slm tarhan nasılsın cnm
evet gecen yazdıgın fuıyatlar coook pahalı geldı bana
caner bebeye gıttınmı?
iyigeceler kızlar ben geldim daha doğrusu biz
kar bizim buraları vurdu anadoluyakası daha çok etkilendi malesef
arabamız bizim rampadan dün akşam çok rahat indi ama bu sabah
öle rahat çıkamadı malesef kar lastiği olmasına rağmen iki tane zincir takdı eşim
benden sebepde çıkarmak zorunda kaldı çünkü hafif sancılandım ama şükür
hastanelik olmadan geçti sanırım üşümeden doğan gaz sancısı çekdim.
geçmişe bakamadım çok uzun ne var ne yok bizim pcnin ekranı bozulduda giremedim
birkaç gün
bırakır tabi canım aman dikkat et kendine eşin bıraksın Allahım korusun dışarıya çıkmak durumunda kalan bütün hamişleri
tuğbacığım canım valla senin stresin bana yansıdı canım hayırlısıyla gidersin canım benim sakın eşinsiz gitme bitanem yollarda buz faln olur sonra rabbim korusun canım dikkat et bizimde buraya salı günü geliyomuş kar bakalım özledik karı ama birde buz olmasa iyi olur tabi
hoşgeldin nazcığım geçmiş olsun canım benim dikkat etmek gerek havalar iyicene soğudu canım benim
dünürcüğüm sende hoşgeldin canım hayırlı olsun beşiği almışsınız iyi yapmışsınız canım çünkü o oda soğuk olunca mecbur sıcak odada yatırırsınız canım
aman dikkat et kendine canım ani hareketler yapma baş dönmesi çok normal yavaş yavaş kalkıp oturmamız lazım artık. birde çok komik ben dengemi kuramıyom artık sağa sola devriliyom tedbiri elden bırakınca basket topu yutmuş gibiyiz normal bunlar artıkkaydirigubbakcemile3kızlar harbi günden güne ağırlaşıyoruz artık ben hergün biraz daha zorlanıyorum artık bu akşam tansiyonum sanırım yine düştü aşşağıda eczaneye gittik hemen ölçtürmeye neyseki 11 7 çıktı iyidi başım dönüyo artık halsizlik hat safada zaten yemek yapmaya bile takatım kalmadı sanırım
yazmıştım ama gene yazıp fikir alayım. yengemin aldığı oda takımını eşime sööledim ve gık bile demedi. e be adam madem he diyecedin niye baştan strese sokuyon beni de mi? bu arada ufak bı sorunum var. şimdi ben bu odayı hiiiççç görmedim. rengini şeklini bilmem. hangi odayı ayarlayacağıma karar veremedim. bi odam kuzey batıya bakıyo,geniş ama buuuuzzz gibi. bi odam kuzeye bakıyo küçük, salonun yanı ama sıcacık. ayrıca duvarları sileyim mi, boyayayım mı? bi de boyayacaksam ne renge? herşeye uyan bi renk olmalı ki gelen takıma uyum sağlasın. ayrıca oturma odasından çıkan koltuklar ne olacak? zaten dökülüyolarda çöp kenarına atılabilkiyo mu? belediye alıyo mu onları?
canım her renge ve cinsiyete uyan renk beyazdır. bence şu takımı artık görsen iyi olur bir resmini demi yollayamıyolar sana yav? benim bildiğim kuzeydeki odalar soğuk olur ama belki arada kalıp ısınıyodur küçük odanız. kesinlikle sıcak odayı tavsiye ederim ben şahsen. arkadaşım sıcak odayı oturma odası, soğuk odayı bebek odası yapmıştı. şimdi kullanamıyo o odayı misafiri geliyo küçük çocuklar can atıyo orda oyuncaklarla oynamaya soğuk diye sokmuyolar odaya.
oturma takımınıza gelince en mantıklısı eskiciye vermek değilmi yada 2. el satan yerlere? çöp kenarına koyarsanız belli olmaz şikayet falan olur başınız ağrır. yada belediye değilde kaymakamlığa şimdiden haber bırakın onlar ihtiyacı olanları tespit edip verecek birini bulduklarında gelip evden alıyolar. daha doğrusu bizim konyada öyle yapıyolardı.
dünürcüğü dikkat et kendine sen üşütmüşte olabilirsin ondan ağrıyor olabilir sırtın canım.iyi geceler tatlım iyi uykular....
tuğbacığım bende bazen dengesiz duruyorum sanki devrilcek gibi oluyorum.vucudumuzun dengesi değişti tabi bana eşim artık dışarı yalnız çıkma diyor ama ben yinede çıkıyorum arada yürüyüşe birde dr um düzenli tansiyonunu ölçtür dedi...
2-3 ay var daha canım yaa yalnız çıkmamak için erken bencede ama tabi çok dikkatli olmak lazım çok uzağa da yalnız gitmemekde fayda var.
ay canım 2 parça kıyafet alacam kılı kırk yardım karar veremedim sinir oldum kendime. pirpirkliliğin bu kadarı da fazla ama huylandım işte en azından o kadar para vermim madem çekiyolar renkleri atıyo ya gidip biraz daha para verip adam gibi chicco alayım, yada daha uygun fiyata bişiler alayım diyom. anlayacağın alışverişe çıkamadıkça kendi kendime kurup duruyomdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?