kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ahh ne güzel bende hamile bir tanıdık bulsam eşim bitanem onun eşiyle dertleşip rahatlasa yapayalnız şu hayatta delikafadulden
afieytler olsun sohbetiniz bol olsun canımopuyorumnanaktan
aboovvv okey geceleri de başlamış hadi yenin adamları da yemek ısmarlatın kendinize:lepi:
dünürcüğüm ellerine sağlık tekrar canım yenildik ama olsun ne yapalım yaparız bir kara lahana çorbası yerler aman bizden bu kadar deriz hamile hamile o bile çokk yaaa boşver
kızlar yeni geldik dünürlerden önde giderken yenildik bizim kociş sayesinde hırs yaptı bize bırakmadı oyunu valla dünürcüğümde birsürü hazırlık yapmış 2 saat içinde o kadar yedikki şiştim nasıl uyuyacaksam göbişleri tokuşturduk yine maşallah göktuşuma baya bir büyümüş teyzoşları severim damadımı halısı falanda çok güzel bayıldım odasına minik minik kıyafetleri yıkanmış canım benim yaa
valla dünürcüğüm ben bir akşam yaparım canım yemek farketmez canımcım gelirsiniz canım olmazsa dediğim restaronte gideriz bir akşam canım sorun değil bitanem benim biz hamileyiz bizim dediğimiz olur canımcım hazır ısmarlarız ne olacak yaaa canım ben yatmaya kaçıyorum öptüm kocaman görüşrüz canımcım göktuşa iyi bak annesi
kızlar iki kedi dili naptı ki merak ettim?
yok cnm daha yazmadı.. belki gitmiştir hastaneye
bende merak ettim zeynepi:uhm:
bu arada henüz kimse yok ama herkese günaydın şimdiden :)
canlarım..
merak etmişsiniz..
çok sağolun.
nazlı kızım akşam babası gelince oynamaya başladı... ben bütün gün yırtındım yemediğim şekerli şey, almadığım pozisyon, mahallenin delisi gibi göbeğime baka baka konuşmadığım şey kalmadı; tek hareket etmedi...babası gelip "kızııım, uyuyo musuuun" deyince hatun başladı oynamaya..
normalde sinir olur kıskanırdım muhtemelen ama, o kadar endişeliydim ki kıskanmaya mecalim olmadı opuyorumnanaktan
tüm gece de tekmeledi durdu, ne oldu da tüm gün mıh gibi oturdu gerçekten bilmiyorum. ama beni korkutmaya yetti.. inşallah bir daha olmaz böyle sessiz bir günü.
ilginiz, desteğiniz için hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?