2010 Nisan Anneleri

canım öncelikle çok gerilmişsin anlaşıldığı üzre ama sakinlemeye çalış,tamam yaşadıkların çok ağır gercekten haklsıın ....eşinde çok fevri davranmış seni düşünmesi gerek davranışlarında ama(((
oğluşun olacakmış ne güzel rabbim eli ayağı sağlıklı versin ,sana bağışlasın yeter...hiç farketmez kız erkek......hiç olmasaydı bu çocuk lafını ağzına bile alma tatlım allahın gücüne gider ,saatine denk gelir allah korusun.....sakın sakın.....istersen msn yi aç konuşalım dertleşelim rahatlarsın .....

jnazcım üzülme nolur boşver öyle kabul et ve sallama oğluşun seni üzdüğü için babaannesini hiç sevmicek

ay özgecim ağırlaşmak ta laf mı bugün ilk defa öğlene kadar bütün işlerimizi rahatça halledip çıktık hastaneden ama büroya ulaşamıyodum nerdeyse öldüm yorgunluktan.
ağır vasıta olduk valla ne olcak bilmemkaydirigubbakcemile3

hastanenin yaptığı ayıp ama hadi onlar elalem fırsatçı, eşinin sana yaptığı daha da ayıp canım klava: bütün tahlilleri kontrolleri orda bırakıp çıktığı, hastane işini dondurduğu gibi hamileliğini de mi donduracak. bebek bu onun sakinleşmesini mi beklicek. neyse boşver tatlım takma kafan üzülme sakinleşince çok afedersin eşek gibi o kontrolleri tahlilleri yaptıracak sen sıkma canını:1hug:

birimizin mutlu dönmesi ii. valla ben daha oğlumun sağlıklı olduğuna sevinecek kıvama gelemedim.

:1no2: :1no2: bilmiyorumkismile

saol özgecim valla bu resimi bize son 2 aydır vermiyodu sıpacık arkasını dönüyodu, yüzünü kapatıyodu bu sefer de vermezsen seni doktorun odasında bırakıp çıkıcam diye tehdit ettim ondan verdi galibakaydirigubbakcemile3
krem meselesini her ne kadar internette kullnamayın deseler de daha önce rabia fatmaydı galiba bir arkadaşımız daha doktoruna sormuştu kullanabilirsin dmeişti. bu onay aldığımız 2. doktor bence yeterli ben kullancam artık doğumdan sonra da doğğğruu lazere kaydirigubbakcemile3
tatlım reniieyi 2 gün denicem olmazda direk senin ilaca geçecem valla doktorun gönlü olsunkaydirigubbakcemile3

saol tatlım valla bu kadarını beklemiyodum nerdeyse 1,5 kg şimdi de irimi doğacak acaba diye tırstım ama olsun oğluşum iyi olsunda. havalarda uçuyom gerçekten bu mutluluk bizi 1 hafta idare eder.kaydirigubbakcemile3:asigim:

daha önce yazmıştım ya bi şeyden korkuyorum diye, hah işte başıma geldi bebeğim erkekmiş. aldığım bunca şey uçtuuuuu....

Canım benim deme öyle neden öyle diyorsun.benim kaynım doğuma kadar kız denilmiş.Herşeyi pembeymiş.Maşallah bir doğmuş ki kapkara bir oğlan Rabbim sağlık versin...

kocana çok kızdım.Hemde çok çok kızdım...klava:Neden peki böyle bişi yapma gereği duyuyor.Allah allah.
Sakın olmaysadı falan deme.Allahın gücüne gider.Allah korusun.Sabret arkadaşım sabret canım.

tarhancımm canımm gözünn aydınn maşallahh oğluşunaa
ademir canımm eşinn de hakkaten ayıp etmişş elaleminn yanındaa
neysee senn sakın takılma bunlara kendini ve bebeğini üzme canımm
olan olmuş sonuçta

canım öncelikle sakinleş birazcık valla bebişi üzmüş eşin bilmiyormu annelerin ne kadar hassas bir dönemde olduğunu canım artıysa arttı sen ne yapabilirsinki sanki sen zam getirdin hastahaneye yaaalmaz: neden bağırıyoki tatlı birşekildede anlatabilri konuşabilirdiniz canım çok üzüldüm şimdi sen dsakın canını sıkma olan olmuş birkere bitanem şimdi yaptıklarından pişman olması gerekir eşinin ama sen kırılmışsın birkere yinede stres yapma canım bebiş etkilenmesin:çok üzgünüm:

tuğbacığım maşallah maşallah canım kaanımız ne kadar büyümüş ayyy bundan sonra her gitmeye biraz daha büyümüş olcaklar büyümeleri hızlandı artık gözün aydın canım inşallah salı günü bende güzel haberlerle gelirim daha bit hafta var 1 ay oldu tam kızımı görmeyeli yaaa canım turp gibidir kaanımız hiç canını sıkma sen yakışıklım benim oo filintamolumunekankayizsmile

ademir canım eşine acaip kızdım senin ne sucun varki yaa okadar kişinin iiçinde seni azarlamış.bence seni değil kendini düşürdü eşin.hamile kadına yapılacak işmi yani bu.asıl onun seni özel hastanelere götürmesi gerek.el üstünde tutması lazım.acaba başka bi konuya mı sinirlendi.sen testlerini ihmal etme mutlaka git yaptır canım.bebişinide kendinide daha fazla üzme.

tarhancım maşallah kuzuna kocaman olmuş.ii haberler almana sevindim tatlım.allah hep güldürsün yüzümüzü hepimiizn inşallah..

tubacım.maşalah

teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan

tarhancımm canımm gözünn aydınn maşallahh oğluşunaa

saol hayatım darısı başınızaopuyorumnanaktan

Saol zeyracım kocaman oldu valla inanamıyom artık. canım benim bakalım haftaya gizem sultan ne kadar çıkacak.opuyorumnanaktan filintan teyzesine öpücük yolladı canımcımopuyorumnanaktan :asigim:

slm kızlar keyifler yerindedir inş. biz şimdilik iyiyiz ama artık ağırlaştık gercekten yatakta dönerken bile yavas yavas hareket ediyorum sırtım bacaklarım ağrımaya basladı ama olsun değer oğluma:))

ademir canım sıkma canını eşin hakikaten ayıp etmiş ama bazen hepimiz yaşıyoruz bu durumları sen oğlunu düşün o iyi ya şimdi önemli olan bu

tarhancım benim doktorum da kullanabilirsin demişti ama önce küçük bi yeri test et sonra kullan dedi ben yine söleyim bende düşünüyorum kullanmayı öle yapcam
bi de oğlun kocaman olmuş maşallah

bir uykum geldi inanılmaz yaaa çamaşırları astım ütülerimi yaptım yemeğimi yedim evin tozlarını aldım şimdide uykum geldi yaaaa neyse yemek işim yok bu akşam kayınvalidemlere gideceğiz yemeğe kızımdanda ses çıkmıyo o bile mayıştı yorgunluktan sanırım:bbo:

selamlar kızlar nasılsınız? pek fazla giremiyorum habire geziyoruum valla. dr dan iyi haberlerle gelenler var tebrik ediyorum gözünüz aydın bakalım benim kızım nasıl cmt öğrenicez.

ademircim bebeğin erkekmiymiş? oh maşallah. kızmı dediler daha önce? bende bundan korkuyordum hep.

bende kızıma mevlüt elbisesi siparişi vermiştim onlar geldi süperler ya

hoşgeldin canım kızının mevlüt elbisesini koy bakalım bizde

slm canım hoşgeldin inşallah canım sende güzel haberlerle geliceksin kızın kocaman olmuştur canım şimdi güle güle kullansın prenses mevlüt elbisesini resmini eklesende görsek canım ne güzel olurolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…