selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?
selam kızlar bende nisan annesiyim topiğin ilk zamanları yazıyordum ama zor bir hamilelik geçirince yazamadım.benide alırmısınız aranıza?
hoşgeldin canım yorma kendinimerhaba kızlar biz geldikboshayallersmile nasılsınız birazcık dinlendik kızımla çok yorulmuşuz çokakannehir
sarımeleka hoşgeldin canım valla nerelerdeydin bende hatırladım seni ilk zamnlar giriyordun canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra bol bol aramızda olursun
dünür yarın bende gidiyorumşeker yüklemesine.......
jnazcım online görünüyosun nasılsın?
canım şimdi eşime diyordum bende yarın fundacığımda gidiyo diye oda diyoki sakın tek gitmesin diyor canım benim inşallah güzel çıkacak sakın benim gibi stres yapma birde limon muhkkak götür canımcım
iyi geceler kızlar
bugün yeni oturuyorum :)
gündüz misafirlerim vardı akşamda arkadaşımı bırakmadım eşide geldi kayınvaldemde bizdeydi yemekti çaydı derken yeni yolcu ettim onları
keyfime gelince sağolsun kayınvaldem yine sinirlerimi zıplattı gitti sinirlerim bozuldu benimde şimdide sersem gibiyim ya kızlar anlatmıycam diyorum ama düşünsenize gündüz bendeyken bir arkadaşıda geldi kayınvaldemin bende olduğunu duyunca. ben hizmet ederken kadın soruyor ne kadar kaldı doğuma diye bilmem diyor bu kadar ilgili sağolsun neysee ben sustum anlat anlat bitmez zaten yaptıkları :)
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah
tatlım kaç çıktı seninki?
iyi geceler kızlar
bugün yeni oturuyorum :)
gündüz misafirlerim vardı akşamda arkadaşımı bırakmadım eşide geldi kayınvaldemde bizdeydi yemekti çaydı derken yeni yolcu ettim onları
keyfime gelince sağolsun kayınvaldem yine sinirlerimi zıplattı gitti sinirlerim bozuldu benimde şimdide sersem gibiyim ya kızlar anlatmıycam diyorum ama düşünsenize gündüz bendeyken bir arkadaşıda geldi kayınvaldemin bende olduğunu duyunca. ben hizmet ederken kadın soruyor ne kadar kaldı doğuma diye bilmem diyor bu kadar ilgili sağolsun neysee ben sustum anlat anlat bitmez zaten yaptıkları :)
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah
hoşbuldum hayatım sende hoşgeldinhoşgeldin canım benim şükürler olsun iyiyiz canımtakma bitanem benim deseydinya gelcek seneye doğurcam diye öğrenmiş olurdu hemaklinialirimsmile ahmetimizi üzme canımcım boşver
145 çıktı nazcığım 2. saat değeri iyi dedmiş doktorum ama şekerli şeyleri yinede dikkat ederek yesin demiş canım şükürler olsun iyi çıktı ama çok zor anlar yaşadım benim zaten hep tansiyonum düşerya tansiyonum düştü bayıldımakannehir annem iyikide yanımdaydı canım neyse atlattık şükürler olsun:Saruboceq:
canım şimdi eşime diyordum bende yarın fundacığımda gidiyo diye oda diyoki sakın tek gitmesin diyor canım benim inşallah güzel çıkacak sakın benim gibi stres yapma birde limon muhkkak götür canımcım
hoşgeldin canım yorma kendini
yeni girdim hayatım msj yazıyordum
hamdolsun diyeyim ama felaket yorgunum
sen nasılsın?
canım merhaba nasılsın*bizim keyfimiz yerinde yarın 100 lük yükleme yaptıracağım.
kayınvalidende çok alakalıymış canım.boşver takma ya bundan sonra çok ilgili olmasınıda bekleme....ne zaman kontrolün canım*
bende iyiyim canım.sende üzme kendini lütfen.....
merhaba canım hamdolsun iyiyim
inşallah yarın sende güzel haberlerle geleceksin güzelim
kayınvaldemide rabbim ıslah etsin diyorum ben hayatımda böyle bir kadın böyle bir aile görmedim sanırım benim imtihan aracımda eşimin ailesi
çok şükür o çekmemiş bu insanlara
ayyy neysee boşverelim dimi
daha kontrolüme çok var hayatım 25 inde ama dayanamazda istanbulda gidersem o ayrı :)
sen yarın sadece yükleme mi yaptıracaksın canım yoksa görecekmisin göktuşumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?