- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım benimyaa çok yorma kendini sıcağı sıcağına farkedilmiyor sonra çıkıyor acısıgünaydın canım nasılsın*biz kahvaltımızı yaptık oturduk.bugün ütü, ev temizliği ne kadar işim var yahu?aslında dışarda yağmur var tam yan gelip yatma zamanızemuszemus
bende hiç sevmiyorum sobayı zeyracım Allahtan her işini eşim görüyor bi boruları tutmaya yardım ediyordum :) çok yorma kendini ayrıca bende ne yıkama ne ütüleme işine karışıyorum ablamla annem sağolsun bana sevmesi kalıyor sadece:)günaydın anneciğim günaydın dünürcüğüm nasılsınız bakalım bizde sobamızı temizledik eşimle dolmuştu ayyy ne berbat bişey yaa nefret ediyorum şu sobanın kirinden ya off off ısınması iyi ama temizlemesi kötü hiç sevmiyorum dünürcüğüm sendemi temzilik yapıcaksın ben canım dün çok yoruldum 1 buçuk saat ütü yaptım ama felaket oldum belim gitti resmen ayakta yapamadım zaten oturarak ayy o kadar zevkliki minicik şeyleri ütülemek şimdi sadece büyük parçalar kaldı yıkancak alt açması falan battaniyeleri onlarıda hallettimmi tamam olacak birde uyku setimiz gelince onu yıkarım sonrada rahat rahat oturup vakti ve zamnınmızı bekleriz kızımla :ecrin_bebek:
oyy yerim ben onun poposunu yaakızlar sabah bir pop parçası açtım oğlum nasıl hareket ediyor görmeliydiniz eşim videoya çekti ama tam oynadığı zamanları çekemedi.çünkü oğlum babası gelince nedense hareket etmeyi bırakıyor
dünürcüğüm kolay gelsin canım göktuşumu fazla yorma canım benim bir kolbastı aç oynasın kuzucuğum canım dıgıdık dıgıdık
iyipazarlar kızlarrr dışarda kar yağıyo hala nerelerdesiniz bu havada geziyomusunuz?
ben yarın işe nasıl gidicem kayıp düşmedenkaydirigubbakcemile
merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün?
bende evde nahsur kalanlardanım daha doğrusu istanbulda:) tabii bu durumdan da şikayetçi değilim sadece planlarım aksadı o kadar bugün arkadaşlarımla buluşacaktım ama ne eşim nede annem izin vermedi . dolayısıyla evde kaldım şimdide abim laptopunu getirdi sıkılmayayım diye bende ilk iş size bakayım dedim.
bu arada bebişim kıyafetleride yıkanıyor heryerde eşyaları var yavrumun ablamda nevresim takımlarını dikiyor . kızlaryaa buraya geldikten sonra farkına vardım tamamen daha doğrusu bebek hazırlığı moduna girdim :) kuruyup ütülendikten sonrada hastane çantamızı hazırlayacağız
bi eksiğimiz beşiğimiz birde benim çantam o kadar. bebe fortu tek aldım kendime şık bi çanta almak istiyorum
hep kendimden bahsettim sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
tarhancım sen ne zaman çıkıyorsun izne tatlım ? çok zor olacak senin için bide daha önce söyledimmi bilmiyorum çok şeker kağan beyimiz o burnunu ısırmak geliyor hep içimden :)
merhaba tatlım annemler sayesinde halloldujnaz canım merhabalar demek oğluşunun hazırlıkları tam gaz devam ediyor ne güzel. benimse kar yağışı yüzünden hazırlıklar tamamen durdu alışveriş aşamasındaydık çünkü.
önümüzdeki hafta son haftam canım ondan sonra ya tamamen çıkacam ya da 1 ay daha evden veya part time çalışcam patronlara bıraktım kararı. son hafta kara yakalandım sağlık olsun canımcım.
kaan de teyzesini öpüyomuş son günlerde bizi çıldırtıyo valla dışardan da hareketlerini izliyoz o kıpırdadıkça heyecan artıyo.
senin oğlunun hareketleri nasıl canım güçlendi mi iyice?
jnaz canım merhabalar demek oğluşunun hazırlıkları tam gaz devam ediyor ne güzel. benimse kar yağışı yüzünden hazırlıklar tamamen durdu alışveriş aşamasındaydık çünkü.
önümüzdeki hafta son haftam canım ondan sonra ya tamamen çıkacam ya da 1 ay daha evden veya part time çalışcam patronlara bıraktım kararı. son hafta kara yakalandım sağlık olsun canımcım.
kaan de teyzesini öpüyomuş son günlerde bizi çıldırtıyo valla dışardan da hareketlerini izliyoz o kıpırdadıkça heyecan artıyo.
senin oğlunun hareketleri nasıl canım güçlendi mi iyice?
merhaba canım iyiiz biz oğluşuma halası bir tane oyun parkı aldı soba yanan odada kullanmak için internetten sipariş ettik yarın havalesini yapcaz haftasonunada gelir inşallah.içine de ya kayınvalidem ya annem elyaftan yatak yapacak.beşiğin yatapı sığmıyor maalesef.çok iyi oldu ya.beşiğim büyüyen beşik ya geçmior kapıdan.
eee sen nasılsın bitanem*iyi yapmışsın gitmediğine çok kar varmış.dr a yarın mı gitceksin canım*eşin gelebildimi naptınız?aman canım kar geçene kadar dışarı çıkmayın Allah korusun.benim de evin her yerinde bebeğimin cicileri var.yıkandı daha ütülemedim tadına vara vara ütüleyeceğim tatlım.ya ne diyeceğim makinem sinir etti beni uyku setini hacışakirin toz sabun tozuyla yıkadımya 2 defa durulattığım halde üstünde sabun tozu kalmış çıkmamış tekrar attım makineye.yıprancak daha kullanmadan kuzum:sinifsinif:
canım yaa kar güzel de dışarı çıkmak gerekmiyorsa:) ben de tembel tembel oturuyom biraazdan kalkacam inşallah işler için:) beni merak etme tatlıım büyk ihtimalle eşim bırakır işe (yani bırakır dimi:)))canım benim işlerim vardı biraz iş yapıp biraz oturuyorum canım.buraya elmedi kar salı gününden sonra bekleniyormuş canım.canım dikkat et kendimne aman kayarsın Allah korusun
ya ben de ankaradayım ama hala buraya kar yağmadı. Haberlerdeki kar kış kıyamet ankara neredeki acaba?
canım benim dışarıyla fazla işim olmadığı için ben sadece seyretme tarafını düşünüyorumzemuszemus
anneciğim canım ben gitmişim mesajını okuyana kadar canım kusura bakma şimdi resmi çek bilgisayara at canım sonra ressim net diye bir site var oraya gir googledan orda gözat der resmi bul buraya kopyala canım sonra en altta httpp li bir link çıkar orayı kopyala ciciler bölümüne ekle canım biraz karışık oldu ama canım keşke resimlerlele anlatabilseydim umarım birazcıkta olsa anlatmışımdır
kimsecikler yokmu yine huuu kızlar nerdesiniz çayları alın gelin hadi yaaa
İyi akşamlar güzel anneler, a.s.
Herkes iyidir umaraım. Kimseler yok forumda.
Kızlar, bebişlerden iyi haberler alınmış. İyi haberlerini alan herkese maşallah. Bebişleri Allah nazarlardan korusun. Budebecim, maşallah oğluna.
İyi akşamlar güzel anneler, a.s.
Herkes iyidir umaraım. Kimseler yok forumda.
Kızlar, bebişlerden iyi haberler alınmış. İyi haberlerini alan herkese maşallah. Bebişleri Allah nazarlardan korusun. Budebecim, maşallah oğluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?