:))) valla çok isterdim ama yarın akşam kayınvalidem almanya dan dönüyo. normalde birlikte oturuyoruz 2 aydır almanyadaydı. evi böyle darmadağın bırakamam kadına yorgun yorgun haftaiçi ben çalışırken o evi toplayacak o zaman:)
merhaba kıslaaarrr.dr geldim biraz önce kesemizi gördük çok şükür.5 haftalık
B1 vitamin,folik asit ve coraspin verdi.coraspin kullanan varmı aranızda arkadaşlar.
kan pıhtılaşmasına karşın verdi.sebebsiz düşükleri önlemek amaçlı.
ben gördüm duyamadım
ilk defa c.tesi günü çalışmayı sevdim bugün...bugün bizim evlilik yıldönümümüz...tam 3 yıl oldu....ve az önce işyerime kocaman bi çiçek geldi......ayyyy çok mutlu oldum....
Bırak toplasın hayatım yaaaa....biraz naz yap....
:))) ay canım benim normalde ben çalışıyorum diye zaten her işi o yapıyodu. eminim gelince ben naz yapmasamda el üstünde tutar beni zaten saolsun. ama yalnız gelmicek akrabayla gelcek yarın çok ayıp olur evi bi temizlemem lazım malesef. ama bugünn yapmıcam galiba yarın gece gelcekler gündür yaparım artık işlerimi
Canım önce banada gösterdi.Dedim dr a Sesini duyabilirmiyim diye.Saolsun açtı sesini usg nin.
ilk defa c.tesi günü çalışmayı sevdim bugün...bugün bizim evlilik yıldönümümüz...tam 3 yıl oldu....ve az önce işyerime kocaman bi çiçek geldi......ayyyy çok mutlu oldum....
kaç atıyordu soyledımı
benım karından bakıldı 6 haftalıktı ultrasona gore 105 atıyordu
birlikte oturmak zor oluyomu tarhancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?