Tarhancım, benimde aynı problemim vardı, söyle bir özüm buldum az da olsa işe yarıyor, hani bu yarım silindir şeklinde olan yastıklar var ya onlardan aldım, her yere götürüyorum araba kullanırken de rahat oluyor. Vücudun şeklini aldığından çok rahat tavsiye ederim.
aaa güzel fikir bakayım bulabilecekmiyim buralarda canımopuyorumnanaktan
tarhancım bende çok kızıom eşime ama yapacak bişe yok adamı zamanında kayınvalidem öle alıştırmış.ben hem eşime hem kayınvalideme kızıom.şimdi kahrını ben çekiom çünkü.
selam kızlar nasılsınız.. valla kendi kendime nazar değdirdim dün akşamdan beri tansiyonum düşük baş dönmem var yatıyorum kızımda kıpraşmıyor çok hareketliydi oysa. normaldir demi? bilmiyorumkismile
kızlarrr özellikle istanbullu annişlerrr yardımınıza ihtiyacım varrr;
biz salı günü bebek alışverişine istanbula gelecez.
bir günde her ihtiyacımızı almamız lazım.
havuzlu hana gidecez ama daha çok tekstil işlerini ordan alacaz.
diğer ana kucağı, bebek arabası, biberon tarzı şeyleri kredi kartıyla almak istediğimiz için alışveriş merkezi yada büyük markaların (chicco, kraft gibi) büyük fabrika satış mağazalarına gitmek istiyorum.
ama mesela bu bebek mağazalarının en çok olduğu alışveriş merkezi hangisidir? ben maltepe carrefour u biliyorum 4-5 tane bebek mağazası var ama çok pahalılar ve her çeşit ürün yok küçükler.
sizler nerelerden alışveriş yaptınız ya da yapacaksınız hele bana bir fikir verin bakimmm:1hug: ona göre yol planı yapacaz:1rolleyes:
selam kızlar nasılsınız.. valla kendi kendime nazar değdirdim dün akşamdan beri tansiyonum düşük baş dönmem var yatıyorum kızımda kıpraşmıyor çok hareketliydi oysa. normaldir demi? bilmiyorumkismile
ayy esros sağol canım..içime su serptin valla. salı günü gidecektim doktora zor bekliodum valla
kızlarrr özellikle istanbullu annişlerrr yardımınıza ihtiyacım varrr;
biz salı günü bebek alışverişine istanbula gelecez.
bir günde her ihtiyacımızı almamız lazım.
havuzlu hana gidecez ama daha çok tekstil işlerini ordan alacaz.
diğer ana kucağı, bebek arabası, biberon tarzı şeyleri kredi kartıyla almak istediğimiz için alışveriş merkezi yada büyük markaların (chicco, kraft gibi) büyük fabrika satış mağazalarına gitmek istiyorum.
ama mesela bu bebek mağazalarının en çok olduğu alışveriş merkezi hangisidir? ben maltepe carrefour u biliyorum 4-5 tane bebek mağazası var ama çok pahalılar ve her çeşit ürün yok küçükler.
sizler nerelerden alışveriş yaptınız ya da yapacaksınız hele bana bir fikir verin bakimmm:1hug: ona göre yol planı yapacaz:1rolleyes:
Tarhan; ben İstanbulu hiç bilmem İzmirliyim ama, İstanbulda Mothercare'nin Outlet mağazası varmış, bence yolunuzun üzerinde değilse bile kesin gidin, eminim çok çok güzel şeyler vardır. İzmir'de Mothercare var ben bebeşin yatağını ve bir sürü zıbınını vs oradan aldım gerçekten harikalar. Tavsiye ediyorum. Netten hangi alışveriş merkezinde olduğunu bulabilirsin ben belki giderim diye adresi bile almıştım. opuyorumnanaktan
Tarhan; ben İstanbulu hiç bilmem İzmirliyim ama, İstanbulda Mothercare'nin Outlet mağazası varmış, bence yolunuzun üzerinde değilse bile kesin gidin, eminim çok çok güzel şeyler vardır. İzmir'de Mothercare var ben bebeşin yatağını ve bir sürü zıbınını vs oradan aldım gerçekten harikalar. Tavsiye ediyorum. Netten hangi alışveriş merkezinde olduğunu bulabilirsin ben belki giderim diye adresi bile almıştım. opuyorumnanaktan
valla esroscum az hareket ediyo galiba. o pat pat vurması yok.. bilmiyorumkismile
valla esroscum az hareket ediyo galiba. o pat pat vurması yok.. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?