[ı]teŞekkÜr ederİm esroŞumm sende duyacaksın ve gÖreceksİnn İnŞallahh [/ı]
[ı]teŞekkÜr ederİm esroŞumm sende duyacaksın ve gÖreceksİnn İnŞallahh [/ı]
:roflol:
ooo bende de doğumdan sonrası için bi sürü hurafe var
-doğar doğmaz bebeğin koltuk altına bacaklarına ve kasıklarına tüysüz fare yavrusu sür, çocuğun kılsız olsun
- bebeğin kız ise kasıklarına bal sür kocasına tatlı gelsin.
- kız çocuğun göğsüne kase kapatırsan göğüsleri kapattığın kase kadar büyür.
yani doğum çantanıza zıbın, gecelik, çocuk bezi falanla birlikte, 1 adet tüysüz fare, orta boy kase ve bi kavanoz balda koyun.
bebişimin kalp atışını ve kendini gördükk :lepi:
benim diet listemde hergün 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 100 gr. et. 1 avuç fındık,ceviz ve kuru meyveler var.kayısı , üzüm. şekerli meyvelerden de uzak duruyorum tabii ki.
a.s
HB ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİMMM CANIMM
SEN DUYDUN MU BEBİŞİNİ KALP ATIŞLARINI
teşekkür ederimm tatlımm ben duyamadım ama yalnızca gördümmangelsky canım gözünaydın duydun demekki meleğinin kalp atışlarını çok güzel bir ses değilmi ya dün doktora utanmasam az biraz daha dinleyeyim diyecektim
canım çok sevındımmmm kaç atıyorduopuyorumnanaktan
gözün aydın balım allah bizlerede nasip etsin inşallah
su çok önemli bende bunu eklemek istiyorum günde 2 lt en az içmeliymişiz şu anda plasenta oluşuyormuş bebişin bol bol suya ihtiyacı varmış sonrasındada plasentanın devamlılığı için su gerekli
:roflol:
ooo bende de doğumdan sonrası için bi sürü hurafe var
-doğar doğmaz bebeğin koltuk altına bacaklarına ve kasıklarına tüysüz fare yavrusu sür, çocuğun kılsız olsun
- bebeğin kız ise kasıklarına bal sür kocasına tatlı gelsin.
- kız çocuğun göğsüne kase kapatırsan göğüsleri kapattığın kase kadar büyür.
yani doğum çantanıza zıbın, gecelik, çocuk bezi falanla birlikte, 1 adet tüysüz fare, orta boy kase ve bi kavanoz balda koyun.
sekerlerım ya ben cok su ıcıyorum tuvaletın onunde yatıcam süt içemıyorum kokuyo yogurt yıyemıyorum mıdem bulanıyo ondan tavukda yıyemıyorum yumurta kokuyo yumurta hıç yemem ne yıcem ya banada fıkır verınnnnnn
kalbi atıyor ama duymadım
zeyra nerdesın sen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?