2010 Nisan Anneleri

slm kızlar biz geldik sırtıma sanki bıçak sokulur gibi bir ağrı var yaa batıyo sanki bişeyler neden olur acaba yaa

dünürcüğüm hoşgeldin canım gittimi misafirlerin canım benim

hoşbulduk dünürcüğüm geçmiş olsun sanada....canım misafirlerim akşam üstü geldi 1 saat oturup gittiler.bizde akşam gezmeye gittik.1 saat falan oldu geleli.eeeee siz neler yapıyosunuz gelinimle*

bu akşam canım çok sıkkın kızlar ya..eniştem teyzemin eşi teyzem öleli 1.5 yıl oldu,evlenmiş.hadi neyse evlenmiş dedik 2.şoku duyana kadar kiminle dersiniz teyzemin en yakın arkadaşı ve kendisininde öğrencisiyle....nasıl bir dünya ya,bu nasıl bir anlayış*

allah sabır versın cnm
cok zor gercekten
ınsanlar cok acmasız
neyse herkese ıyı geceler

Hadi yaa.Ozaman hiç gitmeyeyim ben.Zaten herşeyi hazır bebişin.Ayyy varya hastane işini ayarlamana çok sevindim.Fiyat iyi vermiş.Bende bir sormam lazım artık hastaneye...

GUNAYDIN KIZLAR
eşim sabah işten geldı

güvenlık olarak çalıstıgı fabrıkaya hırsız gırmış
aradılar geri çagırdılar
uyumamış eşim o konuda vıcdanım rahat

çok uzgunum aglıyorum
LUTFEN BIZE DUA EDIN OLURMU?
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN

ederiz tabi ama merak etme bişi olmaz. uyumamış zaten hepsi kayıtlarda vardır. sen sıkma cannı:teselli:

canım günaydın....
içini ferah tut olurmu,bak üzülme ağlama eşinin uyumadığınıda bliyorsun zaten içini rahat tut,bebişini emziriyorsun sütün gitmesin....dualarım sen,nle rabbim yar ve yardımcın olsun...

günaydınn kızlarrrrrrr.....

canım üzülme lütfen eşin uyumadıysa sorun olmaz kamera kayıtlarında çıkar... Allah yar ve yardımcınız olsun..

Tabiki canım etmez miyiz?Sakin ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…