2010 Nisan Anneleri

AMıNNNNNNNNNNNNN... bende ayne n böle düşünüyorum ama biryandan da ödüm kopuyor. ama nasıl olsa epidural olmayacak mı? hissetmiyeceğiz inşallah(

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri.......

kızlar oğlumun odası geldi kuruluyoooooooooo,çoooooookkkkkkkk heyecanlıyım ya.....ağlarım mutlaka tam kurulduktan sonra

kızlar benim doğum yapacağım hastanede sezaryan 400,normal doğum 300 ta.bu fiyata 3 günlük yatak ücretide dahil.birde odanın kapısında hoşgeldin bebek yazan kapı süsü var....odayı ayrıyeten süsletmeyeceğim ben

AMİNNNNNNNNNNNNN... bende ayne n böle düşünüyorum ama biryandan da ödüm kopuyor. ama nasıl olsa epidural olmayacak mı? hissetmiyeceğiz inşallah(

canım ben epidural düşünmüyorum.zaten sancıyı çekicez normal doğum için.kesme ve dikme anındada lokal yapyorlarmış hiç acımıyormuş.onun içinde valla ben epidural olmam sonuçta işin ehline düşeceğim ne malum.kime sodumsa sezeryanda bile tam uyumadan olmuşlar.bide benim belim zaten ağrıyor bide epidural yaptırıp belimi yormayayım.mutlaka diyorlar arıza kalıyor epiduralde.aman ne bilim ya.
bide şu var bana öyle geliyorki herkez doğumunun kötü taraflarını ve korktuğu şeyleri anlatıyor.hikaye de dinlememek lazım ama bende sormadan edemiyorum.

hepınız sagolun kızlar

daha gelmedıler aramadı da

ıyıcene canım sıkıldı
hayırlısı bakalım

kızlar oğlumun odası geldi kuruluyoooooooooo,çoooooookkkkkkkk heyecanlıyım ya.....ağlarım mutlaka tam kurulduktan sonra

canım benim hayırlı uğurlu olsun.ne aldın fotoğrafını çekip koyarmısın işiniz bitince bide fiyat verirsen ben almadım daha ama büyüyen beşiklerden düşünüyorum bende.bakalım kısmet.

AMİNNNNNNNNNNNNN... bende ayne n böle düşünüyorum ama biryandan da ödüm kopuyor. ama nasıl olsa epidural olmayacak mı? hissetmiyeceğiz inşallah(

nazlıcığım dün yengemle konuştum epidural konusunu.o da 4 ay önce epidural normal doğurdu hiç bişey hissetmedim diyor.çok rahat geçti dyor.sadece bebeği çıkarken acı olarak değil rahatlama olarak hissediyorsun diyor.

ayyy çok heyecanlı yaa benimde 10 gün falan kaldı gelmesine:))) hadi çek hemen fotolarını da görelim:))

ne güzel fiyat!!! burda da o fiyata yapan hastaneler varda benim dr. böyle işte. benim zatem sigortam ödeyecek o yüzden sorun yok:))

canım sonuçta sancı çekmedimi doğuma kadar sancıyı çektikten sonrada niye belime iğne soksunlar ki.bilmiyorum bana çok mantıklı gelmiyor.benim korkum zaten sancının uzaması ve kesik.keskte lokal yapıcaklarmış.sancıda zaten epiduralle kesilmez kesilirse nasıl doğurucaz ıkınıcaz.

canım benim hayırlı uğurlu olsun.ne aldın fotoğrafını çekip koyarmısın işiniz bitince bide fiyat verirsen ben almadım daha ama büyüyen beşiklerden düşünüyorum bende.bakalım kısmet.

canım sağol tatlım.biz çilek mobilyadan aldık büyüyen beşik.ben fotoğafını çekip koyarım canım.sen çileğin sitesindende bakabilirsin sevimli bebek odası diye...seninkı kızdı kız bebekler içinde bir takım var.ben büyüyen beşik ve 3 kapılı dolabı o zaman inirimliydi 1500 tl ye aldım

evet bi kaç doğum hikayesinde bende böyle okudum. o yüzden epidural çok mantıklı geliyor. kesinlikle öyle istiyorum. bakalım daha drla konuşmadık bu konuyu ama. bebişimizinde pozisyonu ne olcak o zaman bilmiyoruz. erken galiba bunları düşünmek için???

evet çileğin kız takımıda çok güzel.
ben mobilyacıdan aldım. 3 lü dolap, büyüyen yatak ve yatağı, şifonyer, duvar rafı ve oyuncak sandığı 1800 tlye aldım.

ay gelsinde çok merak ediyorum nasıl olacağını. hemen kıyafetlerini yıkayıp asıcam dolabına:)) bu arada hacı şakir'in sabun tozu var otomatik makineler için. bebeğin an azından ilk giyeceklerini bununla yıkamak gerekirmiş kızlar bilginiz olsun. ben aldım.

nazlıcım bitsin hemen çekip koyacağım,sizin için halısınıda çekerim.birde odayı tamamlayınca çeker koyarım.çok heyecanlandım çooookkkkkkaydirigubbakcemile3

canım hastanem özel hastane evet fiyatları gayet iyi hemde dr uma çok güveniyorum daha ne isterimkiopuyorumnanaktan

kızlar eşim şimdi aradı
jandarma bolgesı oldugu ıcın jandarma ınceleme yapıyormuş

1000tlye yakın para calınmış
ne pc ne laptop hıcbıseye dokunulmamıs
patronu gelmıs esıme uyuyup uyumadıgını sormus
eşimde uyumadıgını solemiş
eşime birsey dememişler ama dahada bellı degıl
daha fabrıkadalar bakalım hayırlısı
bıraz ıcım ferahladı

canım yengem sancı çok sıklaşmadan hastaneye gitmişti,gittikten bi süre sonra anestezi uzmanı gelmiş ve iğnesini yamış sonrada sancı kesilmiş.ondan sonrada suyu gelmiş ve doğuma almışlar.çocuk geldiği zamanda dru kın nefes ala falan o şekilde yönlendirmeler yapmış
bence canlı canlı doğurmaktan daha iyi tabi korkmayana

canım bende öyle istiyorum ama önceden normal doğum yap diyen eşim şimdi sezaryan ol diyor.birde bana yakınlarımda sezaryan ol diyor tüp bebekya benimki ondan öyle diyorlar sanırım

slm kızlar biz geldik günaydınlar herkese bakalım bugün köye gidecektik sanırım gitmeyebiliriz hava hem soğuk hemde yağmurlu bir geçmişe bakayım döneyim sonra

ay valla düşündükçe neyse kızlar bide diyorumki karnında kalan varmı sanki.herkez gibi bizde doğumumuzu hayırlısıyla yapıcaz işallah.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.herşey onun elinde değilmi.kolay olacak işallah.
ya bende aşı oldum dün tetanoz.sol tarafıma yatamadım dün gece uyuyamadımda bebeşim rahat edemedi diye.dün iyiydide bugün azcık ağrıyo üstüne yatınca falan.

canım bende öyle istiyorum ama önceden normal doğum yap diyen eşim şimdi sezaryan ol diyor.birde bana yakınlarımda sezaryan ol diyor tüp bebekya benimki ondan öyle diyorlar sanırım

canım doktor ne derse onu yaparsın bence.sonuçta tüp bebek ama çocuk bizimkinden ne farkı olacakki başlangıçta riski vardı düşük falan oldu geçti şimdi senin hamileliğinin normalden ne farkı var bence endişelenme.doktorun ne derse onu yap.belki bizimde bebekler ters olacak belki büyük olacak.bir arkadaşım normal yapıcaktı.daha 15-20 gün var çocuk 3900 kg doktor demiş büyürse daha sezeryanla alalım.kısmet yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…