2010 Nisan Anneleri

bende çıkıyorum kızlar, size iyi akşamlar ve iyi hafta sonları.
Dikkat edin kendinize ve bebişinize :)

kızlar herkese ıyı aksamlarr yarın görusmek üzere kendınıze dıkkat edın sakın...bebişlerede tabı

Hayır benimkide aynen öyle saçlarımı ıslatmaya bile çekinir oldum.doktoruma durumu ilettim.normaldir endişelenecek bir şey yok dedi.daha güçlü bir şekilde yerine geleceğini belirtti.

endişe etme...

herkese selam arkadaşlar yarın cumartesi oleyyyyy:lepi:doktora gidicem 6+6 olması lazım geçen haftaya göre bakalım inşallah çok heyecanlıyım.rüyamda gördüm bu gece bebeğim hiç büyümemiş geçen haftayla aynı kalmış:sinifsinif:
canım ya anlamadım seni 10 gün ileri misin geri mi? benimde 3-4 gün geride o yüzden

yaa 10 günde çok ileri atmış canım seni,bekleyemem daha erken olamazmı deseydin keşke ben hep öyle yapıyorum 1 haftayı geçmiyo o yüzden.çünkü meraktan kafayı yerim 10 gün belirsizlikte.ya da başka doktora da git bu arada.

kızlar liste nerede?benide ekleyinn

listeyi jnaz arkadaşımız düzenliyo girince mutlaka bilgileriniz görüp ekler,bizler kopyalyamadığımız için onun yapması lazım canım

tarhan çok doğru bir şeye değinmişsin,VÜCUDUNUZU DİNLEYİN,O SİZE NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEYECEKTİR.evet arkadaşlar tecrübeyle sabittir.mesela benim canım et istemeye başladı halbuki sevmem,sonra tahlillerde B12 vit.eksikliği çıktı doktor dedi ki et yemelisin mutlaka vs.bunun gibi çok şeye şahit oldum.

bu arada çilekli arkadaşımıza sabırlar diliyorum onu anlıyorum çok iyi o yüzden söylenecek bişey yok...umarım aramızdan artık kimse böyle birşeyi yaşamaz sağlıklı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…