2010 Nisan Anneleri

günaydın canım nasılsın*biz kahvaltımızı yaptık oturduk.bugün ütü, ev temizliği ne kadar işim var yahu?aslında dışarda yağmur var tam yan gelip yatma zamanızemuszemus
canım benimyaa çok yorma kendini sıcağı sıcağına farkedilmiyor sonra çıkıyor acısı
bende hiç sevmiyorum sobayı zeyracım Allahtan her işini eşim görüyor bi boruları tutmaya yardım ediyordum :) çok yorma kendini ayrıca bende ne yıkama ne ütüleme işine karışıyorum ablamla annem sağolsun bana sevmesi kalıyor sadece:)
inşallah dediğin gibi bi gelişlerini bekleyeceğiz
oyy yerim ben onun poposunu yaa

jnaz canım merhabalar demek oğluşunun hazırlıkları tam gaz devam ediyor ne güzel. benimse kar yağışı yüzünden hazırlıklar tamamen durdu alışveriş aşamasındaydık çünkü.
önümüzdeki hafta son haftam canım ondan sonra ya tamamen çıkacam ya da 1 ay daha evden veya part time çalışcam patronlara bıraktım kararı. son hafta kara yakalandım sağlık olsun canımcım.
kaan de teyzesini öpüyomuş son günlerde bizi çıldırtıyo valla dışardan da hareketlerini izliyoz o kıpırdadıkça heyecan artıyo.
senin oğlunun hareketleri nasıl canım güçlendi mi iyice?

iyipazarlar kızlarrr dışarda kar yağıyo hala nerelerdesiniz bu havada geziyomusunuz?
ben yarın işe nasıl gidicem kayıp düşmedenkaydirigubbakcemile

canım benim işlerim vardı biraz iş yapıp biraz oturuyorum canım.buraya elmedi kar salı gününden sonra bekleniyormuş canım.canım dikkat et kendimne aman kayarsın Allah korusun

merhaba canım iyiiz biz oğluşuma halası bir tane oyun parkı aldı soba yanan odada kullanmak için internetten sipariş ettik yarın havalesini yapcaz haftasonunada gelir inşallah.içine de ya kayınvalidem ya annem elyaftan yatak yapacak.beşiğin yatapı sığmıyor maalesef.çok iyi oldu ya.beşiğim büyüyen beşik ya geçmior kapıdan.
eee sen nasılsın bitanem*iyi yapmışsın gitmediğine çok kar varmış.dr a yarın mı gitceksin canım*eşin gelebildimi naptınız?aman canım kar geçene kadar dışarı çıkmayın Allah korusun.benim de evin her yerinde bebeğimin cicileri var.yıkandı daha ütülemedim tadına vara vara ütüleyeceğim tatlım.ya ne diyeceğim makinem sinir etti beni uyku setini hacışakirin toz sabun tozuyla yıkadımya 2 defa durulattığım halde üstünde sabun tozu kalmış çıkmamış tekrar attım makineye.yıprancak daha kullanmadan kuzum:sinifsinif:

merhaba tatlım annemler sayesinde halloldu
bende istanbula gideyim hallederim diyordum dediğim gibi de oldu hoş bana yapacak bişey kalmamıştı zaten onlar halletmişti bende eksikleri tamamladım sağolsunlar pijama larıma kadar almışlar şimdide yıkanıp ütüleniyor eşyalarımız
sende çalışmasan çoktan halletmiştin zaten canım inşallah bu haftayıda sağ salim atlattın mı gerisi kolay
oğluşumuda sorma canım bu aralar pek bi hareketli ve çok güçlendi bazen nefesimi kesiyor izlemeside ayrı bir keyif zaten

canım merhaba demek kaan paşa baya hareketlendi.benimkide müzük açıyorum bazen dans ediyor içerde çok heyecanlı oluyor yavopuyorumnanaktan

merhaba fundacım aman iyi olun
ne güzel halasıda en ihtiyaç duyulan şeyi almış güle güle kullansın paşamız
bende iyiyim çok şükür tatlım tabiki sıkıntılarım var ama keyfim yerinde bi eşimi özlüyorum o kadar. doktorada büyük ihtimal salı günü gideceğiz canım yarın kar yağışı devam edecekmiş köprü felç olur bir aksilik olmazsa salı diyoruz çok merak ediyorum son durumu geçen hafta gittiğimde korkmuştum uçuk bile çıktı dudağımda:)
eşimde anca doktora gittikten sonra almaya gelir canım bu havalarda yola çıksın istemedim
makineninde uyuzluğu tutmuş canımya biz hep omo baby ile yıkadık bi şey kalmadı
mecbur tekrar yıkayacaksın artık
ama dediğin gibi yıkanmaktan yıpranacak şimdide
bide canım senin hastane çıkışın çekmişti dimi geçen hafta pazardan aldım bende bi takım çokta uygundu fiyatı bugün yıkadım maşallahı var hiçbişey olmamış

canım benim işlerim vardı biraz iş yapıp biraz oturuyorum canım.buraya elmedi kar salı gününden sonra bekleniyormuş canım.canım dikkat et kendimne aman kayarsın Allah korusun
canım yaa kar güzel de dışarı çıkmak gerekmiyorsa:) ben de tembel tembel oturuyom biraazdan kalkacam inşallah işler için:) beni merak etme tatlıım büyk ihtimalle eşim bırakır işe (yani bırakır dimi:)))

kızlaryaa bide benim karnım çok geriliyor bu aralar hele ayaktayken korkuyorum çatlıycak ortadan diye:)

teyzeleri biz çıkalım artık
abime vereyim laptobunu inşallah fırsat bulursam girerim yine
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

ya ben de ankaradayım ama hala buraya kar yağmadı. Haberlerdeki kar kış kıyamet ankara neredeki acaba?

ademircim ben yıldız tarafındayım zaten kış önce bu tarafa gelir bilirsin dün sıhhiye tarafında işim vardı yağmur bile yağmıyodu bizim orada lapa lapa kar yağıyodu

canım benim dışarıyla fazla işim olmadığı için ben sadece seyretme tarafını düşünüyorumzemuszemus

o zaman çok keyifli tabi.

sağolasın canım sanırım yaptım neyse bismillah diye ilk resmimizi koymuş oldum darısı sonraki hafta resimlerinin başına :)

kimsecikler yokmu yine huuu kızlar nerdesiniz çayları alın gelin hadi yaaa

ıyi akşamlar güzel anneler, a.s.
Herkes iyidir umaraım. Kimseler yok forumda.
Kızlar, bebişlerden iyi haberler alınmış. ıyi haberlerini alan herkese maşallah. Bebişleri Allah nazarlardan korusun. Budebecim, maşallah oğluna.

kimsecikler yokmu yine huuu kızlar nerdesiniz çayları alın gelin hadi yaaa

yettim yettim geldim ama çayım yok valla bu saatte çay yapacam zeyno hep senin yüzündenkaydirigubbakcemile3 tatlım nasılsın görüşemedikopuyorumnanaktan erkflz merhabalar canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

hg erkflz sana da iyi akşamlar biz iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız?

gelmemle gitmem bir olacak ama benim yatmam lazım arkadaşlar. hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…