2010 Nisan Anneleri

anammmm bilgisayar resetlendi süper dünürler muhabbet edip gitmişler bile yetişemedim yinekaydirigubbakcemile3 neyse yarın görüşürüz artık kızlarrr bence dışarı götürün eşleri boşverin yormayın kendinizi:)
kar bütün gün yağdı ama tutmadı yerler ıslak aman tutmasın zaten kayıp düşcem diye ödüm kopuyoaklinialirimsmile

ya kızlar kusura bakmayın pc dondu yeni açıldı.neyse bu gecelik böyle olsun.iyi geceler en kısa zamanda görüşmek üzere..

günaydercim bizim pcler çılgın dünürlerin hızına yetişemedi bencekaydirigubbakcemile3

günaydın yılın en tatlı en şeker anneleri hayırlı haftasonları şimdiden herkese

tuğbacığım sorma bizim çeneye dayanamadı sizin bilgisayarlar çöktü canım neyse telafi ederiz akşam sohbetiyle

selam nazlıcığım,sarımelekciğim hoşgeldiniz:ecrin_bebek:

teşekkürler iyiyim şükürler olsun neyapim dün çamaşırlarını yıkamıştım kızımın onlardan bikaç kurumayan şey kaldı onlarda kurusun ütü yapacağım dolabını yerleştireceğim bende bugün buralar pek bir sessiz herkes kendini hafta sonu diye dışarı attı sanırım

bende yıkıyorum bir yandan... battaniyeleri ve yünlüleri yıkamıştım. şimdi beyazlar sonrada renkliler:))) annemi bekliyorum birde beşiğimiz gelicek:)). mobilyalarımızında bu hafta gelmesi lazım artıkkaydirigubbakcemile2 hazır olacak kıyafetlerimiz gelince havalandırdıktan sonra hemen yerleştiricez... sonra da kızmızı bekliyecez.

bu arada bugün ayakta duramıyorum ben ya. ayağa kalktığım an belimden aşağısı uyuşuyor sanki. dizlerim falan acayip ağrıyor. su az içtim sabahtan beri şimdi yükleniyorum:))

nazlıcığım inan bende artık ayakta fazla kalamıyorum canım ayaklarım uyuşuyo birde belime ağrı giriyo yemekleri bile oturarak yapıyorum ne yapım canım eşim hiç anlamıyo yemek işinden adamcağıza kalsa tek makarna yeriz veya yumurta mecbur yapıyorum dinlene oturarak bu arada canım hayırlı olsun mobilyalarınız canımcım gelince eklede bakalım hemen güle güle kullansın adamız

inşallah canım. gelsin mobilyalarıda hemen koyarım zaten:))))
evet 5 dk kalamıyorum ayakta çok ilginç. işyerinde müşteriyi oturarak karşılıyorum artık.

ben yıkayıp ütüledim hurca koydum odamızın düzenlenmesini bekliyeceğiz.beşiğimizi de o zaman kuracağız.

bende bugün bitsin hastane çantamızı hazırlayıp, kalanları hurca koyucam. işte mobilyaları geldikten sonra da yerleştiririm:))

kızlar ben gideyim yemek hazırlayayım evde hiç yemek kalmamış az sonrada acıkırız zaten öptüm teyzoşlar

slm kızlar....
bizde dün akşam oğluşumun dolabını ve şifonyerini aldık sonunda mavişli bişi şirin....
sonra duvar kağıtlaımızı aldık,mavişli üzerinde sevimli hayvanlar var....
renkli çıkartmalr aldık ,karanlıkta parlıyormuş....birde tavana yapıştırmak için yıldızlar aldık....
sanırım yarına hazır olur ,duvar kağıtlarını eşim halletcek mobilyalrda demonte seklinde yapabilir inşl....
sonrasındada bende artık bebişimin cicilerini yıkayabilcem acayip heveslendim şimdiden:)))

ohhh süper... az kaldı kızlar sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz:)))

özgecim face i hallettim.

slm nasılsınız kızlar
nazlıcıgım sagol tatlım
eşimii sormussun şimdilik işne devam ediyor
cok şukur çıkarmadıla ama bellide olmaz
hayırlısı
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…