2010 Nisan Anneleri

kızlar hepinize mutlu akşamlar ben kaçar..daha evde mesaim var benim..hepinizi öpüorum meleklerinize de elbette..ii akşamlar.. hihoyyyt

kimsecikler yok sanırım huuuuu teyzoşlar nerelerdesiniz

hoşgeldin canımcım nasılsın bizde yemeğimizi yedik ıhlamurumuzu içerken buradayız işte şükürler olsun mide yanmam geçti

ho$bulduk canim te$ekkurler

afiyet olsun yarasin bebi$e :)

mide yanmasina acili , sogan vs yeme daha rahat olaacksin bak gor
ben iki gundr dikakt ediom baharat yememeye
hiç olmuyo , ondan oncesine kadar ölüyodum midemden
ilaçda i$e yaramio:bbo:

benim sırt ağrım tutu yine ben biraz dinleneyim gelirim sonra öptük teyzoşlar

ay kızlarrr soruyu sordum sonra internetimiz gitti sinir oldum anca cevap yazıyom kusura bakmayın

saol canım benim şu outletleri de bir öğreneyim inşallah bakalım şu alışveriş işi beni hem heycanlandırıyo hem korkutuyokaydirigubbakcemile3

ayyy çok makbule geçti kızlar teşekkür ederimm. bircem canım hadi gel beraber gidelim:lepi:

:roflol: :roflol: kız ne güzel bir rüya o öyle hayırdır inşallah. rüyanda biz nasıldık anlat bakim ne kadar tutturmuşsun bizim tiplerikaydirigubbakcemile3 ben o cork cork emen egeye de bizim bebişlere de kurban olurum:asigim:

Mothercare mağzasında 15-16-17 ocakta %50 sezon indirmine ilave pırlantalı ürünlerde %25 indirm var haber vereyim dedim...
indirimi kaçırıyom ben tühhh eyvahedigeldismile

Mothercare mağzasında 15-16-17 ocakta %50 sezon indirmine ilave pırlantalı ürünlerde %25 indirm var haber vereyim dedim...

boşuna gitmeyin %50+%25 e kanıp, hiç bişey yok doğru düzgün. 1-2 çeşit t shirt, hırka falan. ben tulum ve bodylerde indirime girer diyodum ama onlarda %50 devam ediyo. 7 li body ler 32,90-35,90, 7 li düz beyaz bodyler 20,90, 3 lü beyazlar 10,90, tulumlar 3'lü 35,90. pahalı dedim ama bugün, kızılay, etimesgut ve sincadaki dükkanlarda çıtçıtlı bodynin tanesini 4-6 arası tulumları da en düşük 11,50 ye buldum. mothercare daha mantıklı geldi. bu arada hastane mi diştiriyorum. 3000 tl fiyat verdiler. süsü püsü içindeymiş falan. anam doğum katına bi çıktım. küçücük odalar, kapıda da şu tüllü yuvarlak kapı süsüleri var ya ondan bi tane güya bööle oluyomuş oda süsü, sinirlendim. başka hastane de 2500 lira fiyat aldım o da doçent farkı dahil. operatöre gidersen 200 de ööle indiriyolar. salon+ oda istersen 60 lira fark alıyolar süit odalara. oraya başlayacam sanırım.

ayy kizlarr otel gibi valla sizin odalar :))

burda beni tek odaya versinler baska bi$ey istemem :d

merhaba güzel bayanlar benim hastanemde de suit odalar var ama bence o kadarına da gerek yok. benim baktığım odalar geniş. yatak ve birde çekyat gibi bi koltuk var. gelen giden için:) e yeter de zaten alt tarafı bir gece değil mi??

valla buraya koyduğunuz fotolardaki gibiydiniz:)))sakin sakin doyuruyordunuz yavrucukları:)))))kuzularım benim:))))))

yok benim ki 2 gece bide koçum gibin Mardinliyim, eşimde elezığlı ve maalesef aşiret usulü çalışıyoruz. yani doğum ve ölümlerde sürü halind edoluşuruz mekanlara. ancak.

yok benim ki 2 gece bide koçum gibin Mardinliyim, eşimde elezığlı ve maalesef aşiret usulü çalışıyoruz. yani doğum ve ölümlerde sürü halind edoluşuruz mekanlara. ancak.

sırnaşık şey kııızz bende elazığlıyım annem palulu babam da çemişkezekli :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…