2010 Nisan Anneleri

ya arkadaşlar benim iki gündür müthiş sancım var yaa kasıklarm patlıyo ağlıyacam nerdeyse niye oluyo sizce
:gitme:

ya arkadaşlar benim iki gündür müthiş sancım var yaa kasıklarm patlıyo ağlıyacam nerdeyse niye oluyo sizce
:gitme:

bende iyiyim şükürler olsun canım biraz başım dönüyo midem bulanıyo o kadar sanırım öğretmensiniz bende adyım inşallah bakalım bu sene ne olacak atamamda olursa ne yapıcam gerçi çok umutlu değilim ama ne yapalım

iyi akşamlar arkadaşlar burda nette bir problem var bütün gün giremedim şimdi açıldı ama yine gidip geliyo
bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
bugün biz iyiyiz çok şükür inşallah gece sıkıntı yaşamayız

meraba jnazcığım hoş geldin şükürler olsun iyiyim canım bende:Saruboceq:

canım inşallah olur ataman benim olmadı dersanede çalışıyorum branşım sosyal bilgiler senin branşın ne ayyy inşallah atanırsın yaaa valla gerisi gelir

arkadaşlar ya bikaç doğum hikayesi okudum ağlamaktan öldüm bizde yaşayacazmı o günleri çok korkuyorum daha ikili üçlü testler var inşallah hiç bisorun yaşamayız inşallah:Saruboceq:

canım inşallah olur ataman benim olmadı dersanede çalışıyorum branşım sosyal bilgiler senin branşın ne ayyy inşallah atanırsın yaaa valla gerisi gelir

canım bende ücretli falan çalıştım ingilizce benim branşım canım dersanede bir ara düşündüm ama çalışan arkadşlar tavsiye etmedi bende ücretli falan çalıştım inşallah canım:Saruboceq:

kaç aldın canım sizin atanmanız daha kolay olacak inşallah kaç haftalık hamilesin sen

kaç aldın canım sizin atanmanız daha kolay olacak inşallah kaç haftalık hamilesin sen

67 aldım canım hayırlısı bakalım kısmet artık ne yapalım evet kolay ama sınav zordu bu sene yine ben 7 haftalık hamileyim canım tüp bebk benimkisi bu arada okurken evlendim ben eşimle 5 sene oluyo evleneli 5 senedir hasrettim yavruma canım:Saruboceq:

inşallah bi aksilik çıkmaz canım inşalalh herşey yoluda gideer atanırsın bebeğini kucağına alırsın dua et olurmu bende edtcem sana

Sevgili Nisan Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…