Merhaba Kızlar,
Angel maşallah bebişine. Rabbim nazarlardan korusun.Haftasına göre maşallah çok iyi kilosu.
Kızlar, bende bu kontrolde bakalım kaç kilo aldım. Evde tartılmıyorumki çok kafama takmayım. Doktorda ilk tartılıyorum sonra bebişimi görüyorum onu görünce kilolarımı unutuyorum. :asigim:
batuhanım
yurtdısında nerede yasıyorsun
a.s.canım.hoşbuldum sende hoşgeldin.Ben idare ederim diyeyim.Sen nasılsın?
hoşbuldum canım.Hakikaten tam pişti olmussunuz aşkitomla:)Aşkitomda hayırlısıyla doğurur inşallah.Ben hep korkuyorum erken doğumdan.İnşallah bizim bebişlerde 40 haftaya kadar beklerler.
hoşgeldin nazlıcım.Hayırlı olsun cicileriniz.İyi ikna olmuş eşin.Benim eşim esla yaptırmaz:)))))
maşallah ona aman bırak elleme hareket etsin insan hareket etmeyince tırlatıcak gibi oluyo sırf hareketlerini hissedeyim diye geçen ay çikolata ve tatlı yemekten 3,5 kg almıştım bu ay da epey olmuştur korkumdan çıkmıyorum tartıya salı dr a gidicem ona gitmeden tartılırım. ama olsun umrumda bile değil onun o vuruşları tonlara değer
aynen şekerim az önce de anlattığım gibi hem korkuyorum hem de maşallahım var geri de kalmıyorum hani
hb canım nasılsınız bakalım
ewt angelcım rabbim bize hayattaki en güzel hediyeyi armağan edio daha ne olsun dimi canım şükür rabbimize.işte bende çok kokoşum önceden 1 kiloyu bile -kafayaya takan ben şimdi 15 kilo aldım..ohaoldumsmile
İdare eder canım.Mide ve bel ağrılarını saymazsak.Yine dayanamicam belim çok kötü.a.s. iyi akşamlar arkadaşlar çıkayım ben.
Ben mankenler filan nasıl oluyorda 6 kiloyla doğuma gidiyor inanın anlamıyorum. Bazen sırf bebiş aç kalır diye canım istemesede yemek yiyorum. Onu aç bırakmak beni çok korkutuyor.
Birde bir arkadaşım 18 kilo aldı doğuma kadar, 3 ayda eski haline döndü. Biraz hırsla hiçbirşey kalmayacak doğumdan sonra ins.
Kızlar, benimde kocişimin bilgisayarda işi var. Ben çıkıyorum.
Kendinize iyi bakın güzel anneler, meleklerinizide Rabbim korusun.
İyi geceler.
selaaaammm. herifim yeni yattı da bilgisayar boşaldı.
Cnm çok haklısın tepinsin canımda yansın hiç sorun değil azcık kıpırdamasa dünyamız duruyo Allah yaşatmasın hep tepiklesinler inşAllah :) Bu arada cm ben de senin gibi tatlıya çikolataya verince kendimi geçen TAM 5 KİLO almıştım :))) hiiç takmadım yalnızca ekmeği kestim ama tamamen değil 2 dilime düşürdüm her öğün. Bu ay 1 kilo almışım hayret :))
kızlar yaa ben bu akşam biraz pirpirklendim. oğluş çok şiddetli hareket ediyor bu akşam dışardan resmen göbeğimin hareketini gördüm. yalnız bu kadar hafta oldu duruşu nasıl, neyi nerde bilmiyom ama halla hareketlerini kasıklarımda çok aşağıda hissediyorum. ayrıca bugün belim ve kasıklarım da ağrıyor tedirgin olmaya başladım. kızlar sizin bebişler yukarılarda hareket etmeye başladı mı??
ewt angelcim :enbuyukkk:bozmucam moralimi yaa napalım buda hamileliğin güzelliği tombik oldum işte napalım içimde bi aslan yatıyo.anne oluyorum daha ötesi varmı yaa.hem ben kafaya koyduğum şeyi yaparım.hele bi yavrumu sağlıkla kucağıma alayım.kilolarıda vericem allahın izniyle.
kızlar yaa ben bu akşam biraz pirpirklendim. oğluş çok şiddetli hareket ediyor bu akşam dışardan resmen göbeğimin hareketini gördüm. yalnız bu kadar hafta oldu duruşu nasıl, neyi nerde bilmiyom ama halla hareketlerini kasıklarımda çok aşağıda hissediyorum. ayrıca bugün belim ve kasıklarım da ağrıyor tedirgin olmaya başladım. kızlar sizin bebişler yukarılarda hareket etmeye başladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?