2010 Nisan Anneleri

biz geldik.daha doğrusu burdaydık ama geçmişe baktık.

.
Hoşgeldin canım.

Al bende o kadar kadar.Sonuna doğru yürüyemeyeceğiz bu gidişle.:1hug:kaydirigubbakcemile3

Oyy oyyyy buralar romantizm kokmaya başladı.Şeniz

Kızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)
Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))
slm kızlarr... okul.. sağlık ocağı.. pazar derken eve yeni girdim.. acık bişiler yiyim muhabbete giriciim :))))
a.s canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan

yosuncum hoşbuldum.
ve hoşçakalın kızlar.eve gideyim.sabah duruşmam vardı.hiç bir iş yapmadan çıktım.yemekte yapacağım.evden girebilirsem girerim nete.giremesemde herkese çok güzel bir gün diliyorum.inşallah hiçbir dengesiz gelip size çatmaz.

Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))

Benimkide ne gelecem ya falan dedi.Bende benim doğumum için iyi olacağını normal doğumu anlatacaklarını teknikleri ve nefes leri dalan filan söyledim.Napacam ben dedi.Dedim sadece arkadan beni tutacaksın dedim.Tamam ayarla gidelim dedi.zemuszemus
Zaten Valilik düzenliyor.Normalde kurs 100 tl ücretli ama bu sezon üzcetsiz yapmışlar.3. dersten başalyacağım.

ohhhh ne güzel çok merak ettim.gelince bizede anlat canım.

Tamam canım benim.İnşallah patron izin verir 1 saat erken çıkmama yaa.

merhaba kızlar....nasılsınız?
bugün şeker yüklemem vardı.sonucum iyi çıktı Allaha şükür.dr umun hemşiresine söyledim sonuçlarımı haber verecekler.....4 defa kan aldılar...kolumda daha alınacak yer kalmadı,kanda tabiki.....
açlık 91
1.saat 133
2.saat 86
3.saat 57

Kızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)

canımm süper ya.. bende işten ayrılınca boyle bır kursa katılmayı dusunuyorum benım hastanede var ama saatları uymuyor bana.. inşallah patronun ızın verir.. hem versin ya bir saatten ne çıkar ki klava::icecream: ayrıca kocişle gitmek dahada güzel olur opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Hoşgeldin.:teytey:kaydirigubbakcemile5Süper çıkmış sonuçların canım.Hadi gözün aydın.

sorma canım ya yürümek gözümde büyyo vala....ızdırap gibi,ama bunu babalr anlamaz,karınlarına iki kilo porkakal filesi takıp bi gün boyunca yürüsünler bakalım ozaman anlarlar......

tuğbacığım maşallah ne kadar büyümüş oğluşun yerim ben onu ya maşallah 41 kere canım değerlerininde iyi olması çok güzel.inşallah doğuma kadar herşeyimiz iyi olur canım hep böyle....

dünürcüğüm tekrar gözün aydın bitanem eeee bundan sonra abartmamak kaydıyla bir araya gelince tatlılarımızı götüreceğiz artık bitanem boshayallersmile

[B]mehtapcığım[[/B]/COLOR] birazda romantizim olsun dimi ama canımcım

ayşeciğim çok güzel bir fikir yaa keşke buralardada olsda bende gidebilsem ama öyle bir olanağımız yok buralarda eeee artık anlatırsın bizlere neler yaptıklarınızı

teyzoşlar hepinizi öptük biz kayınvalidemlere gidiyoruz yemeğe görüşmek dileğiyle hayrılı akşamlar

ademircim canım öncelikle oğlun hayırlı olsun.kaç ay sonra sende şok etkisi yaratmıştır ama kocan şokların en büyüğünü yaşatmış,kusura bakma ama ayıp etmiş.ne demek ya bağırıp çağırmak ben olsam arkamı döner giderdim o adamın yanından....hem canım bebek için öyle deme....sanki sen mi çıkartmışsın o hastanenin fiyatlarını çok ayıp ya hamile kadın bu kadar üzülür mü*

mehtapcığım sağol tatlım ya.iyimi sence sonuçlarım *
sarımelekcim ve dünürcüğüm sağolun kızlar.inşallah hep böyle iyi sonuçlar alırız.....

teyzoşlar hepinizi öptük biz kayınvalidemlere gidiyoruz yemeğe görüşmek dileğiyle hayrılı akşamlar

iyi akşamlar canım.ben daha hiç uzanmadım ya bilgisayar başından ayrılamadım.yemeğimde yok. offfff offffffffffffffffff
canım gece görüşelim mutlaka......

dogum konusu okumicam videosuna asla bakmicam diye diye altinci ayima girmistim

ama kahrolasi su merakimdan az önce yabanci bir normal dogum videosuna baktim,cok kötü oldum,tansiyonum düstü sanirim cünkü gözlerim karardi

aman kizlar sakin sakin bakmayin ,okumayin

simdiye dek hersey iyi olucak ,dogum odasinda herseyi ögreniceksin yasicaksin diyen ben cok kötü hale geldim

üzerimden nasil aticam bilmiyorum ,yaptigim cahilligi siz yapmayin

iyi akşamlar canım.ben daha hiç uzanmadım ya bilgisayar başından ayrılamadım.yemeğimde yok. offfff offffffffffffffffff
canım gece görüşelim mutlaka......

tamam canım görüşürüz bitanem öptüm kocamanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…