2010 Nisan Anneleri

ben 2010mart annesi olcam kısmetse bizim topiğin heyecanla açıldığı gibi burasıda heycan dolune güzel siz gelince biz biraz daha tecrübeli sayıldık ne garip :bbo:

günaydın kızlarr sabah sabah belirgin çift çizgiyi gördüm bende nisan annesi oluyorum rabbime çok şükürrrr
Tebrikler:lepi:

Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :lepi:
kızlar az önce kan testini yaptırdım ve sonuç pozitif umarım sizlerde istediğiniz sonuçla karşılaşırsınız :teytey:
Süper değerin kaç büyülü mekanına hoşgelmiş meleğin..:lepi:
bende nisan annesi olamıycam galiba daha çok var günüme ama hiç umudum yok nedenseee yinee
Bizde mayıs annesi oluruz üzülmek yok yola devam..:1rolleyes:
Merhaba kıslar bende nısan annesı olucam ıhsallah
:sm_cool:Tebrikler Şeniz
Bende nisan annesi olacağim inş Allah izin verirse.:)
ŞenizMAşallah hepinizie
kıslar sanırım benımde nisan ayına gelıcek dogumum...hamıleyım bugün öğrendim

:CüvCüv:birperim mayıs annesimi nisan annesimi kaydirigubbakcemile3Şeniz

Tüm isteyenlere dualarınızı esirgemeyin :Saruboceq:

tüm arkadaşları tebrik ediyorum.bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum.listeyi tutan kimse yokmu,bi güncellesek de görsek nisan ayının bereketini ve diğer arkadaşlara umut olsak:)))

canımcım ben en iyisi listeyi şöyle bir toparlayayım ondan sonrada mart annelerinde görmüştüm onlar gibi excel dosyası hazırlayayım

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

acer ................son adet tarihi : 3 temmuz ...................beklenen doğum tarihi: 9 nisan

gündoğmuş .....son adet tarihi : ....................beklenen doğum tarihi: 5 nisan

naz1982...........son adet tarihi:.............................

Nuru_Huda.........

birperi

yazgülü

ebram

kayserilim

dtbernat

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz

excelde uğraştım dosya hazırladım ama gözden kaçırdığım bir nokta varmış arkadaşlar
yaptığım dosyayı copy paste yapabilirim zannediyordum ama yapılamazmış
artık işten anlayan bir arkadaş el atarsa çok sevinirim

benim dogumum 2nisan 2010 tarihine geliyor ebelerin diyisi ama daha ileriside olabilir diye dusunuyorum kismet genede hayirlsi rabbim insallah a.s.

opuyorumnanaktantum kisaca tum nisan annelerini yurekten kutluyortebrikkler rabbim insallah saglikli sihatli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin insallah diyorum a.s.

[:CüvCüv:birperim mayıs annesimi nisan annesimi kaydirigubbakcemile3Şeniz[/COLOR]

20 nisana gelıyomus guzelım nasıl mayıs dıye hesapladıysam..

opuyorumnanaktantum kisaca tum nisan annelerini yurekten kutluyortebrikkler rabbim insallah saglikli sihatli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin insallah diyorum a.s.

amin canımm bu dualara gercekten cok ıhtıyacım var kendı adıma ılk bebegını malesef kaybetmıs bırı olarak...

şeker benim son adet tarihim 9 temmuz doğum allah nasip ederse 15 nisan

canım benımde son adet tarıhım 15 temmuz ve muhtemel dogum tarıhı 20 nisan

selamlar arkadaşlar,bende 2010 mart annişleri topiğindeyim.burda brc arkadaşımız vardı,kendisinden haber alamıyorum.oda nisan annesi olmak istiyodu,.bilen arkadaşımız varmı..meraktayım..:uhm: :uhm:

selamlar arkadaşlar,bende 2010 mart annişleri topiğindeyim.burda brc arkadaşımız vardı,kendisinden haber alamıyorum.oda nisan annesi olmak istiyodu,.bilen arkadaşımız varmı..meraktayım..:uhm: :uhm:

canımcım sana msj atmak isetdim ama doluydu msjların,nisan annesi de olamadım silin beni kıslarr

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| | 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü
2|zümmin | | 27 Haziran| 3 nisan | | |
3|rabia fatma | | 27 haziran | 3 nisan | | | kese görüldü
4|gündoğmuş | | 29 haziran | 5 nisan | | |
5|acer | | 3 temmuz| 9 nisan | | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| | | | |
10|kayserilim | | 26 haziran | 2nisan | | |
11|yazgülüm ||9 temmuz| 15 nisan | | | |
12|dtbernat | | | | | |[/table]

Son düzenleme:
kızlar sağolsun nilüferşahın da desteğiyle tabloyu yapmış oldum
daha doğrusu hiçbişey yapmadım sadece hazır olan tabloda değişiklikler yaptım o kadar
diğer arkadaşlarda bilgilerini düzeltirse ve eklemeler yaparsa harika olur
bu arada topikteki diğer arkadaşlarda beni yanlış anlamasın olur mu diğer listemizde aynen kalacak değişiklikleri yeni listeye ekleriz yerimseniben

canım benımde son adet tarıhım 15 temmuz ve muhtemel dogum tarıhı 20 nisan
tamam canım kaydirigubbakcemile5
şeker benim son adet tarihim 9 temmuz doğum allah nasip ederse 15 nisan
inşallah tatlımm ekliyorum hemenn
aminn canımm :Saruboceq:
benim dogumum 2nisan 2010 tarihine geliyor ebelerin diyisi ama daha ileriside olabilir diye dusunuyorum kismet genede hayirlsi rabbim insallah a.s.
ne güzel aynı güne geliyor öyleyse canım

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…