2010 Nisan Anneleri

aaa güzel fikir bakayım bulabilecekmiyim buralarda canımopuyorumnanaktan

Kızlar kasılmalar normalmiş doğuma hazırlanıyoruz, yavaş yavaş başlaması gerekiyormuş zaten problem yok ben de sordumm.. Doğum yazınca bile heyecanlandım..:)

tarhancım bende çok kızıom eşime ama yapacak bişe yok adamı zamanında kayınvalidem öle alıştırmış.ben hem eşime hem kayınvalideme kızıom.şimdi kahrını ben çekiom çünkü.

canım benim kayınvalidemde öyle .eşimi bi alıştırmışki herşey ayağına gidiyor.hiçbişeyle ilgilenmiyor,evin basit tamir işlerini bile yapamazdı.ben derdim veya yapardım.yani bişey katlancak mı mesala onu bile yapamaz.çünkü eşim üstünü çıkarırmış kayınvalidemde asılacağı asar katlanacağı katlarmış,hala suyu ayağına götürür mesela.sırtına hafif yaslanacak olsa daha eşim sırtını dayamadan yastık getirir.
geçen evi toparlarken diyorumki oğluma oğlum işin zor kol kuvveti isteyen işleri sen yapacaksın mecburan diyorum.kayınvalidemde ben oğluma yaptırmadım sende yaptırmazsın diyor.yok dedim ben asla senin gibi yapmam çocuk zamanı geldiğinde her işi yapmayı bilecek dedim....aynen kaldı böleakannehir

selam canım geçmiş olsun.canım tuzlu ayran falan iç düşükse tansiyonun.dikkat et ayağa falan kalkarken zor oluyor

budebecim ne güzel demişsin bu modeller böle napalım canım kaydirigubbakcemile3 kaynanam en son temizlik yaparken beni gördüğünde kızmıştı bana bende ona demiştim ki oğlunu yetiştirriken hiçmi düşünmedin gelinini.yada özellikle gelinime kötülük olsun die mi bunu böle alıştırdın dedim haklısın dedi oğluma hizmet ederken yanlış yapmışım kötülük etmişim meğer dedi.bende oğlumu öle hazırcı yetiştirmeyecem.

rüzgarcım geçmiş olsun canım ayran filan iç.gebelikte bunlar normal canım merak etme.dinlenince geçer.

Geçmiş olsuuunnnn ruzgaryagmur, dikkat et ayağa kalkarken.. Yorma kendini. ıçimizdekiler önemli :)

kızlarrr özellikle istanbullu annişlerrr yardımınıza ihtiyacım varrr;
biz salı günü bebek alışverişine istanbula gelecez.
bir günde her ihtiyacımızı almamız lazım.
havuzlu hana gidecez ama daha çok tekstil işlerini ordan alacaz.
diğer ana kucağı, bebek arabası, biberon tarzı şeyleri kredi kartıyla almak istediğimiz için alışveriş merkezi yada büyük markaların (chicco, kraft gibi) büyük fabrika satış mağazalarına gitmek istiyorum.
ama mesela bu bebek mağazalarının en çok olduğu alışveriş merkezi hangisidir? ben maltepe carrefour u biliyorum 4-5 tane bebek mağazası var ama çok pahalılar ve her çeşit ürün yok küçükler.
sizler nerelerden alışveriş yaptınız ya da yapacaksınız hele bana bir fikir verin bakimmm:1hug: ona göre yol planı yapacaz:1rolleyes:

kızlar ablamla konuştum şimdi 30 haftalık hamile ablamda.50 lik şeker yüklemesi biraz yüksek çıkmıştı dr 100 lük istemişti...100lük sonucu daha yüksek çıkmış hatta 1. saat 208 gibi bi değer çıkmış.sizce diyet mi verirler yoksa insülinemi başlatırlar.
bu arada ablamın 2.gebeliği.d ilkinde şeker çıkamdı diye bunada yaptırma demişti ama ablam ne olur ne olmaz diye yaptırmıştı iyikide yaptırmış

saolun kızlar ayranda çok rahatsız ediyo beni şişkinlik yapıyo diye içemiyorum. ayy biran evvel doğsa miniğim aklım hep onda. yok kıpraşmadı yok çok kıpraştı hep onla uğraşıyorum

Tarhan; ben İstanbulu hiç bilmem İzmirliyim ama, İstanbulda Mothercare'nin Outlet mağazası varmış, bence yolunuzun üzerinde değilse bile kesin gidin, eminim çok çok güzel şeyler vardır. İzmir'de Mothercare var ben bebeşin yatağını ve bir sürü zıbınını vs oradan aldım gerçekten harikalar. Tavsiye ediyorum. Netten hangi alışveriş merkezinde olduğunu bulabilirsin ben belki giderim diye adresi bile almıştım. opuyorumnanaktan

canım hiçmi hareket etmi,yor yoksa azmı hareket ediyor?yani sen hareketlerini azmı hissediyorsun?

ayy esros sağol canım..içime su serptin valla. salı günü gidecektim doktora zor bekliodum valla

korkma hem ben ilk olduğunda yerimden kallkamadım kasılmadan doğrulamıyordum((doktorumu aradım idrarda yanma varmı falan dedi yok deyince normal yat biraz dinlen dedi..dün sabah kalktım biraz silip süpürdüm evi yine başladı bende bizim sitedeki hastaneye gittim..ultrasondada baktı herşey yolunda dedi..eğer sürekli kasılırsa geçmezse 10 dk bir sancın olursa korkmalısın dedi:))))yani ozaman doğuruyosun zaten:))))

canım benim yaa ben istanbulda yaşıyorum ama hi,ç bi yeri bilmiyorum kiiii((((

tarhancım canım ben bi alışveriş merkezine gitmiştim eşimle istanbulda sırf bebek ve çocuk içindi.koskoca alışveriş merkeziydi bütüm mağazalar çocuk ve bebek üzerineydi.fiyatlarda çok uygundu.keşke adını hatırlayabilsem netten araştır bi istersen avrupa yakasında ama adı aklıma gelmio.bide kraft ve chicco nun outlet mağazaları var onlarıda netten araştır canım yada burdan bilen arkadaşlar illaki sölerler.ben istanbulu tam bilmediğim için aklımda kalmadı canım yaa..bide nacizane tavsiyem havuzlu hana gidince en alt kattaki mağazalardan alışveriş yap tek bi kişiye ait çok uygun fiyatları oda oda her ürün ayrı..

mothercare nin outletine gittim ben ama ozaman bebişin cinsiyeti belli değildi daha pek bişey alamadım...çok uygun fiyatlı şeyler var ama denk gelmesi lazım..zıbın bady bulunur sürekli herhalde...alışveriş mağazasında değil kozyatağında ara sokakta bi yerde...

canım ya mothercare de gerçekten çok kaliteli şeyler var bende uzun kollu çıtçıtlı bodylerimizi ordan aldım ama outleti bulmak lazım yerini bilen yokmuuu?? bende netten bakayım belki bulabilirimboshayallersmile

valla esroscum az hareket ediyo galiba. o pat pat vurması yok.. bilmiyorumkismile

korkma o zaman pozisyon değiştirmiştir..dün ben kasılma için gittim ama beni en çok hareket etmesi güçlü değildi o korkutmuştu((normalde bi vurdumu dışardan görünür 2 gündür sanki beni gıdıklar gibi hareket ediyo:)))))zor hissediyorum...meğer pozisyon değiştirmiş kafası yukarıda ayakları aşağıdaydı onda olabilir dedi doktor...bebek hareketli ama sen hissetmiyor olabilirsin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…