2010 Nisan Anneleri

günaydın şeker annecik nasılsın bitanem cicilerinizi eklermisin gelinciğim valla merak ediyoz ama canımcım şeker işini kardeşime devrettim ben doğumuma yollayacak istanbuldan inaşşllah senin şekerlerine bayıldım çok güzellerdiopuyorumnanaktan
canım benim çok saol tatlışım (bak tatlı dedimkaydirigubbakcemile3)canım dün sonucu aldıktan sonra birde kötü bir anı yaşadıktan sonra annem beni ödüllendirdi en sevdiğim tatlıyı yedim gittikte canım ama dediğin gibi dikkat etmemiz lazım aşırıya kaçmadan meyveden falan alırız bazen ihtiyacımız olanı yeterki kuzucuklar iyi olsun canım teyzoşumuzolumunekankayizsmile
günaydın kızlaar..

süpper bir gün olsun inşallah...
inşallah canımcım tekrardan günaydınboshayallersmile
Günaydın güzel anneler, çok güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.
Kızlar bende ev işi yapacaktım ama netten seminer takip ediyorum.
canım günaydın bitanem ohhh bugün dinlenem günün ne güzel canım ne zaman izine ayrılcaksın bitanem 32.haftadamı sanırım bu haftadan sonra növbet falan tutmuyosundur canım çok yorucu oluyo yoksama:umursamaz:
günaydın herkeseeeee.... inşallah çok mutlu, huzurlu ve paralı bir gün olur.

yeni kalkabildim hazırlanıp işe gitmem lazım:)))

canım günaydın inaşşallah canım bol rızıklı bir gün diliyorum bende bebişlerimiz için birazcık tembellik yapmışsın bugün patron sonra seni işten atmasınkaydirigubbakcemile3

Günaydın canım,
Bebişine maşallah. Allah nazarlardan korusun canım.
Boyunu bazı doktorlar baş- popo uzunluğu, bazılarıda baş- ayak olarak söylüyor fark oradan kaynaklıdır. Seninki baş- popo uzunluğudur canım. Birde boyu FL uzunluğun (leğen kemiği) 7 katı olarak varsayılıyor. Tam bir ölçüm zaten mümkün değilmiş. Orantıdan bulunuyormuş.

günaydın zehirciğim hoşgeldin maşallah kuzucuğun canım kocaman erkek olmuş artık bence o odasının şeklini düşünüyordur canım kesin çok güzel olmuş odanız çünkü sağlıcaklı günlerde kullanın bitanem

2010 nisan bebeklerinin cicişleri konusu taşınıomu kızlar.yeni başllık açılmış ve burdan dewam edin yazıo :uhm:

canim bizim zaten 2010 cicileri diye bir topigimiz var

onu bir baskasi acmis ve bizim actigimizdan devam edilsin diye diger konu kapatilmis

kapanan bizimkisi degil yani

Zeyracım günaydın.
Zeyracım, ne güzel oluyor birgün boş anlatamam. Hele hamileliğime denk gelince pek iyi oldu. :teytey:
Canım nöbet 24 sonra tutulmuyor ama okulumda öğretmen eksiği olunca nöbeti hala tutuyorum. 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Tam iznim seminerin son haftası bitiyor. 1 haftada rapor sonra ins yaz tatiline gireceğim oğluşumla.

sagol canim benim Şeniz

sizinkiler ne kadar oldu kizlar

bende aynen yazdigini bir yerde okumustum canim ,doktor 26 cm diyince öylece kalakaldim akannehir

ya erkflzcim neye seviniyorum biliyormusun ,kipir kipir eli ayagi sükürler olsun

dilerim ki ne benimkinde nede sizinkilerde rabbim sagliksiz durum yasatmaz

hosbulduk bitanesi Şeniz evet canim yha büyüyor melegim benim

odasini begenmene cok sevindim canim ama benden baska kimse eklemedigi icinde ayrica üzüldüm

senin melegin nasil bakalim ,doktor kontrolleri nasil gidiyor

Zehircim, Allah bütün melekleri korusun. :Saruboceq:
Canım, ben odamız olmayacağı için paylaşamıyorum. Bu sene taşınacağız. Evimiz küçük olur korkusuna oda yapamayacağız. mafoldumben Park yatak alacağız. Oğlumun bayağı uzun süre odası olmayacak gibi.
Ama sizin odanız çok güzel olmuş. Bebeğini güzel günlerde büyüt ins.
Bizimde bu akşam oğluşumla randevumuz var. Bir önceki görüşmemizde oğlum yüzünü saklamıştı. Bugün çikolata yiyip gideceğim. Kızlar ins oğluşuma doya doya bakabilirim. Özledim kuzucuğumu. :asigim:

erkflzciğim canım benim ayyy desene sayılı zamn kalmış oğluşunu görmene selam söyle zeynep teyzesinden kocaman öpüyorum onu canım bak sana nasıl potre bir fotoğraf vercek göreceksin canım oda seni çok özlemiştir şimdibayanssulusmile

aman iyi olun kizlar yha ,cogu gitti azi kaldi gercekten

umarim bizler degil bebeklerimiz alir kilolari bundan sonra kaydirigubbakcemile3

amiiiinn insallahhh canim :Saruboceq:

insallah yeni evlerinize gectiginizde dilediginiz gibi odalar yaparsiniz yavrulariniza

cikolata yiyince gösteriyormuymus akannehir insallah gösterir canim

3d ya da 4d´´de mi baktiriyorsun canim burda ikiside cok pahali yha :sinifsinif:

esime sinir oldum dün iki saat doktorda beklenirmiymis ultrasona girmesek olmazmiymis

deli etti beni yha doktorda :mymeka: ben bir ay sirf oglumu görcem diye catliyorum yaptigina bak :dilcikar:FONT]

teyzoşlar biz bir makinadan çamaşırımızı çıkaralım görüşürüz tekrar öptük hepiniziopuyorumnanaktan

zeyracım bende öle düşündüm o yüzden kayınvalidem istanbuldan minik keseler ve çiçekler almış içlerine çikolata koyup hastanede ikram edecez gelenlere.lavantacıklarımıda mevlütte kullanacam.kayınvalidem zevkli düşünceli kadındır hemen aldı kesecikleri süsleri..o günler gelsede mevlüt resimlerinide paylaşsak..

Zeynepcim ins, oğluşuma doya doya bakarım. ıyi haberler alırım. Nasıl heyecanlıyım. eyvahedigeldismile
Canım kendini yorma. Bende seminer bitti sayılır biraz temzilik yapacağım.

Zehircim bebişler kalorili şeyler özellikle çikolatadan sonra çok kıpırtıyor. ışimi sanşa bırakmayıp çikolatamla gidecem doktora. Canım ilk defa geçen ay renkli görecektik bebişimizi ama oğlum göstermedi kendini. Biz özel muhahanesine gidiyoruz canım. 100 tl canım bir randevu. Ama artık devamlı hasta olunca bir ay 100, bir ay 50 alıyor.
Erkekler bazen ultrasonu filan gereksiz görebiliyor ama biz anneler hiç dayanabilirmiyiz onları görmeden yapmaya.

sizinde fiyat baya iyiymiş. benim dr umda 70 tl alıyor. ama kontroller öyle sık değil en erken 5 haftada bir çağırıyor. veee ultrason resmi vermiyor(( direkt dvd ye kayıt yapıyor:))) aslında resimde verse ii olacak ama neyse... dvd de çok hoş özledikçe izliyosun:))

Güzel anneler, kendinize çok dikkat edin. Meleklerinize iyi bakın.
Bende biraz temizlik yapıyım, hepinizi öptüm. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…