günaydın şeker annecik nasılsın bitanem cicilerinizi eklermisin gelinciğim valla merak ediyoz ama canımcım şeker işini kardeşime devrettim ben doğumuma yollayacak istanbuldan inaşşllah senin şekerlerine bayıldım çok güzellerdiopuyorumnanaktansarı melek hoşgeldin canım.bayağı zor geçmiş hamileliğin canım yaa..hayırlısıyla az kaldı kavuşacaz yavrularımıza bundan sonra hafif geçer umarım
jnazcım canım ben bile sinir oldum kayınvalidenin vurdumduymazlığına.ne demek bilmem,bu ne rahatlık ya.hiç sormazmı sana hazırlık filan yapmazmı.benimkiler bana fırsat vermio valla.senin kayınvalide pek ilginçmiş.
zeyracım sana da günaydın tatlım.nasılsın..
canım benim çok saol tatlışım (bak tatlı dedimkaydirigubbakcemile3)canım dün sonucu aldıktan sonra birde kötü bir anı yaşadıktan sonra annem beni ödüllendirdi en sevdiğim tatlıyı yedim gittikte canım ama dediğin gibi dikkat etmemiz lazım aşırıya kaçmadan meyveden falan alırız bazen ihtiyacımız olanı yeterki kuzucuklar iyi olsun canım teyzoşumuzolumunekankayizsmilegünaydın tatlı nisan anneleri opuyorumnanaktan
kızlar doktora gidenler olmuş hepsinin gözü aydın inşallah son anımıza kadar hep böyle güzel haberler alırız...
zeyracımmm canım yeni gördüm şeker yüklemen iyi çıkmış.. gözünaydın şekerim.. buarada geçmiş olsun bayılmışsın( bende çok kötü olmuştum.. iyiki son iki kanı almamışlar daha kötü olurdun canım yoksa..biz yinede çok tatlı yemeyelim dikkat edelim..
benim eşim buaralar zebani kesildi zaten ne şeker ne tuz yiyebiliyorum.. adamım diyetisyen oldu alsanaalsanasmile akşamları evde yemek konusunda gün yüzü yok bana
inşallah canımcım tekrardan günaydınboshayallersmilegünaydın kızlaar..
süpper bir gün olsun inşallah...
canım günaydın bitanem ohhh bugün dinlenem günün ne güzel canım ne zaman izine ayrılcaksın bitanem 32.haftadamı sanırım bu haftadan sonra növbet falan tutmuyosundur canım çok yorucu oluyo yoksama:umursamaz:Günaydın güzel anneler, çok güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Kızlar bende ev işi yapacaktım ama netten seminer takip ediyorum.
günaydın herkeseeeee.... inşallah çok mutlu, huzurlu ve paralı bir gün olur.
yeni kalkabildim hazırlanıp işe gitmem lazım:)))
günaydin güzel nisan anneleri opuyorumnanaktan
bebisler nasillar öpüyorummm kocamann hepsini ,canlarim benim yha :asigim:
dün oglusumu gördüm kilomuz 1000 gr olmus ama boyumuz 26 cm ,doktor tam boyunu ölcemiyoruz dedi
halbuki benim haftamda olanlarin bebis boylari 36 cm kadar olmaliymis netten okudum
amannn neysee saglikli olsunda melegimm :asigim:
elini koymus basina off cekiyordu sanirim yavrum kaydirigubbakcemile3
2010 nisan bebeklerinin cicişleri konusu taşınıomu kızlar.yeni başllık açılmış ve burdan dewam edin yazıo :uhm:
günaydın şeker annecik nasılsın bitanem cicilerinizi eklermisin gelinciğim valla merak ediyoz ama canımcım şeker işini kardeşime devrettim ben doğumuma yollayacak istanbuldan inaşşllah senin şekerlerine bayıldım çok güzellerdiopuyorumnanaktan
iyiyim tatlım bel ağrılarım dışında :)) ya dün akşam çıkarken cicişlerimizi ekleyecem dedim ama eve gidince yemekten sonra bi sızdımki sorma gülüm ya.hatta eşimede sölemiştim makineyi şarj et resim çekecem die.söz kısa zamanda ekleyecem bende yorumlarınız için sabırsızlanıorum canımcım..şekerlerimizi beğenmene sevindim zaten zevklerimiz senle çok uyuşuyo.kardeşin bulamazsa bn bizimkilere seve seve yollarım sana hayatım canın sağolsun opuyorumnanaktan
sagol canim benim ŞenizGünaydın canım,
Bebişine maşallah.Allah nazarlardan korusun canım.
Boyunu bazı doktorlar baş- popo uzunluğu, bazılarıda baş- ayak olarak söylüyor fark oradan kaynaklıdır. Seninki baş- popo uzunluğudur canım. Birde boyu FL uzunluğun (leğen kemiği) 7 katı olarak varsayılıyor. Tam bir ölçüm zaten mümkün değilmiş. Orantıdan bulunuyormuş.
günaydın zehirciğim hoşgeldin maşallah kuzucuğun canım kocaman erkek olmuş artık bence o odasının şeklini düşünüyordur canım kesin çok güzel olmuş odanız çünkü sağlıcaklı günlerde kullanın bitanem
günaydın şeker annecik nasılsın bitanem cicilerinizi eklermisin gelinciğim valla merak ediyoz ama canımcım şeker işini kardeşime devrettim ben doğumuma yollayacak istanbuldan inaşşllah senin şekerlerine bayıldım çok güzellerdiopuyorumnanaktan
iyiyim tatlım bel ağrılarım dışında :)) ya dün akşam çıkarken cicişlerimizi ekleyecem dedim ama eve gidince yemekten sonra bi sızdımki sorma gülüm ya.hatta eşimede sölemiştim makineyi şarj et resim çekecem die.söz kısa zamanda ekleyecem bende yorumlarınız için sabırsızlanıorum canımcım..şekerlerimizi beğenmene sevindim zaten zevklerimiz senle çok uyuşuyo.kardeşin bulamazsa bn bizimkilere seve seve yollarım sana hayatım canın sağolsun opuyorumnanaktan
ahh canım benim çook saolasın düşünemen yeterli bitanem ilk önce kendim yapacaktım ama sonradan vazgeçtim canım ama yinede yapıcam onlara çikolata sarıcam yaptıklarıma hastahaneye gelenlere vermek için kardeşimin aldıklarınıda mevlüdümüzde kullanıcağım öyle karar verdim valla aynen dediğin gibi zevklerimiz senle tam uyuşuyo doğumdan sonra yapacaklarımızdaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
ohhh canım bencede iyi yaparsın bitanem ondan sonra yaza kadar büyümüş olur yazında zaten tatil var gelcek döneme inşallah 7 aylık falan oluyo kuzularımız canım ondan sonrası daha kolay olur bakması ele gelir tam sevilme zamanları oluyo bizim bebişlerin ama okulda öğretmen azlığıda gerçekten zor oluyo bütün işller sana düşüyo rabbim kolaylık versin canım:Saruboceq:Zeyracım günaydın.
Zeyracım, ne güzel oluyor birgün boş anlatamam. Hele hamileliğime denk gelince pek iyi oldu. :teytey:
Canım nöbet 24 sonra tutulmuyor ama okulumda öğretmen eksiği olunca nöbeti hala tutuyorum. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Tam iznim seminerin son haftası bitiyor. 1 haftada rapor sonra ins yaz tatiline gireceğim oğluşumla.
sagol canim benim Şeniz
sizinkiler ne kadar oldu kizlar
bende aynen yazdigini bir yerde okumustum canim ,doktor 26 cm diyince öylece kalakaldim akannehir
ya erkflzcim neye seviniyorum biliyormusun ,kipir kipir eli ayagi sükürler olsun
dilerim ki ne benimkinde nede sizinkilerde rabbim sagliksiz durum yasatmaz
hosbulduk bitanesi Şeniz evet canim yha büyüyor melegim benim
odasini begenmene cok sevindim canim ama benden baska kimse eklemedigi icinde ayrica üzüldüm
senin melegin nasil bakalim ,doktor kontrolleri nasil gidiyor
iyiyiz şükürler olsun bitanem evet kızımla çok beğendik odanızı canım ben şu an park beşik kullanıcağım teyzoşumuz tam hazırlayınca resmini eklerim inşallah yaza belki başka bir eve geçem olasılığımız var bakalım o zamn kızıma bende düşünüyorum oda tarzında bişeyler ilerdede kullanabileceği tarzda bakalım canım benim bizim randevumuz haftaya salı günü canım çok özledim kızımı canım kaç kilo oldu baksana 1 kiloyu artık devirdi bebişler bundan sonra zaten hızlı bir kilo alımı olacak sağlıcakla gelsinler minik meleklerimiz canımcım:Saruboceq:
iyiyiz şükürler olsun bitanem evet kızımla çok beğendik odanızı canım ben şu an park beşik kullanıcağım teyzoşumuz tam hazırlayınca resmini eklerim inşallah yaza belki başka bir eve geçem olasılığımız var bakalım o zamn kızıma bende düşünüyorum oda tarzında bişeyler ilerdede kullanabileceği tarzda bakalım canım benim bizim randevumuz haftaya salı günü canım çok özledim kızımı canım kaç kilo oldu baksana 1 kiloyu artık devirdi bebişler bundan sonra zaten hızlı bir kilo alımı olacak sağlıcakla gelsinler minik meleklerimiz canımcım:Saruboceq:
Zehircim, Allah bütün melekleri korusun. :Saruboceq:
Canım, ben odamız olmayacağı için paylaşamıyorum. Bu sene taşınacağız. Evimiz küçük olur korkusuna oda yapamayacağız. mafoldumben Park yatak alacağız. Oğlumun bayağı uzun süre odası olmayacak gibi.
Ama sizin odanız çok güzel olmuş. Bebeğini güzel günlerde büyüt ins.
Bizimde bu akşam oğluşumla randevumuz var. Bir önceki görüşmemizde oğlum yüzünü saklamıştı. Bugün çikolata yiyip gideceğim. Kızlar ins oğluşuma doya doya bakabilirim. Özledim kuzucuğumu. :asigim:
günaydın kızlar maşallah erken kalkılmış.valla ben tembelim yeni kalktım kahvaltı yaptık oğluşla.
günaydın canım:))) bende geç kalktım ama işe bile gelip kalan tüm işlerimi bitirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?