2010 Nisan Anneleri

hımmm bak şimdi iş değiştiii aman duyma kulaklarını tıka bosverrr :)sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam bana bir ağlama krizi geldi bir anda noldu anlamadım...
durduk yere duygulandım başladım ağlamaya...eşim bakıyo öyle noluyo diye...
sonra gülmeye başladım adam dedi noluyo...
şaşırdı walla. hamilelik duygusallığı heralde..
düne kadar yoktu bir de o çıktı başıma şimdi
...:gitme:

sorma bende cok ağlak oldum vara yoğa ağlar oldum önceden gıkım cıkmazdı bazı konularda etkılenmezdım anam şimdiii ölemiii nerdeeee otarıtem sarsılıyo resmen.

Günaydın kızlarr.Bu sabah doktora gittim.Bebişi gördüm kalp atışlarını duydum çokşükür.:lepi:

Bende ağlıyorum herşeye:))Hatta dizilere bile.Sonrada kendime gülüyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarr.Bu sabah doktora gittim.Bebişi gördüm kalp atışlarını duydum çokşükür.:lepi:

gözün aydın canım...
çok heyecanlanıyo değilmi insan pıt pıt görünce...
bende geçen hafta gördüm ya..hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..

gözün aydın canım...
çok heyecanlanıyo değilmi insan pıt pıt görünce...
bende geçen hafta gördüm ya..hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..

Saolasın canım.
Evet.Hatta duygusallaştım.Doktorum gülümsedi.Sakin ol herşey yolunda dedi çokşükür.

Son düzenleme:
bende carsamba gıdıcem bebişimi görmeye ama orda kalp atısını duyamıorum cıhazdan sanırım kendı doktoruma 12 eylulde gıdıcem

kızlar günaydın ben cumartesileri çalışmıyorum genelde. önceden öğlen 1 e 2 ye kadar uyurdum haftasonu artık uyuyamıyom döne döne saati 10,30 yaptım dayanamadım kalktım:) çookkk işim var bu haftasonu evde ama hiç yapmak istemiyorum

Günaydın tarhan.
Ev işlerinide askıya al boşver:))

merhaba kıslaaarrr.dr geldim biraz önce kesemizi gördük çok şükür.5 haftalık
B1 vitamin,folik asit ve coraspin verdi.coraspin kullanan varmı aranızda arkadaşlar.
kan pıhtılaşmasına karşın verdi.sebebsiz düşükleri önlemek amaçlı.

:))) valla çok isterdim ama yarın akşam kayınvalidem almanya dan dönüyo. normalde birlikte oturuyoruz 2 aydır almanyadaydı. evi böyle darmadağın bırakamam kadına yorgun yorgun haftaiçi ben çalışırken o evi toplayacak o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…