ben çıkıyorum opuyorum sızı kıb tatlı hamışler
kızlar bende yarın ultrasona gireceğim inşallah kalp atışlarını duyarım. iştahsızlığım başladı sütte içemiyorum kendimi kötü hissediyorum ve suçluuu
selam kizlar nasilsiniz hepiniz iyimisin nisan anneleri bebeisler nasil
kizlar ya masallah sayfalar oyle cabuk akiyorki yetisemiyorum ben fazla online olamiyorum girdikce bakiyorum iste kizlar ya ben birsey sorcam saclarim cok dokuluyor benim sizinde dokulmeye basladimi yoksa bir benim boyle
herkes yemek yapmaya mı gıttıCADIARZU
herkes yemek yapmaya mı gıttıCADIARZU
kızlar çok şükür bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum.
Yok canım ben burdayım:)hihoyyyt
canım ya anlamadım seni 10 gün ileri misin geri mi? benimde 3-4 gün geride o yüzdeniftardan sonra alışverişe gitmiştim. yeni geldim. doktor hergün bi avuç ceviz veya fındık veya kuru üzüm veya kuru kayısı dedi onları aldım. bi de 2 bardak süt dedi. süt dayanmıyo evde. ha bi de bizimkiler ortopedik terlik al dediler ona bakındım. bu arada bu akşam ilk mide bulantımı yaşadım. be merak etmetin benim sat ile ultrason arasında 10 gün fark var.
yaa 10 günde çok ileri atmış canım seni,bekleyemem daha erken olamazmı deseydin keşke ben hep öyle yapıyorum 1 haftayı geçmiyo o yüzden.çünkü meraktan kafayı yerim 10 gün belirsizlikte.ya da başka doktora da git bu arada.Kızlar günaydın hepinize,
Ya çileklinin durumunu okuyunca çok üzüldüm. Geçmiş olsun, Allah sabır versin. Allah yeniden sağlıklı bebekler nasib etsin.
Onda da akıntı olmuş ve bebeğin kalp atışlarını duyamamışlar.
Bende dün gittim 7 haftalık ama doktor dedi ki çok küçük olduğundan kalp atışı duyulmuyor 10 gün sonra gel bakalım dedi.
7 haftalıkken duyulmaması normal mi ya? Karından ultrasona girdim bu arada....
kızlar liste nerede?benide ekleyinn
bende şu anda bebek tam olarak benim yediklerimden beslenmediği için çok zorlamıyorum kendimi. en çok su içmeye çalışıyorum önceden hiç içmesem aklıma gelmezdi şimdi 1,5 litreyi kesin tamamlıyorum ama akşamları mide yanmam olduğu için her zaman 2 litre içemiyorum.
sütten tiksindim peynir yiyorum. ha birde ara sıra nequikli süt içiyorum ama ondanda tiksindim. yalnız şu hazır meyveli sütler varya muzlu çilekli. onları içiyorum çok rahat bi sakıncası varmıdır bilmiyorum.
meyveyle hiç aram yoktu şimdi biraz isteyerek biraz zorlayarak yiyorum ama yeterli değil:)
ceviz bende yiyorum.
ya açıkcası bir sitede kendi bedeninizi dinleyin o sizi yönlendirir diye okumuştum gerçektende bu aralar canım normalde çokta aklıma gelmeyen şeyleri çekiyor. basit ama faydalı şeyler:) mesela yeşil biber, zeytin, yoğurt, limon, üzüm gibi.. öyle aşerme değil ama birden aklıma geliyo canım istiyo yemesem de oluyo ama:)
sarımelek gozunaydın canım darısı yosuncum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?