2010 Nisan Anneleri

Aslında sana yardım etmesi lazım.Hayret bunlara yaaaa.

nazlıcım iyi 9 kilo.Aslında ideal almamız gereken 9-13 kilo.

slm kızlr nasılsınız bende ii.ama kan testi yaptırmıştım kanım çok düşük çıktı aşırı şekilde demir eksikliğim varmış malesef yaa CADIARZU

kızlar siz nediosunuz yaa onlarda kilomu ben hamileliğimden bu yana 15 kilo aldım şimdiden uff yaa çok sinirim bozuluo.vücudumda çatlaklarda çıkmaya başladı.bugün remen oturup ağladım sinirime.eşime sardım beni beğenmiosun artık die offf offf çok hassaslaşmaya başladım yaaa.doğumdan sonra mutlaka bu kiloları vermem lazım yaa.lmaz:

iyi akşamlar kızlaaarr

Çok özledim uzun zamandır yoktum

Yine net imde problemler vardı

hepiniz iyisinizdir inşAllah :)

slm kızlr nasılsınız bende ii.ama kan testi yaptırmıştım kanım çok düşük çıktı aşırı şekilde demir eksikliğim varmış malesef yaa CADIARZU

a.s.hoşgeldin.O bende de var canım.Pekmez ve kuru üzüm takviyesi yapacaksın.İlacınıda düzenli alacaksın.

Şimdi takmamaya çalış canım.Doğumdan sonra bakarsın çaresine.

ewt yosuncum takmamaya çalışıyorum ama aynaya baktıkça mümkünmü.sendedemi var canım kanszlık bende yoktu aslında başalarda yeni çıktı.kuru üzüm ewt iyi gelimuş.kan haplarımı arttırcakmış galiba doktrum.zaten kilo aldım.artık daha da çok alırım:1no2:

Çok şükür iyiyim cnm çok da mutluyum yavrumu gördüm

26 haftalık 1000 kg olmuş oğlumm teyzeleri :)

Şafak da 97 gün dr umuza göre

slm kızlar ilk defa bu satlerde giriyorum hayret ettim kendime genelde bu saatlerde yatmış olurdum da ertesi güne uyanamıyorum çünkü geceleripek sağlıklı uyuyamadığım için :) nabersiniz bakalım

canım ne gibi sorunların oldu mesela? ya benim bazen sanki bebek afedersin altıma vuruyomuş gibi oluyo hem öne hem arkaya bu tarz bişey yaadınmı mesela bi de onu sorayım. geçen kayınvalideme sordum yok kızım daha erken onun için o sonlarda olur dedi bi de üstüne korktum iyi mi. ama sanki o zamanlarda oğlum dirseği veya dizi gibi sert bi yeriyle aşağı doğru vuruyo bence gibi geliyo. ay ne çok uzattım pardon ama tam olarak anlatmak ve anlamak istiyorum

kilolar doğuma engel olmayacaksa ve bir hastalığa sebep olmayacaksa no problem hepsi bebekle uğraşırken gidecek hepimizddde görücez o yüzden sıkma canını tatlım

iyi akşamlar kızlaaarr

Çok özledim uzun zamandır yoktum

Yine net imde problemler vardı

hepiniz iyisinizdir inşAllah :)

hg canım evet epeydir yoktun ama böyle iyi ve güzel haberlerle geldiğin için affettik:) şaka tabiki gözün aydın canım maşallah bebekine de demek artık 1 kiloluk bi şeker taşıyosun karnında boshayallersmile:sm_cool:

hoşgeldin annee sağol wala tatlım morel oluo böyle şeyler duymak işallah dediğin gibi bebişlerle uğraşırken gider hepsi.

a.s. :)) Sorma cnm yaa nasıl güzel bir his anlatamam
artık daha kuvvetli vuruyo 1 kg lık yakışıklım benimmm
Tek sıkıntım ayakları tam midemin altında ve ya mideme ya kaburgalarıma vuruyo
O iyi olsun herşeyine razıyım tabii o ayrı

Merhaba Kızlar,
Angel maşallah bebişine. Rabbim nazarlardan korusun. Haftasına göre maşallah çok iyi kilosu.

Kızlar, bende bu kontrolde bakalım kaç kilo aldım. Evde tartılmıyorumki çok kafama takmayım. Doktorda ilk tartılıyorum sonra bebişimi görüyorum onu görünce kilolarımı unutuyorum. :asigim:

Evet canım.Malesef oda halsiz düşürüyor.Dr ilac 2 ye çıkar dedi ama ben pekmezle destekliyorum 1 tane almaya devam ediyorum.

maşallah oğluşuna canım.
Hoşgeldin anneee .

hoşgeldin annee sağol wala tatlım morel oluo böyle şeyler duymak işallah dediğin gibi bebişlerle uğraşırken gider hepsi.

gidecek güzelim bak göreceksin en sakin çocuğun bile beziydi altıydı üstüydü çamaşırı bulaşık temizlik yemek derken bak sayrken bil yoruyo insanı ; ki bunlar sadee rutin olanlar bi de ekstraları çıkar, düşün artık 45 kilo kalma da zemuszemus

merhaba canım hoşgeldin.Bende çok takıyorum kiloyu malesef

butterflydsd gerçekten bu hissettiklerin geçici bak mesela ben de 11 kg aldım ve ööle uzun falan değilim çıtı pıtıyım çok da kokoşumdur
Ben de senin gibi 1-2 takar gibi oldum kndime sora bi baktım yooo gayette tatlısın, yüzüne ayrı bi güzellik geldi, ANNE OLUYOSUUN dedim kendime ve kalkıp makyajımı yaptım şimdi her aynaya baktığımda aynı şeyleri söylüyorum kendini motive et cnm en güzel duyguyu yaşatıyo Rabbim bizlere
ısteyip de kavuşamayan ne çok insan var tadını çıkar cnm...

maşallah ona aman bırak elleme hareket etsin insan hareket etmeyince tırlatıcak gibi oluyo sırf hareketlerini hissedeyim diye geçen ay çikolata ve tatlı yemekten 3,5 kg almıştım bu ay da epey olmuştur korkumdan çıkmıyorum tartıya salı dr a gidicem ona gitmeden tartılırım. ama olsun umrumda bile değil onun o vuruşları tonlara değer

aynen şekerim az önce de anlattığım gibi hem korkuyorum hem de maşallahım var geri de kalmıyorum hani

Evet canım.Malesef oda halsiz düşürüyor.Dr ilac 2 ye çıkar dedi ama ben pekmezle destekliyorum 1 tane almaya devam ediyorum.

maşallah oğluşuna canım.
Hoşgeldin anneee .

hb canım nasılsınız bakalım

al işte bi hemşerim daha. al benden de o kadar hemşom ya aynen tam gaz devam muhtemelen benim dr beni diyetisyene yollayacak ama ben yine de kaçamak yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…