2010 Nisan Anneleri

subatin 17. canim anlayacan daha cok var
nekadar aldin canim???

hosgeldin tatlim nasilsin ???
evet baya sakin burasi

ii geceler. şeytanın bacağını kırdım. odayı sööledim eşime. tamam dedi. bende başlarım yakında odamı düzenlemeye. bugün de kayınvalidem hastane çıkışı almış onu verdi. mavi beyaz. yakında bütün cicileri çekcem koycam.

iyi akşamlar tuğbacığım.nasılsın*

sağol tatlım kocaman oldu büyüdü oğluşum.göstermedi kendini paşam nazlandı utandı bizden:kedi:

merhabalar zeynocumm buralardayım tatlım heryer kar oldu gezmek ne mümkün yan gelip yattım, valla en tembel nisan annesi olaraktan saat 2 de kalktımkaydirigubbakcemile2 dün gece çok güldüm ama bilgisayarım resetlendi bir geldim fundayla kaynatmışsınız gitmişsiniz bile yetişememişimkaydirigubbakcemile3

dünürcüm sağol tatlım.utandı kuzum benden tatlım.dr zor aldı ölçümlerini diyoki bana senin bebek ikizmiydi karnın nekadar büyümüş diyor.ablamın karnını görse bayılır sanırım çok büyükkaydirigubbakcemile2

subatin 17. canim anlayacan daha cok var
nekadar aldin canim???

hosgeldin tatlim nasilsin ???
evet baya sakin burasi
merabalar canım iyiyim seni sormalıopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canım resimleri bekliyoruzzemuszemus
iyi akşamlar tuğbacığım.nasılsın*

sağol tatlım kocaman oldu büyüdü oğluşum.göstermedi kendini paşam nazlandı utandı bizden:kedi:
fundacım iyiakşamlar çok iyiyim dinlenmek iyi geldi bana sende oğluşunla buluştun nasılsın diye sormuyom eminim iyisindirkaydirigubbakcemile3

en güzelini yapmışsın canım birde ıhlamur yapsaydın kar soğuna karşı yudumlasaydın canım hakediyosunuz valla çalışanlar herşeyi ben bugün 1 saatten fazla ütü yaptım çok yoruldum ama tatlı yorgunluktu canım belim şu anda mafolmuş durumda evet canım benim dün bizimkide format attı bilgisayara sorma canımcım onu bekledim bende kaydirigubbakcemile3 zaten haftada bir muhakkak atıyo hepte geceleri denk geliyoa.s:uhm:

iyi akşamlar reyhancığım hoşgeldin canım

ademir canım güle güle kullanın cicilerinizi sağlıcakla giysin bebişimiz canım benim

iyi canım ya sevindim eşinin kabul ettiğine.iyi olmuş yakında sende yıkar,ütüler yerleştirirsin.benim daha bir makine var uyku seti yıkayamadım bugün.yarın ütü yapıp yerleştireceğim inşallah....yeni hastane çıkışınızı iyi günlerde kullanın tatlım

tuğbacığım hemde çoookkk iyiyim oğluşumu gördüm iyi haberlerini aldım süperim valla.

yalnız içim uyuyor sabha 6 yı geçerken uyandım.size iyi geceler kızlar hepinizi öptüm.bye boshayallersmile

ıhlamur diilde sıcacık sütlü salep yaptım canımcım valla ben en rahat çalışanlardan biriyim ev işi nerdeyse hiç yapmıyom ama yinede gidip gelmek çok zorluyo. birde evinin işiyle boğuşanlar asıl dinlenmeyi hakediyobilmiyorumkismile
ay bu eşler de bir alem ben yalvarırım format atmaz bilgisayarcı kocam; dalga geçerim değiştircem bu bilgisayarcıyı diye, seninki de zırt pırt format atıyokaydirigubbakcemile3

aynen tuğbacığım sorma canım ben çok kızıyorum ama yaa az ben işimi bitireyim diyorum kk kulübünde diyorum oooo diyo sen sabaha kadar konuşursun diyo bana yarım saatte biter benim işim diyo mecbur kalıyoz ne yapalım boshayallersmile adamda haklı yani

dünürcüğüm iyi geceler canım benim opuyorumnanaktan

teyzoşlar bende gideyim yavaşyavaş dolabını yerleştirmeye çalışayım kızımın bakalım belimde çok ağrıyo ama ütü yapmaktan ama olsun birazcık yerleştireyim

canım 112 kilo aldım toplamda baya fazla yaniaklinialirimsmile

aman gide onlarda bosver kaydirigubbakcemile2

cok sagol canim bende iyiym cok sükür kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

iyi akşamlar reyhancığım hoşgeldin canım

ademir canım güle güle kullanın cicilerinizi sağlıcakla giysin bebişimiz canım benim

sende hosgeldin canim bende geziniyorum site ici biraz

hadi öptüm hepinizi canlarım hayırlı geceler herkese tatlı rüyalar bebişlere iyi bakın öptüm onları kocaman meleklerimizi

kızlar çıkmadan kayınvalidemin ördüğü cicileride ekleyeyim dedim herkese iyi geceler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…