2010 Nisan Anneleri

canım ya mothercare de gerçekten çok kaliteli şeyler var bende uzun kollu çıtçıtlı bodylerimizi ordan aldım ama outleti bulmak lazım yerini bilen yokmuuu?? bende netten bakayım belki bulabilirimboshayallersmile

demsa grup diye geçiyor yanılmıyorsam dur ben de arayayım.. :)

rüzgarcım nette de yazıo araştırsan illaki karşına çıkar.bebek hareketleri her zaman değişirmiş pozisyonuna göre.hatta bi çok zaman hareket edermiş ama pozisyonu farklı olduğundan anne hissedemezmiş.korkma canım allaha emanet bebeklerimiz.bizim günümüz günümüze tutmuyo,onlarında her günü bir olmayabilir.

canım ya mothercare de gerçekten çok kaliteli şeyler var bende uzun kollu çıtçıtlı bodylerimizi ordan aldım ama outleti bulmak lazım yerini bilen yokmuuu?? bende netten bakayım belki bulabilirimboshayallersmile

Bulduuuummm

Adres : Saniye Ermutlu Sok. No: 2 Kozyatağı - Erenköy
Tel: 0216 464 66 25
Kozyatağı'ndaki DemStock Outlet

ayy kim bilir ne ciciler vardır, ay bu ara birde mothercare'de indirim var inşallah onlara rast gelirisizni süper oluuur..:dance:

midem felaket yanıyo yaa doktoruma daha salı günü gideceğim eşimde işte şurup aldırırdım offf yaaa ne yapsam geçer acaba

dünürcüğüm canım benim bilmiyorumki oranını ama sanırım diyet verir doktoru ablanın doktoru deniz beymiydi canım:uhm: olmazsa ben salı gideceğimya kontorolüme o zamn sorarım canım

midem felaket yanıyo yaa doktoruma daha salı günü gideceğim eşimde işte şurup aldırırdım offf yaaa ne yapsam geçer acaba

Ben mide yanmasına mükemmel bir çözüm buldum dene istersen, belki sende de işe yarar. Vivident, yeşil nane sakızından atıyorum ağzıma bir süre sonra mide yanmam geçiyor. Özellikle bu sakız yalnız.. :)

Bu arada okul bilgilerimden inciler sunayım, sakızların için sorbitol maddesi var, günde 1 kutudan fazla çiğneme, bağımlılık yapar :) Bebişe zararı yok miden yanınca çiğneyip geçince atarsın :) Bu arada geçmiş olsun.

Soğuk sütte acayip iyi gelir, mide sıvısının yemek borundan yukarı çıkmını engeller.. :)

rüzgarcığım canım benim kız yemkelerden sonra çok fazla hareket ediyo canım birde pozisyon değiştirdikcede farklı hissedebiliyoruz merak etme canım içini ferah tut rabbim korusun bebişlerimizi

ayyy saol canım ben hemen aşşağıya ineyim alayım o zaman olmazsa şurup alıcam yan tarafımız eczane ama ben o kadar üşengeç oldumki elimi kaldırmak istemiyorum yaaa aklinialirimsmile

ayyy saol canım ben hemen aşşağıya ineyim alayım o zaman olmazsa şurup alıcam yan tarafımız eczane ama ben o kadar üşengeç oldumki elimi kaldırmak istemiyorum yaaa aklinialirimsmile

Soğuk sütte acayip iyi gelir, mide sıvısının yemek borundan yukarı çıkmını engeller.. :)

su fazlalığı nasıl bişi?benim suyuma iyi dedi doktor.İlk defa duydum....

dogum gununuz kutlu olsun a.s.

amnioz suyu fazlaligi canim
ayni azligi gibi fazlaligida oluyomu$
gebede ki $eeker yada bebekdeki bi yutma bozuklugu yada mide sorunu bu na yol açabiliomu$
sebepsizde oluyomu$
bend $ukur sorun çikamdi
oglu$um biraz iri , ondan da oalbilrmi$ ama sebepsiz $imdilik bakalim , takip edio dr
$imdilik karnimin biraz buyuk oalmsindan baska bi sorun yok $ukur
sonlara dogru gorucez nolacak

Selam kızlar umarım siz ve içerideki tekvandocular iyidirler:)

Tetanoz aşısı olacağım hala olamadım bgn gittim sağlık ocağına ama ptesiye kaldı artık. Şeker yuklemesi yaptırdım yarın doktora gşdeceğim bakalım...

yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamaya başladık.

Mothercare carousel den beşik aldık ama teslimat 20 gün içinde oluyormus beklioruz 1 haftadır.
Beşik 349 lira ama ben heyecan yaptım herhalde korumalığı yorgan,ı battaniyesi, yatagı, çarşafı, banyosu falan derken 999 liraya çıkmışım oraya gidince kendimi kaybetmişim halbuki diktirsem daha uygyna gelirdi siz benim gibi yapmayın

tubaaaa:))))sende oku:))))))

özgeyle ikiniz bebişleri emziriyorsunuz...:ecrin_bebek:ben geliyorum aaa siz emzirmeye başladınızmı bana emzir demedi hemşire diyorum sizde koş hemen emzir diyosunuz bana:)))içeri gidiyorum bi yatakta 2 arkek bebek var...hangisi benim acaba diyorum...birinin adı efe birinin ege:)))) ege benimki diyorum alıp onu emzirmeye başlıyorum...yavrum okadar acıkmışki cok cok emiyor hemen:))))sonra kafasını bi çeviriyor süt fışkırıyor göğsümden...hayır olsun inşallah:))))çok güzeldi ama sanki gerçek gibiydi:)))))

çok teşekkürler cnmhihoyyyt

hımm.bilmiyordum valla çok iyi olduCADIARZU
aman başka olmasında sorununzemuszemus

evet mothercare süper bayılıyorum.Ama ben artık alıverişi bıraktım.Biriki gebe arkadaşım var onlara hediyelerini alacağım.Kendime Yani mehmet salihe pek alamayacağım gibi görünüyor.Almam hatta.Çok açıldık çünkü çookkkkkafamçokkarıştı

Mothercare mağzasında 15-16-17 ocakta %50 sezon indirmine ilave pırlantalı ürünlerde %25 indirm var haber vereyim dedim...

Ayynen öyle hemde aldıklarımızın çoğu yenidoğan için, şu ekim de doğan bebeklern resimlerine bakıyorum 3 aylık olmuşlar ve bizim aldığımız tulumlara göre çok büyümüşler gibi gözüküyor kotlar motlar bi taklılarki sormayın. Bizim bebeişleri de öylece görebilsek İnşallah Sağlıkla gelsinler

Ayynen öyle hemde aldıklarımızın çoğu yenidoğan için, şu ekim de doğan bebeklern resimlerine bakıyorum 3 aylık olmuşlar ve bizim aldığımız tulumlara göre çok büyümüşler gibi gözüküyor kotlar motlar bi tatlılarki sormayın. Bizim bebeişleri de öylece görebilsek İnşallah Sağlıkla gelsinler

BıRCEM cim bu satten sonra hastane araştırıp kafanı karıştırma bence.zaten 6 aydan sonra başka drlar kabul etmiyor diye biliyorum. ama sadece doğum içinse bile olsa ben hiç tanımadığım bi dr a doğum yaptıramam yaaa.. sen bilirsin ama.. ama karataşta yap yaa:))) hakkaten aynı gün denk gelir inşallah ben 407 numaralı odayı seçtim zaten:))) sende o katta seç bari:)) yeni bi kat olduğu için daha temiz ve mobilyaları daha yeni:)) amannn o gün gelsinde sağlıkla inşallah çok heyecanlı çokkkk::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…