2010 Nisan Anneleri

selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?

merhaba canım.hoşgeldin sen zaten aramızdaydın hatırlıyorum ben seni canım,hatta merakta ettim neden girmiyor diye.tekrar hoşgeldin canım.....geçmişl olsun inşallah bundan sonrası iyi geçer hamileliğinin....

merhaba kızlar biz geldikboshayallersmile nasılsınız birazcık dinlendik kızımla çok yorulmuşuz çokakannehir

sarımeleka hoşgeldin canım valla nerelerdeydin bende hatırladım seni ilk zamnlar giriyordun canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra bol bol aramızda olursun

dünür yarın bende gidiyorumşeker yüklemesine.......
jnazcım online görünüyosun nasılsın?

iyi geceler kızlar
bugün yeni oturuyorum :)
gündüz misafirlerim vardı akşamda arkadaşımı bırakmadım eşide geldi kayınvaldemde bizdeydi yemekti çaydı derken yeni yolcu ettim onları
keyfime gelince sağolsun kayınvaldem yine sinirlerimi zıplattı gitti sinirlerim bozuldu benimde şimdide sersem gibiyim ya kızlar anlatmıycam diyorum ama düşünsenize gündüz bendeyken bir arkadaşıda geldi kayınvaldemin bende olduğunu duyunca. ben hizmet ederken kadın soruyor ne kadar kaldı doğuma diye bilmem diyor bu kadar ilgili sağolsun neysee ben sustum anlat anlat bitmez zaten yaptıkları :)
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah

canım şimdi eşime diyordum bende yarın fundacığımda gidiyo diye oda diyoki sakın tek gitmesin diyor canım benim inşallah güzel çıkacak sakın benim gibi stres yapma birde limon muhkkak götür canımcım

hoşgeldin canım yorma kendini
dünür yarın bende gidiyorumşeker yüklemesine.......
jnazcım online görünüyosun nasılsın?

yeni girdim hayatım msj yazıyordum
hamdolsun diyeyim ama felaket yorgunum
sen nasılsın?

tatlım kaç çıktı seninki?

hoşgeldin canım benim şükürler olsun iyiyiz canımtakma bitanem benim deseydinya gelcek seneye doğurcam diye öğrenmiş olurdu hemaklinialirimsmile ahmetimizi üzme canımcım boşver

tatlım kaç çıktı seninki?

145 çıktı nazcığım 2. saat değeri iyi dedmiş doktorum ama şekerli şeyleri yinede dikkat ederek yesin demiş canım şükürler olsun iyi çıktı ama çok zor anlar yaşadım benim zaten hep tansiyonum düşerya tansiyonum düştü bayıldımakannehir annem iyikide yanımdaydı canım neyse atlattık şükürler olsun:Saruboceq:

canım merhaba nasılsın*bizim keyfimiz yerinde yarın 100 lük yükleme yaptıracağım.
kayınvalidende çok alakalıymış canım.boşver takma ya bundan sonra çok ilgili olmasınıda bekleme....ne zaman kontrolün canım*

hoşgeldin canım benim şükürler olsun iyiyiz canımtakma bitanem benim deseydinya gelcek seneye doğurcam diye öğrenmiş olurdu hemaklinialirimsmile ahmetimizi üzme canımcım boşver
hoşbuldum hayatım sende hoşgeldin
valla hiç sesimi çıkarmadım ne diyeyimki bütün gece de laf sokmalarının hiçbirine bişey demedim yazık arkadaşımda çok üzüldü pişman oldu kaldığına
hem ahmeti hemde babasını üzdüm galiba tatlım eşim bile çok kötü oldu ben ağlayınca ama ne yapsın annesi

canım benimyaa kıyamam ben sana ama çok sevindim değerlerin iyi çıkmasına
benimde tansiyonum düşmüştü
çok şükür annen yanındaymış
ayy bu arada bende bi aksilik olmazsa perşembe günü gidicem annemlere ve on gün falan kalmayı düşünüyorum

tamam canım ya hatırlattığın iyi oldu şimdi koyuyorum çantama,sağolsun eşinde...eşimle gideceğiz.....

merhaba canım hamdolsun iyiyim
inşallah yarın sende güzel haberlerle geleceksin güzelim
kayınvaldemide rabbim ıslah etsin diyorum ben hayatımda böyle bir kadın böyle bir aile görmedim sanırım benim imtihan aracımda eşimin ailesi
çok şükür o çekmemiş bu insanlara
ayyy neysee boşverelim dimi
daha kontrolüme çok var hayatım 25 inde ama dayanamazda istanbulda gidersem o ayrı :)
sen yarın sadece yükleme mi yaptıracaksın canım yoksa görecekmisin göktuşumuzu

çok teşekkürler nazcığım benim rabbim korusun bebişlerimizi onları üzenleride bildiği gibi yapsın rabbime havale etmek lazım rabbim yola getirsin inşallah ohhh ne güzel canım git tabi bitanem hem senin içinde bir değişiklik olur hem özlem giderirsiniz canımcım anneyle gezmek çok ayrı bir zevk yaa istediğin gibi nazlanıyosunkaydirigubbakcemile2

dünürcüğüm bak yarın inşallah güzel haberler vericeksin sonra artık bir aray geldiğimizde tatlılarımız olucak çayımızın yanında sefamız olsun ohhhhsositososito

hımmm canım geçmişi okumadın sanırım.c.tesi 50 lik yaptırdım biraz fazla çıktı o gün göktuğumu gördüm teyzesi.gayet iyiydi Allaha şükür canım....1 kilo 15 gram olmuş oğlum.şekerim 17o çıktı yarın o yüzden yaptırcam yüklemeyi.
canım sen yaptırdınmı şeker yüklemesini?

bu arada kızlar oğlumun cicileri ile göbüşümü ekledim.....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…