2010 Nisan Anneleri

:lepi: işte bu kadarrr moral motivasyon daima yüksek olmalı cnm

Anneee yarasın oğluşuna kan olsun can olsunn :asigim:

amin canımcvım hepimizinkine inşallah.
bu arad kızlar benim artık acayip uykum geldi ve belim aağrıdı hepinizi öpüyorum iyi geceler herkese

Tarhancım benim bebeğimin başı aşağıda ayakları tam midemde kaburgalarımın altına sokuyormuş usg de de gördük zaten ittiriyo kaburgalarım çok ağrıyo bu yüzden

Yalnız benden bugün biraz su gibi sıvı geldi akıntıdan farklı şimdi tetikteyim Allah korusun sürekli kontrol ediyorum kendimi inşAllah bişey olmaz kızlar

tuğbacım bugün benimkide alta vuruyoırsürekli sanki ayağa kalkmış tepiniyor. bende az önce eşime söledim. noldu buna çok aşağıda diye. çok yer değiştiriyorlar canım bugünlerde yer bol ya:)) çünkü dr a gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi resmen ayaklar yada kollar aşağıda. yarına döner yine o:)))

güzel annişler benim kociş gelir şimdi ben çıkayım artık.oğluşumla ikizmiz hepinizi kocaman öptük.opuyorumnanaktan

canım bol bol su iç.. su kendini yeniliyor ya onun akıntısıdır belki ama suyun azalmasın suyu çok iç:))

benim hep kasıklarımda zaten. dr. bişey demedi mi sana? ben salı gitcem sorayım bakayım aşağıda mı diye

bende salı günü gittiğimde sorcam doktoruma. ama bugüne kadar bana aşağıda ya da yukarda demedi hiç. ağrılarda gün boyu sürdü ama genelde çok şiddetli değildi belki de haftanın yorgunluğu binmiştir. haftasonu geldi iyice bir dinleneyim. bu arada kızlar birde bugün her zamankinden kat kat fazla tuvalete gitme ihtiyacım oldu o kadar sık idara çıkma ihtiyacı hissediyorum ki tuvalete gidip gelmek de yormuş olabilir benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay saolun kızlar bir ara bayağğı taktım kafayı erken doğum belirtisimi acaba diye korktum valla.

nazlıcım aynen öyle ayağa kalkmış mesanemi dövüyo sanki demek yeri geniş haaa sıpalara bak yaa şimdiden ömrümüzü yedilerkaydirigubbakcemile3

günaydın tatlış nisan anneleri herkese hayırlı hafta sonları şimdiden biz yine çalar saat gibi 9 dedikmi kızım kaldırıyo beni yatma artık anne diyo resmenboshayallersmile

Günaydın özgecim
Günaydın zeynep.

Nasılsınız kızlar?

günaydın ayşe saolasın şükürler olsun iyiyiz kızımla anneannesi ciciler almış kızıma istanbuldan bugün onları görmeye gideceğiz dün gidemedik misafirimiz geldi sen nasılsın

günaydın kızlarr..
benim yarın misafirim geliyor iki aile.. çocukları yok.. ailenin birini tanıyorumda biri ile yani tanışacagım...
evim temizlenmemiş bir haftadır .. hemen eve gidip temızlık yapmam lazım ama nasıl camlarımda pis.. en son bayram temızlıgı yaptırmıştım kendımde silemem fransız cam (

off şimdiden strese girdim ben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

günaydın ilkenurcuğum ayyy kız o kadar stres yapma bırak silinmesin canım bende halılarımı silemiyorum eşim sağolsun makinayla yıkıyo arada ama benim istediğim gibimi değil ne yapalım sıkıcağız dişimizi doğurduktan sonra bebişlerden artakalan zamanlarda artık yaparız canım sen hamilesin sanaçok görülmemesi lazım boşver sen hazırlık bişeyler yapman bile büyük bir ödün olur zati canımcım hiç strese girme aman de boşver bakalım bugünde bizim temzilik günümüz eşimle birazcık o birazcık ben yapıcaz :lepi:

günaydın ayşe saolasın şükürler olsun iyiyiz kızımla anneannesi ciciler almış kızıma istanbuldan bugün onları görmeye gideceğiz dün gidemedik misafirimiz geldi sen nasılsın

vallaa ekle hemen ama tamam mı?
Bende pijama ekleyeceğim.Mevlütte giymek için almıştım Oysho dan.Bakın bakalım.Bird dolabını falan.Saçma saçma doldurdumkaydirigubbakcemile3

Oyyyy cnaım yaa.Valla allah yarıdmcın olsun.Burada olsan gelirdim heemn yardımına canım

canım gelecek kişileri tanımadıgım için stres oldum.. birde benım ev dekorumm krem salonum felan.. şimdi pişmanım tabi:))) sürekli silinmek temizlik istiyor.. eşimde hafta sonları dershanede .. annemınde günü varmış bugun.. tek kaldım anlayacagın:)) yavas yavas yaparım artık dıyorum...çalışınca haftada en fazla bır kez temızlık yapılabılıyor ( neyse şimdi atlattım o depresif halımı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…