gunler orada temızlık yapıyor
hıc durmadan cok tıtızdırde
ama gelıp bana hıc yardım etmıyor
allah buyukkk ne yapayım
o haklıyı da bılıyor haksızı da
ama aramız ıyı de ayırt edıyor yanı

ya bende 58 kilo oldum. 53 le başlamıştım aslında bunu düşününce az almış gibi görünüyorum. ama ilk aylarda 49 a düşmüştüm ona bakarsakta 9 kilo almışım. şimdi az mı çok mu?? gerçi uzun zman görüşmediğim insanlar hiç almamışsın diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…