kızlar hepinize mutlu akşamlar ben kaçar..daha evde mesaim var benim..hepinizi öpüorum meleklerinize de elbette..ii akşamlar.. hihoyyyt
iyi aksamlar zeyra
ben varim valla
:kedi:
hoşgeldin canımcım nasılsın bizde yemeğimizi yedik ıhlamurumuzu içerken buradayız işte şükürler olsun mide yanmam geçti
saol canım benim şu outletleri de bir öğreneyim inşallah bakalım şu alışveriş işi beni hem heycanlandırıyo hem korkutuyokaydirigubbakcemile3tarhancım canım ben bi alışveriş merkezine gitmiştim eşimle istanbulda sırf bebek ve çocuk içindi.koskoca alışveriş merkeziydi bütüm mağazalar çocuk ve bebek üzerineydi.fiyatlarda çok uygundu.keşke adını hatırlayabilsem netten araştır bi istersen avrupa yakasında ama adı aklıma gelmio.bide kraft ve chicco nun outlet mağazaları var onlarıda netten araştır canım yada burdan bilen arkadaşlar illaki sölerler.ben istanbulu tam bilmediğim için aklımda kalmadı canım yaa..bide nacizane tavsiyem havuzlu hana gidince en alt kattaki mağazalardan alışveriş yap tek bi kişiye ait çok uygun fiyatları oda oda her ürün ayrı..
mothercare nin outletine gittim ben ama ozaman bebişin cinsiyeti belli değildi daha pek bişey alamadım...çok uygun fiyatlı şeyler var ama denk gelmesi lazım..zıbın bady bulunur sürekli herhalde...alışveriş mağazasında değil kozyatağında ara sokakta bi yerde...
Bulduuuummm
Adres : Saniye Ermutlu Sok. No: 2 Kozyatağı - Erenköy
Tel: 0216 464 66 25
Kozyatağı'ndaki DemStock Outlet
ayy kim bilir ne ciciler vardır, ay bu ara birde mothercare'de indirim var inşallah onlara rast gelirisizni süper oluuur..:dance:
tubaaaa:))))sende oku:))))))
özgeyle ikiniz bebişleri emziriyorsunuz...:ecrin_bebek:ben geliyorum aaa siz emzirmeye başladınızmı bana emzir demedi hemşire diyorum sizde koş hemen emzir diyosunuz bana:)))içeri gidiyorum bi yatakta 2 arkek bebek var...hangisi benim acaba diyorum...birinin adı efe birinin ege:)))) ege benimki diyorum alıp onu emzirmeye başlıyorum...yavrum okadar acıkmışki cok cok emiyor hemen:))))sonra kafasını bi çeviriyor süt fışkırıyor göğsümden...hayır olsun inşallah:))))çok güzeldi ama sanki gerçek gibiydi:)))))
indirimi kaçırıyom ben tühhh eyvahedigeldismileMothercare mağzasında 15-16-17 ocakta %50 sezon indirmine ilave pırlantalı ürünlerde %25 indirm var haber vereyim dedim...
Mothercare mağzasında 15-16-17 ocakta %50 sezon indirmine ilave pırlantalı ürünlerde %25 indirm var haber vereyim dedim...
ay kızlarrr soruyu sordum sonra internetimiz gitti sinir oldum anca cevap yazıyom kusura bakmayın
saol canım benim şu outletleri de bir öğreneyim inşallah bakalım şu alışveriş işi beni hem heycanlandırıyo hem korkutuyokaydirigubbakcemile3
ayyy çok makbule geçti kızlar teşekkür ederimm. bircem canım hadi gel beraber gidelim:lepi:
:roflol: :roflol: kız ne güzel bir rüya o öyle hayırdır inşallah. rüyanda biz nasıldık anlat bakim ne kadar tutturmuşsun bizim tiplerikaydirigubbakcemile3 ben o cork cork emen egeye de bizim bebişlere de kurban olurum:asigim:
indirimi kaçırıyom ben tühhh eyvahedigeldismile
merhaba güzel bayanlar benim hastanemde de suit odalar var ama bence o kadarına da gerek yok. benim baktığım odalar geniş. yatak ve birde çekyat gibi bi koltuk var. gelen giden için:) e yeter de zaten alt tarafı bir gece değil mi??
yok benim ki 2 gece bide koçum gibin Mardinliyim, eşimde elezığlı ve maalesef aşiret usulü çalışıyoruz. yani doğum ve ölümlerde sürü halind edoluşuruz mekanlara. ancak.
yok benim ki 2 gece bide koçum gibin Mardinliyim, eşimde elezığlı ve maalesef aşiret usulü çalışıyoruz. yani doğum ve ölümlerde sürü halind edoluşuruz mekanlara. ancak.
sırnaşık şey kııızz bende elazığlıyım annem palulu babam da çemişkezekli :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?