balsuratın dediği gibi bende olamıycam galiba benimde adetime 3 gün kaldı hiç belirti yok.hamile olan arkadaşlar sizde varmıydı belirtiler gününüz geçmeden???
kaydirigubbakcemile3Nisan anneside olamıcam ahanda adım gibi eminimkaydirigubbakcemile34 gün kaldı tıkkk belirtii yokk :)Zatende belirti aramıyorumm mılletın dolu belirtisi olurkaydirigubbakcemile3ceylanımmm ya biz inşallahh aynı ay annesi oluruz delürürüz vallakaydirigubbakcemile3
canım sorma ya ...Ahanda yazıyorum Allahın izniyle mayısta gelecek meleklerimiz ama ahanda tekrar yazıyorum bizde ne belirti olur ne de idrar testinde çıkar şans yaa Şenizkaydirigubbakcemile3
bAL SEN NSAN ANNESİMİ OLURSUN TAM SINIRDASIN
arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın nolur bende sizin gibiydim bu ay geçti oda geçecek ve be n hiç o çift çizgiyi göremiyecem diye ama şimdi 1 ay 4 günlük hamileymişim hemde yumutama olduktan bir hafta sonra kalmışım hamile allahım herkese nasip etsin yuvalanmayı kolaylaştırıcı bi ilaç vermişti oda işe yaramış şimdi çok korkuyorum bişey olcak diye ama anladımki herşey kısmet nasip olması gerektiği zamn oluyo herşey bakalım ne olacak dua edin ve birazda zamana bırakın kolaymı demeyin ama annem hep öle derdi bana anlamazdım ama dediğini yapınca haklılığını anladım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın nolur bende sizin gibiydim bu ay geçti oda geçecek ve be n hiç o çift çizgiyi göremiyecem diye ama şimdi 1 ay 4 günlük hamileymişim hemde yumutama olduktan bir hafta sonra kalmışım hamile allahım herkese nasip etsin yuvalanmayı kolaylaştırıcı bi ilaç vermişti oda işe yaramış şimdi çok korkuyorum bişey olcak diye ama anladımki herşey kısmet nasip olması gerektiği zamn oluyo herşey bakalım ne olacak dua edin ve birazda zamana bırakın kolaymı demeyin ama annem hep öle derdi bana anlamazdım ama dediğini yapınca haklılığını anladım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Tebrikler kuzum :teytey:
O ilacın nedir bir dr.uma danışıyım :teytey::teytey:
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin ne kadar süredir özlemini çekiyordun:hooray::hooray:
kızlar az önce dayanamadım adetime 2 gün olmasına rağmen test yaptım evde.veeee silikde olsa 2. çizgi göründü.:)))))sevinç ,korku hepsi birbirine karıştı.ben kasım ayında kürtaj olmuştum.yani bu anı 2.yaşayışım ama allahım inşallah sonunu benzetmesin....tabii eğer hamileysem,yanlış olma ihtimali yoktur dimi??? çok korkuyorum ve inanamıyoruuummmmmmmm
melekcim kan testi yaptırmak istemiyorum çıkıcak değerin kafamı iyice bulandırmasını istemiyorum.ben daha önce mol gebelik yaşadım bu nedenle çok fazla kaygılarım var.sadece 1 hafta bekleyip doktora gidicem.tabii dayanabilirsem.allahım inşallah doğrudur ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.allahım diğer bütün arkadaşlarıma da nasip etsin.hala inanamıyorum ama.
nisan topiğinin hayırlı olacağına inanıyodum girerken inşallahda hepimiz için öyle olur.
herkese mrb arkadaşlar yanılmıyosam yani test beni yanıltmadıysa bende nisan annesi olucam günüme 2 gün var ve bugün test yaptım dayanamayıpta 2.çizgi çok belli inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese versin :dance::dance:
hamişler sizinde akıntınız oluyormu benim önce bi damla kan gibi gelmişti sonra koyu sarı gelmye başladı koku yanma yok kaşıntı falanda yok normalmı acaba
canım benimyaa bende 2 gün kala yapmıştım ve pozitiftikızlar az önce dayanamadım adetime 2 gün olmasına rağmen test yaptım evde.veeee silikde olsa 2. çizgi göründü.:)))))sevinç ,korku hepsi birbirine karıştı.ben kasım ayında kürtaj olmuştum.yani bu anı 2.yaşayışım ama allahım inşallah sonunu benzetmesin....tabii eğer hamileysem,yanlış olma ihtimali yoktur dimi??? çok korkuyorum ve inanamıyoruuummmmmmmm
herkese mrb arkadaşlar yanılmıyosam yani test beni yanıltmadıysa bende nisan annesi olucam günüme 2 gün var ve bugün test yaptım dayanamayıpta 2.çizgi çok belli inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese versin :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?