:lepi: işte bu kadarrr moral motivasyon daima yüksek olmalı cnm
Anneee yarasın oğluşuna kan olsun can olsunn :asigim:
kızlar yaa ben bu akşam biraz pirpirklendim. oğluş çok şiddetli hareket ediyor bu akşam dışardan resmen göbeğimin hareketini gördüm. yalnız bu kadar hafta oldu duruşu nasıl, neyi nerde bilmiyom ama halla hareketlerini kasıklarımda çok aşağıda hissediyorum. ayrıca bugün belim ve kasıklarım da ağrıyor tedirgin olmaya başladım. kızlar sizin bebişler yukarılarda hareket etmeye başladı mı??
Tarhancım benim bebeğimin başı aşağıda ayakları tam midemde kaburgalarımın altına sokuyormuş usg de de gördük zaten ittiriyo kaburgalarım çok ağrıyo bu yüzden
Yalnız benden bugün biraz su gibi sıvı geldi akıntıdan farklı şimdi tetikteyim Allah korusun sürekli kontrol ediyorum kendimi inşAllah bişey olmaz kızlar
canım kimisi aşağıda taşır derler belki senin öyle bi durumdur ben her ikisinde de hissediyorum yani yukarıda da oluyo ama aşağıya vurduğu da oluyo o zaman ben de korkuyorum bence sen daha fazla ayakta durma ve ağrıların için de ayaklarının altına yüksekçe yastıklar koyup yat hemen senin ilacın bu bence
ewt tarhancım senin bebiş hep aşağıdaydı healde ondan benim oğlan zaten genelde hep yukardan vuruyo taa midemden görüyorum canım endişelenme normaldir.ama kasık ağrın ve bel ağrın çok şiddetliyse ihmal etme canım.bana geçen doktorum öyle dedi çünkü ağrıda hemen gel allah korusun erken doğumları erkense önleyebiliyoruz demişti
benim hep kasıklarımda zaten. dr. bişey demedi mi sana? ben salı gitcem sorayım bakayım aşağıda mı diye
amin canımcvım hepimizinkine inşallah.
bu arad kızlar benim artık acayip uykum geldi ve belim aağrıdı hepinizi öpüyorum iyi geceler herkese
Günaydın özgecim
Günaydın zeynep.
Nasılsınız kızlar?
günaydın kızlarr..
benim yarın misafirim geliyor iki aile.. çocukları yok.. ailenin birini tanıyorumda biri ile yani tanışacagım...
evim temizlenmemiş bir haftadır .. hemen eve gidip temızlık yapmam lazım ama nasıl camlarımda pis.. en son bayram temızlıgı yaptırmıştım kendımde silemem fransız cam(
off şimdiden strese girdim ben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
günaydın ayşe saolasın şükürler olsun iyiyiz kızımla anneannesi ciciler almış kızıma istanbuldan bugün onları görmeye gideceğiz dün gidemedik misafirimiz geldi sen nasılsın
günaydın kızlarr..
benim yarın misafirim geliyor iki aile.. çocukları yok.. ailenin birini tanıyorumda biri ile yani tanışacagım...
evim temizlenmemiş bir haftadır .. hemen eve gidip temızlık yapmam lazım ama nasıl camlarımda pis.. en son bayram temızlıgı yaptırmıştım kendımde silemem fransız cam(
off şimdiden strese girdim ben eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
günaydın ilkenurcuğum ayyy kız o kadar stres yapma bırak silinmesin canım bende halılarımı silemiyorum eşim sağolsun makinayla yıkıyo arada ama benim istediğim gibimi değil ne yapalım sıkıcağız dişimizi doğurduktan sonra bebişlerden artakalan zamanlarda artık yaparız canım sen hamilesin sanaçok görülmemesi lazım boşver sen hazırlık bişeyler yapman bile büyük bir ödün olur zati canımcım hiç strese girme aman de boşver bakalım bugünde bizim temzilik günümüz eşimle birazcık o birazcık ben yapıcaz :lepi:
Oyyyy cnaım yaa.Valla allah yarıdmcın olsun.Burada olsan gelirdim heemn yardımına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?