2010 Nisan Anneleri

teyzoşlar hepinizi öptük biz kayınvalidemlere gidiyoruz yemeğe görüşmek dileğiyle hayrılı akşamlar
Görüşürüz canım.opuyorumnanaktan

ıyi iyiy götür tatlıları artık mideyekaydirigubbakcemile5

Canım beni hiç etkilemiyor.Sanırım meslek icabı.

arkadaşım hamileyken izlemiştik offf çok fena gelmişti bana.ama ben hamile kaldıktan sonra hiç aklıma kötü şeyler getirmiyorum.hayırlııyla doğacak bebeğim hiç korkmuyorum hiç aklıma gelmiyor.bendemi gariplik var acaba?

kızlarr belediyedeydim şimdi geldim

tarhancım maşallah kuzuna kocaman olmuş.ii haberler almana sevindim tatlım.allah hep güldürsün yüzümüzü hepimiizn inşallah..

teşekkürler tatlım darısı başınaopuyorumnanaktan

saol canımcımopuyorumnanaktan. rabiacım doğru hatırlıyomuşum sendin dimi sorankaydirigubbakcemile3 evet 2 doktoradan onay aldığımıza göre problem yokopuyorumnanaktan
maşallah Kaanımıza tuğbacığım Allah esirgesin.Teyzeside onu kocaman öpüyor.a.s.
teşekkür ederiz mehtap teyzesi tekmeleriyle beni sarsmasından anlamlıydım ne kadar büyüdüğünükaydirigubbakcemile3

TuĞbacım maŞallah kaana... En kocaman o oldu İÇİmİzde. Benİmkİ nasıldır acaba merak ettİm Şİmdİ. Muhtemel doĞum tarİhİ falan sÖlemedİ mİ??

kocaman da bir burnu var nazlı teyzesi şoklardayım ben 1100 falan bekliyodum nerdeyse 1,5 kg olmuş sıpacım. canımcım ben muayeneden çıktığımda böbürlendim hehe hiçbişi unutmadım sordum diye ama sonradan dank etti asıl doğumu epidurali falan sorcaktım heyecandan onları unutmuşumkaydirigubbakcemile3 bizim doğumu konuşmamız 1 ay sonraya kaldı. yalnız yeni tarih vereceğini sanmam en başından beri usg ölçümlerimiz SAT ımızla birebir uyuyor tatlım

merabalar canım teşekkür ederizzopuyorumnanaktan

ay tubacım benimde şimdi aklıma geldi doğum filan konuştunuzmu doktorunla canım yaa.bende bu ay belli olcak demişti doktorum daha 20 sine çok var iple çekiom oğluşumu görmeyi..

canım nazlıya dediğim gibi unuttum sormayı bebişimin yüzünü görünce heyacandan:asigim:

ya bende onu çok seviyom dinletecem ama ağlıyom duyunca o ninniyikaydirigubbakcemile3

tarhancim masallahh tosununa

artik resmine bir de cerceve yaparsin bakar bakar koklarsinkaydirigubbakcemile3

rabbim üc ay sonra gercegini koklamayi nasip etsin hepimize

ben daha büroya ulaşmadan eşim internetten herkese dağıtmış resmi zorla nazar değdirecekkaydirigubbakcemile3 saol canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

fundacım çok sevindim gözün aydın canım oh be bir ara bütün topik diyete girecekti nerdeyse neyse ki 100 lük yüklemeler iyi çıkıyor. eee diyet ne oldu ne zaman bırakcakmışsın???

tuğbacığım maşallah ne kadar büyümüş oğluşun yerim ben onu ya maşallah 41 kere canım değerlerininde iyi olması çok güzel.inşallah doğuma kadar herşeyimiz iyi olur canım hep böyle....
saol tatlım valla havalarda uçuyom oğluşumu gördüm diye inşallah hepimizin doğuma kadar başka aksiliğimiz çıkmazopuyorumnanaktan

zeyracım hoşcakal canım afiyet olsun size..bende çıkışta misafirliğe gidecem bu akşam yemek derdimiz yok ne güzel..

canım maşallah oğluna kocaman oldular artık.. rabbim nazardan korusun hepsinii.. cnm o 26 cm. muhtemelen baş-popo ölçümüdürr..
iyi haberlerini bekliyoruz canım.. opuyorumnanaktan
daha önce yazmıştım ya bi şeyden korkuyorum diye, hah işte başıma geldi bebeğim erkekmiş. aldığım bunca şey uçtuuuuu....
ohaoldumsmile valla bu kadar aydan sonra tam şok durumu.. ama önemli olan sağlıklı olmaları tabiki.. kız erkek farketmez... zemuszemus
valla ayşegülcüm kocana ne diyeceğimi nerden başlayacağımı bilemiyorum inan.. ama çook ayıp etmiş.. zaten bunca aydan sonra bir anne kızı sandığı meleğininerkek olduğu şaşkınlığını yaşamış bide o durumda nasıl bu kadar düzüncesizce fevri davranabilirr alsanaalsanasmile çook ayıpp... ama sen yine sakin davranmışsınn.. aynı olay allah krusun benim başına gelse bu kadar sessiz kalmayabilirim.. kesin kalmam :) amasen sakinleşince tahlillerini yaptırcnm.. mutlaka. ihmal etme canımm.. rabbim oğluna sağlık versin inş.. :Saruboceq:

canımmm.. maşallah oğluşunaa.. ben sana demedimmi b,zden önde senin satın oğlunda daha iyidir kilosu diye.. bakk.. maşallah tekrar cnımm.. krem içinde sağolasın.. ne makbule geçtiii anlatamam :kedi:
Kızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)
oh ohh.. ne iyi cnımm.. dönüşte anlatta bizde evde uygulayalımm.. ama burda olsa da kocam gitmez benim hayatta :))) opuyorumnanaktan
Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))

a.s canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hehehe benimki de gitmez sanırım cnımm..
selam kızlar......
opuyorumnanaktan slm cnımm...

keşke izlemeseydin cnımm.. ben çook merak etmiştim sezeryanı geçen yıllarda izledim.. hala da izliyorum.. sanırım piştim artık.. etkilemiyo benii.. ama herkes bir değil cnım.. etkilenmen kötü olmuşş.. keşke hiçç merak etmeseydinn.. kaydirigubbakcemile5

canım dr umdan daha haber gelmedi canım devam etcekmiyim bilmiyorum ama ben zaten dikkat ediyordum bundan sonrada dikkat ederim.şimdi canım bi tatlın itiyo aşerme topiğine yazayım eşime diyeceğim inşallah bulur kocişim....
canım kaan maşşallah ya iyi kilo almış.renkli usg fotoları diğerine göre çok farklı oluyo dimi ben hergün öpüyorum oğlumu.buzdolabının üstünde fotosu her buzdolabına gitmeme öpüyorum oğlumuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğum videosu izlemek bi yana ben arkadaşımın doğumuna girmiştim bekarken.aman allahım girmez olaydım o korku ve şok üstümde kalmış olmalıki normal doğumdan çok korkuyorum.aslında çok cesaretliyimdir.ama normal doğumdan acaip korkuyorum ve düşünmüorum..

Canım beni hiç etkilemiyor.Sanırım meslek icabı.

ayy ne iyisin valla yosuncum :bbo:

bende getirmiyordum canim

herseye ragmen getirmemeyede calisicam ilk ve sondu asla seyretmem bir daha

ben daha büroya ulaşmadan eşim internetten herkese dağıtmış resmi zorla nazar değdirecekkaydirigubbakcemile3 saol canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

ayy kiyamammm rabbim korusun nazarlardan canimcimmŞeniz

sagol canim benim ,Allah ömür verdikce büyüyorlar iste

insallah kucagimiza alcagimiz gunleride görrürüz

izlemicem canim o hata bir kez yapilir ikinciyi asla yapmam,unutmaya calisiyorum

sezaryan dogum beni etkilemiyor ,seyyrettigim video normal dogumdu

bebek cikmadigi icin makasla cikisini kestiler o an sanirim tansiyonum düstü kapadim laptopu

ayy nasil cesaret ettin canim yha

sonucta hic dogum yapmamistin dimi sen ? ben olsam giremezdim herhalde,zaten kan tutuyor benikaydirigubbakcemile3

epidural anesteziyle sezaryan mi olucaksin yoksa canim

onun icinde bir sürü yerli yabanci arastirmalar yaptim ,en hassas Türkiyedeki doktorlar uyguluyor bunu videolarda birebir gördüm

zehircim hiç doğum yapmadım canım evet.hiçbi bilgim olmadan sadece arkadaşıma cesaret verme amacıyla yanındaydım doğumda.keşke girmeseydim diorum.ben epidural doğum düşünüorum canım ama doktorum bu ay belli olacak demişti.bende çok araştırdım kafam karışacak kadar hemde ama her doğum şeklini tavsiye eden var etmeyen var.hakkımızda hayırlısı

kızlarr biz çıkıyoruz artıkk.. yemeğimizde pişti bu aradaa... ablamızı alıp gelelim..

ama bu aralar akşamları pek giremiyrum.. malum okumaya geçtik.. yoğum oluyo derslerimizz..

hepinizi öpüyoruz oğluşumlaa.. iyi akşamlarr....

amiin canim benim yha hayirlisiyla en acisiz sekilde evlatlarimiza kavusuruz

bende epidurali cok arastirdim ama epiduralin normal dogumunu arastirdim,cok kisinin yorumlarini okudum baska baska forumlarda

aci agri hissetmediklerini ama hani dis cekerken uyustururlarda bir baski hissederiz ya agzimizda öyle birseymis

sen birde bunu arastir canim hemen sezaryani düsünme ,epiduralin normal dogumunu cogu kisiler öneriyor yasayanlar anlatiyor cok güzel bir bicimde

keske o hassasiyet burdaki hastanelerde gösterilsede bende belden igne vurdurup o aleti yerlestirtsem doktorlara

canımmm.. maşallah oğluşunaa.. ben sana demedimmi b,zden önde senin satın oğlunda daha iyidir kilosu diye.. bakk.. maşallah tekrar cnımm.. krem içinde sağolasın.. ne makbule geçtiii anlatamam :kedi:
teşekkür ederiz refiyecimm valla demiştin çocuğun 1,5kg a yaklaştığını öğrenince psikolojik olarak daha ağırlaştım iyi mikaydirigubbakcemile3 krem çok iyi oldu valla jilet mahvetmişti beni kaydirigubbakcemile3

yaşasın özgürlükkk fundacım yine dikkat edersin ama yasak başka şey valla size yasak gelince ben psikolojikmen kendimi tatlıya vurmuştum sizin yasaklar bitince benimde tatlı yeme isteğim geçer belkikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eh biraz da oğluşumdan bahsedeyim. kendisi 860 gr. minik burunlu, hiperaktif ve herşeyiyle sağlıklı bir ERKEK. Ay dr. ultrasonu açıpta erkekti di mi sizinki deyince şok oldum. aslında hissediyordumda. ailede herkes şok. millet ördü pembeleri. artık saklayacağım olları. altlar hep beyaz onları kullanırız artık.

ademir hayırlı olsun canım oğluşun.pembeleri bi dahakine saklarsın artık tatlım.kız çokmu istiodun sen?

kızlar mesai bitti ben evime gidiyom akşama görüşürüzzemuszemus

ha şölleee boşver kocayı hastaneyi patlasınlar onlar sen oğluşuna gellopuyorumnanaktan demek hiperaktif ee sizin gibi gergin bir çifti de hiperaktif bir afacan yola getirir ancak kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun oğluşun tabii pembeler biraz sakat olmuş ama işleri ne mavisini örsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…