- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
naaz imzanı nasıl yaptın çoğu arkadaşta var.bende istiyoruum
çok şükür canım sen nasılsınmeraba kızlar nasılsınız
canım inşallah olur ataman benim olmadı dersanede çalışıyorum branşım sosyal bilgiler senin branşın ne ayyy inşallah atanırsın yaaa valla gerisi gelirbende iyiyim şükürler olsun canım biraz başım dönüyo midem bulanıyo o kadar sanırım öğretmensiniz bende adyım inşallah bakalım bu sene ne olacak atamamda olursa ne yapıcam gerçi çok umutlu değilim ama ne yapalım
canım inşallah olur ataman benim olmadı dersanede çalışıyorum branşım sosyal bilgiler senin branşın ne ayyy inşallah atanırsın yaaa valla gerisi gelir
canım bende ücretli falan çalıştım ingilizce benim branşım canım dersanede bir ara düşündüm ama çalışan arkadşlar tavsiye etmedi bende ücretli falan çalıştım inşallah canım:Saruboceq:
kaç aldın canım sizin atanmanız daha kolay olacak inşallah kaç haftalık hamilesin sen
67 aldım canım hayırlısı bakalım kısmet artık ne yapalım evet kolay ama sınav zordu bu sene yine ben 7 haftalık hamileyim canım tüp bebk benimkisi bu arada okurken evlendim ben eşimle 5 sene oluyo evleneli 5 senedir hasrettim yavruma canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?