2010 Nisan Anneleri

kızlar az önce kan testini yaptırdım ve sonuç pozitif umarım sizlerde istediğiniz sonuçla karşılaşırsınız :teytey:

bende nisan annesi olamıycam galiba daha çok var günüme ama hiç umudum yok nedenseee yinee

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

opuyorumnanaktanselam kizlar bende insallah 2010 nisan annesi olcam cok mutluyum gerci iki tane yavrum var buda 3. insallah rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah :Saruboceq:6 haftalik hamileyim sevgiyle saglicakla kalin gorusmek dilegiylea.s.

günaydın kızlarr sabah sabah belirgin çift çizgiyi gördüm bende nisan annesi oluyorum rabbime çok şükürrrr

teşekkür ederim melek76, jnaz.diğer gelen hamile arkadaşları da tebrik ediyorum,hepimiz için hayırlısı olsun.allah yardımcımız olsun.

allah tamamına erdirir inşalah a.s.

çok selam bütün hamişleri şimdiden kutluyorum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben ay o mutluluğu yaşayamadım ne yazıkki:sinifsinif: o zamandan beride hiç okumadım...

artık inşallah ilerki aylarda ama aranızda olamadığıma üzüldüm

tüm arkadaşları tebrik ediyorum.bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum.listeyi tutan kimse yokmu,bi güncellesek de görsek nisan ayının bereketini ve diğer arkadaşlara umut olsak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…