canımı içi şu an okadar zorlamamıza gerek yokmus kendımızı bende süt falan ıcemıyorum doktoruma sordum dedıkı..3 aydan zordan mecbur içmeye calısıcaksın şu an okadar önemlı degıl ..ama sütlü tatlılardan yıyebılırsın mesela dedı.. yada sabahları kasarlı tost... kaşar peynırı zaten süpermıs... aklınızda olsun ...
aaaaaaa nazcımm söylemedii böyle bişeyy
sadece boyu 5mm dedi
karrnim ac bir sey yemek canim istemiyor ama midem ahhh midem eksiyor eksiyor kötüyüm yani velhasil
tşk aşkıtom ya benımde canım cok sıkılıyordu bu duruma peynır kızartıyorum o sekılde yıyebılıyorum canım içimi rahatlattın kız:teytey:
canımın içi ne demek... doktorumun söledıgını söledım ben :1hug:
bana kendı doktorum ayın 12 sıne verdı randevuyu daha 15 gun var
5 tane iğnem kaldı ilaç yazdırmaya gıdıcem sskya doktorada soylıcem bıde baksın çok merak edıyorumya bende:)
yakında yokmu doktor gıt gor sende
ya sırf meraktan gitmeye utanıyom bi bahane bulsam:) sonuçta ben doktora bebeğimi görmeye geldim desem fotoğraçımıyım ben kardeşim dese haklı:) ama özel muayenehaneye gidiyodum artık özel hastanede başka doktora başlıcam randevu alıp o arada görürüm bebeğimi de artık:)
acılma oluyordur benım doktorum dedı kı kasıklarında yanma falan olur sakın telaş yapma belın agrır sakın endışelenme dedı bır bıldıgı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?