2010 Nisan Anneleri

hiç güleceğim yoktu valla keyfim de yoktu güldürüdün beni:) bugünden tezi yok fare avına başlıyom:dance::dance::dance:

bebişimin kalp atışını ve kendini gördükk :lepi:

gözün aydın balım allah bizlerede nasip etsin inşallah

benim diet listemde hergün 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 100 gr. et. 1 avuç fındık,ceviz ve kuru meyveler var.kayısı , üzüm. şekerli meyvelerden de uzak duruyorum tabii ki.

su çok önemli bende bunu eklemek istiyorum günde 2 lt en az içmeliymişiz şu anda plasenta oluşuyormuş bebişin bol bol suya ihtiyacı varmış sonrasındada plasentanın devamlılığı için su gerekli

sekerlerım ya ben cok su ıcıyorum tuvaletın onunde yatıcam süt içemıyorum kokuyo yogurt yıyemıyorum mıdem bulanıyo ondan tavukda yıyemıyorum yumurta kokuyo yumurta hıç yemem ne yıcem ya banada fıkır verınnnnnn

a.s

HB ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİMMM CANIMM
SEN DUYDUN MU BEBİŞİNİ KALP ATIŞLARINI

kalbi atıyor ama duymadım[/QUOTE]

BENDE DUYMADIMM GÖRDÜMM

angelsky canım gözünaydın duydun demekki meleğinin kalp atışlarını çok güzel bir ses değilmi ya dün doktora utanmasam az biraz daha dinleyeyim diyecektim
teşekkür ederimm tatlımm ben duyamadım ama yalnızca gördümm

canım çok sevındımmmm kaç atıyorduopuyorumnanaktan

nazcımm tatlımm çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
kaç atıyordu nedemek anlamadım kafamçokkarıştı

amin bernatcım hayırlısıyla inşallah

:roflol::roflol::roflol:

canımı içi şu an okadar zorlamamıza gerek yokmus kendımızı bende süt falan ıcemıyorum doktoruma sordum dedıkı..3 aydan zordan mecbur içmeye calısıcaksın şu an okadar önemlı degıl ..ama sütlü tatlılardan yıyebılırsın mesela dedı.. yada sabahları kasarlı tost... kaşar peynırı zaten süpermıs... aklınızda olsun ...

kalbi atıyor ama duymadım

BENDE DUYMADIMM GÖRDÜMM

teşekkür ederimm tatlımm ben duyamadım ama yalnızca gördümm

nazcımm tatlımm çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
kaç atıyordu nedemek anlamadım kafamçokkarıştı

amin bernatcım hayırlısıyla inşallah[/QUOTE]

benımkı 105 atıyordu sana bırsey demedimi
ultrason kagıdındada yazıyor

ben aklıma geldıkce ıcıyorum sut nesquıklı
peynır yıyorum bol bol meyva yıyorum
kırmızı et cok yıyorum
gunde 2 dılım ekmek yıyorum sadece
yumurta yıyemıyorum bı tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…