ohhh süper... az kaldı kızlar sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz:)))
özgecim face i hallettim.
slm nasılsınız kızlar
nazlıcıgım sagol tatlım
eşimii sormussun şimdilik işne devam ediyor
cok şukur çıkarmadıla ama bellide olmaz
hayırlısı
sen nasılsın
güzel hamişler
facebookta bizde grup açtık:))) ''KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ''
Tek tek bana isim gönderirseniz uzun sürebilir direkt gruba üyelik gönderin ben onaylayayım olmaz mı??? hadi birde orda buluşalımolumunekankayizsmile
slm kızlar
ben arattım ama bulamadım grubu
slm kızlar....
bizde dün akşam oğluşumun dolabını ve şifonyerini aldık sonunda mavişli bişi şirin....
sonra duvar kağıtlaımızı aldık,mavişli üzerinde sevimli hayvanlar var....
renkli çıkartmalr aldık ,karanlıkta parlıyormuş....birde tavana yapıştırmak için yıldızlar aldık....
sanırım yarına hazır olur ,duvar kağıtlarını eşim halletcek mobilyalrda demonte seklinde yapabilir inşl....
sonrasındada bende artık bebişimin cicilerini yıkayabilcem acayip heveslendim şimdiden:)))[/QUOTE
merhaba canım.iyi günlerde kullansın oğlun dolabıyla şifonyerini.ne güzel kurduktan sonra fazla işin kalmayacak seninde.bizde fotoğraf bekliyoruz canım.
bende bugün avize baktım çok şirindi ama sadece sarı ışık yandığı için almadım.pek sevmiyorum sarı ışık.balinalıydı çok hoştu.odasına ayıcıklı duvara yapıştırmalı hayvan figürlerinden aldık.beşiğine filli nazar boncuğu birde avizeye veye tülüne takmak için süslü zıp zıp oyuncaklardan.tam kurulunca ekleyeceğim kızlar
budebecim canım ii haberlerle gelmişsin canım çok şükür.çok sevindim.maşallah bebişine kocaman olmuş.bizim bebklerin hepsi ağızbirliği yapmışlar bu ay annelerine babalarına naz yapıp yüzlerini göstermiolar.canları sağolsun dimi tatlım ya yeterki ii olsunlaraldıklarını da güle güle kullan canım bende çıkartma ve karanlıkta parlayan şekiller almak istiom odasına ama burda bulamadım yarın tekrar bakacam.çok hoşuma gidiolar
iyi akşamlar kızlarr
biz bugün doktora gidemedik malesef istanbulda trafik felç durumda yollar kapalı o yüzden erteledik bakalım bi aksilik olmazsa önümüzdeki haftaiçi gideceğiz kar yağışından dolayıda eşimde gelemedi eve ne zaman döneceğimde belli değil
sizler nasılsınız
fundacım maşallah göktuğ paşamıza çok sevindim iyi haberlerle gelmene
özgecim hayırlı olsun odanız ne güzel bundan sonrası çok daha kolay olur zevkle yerleştirirsiniz eşyalarını
nazlıcım bende arattım ama bulamadım canım ama deneyeceğim tekrar
güzel hamişler
facebookta bizde grup açtık:))) ''KADINLAR KULÜBÜ 2010 NİSAN ANNELERİ''
Tek tek bana isim gönderirseniz uzun sürebilir direkt gruba üyelik gönderin ben onaylayayım olmaz mı??? hadi birde orda buluşalımolumunekankayizsmile
merhaba kızlar bugün dr daydık.çok şükür herşeyimiz iyi çıktı...göktuşum 1282 gram.29 hafta 5 günlük görünüyor dedi usg ye göre...harşeyimiz iyimiş.yeri falan rahim ağzına yakın değil dedi.bu usg de ileri gözükmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş.
birde dr uma dedimki ben hep kötü rüyalar görüyorum bebeğimi kaybediyorum, hamileliğime son veriliyomuş falan Allah korusun öyle rüyalar görüyorum dedim.eğer dedim boynuna kordon falan dolanırsa anlarmıyız o da dediki o zaman bebeğin hareketleri yavaşlar zaten hemen gelirsiniz dedi.hemen bebeğe bişey olmaz dedi.bir arakadaşımız sormuştu yazayım dedim.
birde kızlar dr um bana senin bebeğin iri olacak dedi.hiç yüzünü göstermedi oğluşum secde eder gibi yatmıştı aynen kuzum benim.renklilede bakmadı.zaten görmek ne mümkün artık kocaman olmuş kuzum.sonra
ki randevumuz taaa 1 ay sonraya.daha çok var ama ya.....
iyi akşamlar kızlarr
biz bugün doktora gidemedik malesef istanbulda trafik felç durumda yollar kapalı o yüzden erteledik bakalım bi aksilik olmazsa önümüzdeki haftaiçi gideceğiz kar yağışından dolayıda eşimde gelemedi eve ne zaman döneceğimde belli değil
sizler nasılsınız
jnazcım sağlık olsun canım ya allah nasip etsin de sağlıkla gidin ve görün oğlunuzu olsun herşeyde hayır vardır yola çıkıp yolda kalmak da var allah korusun. ama sabırsızlıkla bekliyoruz iyi haberlerini
merhaba kızlar bugün dr daydık.çok şükür herşeyimiz iyi çıktı...göktuşum 1282 gram.29 hafta 5 günlük görünüyor dedi usg ye göre...harşeyimiz iyimiş.yeri falan rahim ağzına yakın değil dedi.bu usg de ileri gözükmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş.
birde dr uma dedimki ben hep kötü rüyalar görüyorum bebeğimi kaybediyorum, hamileliğime son veriliyomuş falan Allah korusun öyle rüyalar görüyorum dedim.eğer dedim boynuna kordon falan dolanırsa anlarmıyız o da dediki o zaman bebeğin hareketleri yavaşlar zaten hemen gelirsiniz dedi.hemen bebeğe bişey olmaz dedi.bir arakadaşımız sormuştu yazayım dedim.
birde kızlar dr um bana senin bebeğin iri olacak dedi.hiç yüzünü göstermedi oğluşum secde eder gibi yatmıştı aynen kuzum benim.renklilede bakmadı.zaten görmek ne mümkün artık kocaman olmuş kuzum.sonra
nazlıcım çok iyi düşünmüşsün bravo valla. ben buldum fakat değişik bir girişi var heralde gruba katıl demedi direkt onay bekliyor dedi umarım kısa zamanda dönüş olur da oradan da görüşürüz. ellerine sağlık
budebecim gözün aydın canım maşallah göktuğa. bu arada fark ettiniz mi bilmem çoğumuzun bebeği ileride gitmeye başladı son aylarda gelişim hızlanır diyorlardı bakalım bizimkiler nasıl olack? bu arada kordon sorusunu untmamışsın inşallah hiçbirmizin ihtiyacı olmaz ama allah korusun, yine de sağol tatlım.aldığın şeyleri de sağlıkla kullansın oğlun inşallah bitanem. bir sonraki randevu gelsin diye bakar yol gözlerken fark etmeden 8 aylık olacaksın fundacım bunu düşün bide zaten ondan sonra da 2 haftada bir görmeye başlıcaz miniklerimizi. o yüzden hiç üzülme sen yüzünü de gelinin ismi gibi gizem yaratmak için saklamıştır belki :) kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar kızlarr
sizler nasılsınız
jnazcım sağlık olsun canım ya allah nasip etsin de sağlıkla gidin ve görün oğlunuzu olsun herşeyde hayır vardır yola çıkıp yolda kalmak da var allah korusun. ama sabırsızlıkla bekliyoruz iyi haberlerini
ne demek canım ya.sağol tatlım.maşallah evet yavrularımıza hızla büyümeye başladılar kuzucuklar.artık kocaman oluyolar.yerim ben onları ya...canım bir an evvel geçsin şu 4 hafta şimdiden özledim oğlumu.
mansallah canim
ay büyümüsler baya ya bende gitmek istiyom artik doktora ama
daha cok var en son 880 grammdik
sen kilo almismisin canim???
canım benim güle güle kullanın cicilerinizi özgeciğim eee artık fotolarını eklersin canım kurulunca:asigim:slm kızlar....
bizde dün akşam oğluşumun dolabını ve şifonyerini aldık sonunda mavişli bişi şirin....
sonra duvar kağıtlaımızı aldık,mavişli üzerinde sevimli hayvanlar var....
renkli çıkartmalr aldık ,karanlıkta parlıyormuş....birde tavana yapıştırmak için yıldızlar aldık....
sanırım yarına hazır olur ,duvar kağıtlarını eşim halletcek mobilyalrda demonte seklinde yapabilir inşl....
sonrasındada bende artık bebişimin cicilerini yıkayabilcem acayip heveslendim şimdiden:)))
canım benim tekrar gözün aydın ben bu akşam yine sizin oralardaydım kayınvalidemlerle hani o müfettiş amcamız vardıya eşimin amcası oraya gittik senin aradığında kayınvalidemdeydim zaten konuşmamdan anlamıştırsın canımohaoldumsmile göktuşuma maşallah bu arada canım benim hep sakladılar bu ay kendilerini bize göstermediler kuzucuklar canları sağolsun ne yapalım bende şimdi şu dolabı yerleştircem bakalım canım ütüledim bugün herşeyini kızımınyerimseniben kayınvalidem 3 tane yelek dokumuş önceden onları verdi çok şekerler bir ara eklerim fotosunu canım çok tatlılar bayıldım:hulya:merhaba kızlar bugün dr daydık.çok şükür herşeyimiz iyi çıktı...göktuşum 1282 gram.29 hafta 5 günlük görünüyor dedi usg ye göre...harşeyimiz iyimiş.yeri falan rahim ağzına yakın değil dedi.bu usg de ileri gözükmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş.
iyiakşamlar kızlar burası çok sakin bugün
fundacım göktuş bey kocaman olmuş demek maşallah fındık oğlumuza. gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yerim ben onu birde naz yaptı göstermedi kendini demek:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?