kızlar eşim şimdi aradı
jandarma bolgesı oldugu ıcın jandarma ınceleme yapıyormuş
1000tlye yakın para calınmış
ne pc ne laptop hıcbıseye dokunulmamıs
patronu gelmıs esıme uyuyup uyumadıgını sormus
eşimde uyumadıgını solemiş
eşime birsey dememişler ama dahada bellı degıl
daha fabrıkadalar bakalım hayırlısı
bıraz ıcım ferahladı
evet çileğin kız takımıda çok güzel.
ben mobilyacıdan aldım. 3 lü dolap, büyüyen yatak ve yatağı, şifonyer, duvar rafı ve oyuncak sandığı 1800 tlye aldım.
ay gelsinde çok merak ediyorum nasıl olacağını. hemen kıyafetlerini yıkayıp asıcam dolabına:)) bu arada hacı şakir'in sabun tozu var otomatik makineler için. bebeğin an azından ilk giyeceklerini bununla yıkamak gerekirmiş kızlar bilginiz olsun. ben aldım.
kızlar eşim şimdi aradı
jandarma bolgesı oldugu ıcın jandarma ınceleme yapıyormuş
1000tlye yakın para calınmış
ne pc ne laptop hıcbıseye dokunulmamıs
patronu gelmıs esıme uyuyup uyumadıgını sormus
eşimde uyumadıgını solemiş
eşime birsey dememişler ama dahada bellı degıl
daha fabrıkadalar bakalım hayırlısı
bıraz ıcım ferahladı
slm kızlar biz geldik günaydınlar herkese bakalım bugün köye gidecektik sanırım gitmeyebiliriz hava hem soğuk hemde yağmurlu bir geçmişe bakayım döneyim sonra
canım sen çileğin oda takımını mı aldın?çok güzel yakımda...ben rafını ve şifonyerini almadım.ay çok heyecanlıyım daha içeriye gitmedim.çay yapıyorum kuranlara.....
canım bende pazartesi yıkamaya başlayacağım kıyafetlerini sonra ütüleyip yerleştireceğim.bende o deterjandan aldım birde canım ablam dediki ilk yıkarken makineye çift durulama yaptır dedi.istersen sende öyle yap
canım doktor ne derse onu yaparsın bence.sonuçta tüp bebek ama çocuk bizimkinden ne farkı olacakki başlangıçta riski vardı düşük falan oldu geçti şimdi senin hamileliğinin normalden ne farkı var bence endişelenme.doktorun ne derse onu yap.belki bizimde bebekler ters olacak belki büyük olacak.bir arkadaşım normal yapıcaktı.daha 15-20 gün var çocuk 3900 kg doktor demiş büyürse daha sezeryanla alalım.kısmet yani.
canım geçmiş olsun tetanoz başta ağrı yapıyor.
canım benim dr tüp olduğu için sezaryan olur falan demedi.bebeğe göre karar vereceğiz dedi.hayırlısı canım artık.sağlıkla doğsunlarda başka isteğim yok .artık her gece o kadar uyanıyorumki bebeğim diyorum sağlıkla doğsada Allahım başka ne isterimki...
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı yine koktum devam etse dr a gidecektim geçti şükürohaoldumsmile
dünürcüğüm hayırlı olsun canım damadımın odası ayyy bende merak ettim en kısa zamnda geleceğim yanına canım benim inşallah bir akşam aslında belki salı günü hastahane çıkışı uğrarım canım eşim işte oluyo o gün bakalım canımcım bu arada eniştende neden o kadar acele etti canım yaa valla ne diyeyim olan ölene oluyor ama enişten vefat etseydi teyzeciğin inan evlenmezdi canım sen kafana takma erkek milleti işte yapmaz dersin yapar yapar dersin yapmaz bu arada ablanın doktoru kimdi canım deniz beymiydi onunda şekeri neden o kadar yüksek çıktı ne demiş doktoru canım diyet yapsın hemen başlasın canım bence tatlı yemesin yaa geçmiş olsun bitanem
aşkitom canım geçmiş olsun canım valla şu güvenlik işi çok zor benim eşimde devlettte güvenlik memuru gerçi işi rahat ama stresli sonuçta uykusuz falan kalınıyo herşeyden onlar sorumlu oluyo merak etme bitanem düzelir inşallah uyuyabilirde ne olacak yaaa insan değilmi o da neyse canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere
Çok güzel bir yelek örneği | eksimsi.com?Dantel Örnekleri?Dekorasyon?Örgü Modelleri?Havlu Kenarı?İğne Oyası?Patik Örnekleri?Öncesi ve Sonrası?Çeyiz?Kırkyama
kızlar yelek başlıyorum beyaz simli ip aldım yumuşacık işallah bu modeli örücem.
canım içeri gittim az önce dolabı kurulmuş yarım saate kadar biter işeri.ay çok heyecan yaptım ya...ağlayacağım çok duygusal oldum ben ya.....canım mutlaka gelin bekliyorum ya .canım siz pazartesi gelin olmadı o akşama abimler gelcekmiş bize bebeğin odasını bakmaya....bu akşamda gelebilirsiniz işiniz yoksa...biz geneşlde her akşam müsaitiz biliyosun....
enişteme gelince çok sinirlendim canım.evlensin erkek evleniyo biz ne kadar istemesekte ama o kadar yakın birisiyle evlemesi teyzemin yakın arkadaşıyla evlenmesi bizde şok etkisi yarattı.yuh ya bu kadar olur yani ya,hiç beklemezdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?