dünür kayınvaliden gelmiş gzün aydın canım....bak merak etmiş seni
çok teşekkürler nazcığım benim rabbim korusun bebişlerimizi onları üzenleride bildiği gibi yapsın rabbime havale etmek lazım rabbim yola getirsin inşallah ohhh ne güzel canım git tabi bitanem hem senin içinde bir değişiklik olur hem özlem giderirsiniz canımcım anneyle gezmek çok ayrı bir zevk yaa istediğin gibi nazlanıyosunkaydirigubbakcemile2
dünürcüğüm bak yarın inşallah güzel haberler vericeksin sonra artık bir aray geldiğimizde tatlılarımız olucak çayımızın yanında sefamız olsun ohhhhsositososito
evet canım yemekler yapılmış tatlılar getirilmiş (iyimi yaptı tatlı olyını bilmemdekaydirigubbakcemile3)görümcem aramıştı ona dedim bayıldım faln diyince sanırım aramış haber vermiş geldi bir hizmet bir hizmet ben zaten yatıyordum dinlenmek için yemek yapma bundan sonra diyo ben getirim diyo kendini yorma tansiyonun düşer falan dedi sorma canım demk böylesi daha ityi oluyomuşyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
aminn bitanemmçok teşekkürler nazcığım benim rabbim korusun bebişlerimizi onları üzenleride bildiği gibi yapsın rabbime havale etmek lazım rabbim yola getirsin inşallah ohhh ne güzel canım git tabi bitanem hem senin içinde bir değişiklik olur hem özlem giderirsiniz canımcım anneyle gezmek çok ayrı bir zevk yaa istediğin gibi nazlanıyosunkaydirigubbakcemile2
dünürcüğüm bak yarın inşallah güzel haberler vericeksin sonra artık bir aray geldiğimizde tatlılarımız olucak çayımızın yanında sefamız olsun ohhhhsositososito
canım benim malesef okuyamadım zaten haftasonum temizlik yapmakla geçtihımmm canım geçmişi okumadın sanırım.c.tesi 50 lik yaptırdım biraz fazla çıktı o gün göktuğumu gördüm teyzesi.gayet iyiydi Allaha şükür canım....1 kilo 15 gram olmuş oğlum.şekerim 17o çıktı yarın o yüzden yaptırcam yüklemeyi.
canım sen yaptırdınmı şeker yüklemesini?
bu arada kızlar oğlumun cicileri ile göbüşümü ekledim.....zemuszemus
,evet canım yemekler yapılmış tatlılar getirilmiş (iyimi yaptı tatlı olyını bilmemdekaydirigubbakcemile3)görümcem aramıştı ona dedim bayıldım faln diyince sanırım aramış haber vermiş geldi bir hizmet bir hizmet ben zaten yatıyordum dinlenmek için yemek yapma bundan sonra diyo ben getirim diyo kendini yorma tansiyonun düşer falan dedi sorma canım demk böylesi daha ityi oluyomuşyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm gile güle kullansın göktuşum canım çantanda çok güzel ne kadara nerden aldın canım bu arada göbişini göremedim nerde:kedi:
sağolun kızlar 5 ay 7 gün 24 saat kustum .oda ve tuvalet arasında yaşadım ağzıma su bile girmedi.şuan iyiyiz çok şükür.bir oğlumuz olacak hayırlısıyla.
hoşgeldin canımm.. nedemek şekerimm.. zaten aramızaydın hatırlıyorum senii... tekrar hoşgeldin.. opuyorumnanaktan artık sık sık katıl muhabbete ama olur mu :)selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?
hımmm.. canımm dediğim gibi her doktorun izlediği yol ayrı demekk.. bana ayrı öğünler dedi benimki.. kan hapımı da sabah aç karna alıyorum 6:30 da uyandığım ve fecii aç olduğum için denk geliyo zatiii cokacimcoookrefiyeci bana ikisinedeöğlen dedi aynı anda içmiyorum ama yarım saat yada bir saat ara veriyorum. kan hapımda da akşam dedi ama aç karnına:) bende yatmaya yakın acıktığım için o zman içiyorum hem su içip yatmış oluyorum bahaneyle:))
canımm zor bir dönem geçirmişsin hamileliğinde.. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer ve sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına opuyorumnanaktansağolun kızlar 5 ay 7 gün 24 saat kustum .oda ve tuvalet arasında yaşadım ağzıma su bile girmedi.şuan iyiyiz çok şükür.bir oğlumuz olacak hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?