2010 Nisan Anneleri

Canım yaaa.senin işinde hakikaten çok zor yaaa...Allah yardımcın olsun.Rabbim tez zamanda kurtarsın seni

saol denizcim sen de çalışıyosun dimi?
gelincik canım senin işin benden zor eşin bakımından.Çok üzgünüm çoook
ya kızlar aslında benim durumum bir çok çalışandan daha iyi çünkü ben eve gittiğimde nerdeyse hiçbir iş yapmıyom kayınvalidem saolsun bana hiçbir iş bırakmıyo ve ona bir bardak çay bile versem yorulcam diye üzülüyo:asigim: arasıra akrabalarına gidiyo birkaçgünlüğüne o günlerde de sadece yemek-bulaşıkla uğraşıyom, zaten eşimde hazır aburcubur kahvaltı türü sever illa sulu yemek istemez. inanırmısınız nerdeyse 2 aydır bir kere bile ev süpürmedim. beni asıl zorlayan uykusuz işe gelmek, belim ayaklarım ağrıdığında şöyle bir uzatıp dinlenememek bütün gün ayakkabıların içinde çalışmak. yani çalışanların içinde belki de en şanslı benim ev bakımından. kaydirigubbakcemile3

ah ahh sorma balımmm öle hevesleniomki eve gebeliğini geçirenlere.dinlenmeye uyumaya okadar ihtiyacım varki.siz biizm yerimize bol bol dinlenin emi tatlım..:asigim:

kıyamam canım benim yaaa ben geçen sene çalışırken bile nasıl yorulurdum anlatamam birde dediğin gibi benim annemde kayınvalidemde yakın ama eşim illa yemeği evde yemek ister canım annem her gün gitsek o kadar sevinir ama işte eşim öyle olunca olmuyo annemde diyo senin eline alışmış diye ondan sanırım çayımızın yanında illa bişeyler olucak ondan sonra meyve saatimiz uzayıp gidiyo bizdede rabbim kolaylık versin bitanem benim:Saruboceq:

ooo tarhancım şanslısın tabi yaa.hatta aramızda en şanslı çalışan sensin.maşallah diyimde nazar değmesin.eşin içinde öle baksana abur cubur yer diosun.benimki hayatta yemez illa tencere yemeği olaacak etli hemde.bi yemeğide 3 akşam üst üste yemez.salata muhakkak olsun istyer sofrada.ben 7,30 akşam çıkıom ama mutfaktan çıkış saatim 9,30 u buluyo.ölede yorgunluktan sızıom koltukta.eşimi bi yemek masasında görüom yani.ahh ahh yeni evliyim bide sözde..

klava: eşine şimdi kızdım ama normalde bile çalışan bir bayana bu kadar yüklenilmez. kaldı ki hamileyken çok zor. valla annemiz evde yokken bizimde dışarda yediğimiz günlerin sayısı artıyokaydirigubbakcemile3 valla benim eşimi de annesi herşeyi ayağına getirmeye alıştırmış. gerçi aynısını bana da yapıyo nerdeyse benim yerime işe kendisi gelecek ben yorulmayayım diye saolsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama ben eşimi biraz daha alıştırmaya çalışıyom kendi işini yapmaya en azından. şimdi hamileyim diye zaten bişi istemiyo pek bendenkaydirigubbakcemile3

evet canım maşallah de şanslısın bayaa.. gerçi kayınvalidenle iyisiniz sizde bizim gibi ama yine en zor yanı birlikte oturmaktır herhalde:)

ay bende baya bi rahatım kızlar yaa. annem, kayınvalidem uzakta 45 km kadar her akşam gitme şansımız yok. hoş aylar oldu gitmedik zaten arasıra onlar gelir 1 gün kalır giderler. eşiminde yemek derdi yok çok şükür. dükkanda zaten çalışan bayanımız var hergün yemek pişiyor. akşama istersek ondan yiyoruz istemezsekde evde ne olursa uyduruyurz. ne olursa yemek olmak zorunda değil... peynir ekmek bile olabilir. yemek hazırlama aşamasında da eşim asla yalnız bırakmaz beni. mutlaka yardım eder hatta ben yamaklık yaparım o ustalık:)) hatta bana sen yat ben hallederim der. çayınıda yapar sağolsun. sofrayıda toplar

bu arada bebişimin ilk paket bezini aldım. molfixle başlayacağız. herkes öneriyor. 3-6 kilo olan 2 numaradan aldım. yeni bebek olan paketler uygun değil dedi reyon görevlisi daha çok prematüre bebekler içinmiş. birde primayla başlamayın benim kız ona alıştı çok pişmanım dedi. molfix,evybaby ve huggies önerdi:))

aaay nazlıcım birlikte oturmak konusunda hem iyi hem kötü. ne kadar iyi olursa olsun bazen sürekli işine karışan bir büyükle yaşamak zor. ben kendi annemede katlanamazdım başıma buyruğum da biraz. ama hayatımızı o kadar kolaylaştırıyoki hakkını yiyemem.
ama sende şanslıymışsın eşten yana valla birde evi temizlese süper olurmuşkaydirigubbakcemile3

e onun içinde aldığım temizlikçiye karışmıyor:))) hergün desem hergün alır sağolsun:)))

tarhancım bende çok kızıom eşime ama yapacak bişe yok adamı zamanında kayınvalidem öle alıştırmış.ben hem eşime hem kayınvalideme kızıom.şimdi kahrını ben çekiom çünkü.

hiç sıkılma tatlım bendede oluyor..bende dünkü temizlikten sonra artık yapmamaya karar verdim(((

1000 inci mesajım....
NİSAN ANNELERİ SİZİ ÇOOOKKKK SEVİYORUMMMM....

bizde seni çoookkk seviyoruuzzzz:))))))))))

canım hiç korkma ben dün sırf o kasılma için gittim doktora..idrar yolu enfeksiyonundanda olabilirmiş tahlil yaptı ama bişey çıkmadı:))zaman zaman olacak normal dedi..

selam kızlar nasılsınız.. valla kendi kendime nazar değdirdim dün akşamdan beri tansiyonum düşük baş dönmem var yatıyorum kızımda kıpraşmıyor çok hareketliydi oysa. normaldir demi? bilmiyorumkismile

ayy esros sağol canım..içime su serptin valla. salı günü gidecektim doktora zor bekliodum valla

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım ya zor valla.ben evde otururken sırtıma ağrı giriyorda tüm gün masa başında olmak sana daha da zor geliyordur.neyseki azalmış canım ya tez zamanda geçerde inşallah bu zaman sende rahatlarsın

biz özleriz seni kayıpalara karışma:1hug:

canım yarın oğlumun eşyaları geliyomuş canım bi toparlayaym demiştim evi neyse geçti olmadı daha ağrı falan....pazar günüde kadın gelecekti temizliğe ama çok yağmur yağıyor ya camları bir kat sildircem ama yine pis olacak.....

Ben de karataşa gidiyorum benim doktorumda Dilaver Alper çok memnunum, ben sordum doğum fiyatları değişmedi dediler ama, doktorun kendi aldığı ne kadar oldu onu bilemicem şimdi, Pazartesi konuşurum olmazsa, ama doktorla da pazarlık yapar gibi konuşulmuyorki,....

Hastanenin aldığı ücret 350, benim doktor 1000 lira istiyor. Ben bugün internette gezinirken , Temmuz ayında açılmış bir hastane gördüm, Buca Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi, bir arkadaşımın babası a orda yeni doğan bebek ünitesinde.. Ben bir gidip bakıcam pazartesi oraya şartları nedir, devet ama özel odası falan var mı yeri nerde hepsini öğrenirim. Bizim aynı gidiyor günler galiba, ikimizde Karataşta olursak artık karşılaşırız belki..:)

Tarhancım, benimde aynı problemim vardı, söyle bir özüm buldum az da olsa işe yarıyor, hani bu yarım silindir şeklinde olan yastıklar var ya onlardan aldım, her yere götürüyorum araba kullanırken de rahat oluyor. Vücudun şeklini aldığından çok rahat tavsiye ederim.

maşallah canım eşine...Allah nazarlardan saklasın herkese söyleme nazarlanır yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…