Hoşgeldin canım.biz geldik.daha doğrusu burdaydık ama geçmişe baktık.
.
Al bende o kadar kadar.Sonuna doğru yürüyemeyeceğiz bu gidişle.:1hug:kaydirigubbakcemile3canım benim. Bende az önce bankalara gittim. Hepte müşteri temsilcileri üst katta. Merdiveni çıktım mı işim bitiyor. Iki bankada mola vermek zorunda kaldım. Adamlardan hemen su istiyorum. Daha öyle aman aman kilolarda almadık göbüşlerde normal ölçülerde ama nedir bu ağırlık, bu yorgunluk bilemedim bende. Eşimde gülüyor gittiğim yerlerde:))) ahhh off dememden adama fenalık gelicek:))
Oyy oyyyy buralar romantizm kokmaya başladı.ŞenizAçılır açılır gözleri gülüm
İçinde yeşil çam ağaçları
Uyanışların en tazeleri
Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak memleket gözlüm
bunuda eşim bana söylerdi üniversitede okurken bizim şarkımızdı:)))
Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))Kızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)
a.s canım hoşgeldin.opuyorumnanaktanslm kızlarr... okul.. sağlık ocağı.. pazar derken eve yeni girdim.. acık bişiler yiyim muhabbete giriciim :))))
Kızlarr.....
Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))
ohhhh ne güzel çok merak ettim.gelince bizede anlat canım.
Kızlarr.....
Hoşgeldin.:teytey:kaydirigubbakcemile5Süper çıkmış sonuçların canım.Hadi gözün aydın.merhaba kızlar....nasılsınız?
bugün şeker yüklemem vardı.sonucum iyi çıktı Allaha şükür.dr umun hemşiresine söyledim sonuçlarımı haber verecekler.....4 defa kan aldılar...kolumda daha alınacak yer kalmadı,kanda tabiki.....
açlık 91
1.saat 133
2.saat 86
3.saat 57
canım benim. Bende az önce bankalara gittim. Hepte müşteri temsilcileri üst katta. Merdiveni çıktım mı işim bitiyor. Iki bankada mola vermek zorunda kaldım. Adamlardan hemen su istiyorum. Daha öyle aman aman kilolarda almadık göbüşlerde normal ölçülerde ama nedir bu ağırlık, bu yorgunluk bilemedim bende. Eşimde gülüyor gittiğim yerlerde:))) ahhh off dememden adama fenalık gelicek:))
kızlarr merhabalarrr bilin bakalım nerden geliyorum. doktordan geliyorum. gelişmeler gayet güzel:
-oğluşum tamı tamına 1387 gr olmuş kulaklarıma inanamadım. doktora fazlamı diye sordu eşim o da yok bu haftadaki bebeklerin % 66 sıyla yakın dedi haftadaşlarının. %90 ınından fazlası ve %10 undan azı olması sakıncalıymış. ben bu tabirleri çok anlamadım ama önemli olan normal olması kaydirigubbakcemile3
-boyunu söyledi ama hiçbirimizin aklında kalmadı heyecandan.
-veee oğluşumun ilk renkli resmini aldık bugün. kocaman köfte burunlu bir sıpacık bakıp duruyom sabahtan beri. doyamadım bir türlü.:asigim:
-oğluşun kafası aşağıda bedeni sağ üst kısmımdaymış buda kasıklarımda hissettiğim dolgunluk ve rahatsızlığı açıklıyor. doktor normal dedi.
-mide yanması için reniie duo şurupu günde 4 defa aç karnına iç geçirecektir. geçmezse de özgenin ilacı vardı ya onu kullanabilirsin hiçbir sakıncası yok dedi.
-3 haftada 1 kg almışım tiroit hapım saolsun yoksa daha çok alırdım.
-tiroit için de dahiliyeciyle görüştük kan verdik sonuçlar akşama çıkacak ona göre ilaçta doz ayarlaması yapılacak. bu arada en önemli konu bebeğimin bu hipotiroidi durumundan etkilenip etkilenmediğini sordum. ''kesin birşey diyemem ancak yorum yapabilirim. 6. ayda farkettik muhtemelen senin ihtiyacın arttığı için hormon dengelerin yeni değişmiştir. asıl bu son aylarda hormon ihtiyacınız artıyor etkilenmemiş olma ihtimali çok yüksek'' dedi. ''öyle çok büyük bir rakam da değil tsh değerin'' dedi. içim nispeten rahatladı.
- ve aylardır merak ettiğim soruma cevap aldım. veet marka tüy dökücü kremimin kutusunu götürmüştüm. doktor içindeki maddeleri inceledi: içinde çok fazla madde var tek tek araştırmak mümkün değil ama çoğu zararsız bence dedi. artık 7. aydayız bu saatten sonra etkilenmez bebeğinde gelişimi normal kullanabilirsin dedi. refiyecim ve diğer kullanmak isteyen arkadaşların haberi olsunkaydirigubbakcemile3
nerdeyse 1,5 kg lık kocaman oğluşumun bütün teyzelerine selamı vardı:1hug:
selam kızlar......
teyzoşlar hepinizi öptük biz kayınvalidemlere gidiyoruz yemeğe görüşmek dileğiyle hayrılı akşamlar
iyi akşamlar canım.ben daha hiç uzanmadım ya bilgisayar başından ayrılamadım.yemeğimde yok. offfff offffffffffffffffff
canım gece görüşelim mutlaka......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?