Aslında sana yardım etmesi lazım.Hayret bunlara yaaaa.ne guzel
benım kaynanam ustumde oturuyor eltımle
butun gunler orada temızlık yapıyor
hıc durmadan cok tıtızdırde
ama gelıp bana hıc yardım etmıyor
allah buyukkk ne yapayım
o haklıyı da bılıyor haksızı da
ama aramız ıyı de ayırt edıyor yanı
nazlıcım iyi 9 kilo.Aslında ideal almamız gereken 9-13 kilo.ya bende 58 kilo oldum. 53 le başlamıştım aslında bunu düşününce az almış gibi görünüyorum. ama ilk aylarda 49 a düşmüştüm ona bakarsakta 9 kilo almışım. şimdi az mı çok mu?? gerçi uzun zman görüşmediğim insanlar hiç almamışsın diyor:))
slm kızlr nasılsınız bende ii.ama kan testi yaptırmıştım kanım çok düşük çıktı aşırı şekilde demir eksikliğim varmış malesef yaa CADIARZU
iyi akşamlar kızlaaarr
Çok özledim uzun zamandır yoktum
Yine net imde problemler vardı
hepiniz iyisinizdir inşAllah :)
kızlar siz nediosunuz yaa onlarda kilomu ben hamileliğimden bu yana 15 kilo aldım şimdiden uff yaa çok sinirim bozuluo.vücudumda çatlaklarda çıkmaya başladı.bugün remen oturup ağladım sinirime.eşime sardım beni beğenmiosun artık die offf offf çok hassaslaşmaya başladım yaaa.doğumdan sonra mutlaka bu kiloları vermem lazım yaa.lmaz:
yosun cnm
ıyı dusun ıyı olsun
benımde ılk bebegım ama
dedımkı hep kendıme
bebegımı son ana kadar getırecegım
beyınde bıtıyor bırazda bu ıs
cok sukur sorunsuz bu haftaya kadar geldık
tabı herkesde olagan sorunlar oldugu gıbı benımde oldu
hele son ay
bu aya dıkkat edın
en zoru bnm ıcın bu zaman dılımıydı
allah hepımızı kurtarsın
kızlar siz nediosunuz yaa onlarda kilomu ben hamileliğimden bu yana 15 kilo aldım şimdiden uff yaa çok sinirim bozuluo.vücudumda çatlaklarda çıkmaya başladı.bugün remen oturup ağladım sinirime.eşime sardım beni beğenmiosun artık die offf offf çok hassaslaşmaya başladım yaaa.doğumdan sonra mutlaka bu kiloları vermem lazım yaa.lmaz:
iyi akşamlar kızlaaarr
Çok özledim uzun zamandır yoktum
Yine net imde problemler vardı
hepiniz iyisinizdir inşAllah :)
Çok şükür iyiyim cnm çok da mutluyum yavrumu gördüm
26 haftalık 1000 kg olmuş oğlumm teyzeleri :)
Şafak da 97 gün dr umuza göre
slm kızlar ilk defa bu satlerde giriyorum hayret ettim kendime genelde bu saatlerde yatmış olurdum da ertesi güne uyanamıyorum çünkü geceleripek sağlıklı uyuyamadığım için :) nabersiniz bakal
hg canım evet epeydir yoktun ama böyle iyi ve güzel haberlerle geldiğin için affettik:) şaka tabiki gözün aydın canım maşallah bebekine de demek artık 1 kiloluk bi şeker taşıyosun karnında boshayallersmile:sm_cool:
Çok şükür iyiyim cnm çok da mutluyum yavrumu gördüm
Evet canım.Malesef oda halsiz düşürüyor.Dr ilac 2 ye çıkar dedi ama ben pekmezle destekliyorum 1 tane almaya devam ediyorum.ewt yosuncum takmamaya çalışıyorum ama aynaya baktıkça mümkünmü.sendedemi var canım kanszlık bende yoktu aslında başalarda yeni çıktı.kuru üzüm ewt iyi gelimuş.kan haplarımı arttırcakmış galiba doktrum.zaten kilo aldım.artık daha da çok alırım:1no2:
maşallah oğluşuna canım.Çok şükür iyiyim cnm çok da mutluyum yavrumu gördüm
hoşgeldin annee sağol wala tatlım morel oluo böyle şeyler duymak işallah dediğin gibi bebişlerle uğraşırken gider hepsi.
Merhaba Kızlar,
Angel maşallah bebişine. Rabbim nazarlardan korusun.Haftasına göre maşallah çok iyi kilosu.
Kızlar, bende bu kontrolde bakalım kaç kilo aldım. Evde tartılmıyorumki çok kafama takmayım. Doktorda ilk tartılıyorum sonra bebişimi görüyorum onu görünce kilolarımı unutuyorum. :asigim:
a.s. :)) Sorma cnm yaa nasıl güzel bir his anlatamam
artık daha kuvvetli vuruyo 1 kg lık yakışıklım benimmm
Tek sıkıntım ayakları tam midemin altında ve ya mideme ya kaburgalarıma vuruyo
O iyi olsun herşeyine razıyım tabii o ayrı
Merhaba Kızlar,
Angel maşallah bebişine. Rabbim nazarlardan korusun.Haftasına göre maşallah çok iyi kilosu.
Kızlar, bende bu kontrolde bakalım kaç kilo aldım. Evde tartılmıyorumki çok kafama takmayım. Doktorda ilk tartılıyorum sonra bebişimi görüyorum onu görünce kilolarımı unutuyorum. :asigim:
Evet canım.Malesef oda halsiz düşürüyor.Dr ilac 2 ye çıkar dedi ama ben pekmezle destekliyorum 1 tane almaya devam ediyorum.
maşallah oğluşuna canım.
Hoşgeldin anneee .
butterflydsd gerçekten bu hissettiklerin geçici bak mesela ben de 11 kg aldım ve ööle uzun falan değilim çıtı pıtıyım çok da kokoşumdur
Ben de senin gibi 1-2 takar gibi oldum kndime sora bi baktım yooo gayette tatlısın, yüzüne ayrı bi güzellik geldi, ANNE OLUYOSUUN dedim kendime ve kalkıp makyajımı yaptım şimdi her aynaya baktığımda aynı şeyleri söylüyorum kendini motive et cnm en güzel duyguyu yaşatıyo Rabbim bizlere
İsteyip de kavuşamayan ne çok insan var tadını çıkar cnm...
hb canım nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?