teşekkürler iyiyim şükürler olsun neyapim dün çamaşırlarını yıkamıştım kızımın onlardan bikaç kurumayan şey kaldı onlarda kurusun ütü yapacağım dolabını yerleştireceğim bende bugün buralar pek bir sessiz herkes kendini hafta sonu diye dışarı attı sanırım
nazlıcığım inan bende artık ayakta fazla kalamıyorum canım ayaklarım uyuşuyo birde belime ağrı giriyo yemekleri bile oturarak yapıyorum ne yapım canım eşim hiç anlamıyo yemek işinden adamcağıza kalsa tek makarna yeriz veya yumurta mecbur yapıyorum dinlene oturarak bu arada canım hayırlı olsun mobilyalarınız canımcım gelince eklede bakalım hemen güle güle kullansın adamız
ben yıkayıp ütüledim hurca koydum odamızın düzenlenmesini bekliyeceğiz.beşiğimizi de o zaman kuracağız.
slm kızlar....
bizde dün akşam oğluşumun dolabını ve şifonyerini aldık sonunda mavişli bişi şirin....
sonra duvar kağıtlaımızı aldık,mavişli üzerinde sevimli hayvanlar var....
renkli çıkartmalr aldık ,karanlıkta parlıyormuş....birde tavana yapıştırmak için yıldızlar aldık....
sanırım yarına hazır olur ,duvar kağıtlarını eşim halletcek mobilyalrda demonte seklinde yapabilir inşl....
sonrasındada bende artık bebişimin cicilerini yıkayabilcem acayip heveslendim şimdiden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?