2010 Nisan Anneleri

daha önce yazmıştım ya bi şeyden korkuyorum diye, hah işte başıma geldi bebeğim erkekmiş. Aldığım bunca şey uçtuuuuu....

inanmıyorummmmm

EŞıNE HıÇ ıNANAMADIM ZATEN... SEN ÇOK SIKMA CANINI. BEıŞıN GELıNCE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK BAK:))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ademir canım erkekler anlamıyorlar bazı şeyleri canıı sıkma.Eşinde sana büyük kabalık etmiş ama oğluşun iyiymiş maşallah ona.

maşallah Kaanımıza tuğbacığım Allah esirgesin.Teyzeside onu kocaman öpüyor.a.s.

TuĞbacım maŞallah kaana... En kocaman o oldu ıÇımızde. Benımkı nasıldır acaba merak ettım Şımdı. Muhtemel doĞum tarıhı falan sÖlemedı mı??

biz geldik.daha doğrusu burdaydık ama geçmişe baktık.
canım bende de az miktarda idrar yollarında enfeksiyon var.bana doktorum tek kullanımlık antibiyotik verdi.kullandım.yine tekrarlamış.yine verdi.yine kullandım. bakalım sonuç ne olacak.
canım sakin ol.inan ne yaparsak kendimize.erkekler başka dünyadan zaten.

biz burdayız canım türkü dinliyoruz kızımla kıraçtan zemuszemus

ne güzel .bir tanede ben türkü bulayım.
ilke nurcum dün acele çıkmam gerekti cevap yazamamıştım hoşbuldum.
zeyracım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.bayılmana çok üzüldüm.inşallah bir daha yaşamazsın
şeymacım gelmiş.ben söyleyecek söz bulamıyorum.bürodayım.okurken epey ağladım.Allahtan biri gelmedi.

tarhancım ve diğer bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın.
kayınvalideler konusuna hiç girmeyelim.boşverin.Allah eşlerimizin basiretini ve firasetini arttırsın.
para konusuna dagirmeyelim.Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

volkan konak,yalancı dünya
harika ya. bu adama bayılıyorum.eşimi bile volkan konak hayranı yaptım.adamcağız arabada sürekli mimoza çiçeklerini dinliyor.

canım benim. Bende az önce bankalara gittim. Hepte müşteri temsilcileri üst katta. Merdiveni çıktım mı işim bitiyor. Iki bankada mola vermek zorunda kaldım. Adamlardan hemen su istiyorum. Daha öyle aman aman kilolarda almadık göbüşlerde normal ölçülerde ama nedir bu ağırlık, bu yorgunluk bilemedim bende. Eşimde gülüyor gittiğim yerlerde:))) ahhh off dememden adama fenalık gelicek:))

volkan konak,yalancı dünya
harika ya. bu adama bayılıyorum.eşimi bile volkan konak hayranı yaptım.adamcağız arabada sürekli mimoza çiçeklerini dinliyor.

canım çok saol güzel dileklerin için rabbim bebişlerimizi korusun canımcım bende çok severim volkan konağı canım feriğim diye bir türküsü var onuda muhakkak dinlemeni tavsiye ederim canımcım süper ben zaten türkü delisiyim ne kadar türkü varsa bilirim yeterki güzel söylensin canımolumunekankayizsmile

Açılır açılır gözleri gülüm
ıçinde yeşil çam ağaçları
Uyanışların en tazeleri
Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak memleket gözlüm

bunuda eşim bana söylerdi üniversitede okurken bizim şarkımızdı:)))

ay tubacım benimde şimdi aklıma geldi doğum filan konuştunuzmu doktorunla canım yaa.bende bu ay belli olcak demişti doktorum daha 20 sine çok var iple çekiom oğluşumu görmeyi..

ay tubacım benimde şimdi aklıma geldi doğum filan konuştunuzmu doktorunla canım yaa.bende bu ay belli olcak demişti doktorum daha 20 sine çok var iple çekiom oğluşumu görmeyi..

canım bu kadar olur benimde ayın 19da randevum her ay aynı gidiyoruz seninle canım randevumuz bile biribirine benzedi hemşerum benumolumunekankayizsmile

zeyracım bende oğluşumu epey zamandır ipek acar ın cennet kokulum şarkısı ve ninnisini dinletiorum.doğumdan önce dinlemeye alıştığı şarkıyı hafızasına alıomuş bebiişlerimizz,doğumdan sonra aynı şarkıyı duyduklarında tepki veriolarmış.zaten zeka gelişimi içinde önemliymiş hafif müzikler dinletmek

canım bu kadar olur benimde ayın 19da randevum her ay aynı gidiyoruz seninle canım randevumuz bile biribirine benzedi hemşerum benumolumunekankayizsmile

vay vay vayy ne diyim artık ya bundada mı uyumlu çift olduk bee kaydirigubbakcemile5 hemşom harikayız biz yaa

canım o ninniyi bende çok seviyorum bitanem bizde dinliyoruz youtubedan canımcım çok güzel ve dinlendirici zaten ipek acarın sesi rüya gibi sankibayanssulusmile

ademircim canim benim yha cok üzüldüm yazdiklarini okuyunca

kimbilir sen ne hale gelmissindir o öyle sacma sapan konusup dururken

sana verebilcegim tek teselli bebegini üzmemeye calis demek

baska ne diyim ne yazayim bilemedim

Allah kocanin kalbine sevgi sevkat versin insallah,Allaha havale et canimcim

tarhancim masallahh tosununa

artik resmine bir de cerceve yaparsin bakar bakar koklarsinkaydirigubbakcemile3

rabbim üc ay sonra gercegini koklamayi nasip etsin hepimize

Kızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)

ooooooooo,cıstak cıstak.hemen dinliyorum.

slm kızlarr... okul.. sağlık ocağı.. pazar derken eve yeni girdim.. acık bişiler yiyim muhabbete giriciim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…