2010 Nisan Anneleri

canım hadi gözün aydın.neyse fazla zarar yokmuş takma kafana hayırlısı olsun bakalım.

canım sen çileğin oda takımını mı aldın?çok güzel yakımda...ben rafını ve şifonyerini almadım.ay çok heyecanlıyım daha içeriye gitmedim.çay yapıyorum kuranlara.....
canım bende pazartesi yıkamaya başlayacağım kıyafetlerini sonra ütüleyip yerleştireceğim.bende o deterjandan aldım birde canım ablam dediki ilk yıkarken makineye çift durulama yaptır dedi.istersen sende öyle yap

canım benim eşinde suç yok inşallah bi sorun çıkmayacak canım benim.üzme sen kendini ömerimizide sütsüz bırakma....

slm kızlar biz geldik günaydınlar herkese bakalım bugün köye gidecektik sanırım gitmeyebiliriz hava hem soğuk hemde yağmurlu bir geçmişe bakayım döneyim sonra

günaydın dünür hoşgeldin.damadının odası geldi kuruluyor şimdi

dünürcüğüm hayırlı olsun canım damadımın odası ayyy bende merak ettim en kısa zamnda geleceğim yanına canım benim inşallah bir akşam aslında belki salı günü hastahane çıkışı uğrarım canım eşim işte oluyo o gün bakalım canımcım bu arada eniştende neden o kadar acele etti canım yaa valla ne diyeyim olan ölene oluyor ama enişten vefat etseydi teyzeciğin inan evlenmezdi canım sen kafana takma erkek milleti işte yapmaz dersin yapar yapar dersin yapmaz bu arada ablanın doktoru kimdi canım deniz beymiydi onunda şekeri neden o kadar yüksek çıktı ne demiş doktoru canım diyet yapsın hemen başlasın canım bence tatlı yemesin yaa geçmiş olsun bitanem

aşkitom canım geçmiş olsun canım valla şu güvenlik işi çok zor benim eşimde devlettte güvenlik memuru gerçi işi rahat ama stresli sonuçta uykusuz falan kalınıyo herşeyden onlar sorumlu oluyo merak etme bitanem düzelir inşallah uyuyabilirde ne olacak yaaa insan değilmi o da neyse canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

tmm canım zaten benim makinemin ilave durulama programı var öyle yaparım bende..
yok benimki çileğin değil. bebek mobilyacısından aldım ben.

atalacığım valla doğru söylüyorsun canım tüp bebklerin aslında rahime yerleştikleri andan itibaren normal yolla olan bebklerden hiç bir değişikliği yok sadece tedavi işte ama benim iki tane gittiğim doktor şunu söyledi zor elde edilen bebebkler olduğu için genelde sezeryan daha ön planda oluyo bebeği riske atmamak için canım o yüzden yoksa inan hiç bir farkı yok ben kendime güvenebilsem inan normal yaparım ama yapamam sanırım zaten nişan falan gelirse küt diye bayılırım ben kendimi biliyorum heyecandan ben geçen gün bir şeker yüklemesini yaptıramadım tansiyonum düştü doğumuda yapamam normal gibi geliyo şimdilik ama dediğin gibi bir şekilde çıkacak bebişlerimiz oradan bakalım

nazlıcığım sizde güle güle kullanın mobilyalarınızı aldığınız deteerjanın adı ne bende artık yıkayacağım iyicene yerleştireceğim dolabını canım iki kere durulama bencede mantıklı ayrıyetten yumuşatıcısını ne marka aldınız ben salı doktora gidince alırım artık

canım geçmiş olsun tetanoz başta ağrı yapıyor.
canım benim dr tüp olduğu için sezaryan olur falan demedi.bebeğe göre karar vereceğiz dedi.hayırlısı canım artık.sağlıkla doğsunlarda başka isteğim yok .artık her gece o kadar uyanıyorumki bebeğim diyorum sağlıkla doğsada Allahım başka ne isterimki...
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı yine koktum devam etse dr a gidecektim geçti şükürohaoldumsmile

kızlar bn omobay aldım 1,5kg
hacısakıre gore daha uyguna gelıo
haberınız olsun
yumos baby yumusAtıcım

benimde karnım ağrıyor hafif üşütmüş gibi.normalde olsa kulak vermem ama hamile olunca evham geliyor.ya aslında annem diyorki kızım doğumdan korkma stres yapma yoksa doğumun zorlaşır.doktorumuz olacak eşlerimiz olacak işallah annelerimiz olacak düşünsenize doğum dediğimiz şey belkide 2 dakika bile sürmeyecek.aslında korkulacak bişey yokda benim ilk olduğu için belkide bide hiç yakınımda doğuran olmadı görmedim.alt komşum evde doğurmuş.şimdi annemin yanındaki komşu evde doğurmuş düşününki bu devirde.yani Rabbim (c.c.) bir yol verecek elbet.bir kitapta dua buldum.bakır kaba yazılıp suyu içilecekmiş doğumun kolay olması için.ama nasıl yapıcam bilmiyorum işallah doğum yaklaşsında yaptırayım.dua etmekten başka yapacak bişey yok.hep dua ediyorum.işallah herşey güzel olacak.

canım içeri gittim az önce dolabı kurulmuş yarım saate kadar biter işeri.ay çok heyecan yaptım ya...ağlayacağım çok duygusal oldum ben ya.....canım mutlaka gelin bekliyorum ya .canım siz pazartesi gelin olmadı o akşama abimler gelcekmiş bize bebeğin odasını bakmaya....bu akşamda gelebilirsiniz işiniz yoksa...biz geneşlde her akşam müsaitiz biliyosun....
enişteme gelince çok sinirlendim canım.evlensin erkek evleniyo biz ne kadar istemesekte ama o kadar yakın birisiyle evlemesi teyzemin yakın arkadaşıyla evlenmesi bizde şok etkisi yarattı.yuh ya bu kadar olur yani ya,hiç beklemezdim....

dünürcüğüm ben hacı şakirin otomatik makinelerde kullanılan deterjanını aldım canım.yumuşatıcı önermedi abşlam bende kullanmayacağım çünkü kokusu çok youn olduğu için bebeğimi tıkayabilir kokusu

dünürcüğüm benim sen canını sıkma bitanem boşver canımcım şimdi eşimin amcası burda eskişehirden geldi bir o gitsin canım geliriz şimdi onlarlailgileniyoruz ayıp olur bizi çok seviyolar sanırım pazartesi salı gidecek bakalım duruma göre hafta içi bir gün geliriz haberleşiriz canımcım yaaa fotosunu çek o zamn ekle banane banane yaaa görmek istiyorum benbilmiyorumkismile

ya canım enişene kızıyonda kadının hiçmi suçu yok sanki valla bu devirde öyle kadınlar varki insanı kadınlığından utandırıyor.tv açın en azından orda görüyoruz işte.bide geçen aile psikoloğo konuştu.diyorki aldatma vakaları dizilerdekine benzedi türkiyede diziler örf adete göre olmalı.eee millet bakıyor behlül bihter aşkına onu bile örnek alıyor ben daha ne diyeyim.
erkekler kanar akıllı olur herşeye kanar kadın istedikten sonra ne yaptırmazki.ben eniştende kabahat olsada kadındada var diyorum yani.

atalacığım çok güzel örneğin canım ben hiç anlamam örgü işinden dantelden yani tığ işi birde az iğne oyası bilirim o kadar ama çok isterdim örgü örmek hiç olmazsa bebeğime birşeyler hatıra kalırdı annesinden ama yapamıyorumboshayallersmile

valla doğru aslında hemcimslerimizde kabahatin bir çoğuda ne kadınlar var yarabbim kadın demeye bin şahit gerekir dün onu geçtim türkmaxda bir kadın diyoki psikolog kadınlarda evlenmeden cinsellik yaşasın diyo bende çüş oldu yani dedim o zamn kimin eli kimin cebinde olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…