Görüşürüz canım.opuyorumnanaktanteyzoşlar hepinizi öptük biz kayınvalidemlere gidiyoruz yemeğe görüşmek dileğiyle hayrılı akşamlar
ademircim canım öncelikle oğlun hayırlı olsun.kaç ay sonra sende şok etkisi yaratmıştır ama kocan şokların en büyüğünü yaşatmış,kusura bakma ama ayıp etmiş.ne demek ya bağırıp çağırmak ben olsam arkamı döner giderdim o adamın yanından....hem canım bebek için öyle deme....sanki sen mi çıkartmışsın o hastanenin fiyatlarını çok ayıp ya hamile kadın bu kadar üzülür mü*
mehtapcığım sağol tatlım ya.iyimi sence sonuçlarım *
sarımelekcim ve dünürcüğüm sağolun kızlar.inşallah hep böyle iyi sonuçlar alırız.....
Canım beni hiç etkilemiyor.Sanırım meslek icabı.dogum konusu okumicam videosuna asla bakmicam diye diye altinci ayima girmistim
ama kahrolasi su merakimdan az önce yabanci bir normal dogum videosuna baktim,cok kötü oldum,tansiyonum düstü sanirim cünkü gözlerim karardi
aman kizlar sakin sakin bakmayin ,okumayin
simdiye dek hersey iyi olucak ,dogum odasinda herseyi ögreniceksin yasicaksin diyen ben cok kötü hale geldim
üzerimden nasil aticam bilmiyorum ,yaptigim cahilligi siz yapmayin
dogum konusu okumicam videosuna asla bakmicam diye diye altinci ayima girmistim
ama kahrolasi su merakimdan az önce yabanci bir normal dogum videosuna baktim,cok kötü oldum,tansiyonum düstü sanirim cünkü gözlerim karardi
simdiye dek hersey iyi olucak ,dogum odasinda herseyi ögreniceksin yasicaksin diyen ben cok kötü hale geldim
tarhancım maşallah kuzuna kocaman olmuş.ii haberler almana sevindim tatlım.allah hep güldürsün yüzümüzü hepimiizn inşallah..
saol canımcımopuyorumnanaktan. rabiacım doğru hatırlıyomuşum sendin dimi sorankaydirigubbakcemile3 evet 2 doktoradan onay aldığımıza göre problem yokopuyorumnanaktanslm kızlar keyifler yerindedir inş. biz şimdilik iyiyiz ama artık ağırlaştık gercekten yatakta dönerken bile yavas yavas hareket ediyorum sırtım bacaklarım ağrımaya basladı ama olsun değer oğluma:))
ademir canım sıkma canını eşin hakikaten ayıp etmiş ama bazen hepimiz yaşıyoruz bu durumları sen oğlunu düşün o iyi ya şimdi önemli olan bu
tarhancım benim doktorum da kullanabilirsin demişti ama önce küçük bi yeri test et sonra kullan dedi ben yine söleyim bende düşünüyorum kullanmayı öle yapcam
bi de oğlun kocaman olmuş maşallah
teşekkür ederiz mehtap teyzesi tekmeleriyle beni sarsmasından anlamlıydım ne kadar büyüdüğünükaydirigubbakcemile3maşallah Kaanımıza tuğbacığım Allah esirgesin.Teyzeside onu kocaman öpüyor.a.s.
TuĞbacım maŞallah kaana... En kocaman o oldu İÇİmİzde. Benİmkİ nasıldır acaba merak ettİm Şİmdİ. Muhtemel doĞum tarİhİ falan sÖlemedİ mİ??
tarhancım ve diğer bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın.
kayınvalideler konusuna hiç girmeyelim.boşverin.Allah eşlerimizin basiretini ve firasetini arttırsın.
para konusuna dagirmeyelim.Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
ay tubacım benimde şimdi aklıma geldi doğum filan konuştunuzmu doktorunla canım yaa.bende bu ay belli olcak demişti doktorum daha 20 sine çok var iple çekiom oğluşumu görmeyi..
zeyracım bende oğluşumu epey zamandır ipek acar ın cennet kokulum şarkısı ve ninnisini dinletiorum.doğumdan önce dinlemeye alıştığı şarkıyı hafızasına alıomuş bebiişlerimizz,doğumdan sonra aynı şarkıyı duyduklarında tepki veriolarmış.zaten zeka gelişimi içinde önemliymiş hafif müzikler dinletmek
tarhancim masallahh tosununa
artik resmine bir de cerceve yaparsin bakar bakar koklarsinkaydirigubbakcemile3
rabbim üc ay sonra gercegini koklamayi nasip etsin hepimize
merhaba kızlar....nasılsınız?
bugün şeker yüklemem vardı.sonucum iyi çıktı Allaha şükür.dr umun hemşiresine söyledim sonuçlarımı haber verecekler.....4 defa kan aldılar...kolumda daha alınacak yer kalmadı,kanda tabiki.....
açlık 91
1.saat 133
2.saat 86
3.saat 57
saol tatlım valla havalarda uçuyom oğluşumu gördüm diye inşallah hepimizin doğuma kadar başka aksiliğimiz çıkmazopuyorumnanaktantuğbacığım maşallah ne kadar büyümüş oğluşun yerim ben onu ya maşallah 41 kerecanım değerlerininde iyi olması çok güzel.inşallah doğuma kadar herşeyimiz iyi olur canım hep böyle....
canım maşallah oğlunagünaydin güzel nisan anneleri opuyorumnanaktan
bebisler nasillar öpüyorummm kocamann hepsini ,canlarim benim yha :asigim:
dün oglusumu gördüm kilomuz 1000 gr olmus ama boyumuz 26 cm ,doktor tam boyunu ölcemiyoruz dedi
halbuki benim haftamda olanlarin bebis boylari 36 cm kadar olmaliymis netten okudum
amannn neysee saglikli olsunda melegimm :asigim:
elini koymus basina off cekiyordu sanirim yavrum kaydirigubbakcemile3
iyi haberlerini bekliyoruz canım.. opuyorumnanaktanZehircim, Allah bütün melekleri korusun. :Saruboceq:
Canım, ben odamız olmayacağı için paylaşamıyorum. Bu sene taşınacağız. Evimiz küçük olur korkusuna oda yapamayacağız. mafoldumben Park yatak alacağız. Oğlumun bayağı uzun süre odası olmayacak gibi.
Ama sizin odanız çok güzel olmuş. Bebeğini güzel günlerde büyüt ins.
Bizimde bu akşam oğluşumla randevumuz var. Bir önceki görüşmemizde oğlum yüzünü saklamıştı. Bugün çikolata yiyip gideceğim. Kızlar ins oğluşuma doya doya bakabilirim. Özledim kuzucuğumu. :asigim:
ohaoldumsmile valla bu kadar aydan sonra tam şok durumu.. ama önemli olan sağlıklı olmaları tabiki.. kız erkek farketmez... zemuszemusdaha önce yazmıştım ya bi şeyden korkuyorum diye, hah işte başıma geldi bebeğim erkekmiş. aldığım bunca şey uçtuuuuu....
valla ayşegülcüm kocana ne diyeceğimi nerden başlayacağımı bilemiyorum inan.. ama çook ayıp etmiş.. zaten bunca aydan sonra bir anne kızı sandığı meleğininerkek olduğu şaşkınlığını yaşamış bide o durumda nasıl bu kadar düzüncesizce fevri davranabilirr alsanaalsanasmile çook ayıpp... ama sen yine sakin davranmışsınn.. aynı olay allah krusun benim başına gelse bu kadar sessiz kalmayabilirim.. kesin kalmam :) amasen sakinleşince tahlillerini yaptırcnm.. mutlaka. ihmal etme canımm.. rabbim oğluna sağlık versin inş.. :Saruboceq:gittiğim hastane bana daha önce 1500-2000 arası fiyat çekmişti doğuma. ben de ööle başlamıştım bu hastaneye. bugün kocama 4500 lira çekmişler. Allah kıyamet koptu. başhekime falan çıktık. 3000 e indirdilar 1500 ünü özel sigortadan geri alcaz 1500 ödeyeceğiz. enimki başladı başhekimin odasında bağırmay. senin yüzünden oluyo, sen karıştırdın ortalığı, yok bundan sonra doktor falan. doğum zamanı git ssk da doğur. ama nasıl bağırma hastane içinde. yazık başhekimin asistanı tuttu elimi sinirlenmeyin hanfendi falan.sakinleştirmek için. şeker yüklemesi yapılmıştı, kan vermem için aşağıda bekliyorlardı, göndermedi, idrar tahlili için örnek verecektim verdirmedi. ööle içtim şekerli suyu geldim eve. kanıma bile baktırmadı. arabada da bağırdı çağırdı. bütün sinirlerim tepemde. oğlumamı şaşırayım, kendimemei acıyayım bilemedim. bazen hiç olmasaydı bu çocuk diyorum beni kendi bebeğimden nefret eder hale getirecek bu adam.
kızlarr merhabalarrr bilin bakalım nerden geliyorum. doktordan geliyorum. gelişmeler gayet güzel:
-oğluşum tamı tamına 1387 gr olmuş kulaklarıma inanamadım.
-veee oğluşumun ilk renkli resmini aldık bugün. kocaman köfte burunlu bir sıpacık bakıp duruyom sabahtan beri. doyamadım bir türlü.:asigim:
-oğluşun kafası aşağıda bedeni sağ üst kısmımdaymış buda kasıklarımda hissettiğim dolgunluk ve rahatsızlığı açıklıyor. doktor normal dedi.
- ve aylardır merak ettiğim soruma cevap aldım. veet marka tüy dökücü kremimin kutusunu götürmüştüm. doktor içindeki maddeleri inceledi: içinde çok fazla madde var tek tek araştırmak mümkün değil ama çoğu zararsız bence dedi. artık 7. aydayız bu saatten sonra etkilenmez bebeğinde gelişimi normal kullanabilirsin dedi. refiyecim ve diğer kullanmak isteyen arkadaşların haberi olsunkaydirigubbakcemile3
nerdeyse 1,5 kg lık kocaman oğluşumun bütün teyzelerine selamı vardı:1hug:
oh ohh.. ne iyi cnımm.. dönüşte anlatta bizde evde uygulayalımm.. ama burda olsa da kocam gitmez benim hayatta :))) opuyorumnanaktanKızlarr.....
Çarşamba akşamı kocişle beraber.Gebe Eğitim Kursuna katılıyozzzzz.heyoooooo
(tabi patron izin verirse)
opuyorumnanaktan hehehe benimki de gitmez sanırım cnımm..Denizcimm büyük bir gelişme bu bence.Benim kociş gelmez sanmam:))))))
a.s canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan slm cnımm...selam kızlar......
dogum konusu okumicam videosuna asla bakmicam diye diye altinci ayima girmistim
tamam canım görüşürüz bitanem öptüm kocamanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kızlarr belediyedeydim şimdi geldim
teşekkürler tatlım darısı başınaopuyorumnanaktan
saol canımcımopuyorumnanaktan. rabiacım doğru hatırlıyomuşum sendin dimi sorankaydirigubbakcemile3 evet 2 doktoradan onay aldığımıza göre problem yokopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz mehtap teyzesi tekmeleriyle beni sarsmasından anlamlıydım ne kadar büyüdüğünükaydirigubbakcemile3
kocaman da bir burnu var nazlı teyzesi şoklardayım ben 1100 falan bekliyodum nerdeyse 1,5 kg olmuş sıpacım. canımcım ben muayeneden çıktığımda böbürlendim hehe hiçbişi unutmadım sordum diye ama sonradan dank etti asıl doğumu epidurali falan sorcaktım heyecandan onları unutmuşumkaydirigubbakcemile3 bizim doğumu konuşmamız 1 ay sonraya kaldı. yalnız yeni tarih vereceğini sanmam en başından beri usg ölçümlerimiz SAT ımızla birebir uyuyor tatlım
merabalar canım teşekkür ederizzopuyorumnanaktan
canım nazlıya dediğim gibi unuttum sormayı bebişimin yüzünü görünce heyacandan:asigim:
ya bende onu çok seviyom dinletecem ama ağlıyom duyunca o ninniyikaydirigubbakcemile3
ben daha büroya ulaşmadan eşim internetten herkese dağıtmış resmi zorla nazar değdirecekkaydirigubbakcemile3 saol canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
fundacım çok sevindim gözün aydın canım oh be bir ara bütün topik diyete girecekti nerdeyse neyse ki 100 lük yüklemeler iyi çıkıyor. eee diyet ne oldu ne zaman bırakcakmışsın???
saol tatlım valla havalarda uçuyom oğluşumu gördüm diye inşallah hepimizin doğuma kadar başka aksiliğimiz çıkmazopuyorumnanaktan
Canım beni hiç etkilemiyor.Sanırım meslek icabı.
arkadaşım hamileyken izlemiştik offf çok fena gelmişti bana.ama ben hamile kaldıktan sonra hiç aklıma kötü şeyler getirmiyorum.hayırlııyla doğacak bebeğim hiç korkmuyorum hiç aklıma gelmiyor.bendemi gariplik var acaba?
ben daha büroya ulaşmadan eşim internetten herkese dağıtmış resmi zorla nazar değdirecekkaydirigubbakcemile3 saol canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan
canım maşallah oğlunakocaman oldular artık.. rabbim nazardan korusun hepsinii.. cnm o 26 cm. muhtemelen baş-popo ölçümüdürr..
keşke izlemeseydin cnımm.. ben çook merak etmiştim sezeryanı geçen yıllarda izledim.. hala da izliyorum.. sanırım piştim artık.. etkilemiyo benii.. ama herkes bir değil cnım.. etkilenmen kötü olmuşş.. keşke hiçç merak etmeseydinn.. kaydirigubbakcemile5
doğum videosu izlemek bi yana ben arkadaşımın doğumuna girmiştim bekarken.aman allahım girmez olaydım o korku ve şok üstümde kalmış olmalıki normal doğumdan çok korkuyorum.aslında çok cesaretliyimdir.ama normal doğumdan acaip korkuyorum ve düşünmüorum..
zehircim hiç doğum yapmadım canım evet.hiçbi bilgim olmadan sadece arkadaşıma cesaret verme amacıyla yanındaydım doğumda.keşke girmeseydim diorum.ben epidural doğum düşünüorum canım ama doktorum bu ay belli olacak demişti.bende çok araştırdım kafam karışacak kadar hemde ama her doğum şeklini tavsiye eden var etmeyen var.hakkımızda hayırlısı
teşekkür ederiz refiyecimm valla demiştin çocuğun 1,5kg a yaklaştığını öğrenince psikolojik olarak daha ağırlaştım iyi mikaydirigubbakcemile3 krem çok iyi oldu valla jilet mahvetmişti beni kaydirigubbakcemile3canımmm.. maşallah oğluşunaa..ben sana demedimmi b,zden önde senin satın oğlunda daha iyidir kilosu diye.. bakk.. maşallah tekrar cnımm.. krem içinde sağolasın.. ne makbule geçtiii anlatamam :kedi:
yaşasın özgürlükkk fundacım yine dikkat edersin ama yasak başka şey valla size yasak gelince ben psikolojikmen kendimi tatlıya vurmuştum sizin yasaklar bitince benimde tatlı yeme isteğim geçer belkikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım dr umdan daha haber gelmedi canım devam etcekmiyim bilmiyorum ama ben zaten dikkat ediyordum bundan sonrada dikkat ederim.şimdi canım bi tatlın itiyo aşerme topiğine yazayım eşime diyeceğim inşallah bulur kocişim....
canım kaan maşşallah ya iyi kilo almış.renkli usg fotoları diğerine göre çok farklı oluyo dimi ben hergün öpüyorum oğlumu.buzdolabının üstünde fotosu her buzdolabına gitmeme öpüyorum oğlumuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ademir hayırlı olsun canım oğluşun.pembeleri bi dahakine saklarsın artık tatlım.kız çokmu istiodun sen?
eh biraz da oğluşumdan bahsedeyim. kendisi 860 gr. minik burunlu, hiperaktif ve herşeyiyle sağlıklı bir ERKEK. Ay dr. ultrasonu açıpta erkekti di mi sizinki deyince şok oldum. aslında hissediyordumda. ailede herkes şok. millet ördü pembeleri. artık saklayacağım olları. altlar hep beyaz onları kullanırız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?