2010 Nisan Anneleri

gelincikcanim mansallah poyraz bebege kilosu yernde mansallah
ayrica erken dogum riski her hamilelikte bulunuyor bence sykma canini
ayrica benim oglumda erken dogmustu ama mansallah kendi yasitlari gibi simdi hic bi eksigi yok
cok sükür..... birde dönme konusunda 37. haftasina kadar bebegin dönme ihtimali var
ki sen zaten normal dogum düsünmüyorsun bence bunuda kendine sykinti etme

kizlar bezleri evet new born alin ama fazla almayin sakin cünki cok cabuk bez degisitrmek yani büyük numarasani gecmek zorunda kalabilirsiniz ayrica bence stok degilde parasini ayirin daha makul olacaktir
bide marka konusunda bir tavsiyem var nacizhane
nuk bence cok iyi bir marka ayrica ürünleride cok iyi ve kullanisli
misal vermek gerekirse mama siselerinin kapaklari hep bir birine oluyor
bu her sisede mümkün diyeceksiniz
ama suluk tarzi seylerinde kapaklari normal sisesine oluyor
bence bu bir avantaj tabi siz nasil düsünüyorsunuz bilmiyorum ama kendimce bir nuk kullanicisi olarak
fikir vermek istedimsositososito

kizlar ya bi akc kisi eksik aramizda ya ezgi certuran civciv arkadaslarimiz
bayadir yok ben merak etmeye basladim :gitme:

kızlar yeni geldik dünürlerden önde giderken yenildik bizim kociş sayesinde hırs yaptı bize bırakmadı oyunu valla dünürcüğümde birsürü hazırlık yapmış 2 saat içinde o kadar yedikki şiştim nasıl uyuyacaksam göbişleri tokuşturduk yine maşallah göktuşuma baya bir büyümüş teyzoşları severim damadımı halısı falanda çok güzel bayıldım odasına minik minik kıyafetleri yıkanmış canım benim yaa

dünürcüğüm ellerine sağlık tekrar canım yenildik ama olsun ne yapalım yaparız bir kara lahana çorbası yerler aman bizden bu kadar deriz hamile hamile o bile çokk yaaa boşver

ay canım ya şu msjı yazdınya içim kötü oldu keşke yakın olsak inan hep beraber olurduk eşinde açılmış olurdu biraz tatlım.sen nekadar düşünceli bir hatunsun böyle:teselli:

aboovvv okey geceleri de başlamış hadi yenin adamları da yemek ısmarlatın kendinize:lepi:

canım son dakika golüyle yenildik.zeynebin eşi atağa geçti hırs yaptı son dakikada okey attı yenildik ya.artık kocişlere mükellef bi sofra kurcaz doğumdan sonra ama....cokacimcoook

dünürcüğüm ellerine sağlık tekrar canım yenildik ama olsun ne yapalım yaparız bir kara lahana çorbası yerler aman bizden bu kadar deriz hamile hamile o bile çokk yaaa boşver

ne demek canım benim ya siz gelin herzaman.dedim ya hamilelikte bu kadar hamile olmasam döktürüyorum ben.ya nasıl yenildik şimdi doğumdan sonra yemek mi yapcaz:uhm:

valla dünürcüğüm ben bir akşam yaparım canım yemek farketmez canımcım gelirsiniz canım olmazsa dediğim restaronte gideriz bir akşam canım sorun değil bitanem benim biz hamileyiz bizim dediğimiz olur canımcım hazır ısmarlarız ne olacak yaaa canım ben yatmaya kaçıyorum öptüm kocaman görüşrüz canımcım göktuşa iyi bak annesi

sorma canım he artık kucaklaşamaıyoruz he göbüşler tokuşuyor.valla benim azman baya büyüdü bakalım kaç çıkacak kuzum.çok heyecanlıydı bu akşam zaten.gizemi gördü tavan yaptı oğlum mideme baskı yapıyor.ay yerim ben kuzularımızı ya nasılda tatlı olmuş gizemimiz.benim azman göbüş kadar olmasada büyümüş baya.
cANIM şimdi uyku setini attım sabahta onu yıkayıp asacağım inşallah

canım artık doğumdan sonra yA evde yemek yaparız ya da dışarıda bir yerde yeriz.tamam canım bende kaçıyorum hoşçakal.....iyi geceler.....olumunekankayizsmile

kızlar iki kedi dili naptı ki merak ettim?

yok cnm daha yazmadı.. belki gitmiştir hastaneye

bende merak ettim zeynepi:uhm:

canlarım..
merak etmişsiniz..
çok sağolun.

nazlı kızım akşam babası gelince oynamaya başladı... ben bütün gün yırtındım yemediğim şekerli şey, almadığım pozisyon, mahallenin delisi gibi göbeğime baka baka konuşmadığım şey kalmadı; tek hareket etmedi...babası gelip "kızııım, uyuyo musuuun" deyince hatun başladı oynamaya..
normalde sinir olur kıskanırdım muhtemelen ama, o kadar endişeliydim ki kıskanmaya mecalim olmadı opuyorumnanaktan

tüm gece de tekmeledi durdu, ne oldu da tüm gün mıh gibi oturdu gerçekten bilmiyorum. ama beni korkutmaya yetti.. inşallah bir daha olmaz böyle sessiz bir günü.

ilginiz, desteğiniz için hepinizi öpüyorum..

günaydın kızlar..hayırlı cumalar herkeze

zeynepcim seni bende merak ettim çok gece giremedim nete.az önce sayfaya girdiğim gibi ii haberini aldım içim rahatladı valla..kızın pek nazlı annesi babayada ne düşkün öle maşallah..sana onca saat naz yaptı babasına hemencik yelkenler fora opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.......

zeynepcimm canım dün baya korkmuşsun ama sonu güzel bitmiş :)) kızlar babaya daha düşkün olur derler senin cimcime şimdiden başladı anlaşılan :)) benim oğlanda bir kez böyle yaptı tam doktora gidecekken oynamaya başladı :))

günaydın kızlar.....

zeynepcim tatlım çok sevindim dila sultanınm oynamasına akşam nası merak ettim anlatamam,baktım hatda cebinde kapalıydı.....ama şimdi içim rahatladı.....

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar....3000.sayfalara geçmişiz.....

zeynepciğim dün akşam dünürler bizdeydi pek geçmişi okuyamamıştım.neyseki şimdi hareket etmiş şükür.ne kadar korkutuyolar bizi ya hareket etmeyince onlarda kalıyo aklımız.ben eşime dinletiyorum o zamanlarda kalp atışını falan....babacı ocak kızın annesi.belki dün bütün gün güzellik uykusundadır uyuyodur dilacığım.....gözün aydın tatlım.inşallah yavrularımız daha bizi böyle korkutmaz

herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah

zeynepcim dedim sana kızlar nazlı olur diye bak gördünmü babasını özlemiş dilacık ondan sana pas vermemiş şükürler olsun bişiycik yok. sen de sakın bi daha kızını ööööööyyyyle stres yapma annesi bak kızıcam haaaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…