2010 Nisan Anneleri

günydın kızlar hekeze aşkitom 85 sizede geçmiş olsun tatlım.Allah (c.c.) aydınlığına çıkarsın işallah.meraklanma sen.herşey yoluna girer. ağlıcak bişey yok.dua et.
eee nasılsınız bakalım cici anneler

ya kızlar bişey sorucam bu 3000 doğum masafı sigortalı olanlar içinde geçerlimi yoksa sosyal güvecesi olmayanlardanmı alıyorlar.ya bizim SGK nın hiç faydası olmayacakmı.dünde ilaç aldım para verdim maaştan kesilmeyecekmiş elden verilecekmiş.bizde ev alıyoruz valla elimizdeki paralar gidicek ben doğumu hiç düşünmemiştim ne bilim ssk karşılar diye.of ya amannn

günaydın kızlaaar..

benim msn gene açılmıyor..
sinir oldum..

özgecim, müsait olduğunda telefonumu çaldırır mısın seni arayayım ?
saat erken diye çekindim şimdi, müsait olduğunda sen bi çaldır olur mu güzelim ?

bu arada, halimden haberdar olanların tebrik mesajlarını bekliyorum, bakınız telefonumu buldum :))

ya kızlar bu sabahta ben gene rüyamda doğuruyordum anlamdım gitti valla,demekki okadra bilinç altı yapmışım...bu sefer evdeyim annem esim falan var suyum geliyo,hemen hastaneye gidiyoruz ,beni sancı odasına alıyrlar,ama kimse ilgilenmiyo benle,bende diyorum ki ya ben daha 9 ayımı bitirmedim,daha 7 aylık ya doğurmuycam falan diyorum....
öff böle sancılı bi rüya gördüm.....

canım hiç para vermeden doğum ve devlet hastanelerinde de yapabilirsin doğumunu... benim özel sigortam var diye özel hastanede düşünüyorum ki o kadar pahalı değil. 1500 civarı

canım çok gözün aydın olsun.zemuszemus

hayır olsun canım.... kötü düşünmeyin ya bi çırpıda doğurcaz inşallah tabi vakti gelince

canım bunlar çok normal.bak hep tersine çıkar.çok kolay olacak Allah (c.c.) izniyle.bende hep erkek çcouk görüyordm ama kızımız olacakmış :kedi: canını sıkma bende de erken doğurma evhamı başladı.martın 21 de sınav var.girmem lazım korkudan giremicem galiba halbuki doğumdan 3 hafta önce ama işte erken doğurma evhamı malesef izin vermiyor.

canım hiç para vermeden doğum ve devlet hastanelerinde de yapabilirsin doğumunu... benim özel sigortam var diye özel hastanede düşünüyorum ki o kadar pahalı değil. 1500 civarı

canım bende özel hastaneye gidiyorum.bu yeni yasa gelmeden önce konuşmuştum 250-500 arasında değişiyor demişlerdi.ama şimdi bu masraf 1000 üstüne çıkar heralde.aslına bakarsanız hayırlısıyla doğurayımda diyorum kaç lira olursa olsun ama işte kendimizide hazırlayalım.

gnydın canım ;hayırlı olsun bulmuşsun telini çok sevindim....
canım ben dokuzda işteyim biliyrosun....aaa ne olcak....
ev telini bulmanada çok sevindim ayrıca:)))))
ayyyy yarın görüşüyoruz sonunda ,heycan yaptım ben şimdi .....şu msn acılsaydı bari....
saatler gecermi ya....
acaba kocalarımız bizim kadar heyecanlı benimki azcık panik ama ...bakalım.....opuyorumnanaktan

aaa atala gelmiş :)

nerelerdesin sen canım yahu ?

her şey yolunda di mi ?
bebiş nasıl :)

çok şükürler olsun canım herey yolunda lakin okuldaki işlerim yoğunlaşınca.masa başındayım gerçi proje yazıyorum ama yorucu ve vakit alıcı oluyor.evede eşimle ilgilenmekten açamıyorum.kızıyor beyefendi.yok gözün yoruldu yok belin ağrıdı falan diye açamıyorum o yüzden.aklım hep sizde kimin kızı kimin oğlu olacak kim ne isim koyacak çok meraktayım ama sormaya utanıyorum :kedi: malum herkez birbirnin ismini bile bilirken ben bunu sormayayım diyorum.

canım benim hastanemde 1.000 lira istedi....bende değiştirdim ocak ayndan önce.....
şimdi oda süslemesi içinde 200 lira ödüycem...
eski hastaları kapsamıyormuş fiyat farkı benim hastanem öle dedi,telaşlancak bişi yok dedi.....

oda süslemesini nereye yapıcaksın canım anlamadım hastane içinmi

ewt kendileri süslüyorlarmış....
kapıyı falan celenk takıyolarmış....200 lirada fiyat verdiler.....

canım normal doğum olursa hastanede fazla kalınmıyormuş galiba aynı gün çıkılıyormuş.herkez çıksında evine gidelim der bizde hastaneye kimse gelmez.gerçi benim burda kaynanamdan başka kimsede yok ama.tabi insanda hayatında kaç kere doğuracakki.ay valla hiç bişeyden haberim yok benim ya pek cahilim...

canım süsleme yapmaslada fiyat bu zaten o sana bağlı...normal 200,sezeryan 300 ....
benimde ilk gittiğim hastaneler bir gecelik normal doğum fiyatını 1.000 liradan kapı açtılar tabi çıkışımız nekadar olur bilmiyorum....
ben acıdım bu paraya cok geldi...
hastane değiştirdim....

ya valla zaten çok korkuyorum ben normal doğum istiyorum doktorumda çok şeker bir bayan yaşlıda ama doğumu ben yapıcam.bilmiyorum nasıl olacak ben doğuma odaklanmış durumdayım.daha çok var ama şimdiden ben o sıkıntıdayım.işallah herşey yolund gider.tek sancıda bir çığlıkta hepimiz doğum yaparız.bir hocamız var diyorki iki kere ıkındım çıktı 2 cm kesik vardı bir haftada kapandı izi bile belli değil hiç düşünme diyor.günahlarının hepsi gidermiş normal doğumda dedi.işallah hayırlısıyla söylenen ve bilinen en kolay doğumu yaşarız.

canım günaydın üzülme sen.bak eşin uyumamış bişey olmaz kayıtlarda vardır ne olsa....

canım sen bebeğini emziriyosun sütün üzüntüden gider sonra:1hug:

bende korkuyorum ,endişeliyim,yapamazsam diyorum,bebeğimi tehlikeye sokarsam diyorum,sonrada kendimi teselli ediyorum,kimler doğurmadıki bu zamana kadar sede yapacaksın diyorum,bol bol dua ediyorum tek sancıda kurtar allahım diyorum beni ve hamişleri bu yolda oyalama diyorum...
ewt normal doğum heryönden avantajlı....kadın olarak bünyemiz yeniliyo,yeni doğmuş gibi günahsız oluyormuşuz.....inşlh kolay doğumlarımız olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…