2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3Nisan anneside olamıcam ahanda adım gibi eminimkaydirigubbakcemile34 gün kaldı tıkkk belirtii yokk :)Zatende belirti aramıyorumm mılletın dolu belirtisi olurkaydirigubbakcemile3ceylanımmm ya biz inşallahh aynı ay annesi oluruz delürürüz vallakaydirigubbakcemile3

balsuratın dediği gibi bende olamıycam galiba benimde adetime 3 gün kaldı hiç belirti yok. hamile olan arkadaşlar sizde varmıydı belirtiler gününüz geçmeden???

balsuratın dediği gibi bende olamıycam galiba benimde adetime 3 gün kaldı hiç belirti yok. hamile olan arkadaşlar sizde varmıydı belirtiler gününüz geçmeden???

hayırlısı olsun canım
bende de normal adet belirtileri vardı ve ihtimal vermiyordum
birde aşırı şişkinliğim

canım sorma ya ...Ahanda yazıyorum Allahın izniyle mayısta gelecek meleklerimiz ama ahanda tekrar yazıyorum bizde ne belirti olur ne de idrar testinde çıkar şans yaa Şenizkaydirigubbakcemile3

canım sorma ya ...Ahanda yazıyorum Allahın izniyle mayısta gelecek meleklerimiz ama ahanda tekrar yazıyorum bizde ne belirti olur ne de idrar testinde çıkar şans yaa Şenizkaydirigubbakcemile3

bAL SEN NSAN ANNESİMİ OLURSUN TAM SINIRDASIN

Ceylanım MAYIS ANNESİ OLDUK OLDUK olmadıksa bizde iş yokkaydirigubbakcemile3ramazanda denk geliyor çok dua edelimki mayıs olalım:Saruboceq:

arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın nolur bende sizin gibiydim bu ay geçti oda geçecek ve be n hiç o çift çizgiyi göremiyecem diye ama şimdi 1 ay 4 günlük hamileymişim hemde yumutama olduktan bir hafta sonra kalmışım hamile allahım herkese nasip etsin yuvalanmayı kolaylaştırıcı bi ilaç vermişti oda işe yaramış şimdi çok korkuyorum bişey olcak diye ama anladımki herşey kısmet nasip olması gerektiği zamn oluyo herşey bakalım ne olacak dua edin ve birazda zamana bırakın kolaymı demeyin ama annem hep öle derdi bana anlamazdım ama dediğini yapınca haklılığını anladım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

buketcim canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler kuzum :teytey:
O ilacın nedir bir dr.uma danışıyım :teytey::teytey:
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin ne kadar süredir özlemini çekiyordun:hooray::hooray:

hamişler sizinde akıntınız oluyormu benim önce bi damla kan gibi gelmişti sonra koyu sarı gelmye başladı koku yanma yok kaşıntı falanda yok normalmı acaba

Tebrikler kuzum :teytey:
O ilacın nedir bir dr.uma danışıyım :teytey::teytey:
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin ne kadar süredir özlemini çekiyordun:hooray::hooray:

bir yıllık evliyim ama sanki doğuştan anne olma potansiyelim vardı çok istişyodum yani hayırlısını rabbim sizlerede nasip etsin inşallah...progestan diye bi ilaç vermişti doktorum yumurtama olduktan sonra yuvalanmayı kolaylaştırsın diye şimdide kullanıyorum bakalım 3 hafta sonra yine gitcem eğer sağlıklıysa bebeğim kalp atışlarını duycaz allahım inşallah isteyn herkese nasip etsin a.s.

anaaaaaaaaaaaaaa yaslandıkmı yoksa

kızlar allah herkesın gönlune gore versın. ve bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın

kızlar az önce dayanamadım adetime 2 gün olmasına rağmen test yaptım evde.veeee silikde olsa 2. çizgi göründü.:)))))sevinç ,korku hepsi birbirine karıştı.ben kasım ayında kürtaj olmuştum.yani bu anı 2.yaşayışım ama allahım inşallah sonunu benzetmesin....tabii eğer hamileysem,yanlış olma ihtimali yoktur dimi??? çok korkuyorum ve inanamıyoruuummmmmmmm

Canım yaaaaa çoookk sevindim...Listemizden ilk hamilemiz sonunda geldi :)) Bence yanlış değildir ama kan testiyle yarın kesinleştir istersen...İçin rahat eder...Allah tamamına erdirsin canım...Bende 14 ağustosu bekliyorum ,daha var...Hayırlısı olur inşaallah...

melekcim kan testi yaptırmak istemiyorum çıkıcak değerin kafamı iyice bulandırmasını istemiyorum.ben daha önce mol gebelik yaşadım bu nedenle çok fazla kaygılarım var.sadece 1 hafta bekleyip doktora gidicem.tabii dayanabilirsem.allahım inşallah doğrudur ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.allahım diğer bütün arkadaşlarıma da nasip etsin.hala inanamıyorum ama.
nisan topiğinin hayırlı olacağına inanıyodum girerken inşallahda hepimiz için öyle olur.

herkese mrb arkadaşlar yanılmıyosam yani test beni yanıltmadıysa bende nisan annesi olucam günüme 2 gün var ve bugün test yaptım dayanamayıpta 2.çizgi çok belli inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese versin :dance::dance:

İnşaallah doğrudur canım...Ama içimde iyi hisler var canım...Her zaman aksilikler olmazya...İnşaallah hepimiz için bu topik dediğin gibi hayırlı olur...

İnşaallah canım hamilesindir...Ama 2. çizgi varsa bence kesin pozitif :)) Hayırlısı inşaallah...

kızlar ınsallah hamılesınızdır. cok sevınddım. 2009 nısan annesıyım bende 2010 nısan annelerını beklıoruz. hayırlısı olsun

canım benimyaa bende 2 gün kala yapmıştım ve pozitifti
ertesi gün tekrar yaptım ve doktora gittim kan tahlilinde de çıkmıştı
inşallah bu sefer hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

merhaba yazgülüm inşallah hamilesindir canım kan testide yaptırırsan kesinleşmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…