senın nasıl cıktı canım ultrasona gore satla aynımı
aslında çok anlayışlı ve şefkatli bir kayınvalidem var inanın kaynana demeye dilim vamrıyo annem diyorum heryerde bahsederken. beni eşimden ayırmaz resmen bize bebek gibi bakar saolsun. ama ne kadar da olsa eşinle başbaşa kalmak istersin falan ya bazen bunalıyorum sürekli aynı evde 65 yaşında bir insanla.
güaydın tarhan fazla yorma kendini yaparsanda yavaş yavaş yap canım belin çok ağrır sona ! kendimden biliorumkızlar günaydın ben cumartesileri çalışmıyorum genelde. önceden öğlen 1 e 2 ye kadar uyurdum haftasonu artık uyuyamıyom döne döne saati 10,30 yaptım dayanamadım kalktım:) çookkk işim var bu haftasonu evde ama hiç yapmak istemiyorum
çokkk güzelll ya daha nice mutlu senelere :1rolleyes:ilk defa c.tesi günü çalışmayı sevdim bugün...bugün bizim evlilik yıldönümümüz...tam 3 yıl oldu....ve az önce işyerime kocaman bi çiçek geldi......ayyyy çok mutlu oldum....
güaydın tarhan fazla yorma kendini yaparsanda yavaş yavaş yap canım belin çok ağrır sona ! kendimden biliorumlmaz:
canım benim saol merak etmeyin ben 3 hafta önce bi gece acili boyladım da aklım başıma geldi. o haftasonu çok yorulmuştum yıldönmümüz ve eşimin doğumgünü ard ardaydı. neyse ki gaz sancısı çıktı ama bende kendimi yormamayı öğrendim:) :dance::dance:
güaydın tarhan fazla yorma kendini yaparsanda yavaş yavaş yap canım belin çok ağrır sona ! kendimden biliorumlmaz:
canım benim saol merak etmeyin ben 3 hafta önce bi gece acili boyladım da aklım başıma geldi. o haftasonu çok yorulmuştum yıldönmümüz ve eşimin doğumgünü ard ardaydı. neyse ki gaz sancısı çıktı ama bende kendimi yormamayı öğrendim:) :dance::dance:
Geçmiş olsun...
ıhsallah canımm
valla ben gunde en fazla 4 5 bardak ıcebılıyorum su
bıda ne zaman gıdıcen
Ben rahat 2,5 litre içiyorum.Tekrar ense kalınlığı için 11 haftalıkken gel dedi.
günaydınn kıslarrrr
yosuncum tebrik ediyorumm canımm
günaydınn kıslarrrr
yosuncum tebrik ediyorumm canımm
hoşgeldınız kızlar nasılsınız
Günaydın... Zor açılıyor sayfalar.. Net çok yavaş bugün sizinde öle oluyormu?
madamoiselle hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?