2010 Nisan Anneleri

sarı melek hoşgeldin canım.bayağı zor geçmiş hamileliğin canım yaa..hayırlısıyla az kaldı kavuşacaz yavrularımıza bundan sonra hafif geçer umarım

jnazcım canım ben bile sinir oldum kayınvalidenin vurdumduymazlığına.ne demek bilmem,bu ne rahatlık ya.hiç sormazmı sana hazırlık filan yapmazmı.benimkiler bana fırsat vermio valla.senin kayınvalide pek ilginçmiş.

zeyracım sana da günaydın tatlım.nasılsın..

günaydın tatlı nisan anneleri opuyorumnanaktan

kızlar doktora gidenler olmuş hepsinin gözü aydın inşallah son anımıza kadar hep böyle güzel haberler alırız...

zeyracımmm canım yeni gördüm şeker yüklemen iyi çıkmış.. gözünaydın şekerim.. buarada geçmiş olsun bayılmışsın ( bende çok kötü olmuştum.. iyiki son iki kanı almamışlar daha kötü olurdun canım yoksa..biz yinede çok tatlı yemeyelim dikkat edelim..

benim eşim buaralar zebani kesildi zaten ne şeker ne tuz yiyebiliyorum.. adamım diyetisyen oldu alsanaalsanasmile akşamları evde yemek konusunda gün yüzü yok bana

tekrar günaydınlar... ben isimler topiğindeyken gelmeye başlamış nisan anneleri :)))

denizcim.. günaydın şekerim.. iyiyim cnım.. sen nasılsın?

bircem.. gelincik... sedacım... dünürüm bidenemm :)) günaydınlar kızlarr...

2010 nisan bebeklerinin cicişleri konusu taşınıomu kızlar.yeni başllık açılmış ve burdan dewam edin yazıo :uhm:

günaydın herkese.yoğunum fazla yazamıyorum,ama merak edemeden duramıoyorum sizleri.ben iyicene şiştim kızlar parmaklarım kapanmıyor nerdeyse.ayaklarımı hiç söylemiyorum zaten.nolucak halim bilmiyorum,her gören dalga geçiyor :) kendinize iyi bakın.öptüm

Günaydın güzel anneler, çok güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Kızlar bende ev işi yapacaktım ama netten seminer takip ediyorum.

günaydın herkeseeeee.... inşallah çok mutlu, huzurlu ve paralı bir gün olur.

yeni kalkabildim hazırlanıp işe gitmem lazım:)))

Sarımelek, canım ins hamileliğin bundan sonrası çok güzel geçer. bayanssulusmile. Bebişler bazen annelerini zorluyor canım.
Jnazcım, güzelim hiçbrşeyi kafana takmamaya çalış, elinden geldiği kadar. Bazen kayınvalideleri anlamak mümkün olmuyor.
ılke_nurcum, keşke benim eşimde yemek konusunda beni engellese. Ben tuzlu ve tatlı delisi oldum. Bu gidişle 9. ayda balon olmayımda.
Çalışan annelere kolay gelsin. Benim boş günüm. Netten seminer takibi yapıyorum sadece.

günnaydın kızlarrr bizde yeni kalkdık oğlumla
karnımız çok acıkdı hemen yemek yememiz lazım
hepinizi çok öpüyoruz nazlıcım biraz geç değilmi iş için
gitmeyiver boşver şekerim....

canım ama benım ki çok aşırı derecede.. ciddi ciddi kandıramıyorum adamı..neyse gun içinde iş yerınde halledıyorum ama ben canımın çektıgı şeyleri..
oh ne guzel evdeymıssın bızım yerımızede dinlen canım..
benım ıkı gundur vücut ağrım var.. bacaklarım ve kollarım ağrıyor.. kollarıma anlam veremıyoruz şeker yuklemesınde alınan kanlar mı neden oldu acaba ?

ayse_denizy, gelincik53, ilke_nur, İki Kedili Deli, zeyra

Hepinize Günayadın.. Gününüz güzel geçsin inşallah.... :)

Günaydın canım...

günaydın ayşeciğim günaydın sisiciğim şu an sizler varsınız sanırım öyle gözüküyo ve bütün nisan annişlerine hayırlı günlar diliyorum

Günaydın

iyi diyeyim iyi olsun refiyecim..

haklısın tatlım da patron KOCA olunca olmuyor gitmemek:)))

şaslı seni iki numara çakamadınmı:roflol:

kızlar ben dışarı çıkıyorum benim hiç işim bitmeyecekmi acaba:sm_confused:
görüşürükkkkkŞeniz

günaydin güzel nisan anneleri opuyorumnanaktan

bebisler nasillar öpüyorummm kocamann hepsini ,canlarim benim yha :asigim:

dün oglusumu gördüm kilomuz 1000 gr olmus ama boyumuz 26 cm ,doktor tam boyunu ölcemiyoruz dedi

halbuki benim haftamda olanlarin bebis boylari 36 cm kadar olmaliymis netten okudum

amannn neysee saglikli olsunda melegimm :asigim:

elini koymus basina off cekiyordu sanirim yavrum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…