2010 Nisan Anneleri

bebişlerinin keselerini kalp atışlarını yeni görebilen herkesin gözü aydın bu arada. inşallah kucağımıza aldığımızı da hep birlikte görürüz:)

Bırak toplasın hayatım yaaaa....biraz naz yap....

Gözün aydın canım.Ben elevit ve progestan kullanıyorum.

ilk defa c.tesi günü çalışmayı sevdim bugün...bugün bizim evlilik yıldönümümüz...tam 3 yıl oldu....ve az önce işyerime kocaman bi çiçek geldi......ayyyy çok mutlu oldum....

ilk defa c.tesi günü çalışmayı sevdim bugün...bugün bizim evlilik yıldönümümüz...tam 3 yıl oldu....ve az önce işyerime kocaman bi çiçek geldi......ayyyy çok mutlu oldum....

Nice yıllara inşallah.Güzel bir jest:)Daha nice 3 yıllar geçirirsiniz bebişin eşin ve sen.

Bırak toplasın hayatım yaaaa....biraz naz yap....

:))) ay canım benim normalde ben çalışıyorum diye zaten her işi o yapıyodu. eminim gelince ben naz yapmasamda el üstünde tutar beni zaten saolsun. ama yalnız gelmicek akrabayla gelcek yarın çok ayıp olur evi bi temizlemem lazım malesef. ama bugünn yapmıcam galiba yarın gece gelcekler gündür yaparım artık işlerimi

birlikte oturmak zor oluyomu tarhancım

nıce yıllara canım bızımkı de mayısda bebısımızle kutlucaz bu sene ıhsallah

ne güzel tesadüf değilmi kutlama birken iki oluyo:) bizde yıldönümümüzden birkaç gün önce bebişin kesesini görmüştük ben heryere bir küçücük kesecik bize yıldönümü hediyesi yazmıştım:asigim:

birlikte oturmak zor oluyomu tarhancım

aslında çok anlayışlı ve şefkatli bir kayınvalidem var inanın kaynana demeye dilim vamrıyo annem diyorum heryerde bahsederken. beni eşimden ayırmaz resmen bize bebek gibi bakar saolsun. ama ne kadar da olsa eşinle başbaşa kalmak istersin falan ya bazen bunalıyorum sürekli aynı evde 65 yaşında bir insanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…