2010 Nisan Anneleri

dünür kayınvaliden gelmiş gzün aydın canım....bak merak etmiş seni

evet canım yemekler yapılmış tatlılar getirilmiş (iyimi yaptı tatlı olyını bilmemdekaydirigubbakcemile3)görümcem aramıştı ona dedim bayıldım faln diyince sanırım aramış haber vermiş geldi bir hizmet bir hizmet ben zaten yatıyordum dinlenmek için yemek yapma bundan sonra diyo ben getirim diyo kendini yorma tansiyonun düşer falan dedi sorma canım demk böylesi daha ityi oluyomuşyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

ay yeriz dimi tatlıları oh ne güzel olur ya.artık atlı yiyelimmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

canım evet gerçeken daha iyi oluyor tatlım.bak daha iyi olmadı mı?biraz uzak durcan kıymetin olacak öyle çok sıkı fıkı olunca olmuyo.ohhh ne güzel sevindim valla.....:lepi:

dünürcüğüm gile güle kullansın göktuşum canım çantanda çok güzel ne kadara nerden aldın canım bu arada göbişini göremedim nerde:kedi:

aminn bitanemm
valla 1,5 aydır bu haftanın hayalini kuruyorum tatlım bide kalabalık bi aileyiz 5 kardeşiz ve abimlerle annemler aynı binada 4 tanede yiğenim var burnumda tütüyorlar resmen
kardeşim ve ablamda cabası çok özlemişim hepsini
bir daha ya kısmet ne zaman gidersem

canım benim malesef okuyamadım zaten haftasonum temizlik yapmakla geçti
camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe temizlik falan bir türlü fırsat bulamadım
ama göktüğ paşamızla ilgiliz zeyranın verdiği bilgileri hatırlıyorum maşallah kuzuna
o kadar diyet yaptın tatlımya ama inşallah yarınki iyi çıkar
bende yaptırdım açlık 72 bir saat sonra bir saat sonra da 82 çıkmıştı
,
ayyy maşallah canımyaa nazar değmesin

canlarım benim çok uykum geldi ikinizide öpüyorum opuyorumnanaktan kendinize çok iyi bakın emi bebişlerede görüşmek dileğimle

dünürcüğüm güzel haberlerle geliceksin inşllah canımcım kocaman öptüm göktuşum ne kadar büyümüş maşallah kuzuma canımcım

teyzeleri bizim çok uykumuz geldi sabahta erken kalkacağız
iyi geceler tatlı rüyalar ikinize de kuzularınızla

dünürcüğüm gile güle kullansın göktuşum canım çantanda çok güzel ne kadara nerden aldın canım bu arada göbişini göremedim nerde:kedi:

sağol tatlım daha güzelleri güzel gelinimin olsun inşallah....canım çantayı chaton ordudan 53 tl ye aldım.zaten o tarz çantalar hep pahalı canım....
göbüş göbüşler topiğinde canım

kızlar ikinizede banada iyi geceler bende çıkıyorum şimdi.sabah malum erken kalkacağız.inşallah güzel haberlerle gelirim bana dua edin.öptüm ikinizide göbüşünüzdeki kuzucuklarıda....

refiyeci bana ikisinedeöğlen dedi aynı anda içmiyorum ama yarım saat yada bir saat ara veriyorum. kan hapımda da akşam dedi ama aç karnına:) bende yatmaya yakın acıktığım için o zman içiyorum hem su içip yatmış oluyorum bahaneyle:))

sağolun kızlar 5 ay 7 gün 24 saat kustum .oda ve tuvalet arasında yaşadım ağzıma su bile girmedi.şuan iyiyiz çok şükür.bir oğlumuz olacak hayırlısıyla.

sağolun kızlar 5 ay 7 gün 24 saat kustum .oda ve tuvalet arasında yaşadım ağzıma su bile girmedi.şuan iyiyiz çok şükür.bir oğlumuz olacak hayırlısıyla.

canım sağlıklı mutlu hayırlı olsı-un oğluşun....baya zor zaman geçirmişsin.ilk bebeğin dimi?

ya saat 2 ye kadar uyanık kalmalıyım. kardeşimi gara götürcem. ama gözlerim kapanıyooo

günaydınn güzell nisan annelerii ve dünyalar tatlısı bebeklerii opuyorumnanaktan herkese iyi,mutlu,huzurlu,sağlıklı birgün diliyorumm...

öpüyorum hepiniziii...
maşallah yavrum şu na bakk ya :))

selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?
hoşgeldin canımm.. nedemek şekerimm.. zaten aramızaydın hatırlıyorum senii... tekrar hoşgeldin.. opuyorumnanaktan artık sık sık katıl muhabbete ama olur mu :)
hımmm.. canımm dediğim gibi her doktorun izlediği yol ayrı demekk.. bana ayrı öğünler dedi benimki.. kan hapımı da sabah aç karna alıyorum 6:30 da uyandığım ve fecii aç olduğum için denk geliyo zatiii cokacimcoook
canımm zor bir dönem geçirmişsin hamileliğinde.. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer ve sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına opuyorumnanaktan

günaydın ayşeciğim günaydın sisiciğim şu an sizler varsınız sanırım öyle gözüküyo ve bütün nisan annişlerine hayırlı günlar diliyorum

ayse_denizy, gelincik53, ilke_nur, ıki Kedili Deli, zeyra

Hepinize Günayadın.. Gününüz güzel geçsin inşallah.... :)

herkeze günaydın..mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliorum tüm annelere ve mucizelerine opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…