2010 Nisan Anneleri

tşk aşkıtom ya benımde canım cok sıkılıyordu bu duruma peynır kızartıyorum o sekılde yıyebılıyorum canım içimi rahatlattın kız:teytey:

kızlar görüşürüz ben kaçtım yemek yapmaya görüşmek üzere

acılma oluyordur benım doktorum dedı kı kasıklarında yanma falan olur sakın telaş yapma belın agrır sakın endışelenme dedı bır bıldıgı vardır

[I]birperi canımm bana da oluyor arada
hmm birde benim belim de falan ağrılar oluyordu
göbek çevremde yanlarda falan
kist varmış
ama yeni oluşmuşş bebekten önce hiçbirşey
yoktuu nolcak bilmiyorumm
[/I]

bende şu anda bebek tam olarak benim yediklerimden beslenmediği için çok zorlamıyorum kendimi. en çok su içmeye çalışıyorum önceden hiç içmesem aklıma gelmezdi şimdi 1,5 litreyi kesin tamamlıyorum ama akşamları mide yanmam olduğu için her zaman 2 litre içemiyorum.
sütten tiksindim peynir yiyorum. ha birde ara sıra nequikli süt içiyorum ama ondanda tiksindim. yalnız şu hazır meyveli sütler varya muzlu çilekli. onları içiyorum çok rahat bi sakıncası varmıdır bilmiyorum.
meyveyle hiç aram yoktu şimdi biraz isteyerek biraz zorlayarak yiyorum ama yeterli değil:)
ceviz bende yiyorum.

ya açıkcası bir sitede kendi bedeninizi dinleyin o sizi yönlendirir diye okumuştum gerçektende bu aralar canım normalde çokta aklıma gelmeyen şeyleri çekiyor. basit ama faydalı şeyler:) mesela yeşil biber, zeytin, yoğurt, limon, üzüm gibi.. öyle aşerme değil ama birden aklıma geliyo canım istiyo yemesem de oluyo ama:)

siz ultrasonda gördüm geldim dedikçe benimde bi bahane bulup gidip göresim geliyo yaa:) biz kalp atışını duyduk 10 gün falan oldu özledim ama ben daha çok var kontrole ne yapsamki merak ediyom neye benzedi diye:)

bana kendı doktorum ayın 12 sıne verdı randevuyu daha 15 gun var
5 tane iğnem kaldı ilaç yazdırmaya gıdıcem sskya doktorada soylıcem bıde baksın çok merak edıyorumya bende:)
yakında yokmu doktor gıt gor sende

ya sırf meraktan gitmeye utanıyom bi bahane bulsam:) sonuçta ben doktora bebeğimi görmeye geldim desem fotoğraçımıyım ben kardeşim dese haklı:) ama özel muayenehaneye gidiyodum artık özel hastanede başka doktora başlıcam randevu alıp o arada görürüm bebeğimi de artık:)

bırsey demene gerek yokkı canım hamıleyım muayene olmak ıstıyorum dıceksın okadar

kızlar bende yarın ultrasona gireceğim inşallah kalp atışlarını duyarım. iştahsızlığım başladı sütte içemiyorum kendimi kötü hissediyorum ve suçluuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…