2010 Nisan Anneleri

IIIIH yıyorum ama öle ıstekle degıl...ara sıra...benım iştahım çok azaldı...canım bısey yemek ıstemıyor..bu sabah bır tostu nasıl yedım anlatamam zorla..böle ufak ufak kus yemı gıbı parcalara ayırarak...noldu bana böle anlamadım...

GÜnaydın tatlı anne adayları. Bırperıcım bende ÇalıŞıyorum cumartesıler ıkımızde muhasebecıyız sanırım kolay gelsın allah yardımcımız olsun. En Çokda bugÜn yatmak ıstıyorum keŞke tatıl olsa dıyorum hep

ben zaten dışarda çalışmadığım için cumartesi de çalışmıyorum...
benim işim home office..
eşimin kendi şirketi var ben de onun muhasebesini evden yapıyorum...
rahatım yani...

hiç sorma güzelimmm bende nasıl istiyorum yatıp uyumayı uyumasam bıle tembellık yapmayı yatakta. öğlene kadar buradayım ama işte sabah kalkıp da gelmesı yokmu...

ben zaten dışarda çalışmadığım için cumartesi de çalışmıyorum...
benim işim home office..
eşimin kendi şirketi var ben de onun muhasebesini evden yapıyorum...
rahatım yani...

Süper valla...en güzeli...insanın kendıne aıt bı işinin olması harika bısey hele hele kadınsan hele bıde hamıleysen gercı ozaman sorumluluk daha fazla oluyo ama olsun.

Süper valla...en güzeli...insanın kendıne aıt bı işinin olması harika bısey hele hele kadınsan hele bıde hamıleysen gercı ozaman sorumluluk daha fazla oluyo ama olsun.

evet canım. gerçekten çok rahatım.
hamilelikte özellikle rahatlığı farkediliyo...
ama kocasının patronu olması da azcık zor...
iyice yüz buluyo tepeme çıkıyo her hatamda
...Çok üzgünüm çoookklava:

:))) iş bulurum kendıme de tehdıt et...bırakırım kacarım hesabı kıtabı de .

:))) iş bulurum kendıme de tehdıt et...bırakırım kacarım hesabı kıtabı de .

diyorum zaten. o da iyi o zaman bende şirketi kapatırım maaşlı işe girerim o zaman bir maaşla geçinir bol bol harcayamazsın diyo...
herkesin kozu elinde canım sorma...
elim mahkum...
ama şimdi hamileyim diye bir az daha az kızıyo
...:kedi:

hımmm bak şimdi iş değiştiii aman duyma kulaklarını tıka bosverrr :)sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…