Tebrikler:lepi:günaydın kızlarr sabah sabah belirgin çift çizgiyi gördüm bende nisan annesi oluyorum rabbime çok şükürrrr
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :lepi:بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
opuyorumnanaktanselam kizlar bende insallah 2010 nisan annesi olcam cok mutluyum gerci iki tane yavrum var buda 3. insallah rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah :Saruboceq:6 haftalik hamileyim sevgiyle saglicakla kalin gorusmek dilegiylea.s.
Süper değerin kaç büyülü mekanına hoşgelmiş meleğin..:lepi:kızlar az önce kan testini yaptırdım ve sonuç pozitif umarım sizlerde istediğiniz sonuçla karşılaşırsınız :teytey:
Bizde mayıs annesi oluruz üzülmek yok yola devam..:1rolleyes:bende nisan annesi olamıycam galiba daha çok var günüme ama hiç umudum yok nedenseee yinee
:sm_cool:Tebrikler ŞenizMerhaba kıslar bende nısan annesı olucam ıhsallah
ŞenizMAşallah hepinizieBende nisan annesi olacağim inş Allah izin verirse.:)
kıslar sanırım benımde nisan ayına gelıcek dogumum...hamıleyım bugün öğrendim
tüm arkadaşları tebrik ediyorum.bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum.listeyi tutan kimse yokmu,bi güncellesek de görsek nisan ayının bereketini ve diğer arkadaşlara umut olsak:)))
Merhaba kıslar bende nısan annesı olucam ıhsallah
günaydın kızlarr sabah sabah belirgin çift çizgiyi gördüm bende nisan annesi oluyorum rabbime çok şükürrrr
Bende nisan annesi olacağim inş Allah izin verirse.:)
opuyorumnanaktantum kisaca tum nisan annelerini yurekten kutluyortebrikkler rabbim insallah saglikli sihatli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin insallah diyorum a.s.
2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )
güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????
jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan
zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
acer ................son adet tarihi : 3 temmuz ...................beklenen doğum tarihi: 9 nisan
gündoğmuş .....son adet tarihi : ....................beklenen doğum tarihi: 5 nisan
naz1982...........son adet tarihi:.............................
Nuru_Huda.........
birperi
yazgülü
ebram
kayserilim
dtbernat
Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos
ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos
cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos
baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz
2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )
güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????
jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan
zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
acer ................son adet tarihi : 3 temmuz ...................beklenen doğum tarihi: 9 nisan
gündoğmuş .....son adet tarihi : ....................beklenen doğum tarihi: 5 nisan
naz1982...........son adet tarihi:.............................
Nuru_Huda.........
birperi
yazgülü
ebram
kayserilim
dtbernat
Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos
ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos
cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos
baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz
selamlar arkadaşlar,bende 2010 mart annişleri topiğindeyim.burda brc arkadaşımız vardı,kendisinden haber alamıyorum.oda nisan annesi olmak istiyodu,.bilen arkadaşımız varmı..meraktayım..:uhm: :uhm:
tamam canım kaydirigubbakcemile5canım benımde son adet tarıhım 15 temmuz ve muhtemel dogum tarıhı 20 nisan
inşallah tatlımm ekliyorum hemennşeker benim son adet tarihim 9 temmuz doğum allah nasip ederse 15 nisan
aminn canımm :Saruboceq:opuyorumnanaktantum kisaca tum nisan annelerini yurekten kutluyortebrikkler rabbim insallah saglikli sihatli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin insallah diyorum a.s.
ne güzel aynı güne geliyor öyleyse canımbenim dogumum 2nisan 2010 tarihine geliyor ebelerin diyisi ama daha ileriside olabilir diye dusunuyorum kismet genede hayirlsi rabbim insallah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?