2010 Nisan Anneleri

erkflz çok teşekkür ederim. Amin cnm inşAllah cümlemizi. İyi gibi kilosu cnm çok şükür

Ben mankenler filan nasıl oluyorda 6 kiloyla doğuma gidiyor inanın anlamıyorum. Bazen sırf bebiş aç kalır diye canım istemesede yemek yiyorum. Onu aç bırakmak beni çok korkutuyor.
Birde bir arkadaşım 18 kilo aldı doğuma kadar, 3 ayda eski haline döndü. Biraz hırsla hiçbirşey kalmayacak doğumdan sonra ins.

ewt angelcım rabbim bize hayattaki en güzel hediyeyi armağan edio daha ne olsun dimi canım şükür rabbimize.işte bende çok kokoşum önceden 1 kiloyu bile -kafayaya takan ben şimdi 15 kilo aldım..ohaoldumsmile

Kızlar, benimde kocişimin bilgisayarda işi var. Ben çıkıyorum.
Kendinize iyi bakın güzel anneler, meleklerinizide Rabbim korusun.
ıyi geceler.

selam kizlar tekrardan
birden nettim gitti demin :umursamaz:

batuhanım
yurtdısında nerede yasıyorsun

avusturyadayim ben canim ya sen???

biraz gec oldu canim ama sagol iyiym bendeopuyorumnanaktan

işallah erkflz canım şöyle eski kilosuna çabuk zmanda dönenleri duyunca çok mutlu oluyorum wala yaa.ama emzirirkrnde rejim zor olucak ama kepek ekmek yerim bende.sebze yerim dimi ama yaa.manl-kenlere bende akıl erdiremiyorum canım çağla şikel doğum yaptı 40ında podyuma çıktı.kıskanıom artık yaaa..((((

Cnm çok haklısın tepinsin canımda yansın hiç sorun değil azcık kıpırdamasa dünyamız duruyo Allah yaşatmasın hep tepiklesinler inşAllah :) Bu arada cm ben de senin gibi tatlıya çikolataya verince kendimi geçen TAM 5 KİLO almıştım :))) hiiç takmadım yalnızca ekmeği kestim ama tamamen değil 2 dilime düşürdüm her öğün. Bu ay 1 kilo almışım hayret :))

ewt angelcım rabbim bize hayattaki en güzel hediyeyi armağan edio daha ne olsun dimi canım şükür rabbimize.işte bende çok kokoşum önceden 1 kiloyu bile -kafayaya takan ben şimdi 15 kilo aldım..ohaoldumsmile

Yok cnmm kısa zamanda toparlarsın hiiç dert etme en güzel hediyeyi taşıyosun karnında bi melek var onu düşün gerisi olr kilolrda gideeer eskisi gibi incecik de oluruzzz zemuszemus

erkflz hoşçakal cnm

yav boşverin kiloyu ayol. 82 ile başladım 88 olmuşum, ne kadar yesenizde benim kadar olmazsınız herhalde. 1.50 de boy. valla popomu kaldıramıyorum ama olsun. veririm bebeişimin peşide koşarken.

İdare eder canım.Mide ve bel ağrılarını saymazsak.Yine dayanamicam belim çok kötü.a.s. iyi akşamlar arkadaşlar çıkayım ben.

iyi akşamlar canım dikkat et kendine

kalmayacak kızlar sorun yok

Kızlar, benimde kocişimin bilgisayarda işi var. Ben çıkıyorum.
Kendinize iyi bakın güzel anneler, meleklerinizide Rabbim korusun.
İyi geceler.

amin canım sizi de korusun dikkat edin kendinize iyi geceler

selaaaammm. herifim yeni yattı da bilgisayar boşaldı.

slm şekerim hg

ben bi de ekmek yesem kim bilir ne olur sadece kahvaltıda o da tost yaparsam çeyrek ekmek yoksa 2 dilim. gerçi normalde de yemem zaten de aman ne bileyim gözümün gördüğü bişeryden kısmıyorum işte ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun oğluşuma yarasın

ewt angelcim :enbuyukkk:bozmucam moralimi yaa napalım buda hamileliğin güzelliği tombik oldum işte napalım içimde bi aslan yatıyo.anne oluyorum daha ötesi varmı yaa.hem ben kafaya koyduğum şeyi yaparım.hele bi yavrumu sağlıkla kucağıma alayım.kilolarıda vericem allahın izniyle.

kızlar yaa ben bu akşam biraz pirpirklendim. oğluş çok şiddetli hareket ediyor bu akşam dışardan resmen göbeğimin hareketini gördüm. yalnız bu kadar hafta oldu duruşu nasıl, neyi nerde bilmiyom ama halla hareketlerini kasıklarımda çok aşağıda hissediyorum. ayrıca bugün belim ve kasıklarım da ağrıyor tedirgin olmaya başladım. kızlar sizin bebişler yukarılarda hareket etmeye başladı mı??

benim hep kasıklarımda zaten. dr. bişey demedi mi sana? ben salı gitcem sorayım bakayım aşağıda mı diye

ewt tarhancım senin bebiş hep aşağıdaydı healde ondan benim oğlan zaten genelde hep yukardan vuruyo taa midemden görüyorum canım endişelenme normaldir.ama kasık ağrın ve bel ağrın çok şiddetliyse ihmal etme canım.bana geçen doktorum öyle dedi çünkü ağrıda hemen gel allah korusun erken doğumları erkense önleyebiliyoruz demişti

:lepi: işte bu kadarrr moral motivasyon daima yüksek olmalı cnm

Anneee yarasın oğluşuna kan olsun can olsunn :asigim:

canım kimisi aşağıda taşır derler belki senin öyle bi durumdur ben her ikisinde de hissediyorum yani yukarıda da oluyo ama aşağıya vurduğu da oluyo o zaman ben de korkuyorum bence sen daha fazla ayakta durma ve ağrıların için de ayaklarının altına yüksekçe yastıklar koyup yat hemen senin ilacın bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…