Canım yaaa.senin işinde hakikaten çok zor yaaa...Allah yardımcın olsun.Rabbim tez zamanda kurtarsın seni
evt canım koca 1 ay var ve benim şimdiden sürekli oturmaktan belim ağrıo.işimde masa başı.dayancam artık.aynı dediğin gibi tatlım gündüz 11 saat mesai iş çıkışı yemek bulaşık çay faslı(eşim asla çaysız çerezsiz gece geçirmez) annemler 2 sokak ötemde sağolsunlar kaynanam annem filan yemeğe çağırıolar sık sık ama benim kocam evine pek bi düşkün biyere gitmez biyerde yemez.işim zor yani anlayacağın..
tuğbacığım gelinciğim valla bizler evlerde çok zor anlar yaşıyoruz sizler işyerlerinde daha bir zorlanıyorsunuz rabbim kolaylık versin size ve bütün çalışan annelere çok zor eminim ama az kaldı işte şukadarcık:kedi:
ah ahh sorma balımmm öle hevesleniomki eve gebeliğini geçirenlere.dinlenmeye uyumaya okadar ihtiyacım varki.siz biizm yerimize bol bol dinlenin emi tatlım..:asigim:
ooo tarhancım şanslısın tabi yaa.hatta aramızda en şanslı çalışan sensin.maşallah diyimde nazar değmesin.eşin içinde öle baksana abur cubur yer diosun.benimki hayatta yemez illa tencere yemeği olaacak etli hemde.bi yemeğide 3 akşam üst üste yemez.salata muhakkak olsun istyer sofrada.ben 7,30 akşam çıkıom ama mutfaktan çıkış saatim 9,30 u buluyo.ölede yorgunluktan sızıom koltukta.eşimi bi yemek masasında görüom yani.ahh ahh yeni evliyim bide sözde..
saol denizcim sen de çalışıyosun dimi?
gelincik canım senin işin benden zor eşin bakımından.Çok üzgünüm çoook
ya kızlar aslında benim durumum bir çok çalışandan daha iyi çünkü ben eve gittiğimde nerdeyse hiçbir iş yapmıyom kayınvalidem saolsun bana hiçbir iş bırakmıyo ve ona bir bardak çay bile versem yorulcam diye üzülüyo:asigim: arasıra akrabalarına gidiyo birkaçgünlüğüne o günlerde de sadece yemek-bulaşıkla uğraşıyom, zaten eşimde hazır aburcubur kahvaltı türü sever illa sulu yemek istemez. inanırmısınız nerdeyse 2 aydır bir kere bile ev süpürmedim. beni asıl zorlayan uykusuz işe gelmek, belim ayaklarım ağrıdığında şöyle bir uzatıp dinlenememek bütün gün ayakkabıların içinde çalışmak. yani çalışanların içinde belki de en şanslı benim ev bakımından. kaydirigubbakcemile3
kıyamam canım benim yaaa ben geçen sene çalışırken bile nasıl yorulurdum anlatamam birde dediğin gibi benim annemde kayınvalidemde yakın ama eşim illa yemeği evde yemek ister canım annem her gün gitsek o kadar sevinir ama işte eşim öyle olunca olmuyo annemde diyo senin eline alışmış diye ondan sanırım çayımızın yanında illa bişeyler olucak ondan sonra meyve saatimiz uzayıp gidiyo bizdede rabbim kolaylık versin bitanem benim:Saruboceq:
aaay nazlıcım birlikte oturmak konusunda hem iyi hem kötü. ne kadar iyi olursa olsun bazen sürekli işine karışan bir büyükle yaşamak zor. ben kendi annemede katlanamazdım başıma buyruğum da biraz. ama hayatımızı o kadar kolaylaştırıyoki hakkını yiyemem.
ama sende şanslıymışsın eşten yana valla birde evi temizlese süper olurmuşkaydirigubbakcemile3
kızlar az önce evi silerken viledayla siliyorum karnıma bi ağrı gird, kasık ağrısı gibi korktum sizde de oluyomu?sanırım zorladım kendimi...şimdi yok ama acaba iş yapmamızda mı zorlaşıcak ve ya yapmasakmı*
1000 inci mesajım....
NİSAN ANNELERİ SİZİ ÇOOOKKKK SEVİYORUMMMM....
işte o ağrı benide alıo zaman zaman.dünden beri hem kasık ağrısı hem sancı korktum durdum.canım iş filan yapma bırak senden kıymetli deil.ağrın olunca ayaklarını hafif yükseğe doğru uzatıp yat.keşke bende evde olsamda yatıp dinlensem.
evt canım koca 1 ay var ve benim şimdiden sürekli oturmaktan belim ağrıo.işimde masa başı.dayancam artık.aynı dediğin gibi tatlım gündüz 11 saat mesai iş çıkışı yemek bulaşık çay faslı(eşim asla çaysız çerezsiz gece geçirmez) annemler 2 sokak ötemde sağolsunlar kaynanam annem filan yemeğe çağırıolar sık sık ama benim kocam evine pek bi düşkün biyere gitmez biyerde yemez.işim zor yani anlayacağın..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah az kaldı kızlar 2 hafta sonra sitenin sabit nöbetçisi olcam funda yoklama alacam hergünkaydirigubbakcemile3 ya da hergün gezecem daha da kayıplara karışacam bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm sende kendini yorma bırak yapma canım vileda falan yapılcak kalsın zaten 2 buçuk ay sonra bol bol temzilik yaparız doğuralım inşallah zaten yaza denk geliyoya yaz temizliğiyle hepsini hallederiz bitanem benim
AA EVET... ben torbalıda oturuyorum temizlikçilerde burdan izmire gelmezler sanırım ama izmirde bi ablaları var. onunla konuşayım bende.
dr olarak reşat bozoklar'a gidiyorum. çok ama çok memnunum. doğumuda karataş'ta düşünüyorum. yeni fiyatlarla ne oldu bilmiyorum ama aralık ayında epidural sezeryan için1200 TL alıyordu. herşey dahil. ben daha doğum için konuşmadım önümüzdeki kontrolde konuşacakmışız. oda 1 şubat gibi olacak inşallah.
rabiacım işyerimdeki sandalyem berbattı hamile kalınca evdeki bürosit tipi sandalyemizi getirdik büroya. şu anda en rahatı bukaydirigubbakcemile3 ama sandalyeden ziyade bilgisayar kullanırken ister istemez belim boşta kalıyo o beni çok zorluyo neyse 2 haftam kaldı inşallah:umursamaz:
evet canım maşallah de şanslısın bayaa.. gerçi kayınvalidenle iyisiniz sizde bizim gibi ama yine en zor yanı birlikte oturmaktır herhalde:)
ay bende baya bi rahatım kızlar yaa. annem, kayınvalidem uzakta 45 km kadar her akşam gitme şansımız yok. hoş aylar oldu gitmedik zaten arasıra onlar gelir 1 gün kalır giderler. eşiminde yemek derdi yok çok şükür. dükkanda zaten çalışan bayanımız var hergün yemek pişiyor. akşama istersek ondan yiyoruz istemezsekde evde ne olursa uyduruyurz. ne olursa yemek olmak zorunda değil... peynir ekmek bile olabilir. yemek hazırlama aşamasında da eşim asla yalnız bırakmaz beni. mutlaka yardım eder hatta ben yamaklık yaparım o ustalık:)) hatta bana sen yat ben hallederim der. çayınıda yapar sağolsun. sofrayıda toplar
:kedi: :asigim: tamam o zaman zaten bu koca göbekle çok gezemem sadece hayal kurmuştumkaydirigubbakcemile3biz özleriz seni kayıpalara karışma:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?