sağol reyhancığım.
kocaman oldular baya.kilosu falanda iyiydi.zaten dr um iri bir bebek olacak dedi.bakalım kaç doğacak*canım ben diyeti bıraktım yani önceki kadar dikkat etmiyorum ilo aldım canımboshayallersmile
canım sen ne zaman gideceksin*
iyiakşamlar kızlar burası çok sakin bugün
fundacım göktuş bey kocaman olmuş demek maşallah fındık oğlumuza. gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yerim ben onu birde naz yaptı göstermedi kendini demek:asigim:
iyiakşamlar kızlar burası çok sakin bugün
fundacım göktuş bey kocaman olmuş demek maşallah fındık oğlumuza. gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yerim ben onu birde naz yaptı göstermedi kendini demek:asigim:
subatin 17. canim anlayacan daha cok var
nekadar aldin canim???
hosgeldin tatlim nasilsin ???
evet baya sakin burasi
merabalar canım iyiyim seni sormalıopuyorumnanaktansubatin 17. canim anlayacan daha cok var
nekadar aldin canim???
hosgeldin tatlim nasilsin ???
evet baya sakin burasi
hadi gözün aydın canım resimleri bekliyoruzzemuszemusii geceler. şeytanın bacağını kırdım. odayı sööledim eşime. tamam dedi. bende başlarım yakında odamı düzenlemeye. bugün de kayınvalidem hastane çıkışı almış onu verdi. mavi beyaz. yakında bütün cicileri çekcem koycam.
fundacım iyiakşamlar çok iyiyim dinlenmek iyi geldi bana sende oğluşunla buluştun nasılsın diye sormuyom eminim iyisindirkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar tuğbacığım.nasılsın*
sağol tatlım kocaman oldu büyüdü oğluşum.göstermedi kendini paşam nazlandı utandı bizden:kedi:
merhabalar zeynocumm buralardayım tatlım heryer kar oldu gezmek ne mümkün yan gelip yattım, valla en tembel nisan annesi olaraktan saat 2 de kalktımkaydirigubbakcemile2 dün gece çok güldüm ama bilgisayarım resetlendi bir geldim fundayla kaynatmışsınız gitmişsiniz bile yetişememişimkaydirigubbakcemile3
ii geceler. şeytanın bacağını kırdım. odayı sööledim eşime. tamam dedi. bende başlarım yakında odamı düzenlemeye. bugün de kayınvalidem hastane çıkışı almış onu verdi. mavi beyaz. yakında bütün cicileri çekcem koycam.
ıhlamur diilde sıcacık sütlü salep yaptım canımcım valla ben en rahat çalışanlardan biriyim ev işi nerdeyse hiç yapmıyom ama yinede gidip gelmek çok zorluyo. birde evinin işiyle boğuşanlar asıl dinlenmeyi hakediyobilmiyorumkismileen güzelini yapmışsın canım birde ıhlamur yapsaydın kar soğuna karşı yudumlasaydın canım hakediyosunuz valla çalışanlar herşeyi ben bugün 1 saatten fazla ütü yaptım çok yoruldum ama tatlı yorgunluktu canım belim şu anda mafolmuş durumda evet canım benim dün bizimkide format attı bilgisayara sorma canımcım onu bekledim bende kaydirigubbakcemile3 zaten haftada bir muhakkak atıyo hepte geceleri denk geliyoa.s:uhm:
canım 112 kilo aldım toplamda baya fazla yaniaklinialirimsmile
merabalar canım iyiyim seni sormalıopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canım resimleri bekliyoruzzemuszemus
fundacım iyiakşamlar çok iyiyim dinlenmek iyi geldi bana sende oğluşunla buluştun nasılsın diye sormuyom eminim iyisindirkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar reyhancığım hoşgeldin canım
ademir canım güle güle kullanın cicilerinizi sağlıcakla giysin bebişimiz canım benim
hadi öptüm hepinizi canlarım hayırlı geceler herkese tatlı rüyalar bebişlere iyi bakın öptüm onları kocaman meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?