2010 Nisan Anneleri

iyi geceler aşkitom iyi uykular size ömerciği öp unutma canım benim

merhaba canım geçmiş olsun.üşütmeden bende de sancı gibi bişeyler oluyor arasıra....ben hep şal atıyorum üstüme canım montumun üstüne baya koruyor tavsiye ederim.........

kızlar harbi günden güne ağırlaşıyoruz artık ben hergün biraz daha zorlanıyorum artık bu akşam tansiyonum sanırım yine düştü aşşağıda eczaneye gittik hemen ölçtürmeye neyseki 11 7 çıktı iyidi başım dönüyo artık halsizlik hat safada zaten yemek yapmaya bile takatım kalmadı sanırım

bırakır tabi canım aman dikkat et kendine eşin bıraksın Allahım korusun dışarıya çıkmak durumunda kalan bütün hamişleri

saolun kızlar hiç merak etmeyin son haftam zaten 1 hafta idare ederiz eşimle ki o kadar da kalmaz kar yerde bence 2-3 gün. zaten gün içinde mecbur kalmazsam dışarı çıkmıyodum artık hiç çıkmam.
sizede kar gelir yakında aman dikkat edin sizdeopuyorumnanaktan

ii akşamlar kızlaaaaarrrr... yeni oturdum yerime. alışverişe gittik. onları buzdolabına yerleştir falan yorulmuşum.

hoşbulduk dünürcüğüm ablamlar geldilerya abimlere gittik tüm aile toplandık süper oldu.ay ne güzel bi arada olmak ya....Allahım ailesinden uzak olanları tez zamanda kavuştursun....
iyi oldu tatlım ya sağolsun görümcemde inşallah parçası falan eksik gelmez o takıldı aklıma şimdi.babanneside birsürü şey almış diyrum görümceme getirseydin diye yok diyor annem biraz daha alıp hepsini getircek diyor.ben desen görmek için sabırsızlanıyorum:sm_cool:

yazmıştım ama gene yazıp fikir alayım. yengemin aldığı oda takımını eşime sööledim ve gık bile demedi. e be adam madem he diyecedin niye baştan strese sokuyon beni de mi? bu arada ufak bı sorunum var. şimdi ben bu odayı hiiiççç görmedim. rengini şeklini bilmem. hangi odayı ayarlayacağıma karar veremedim. bi odam kuzey batıya bakıyo,geniş ama buuuuzzz gibi. bi odam kuzeye bakıyo küçük, salonun yanı ama sıcacık. ayrıca duvarları sileyim mi, boyayayım mı? bi de boyayacaksam ne renge? herşeye uyan bi renk olmalı ki gelen takıma uyum sağlasın. ayrıca oturma odasından çıkan koltuklar ne olacak? zaten dökülüyolarda çöp kenarına atılabilkiyo mu? belediye alıyo mu onları?

aman dikkat et kendine canım ani hareketler yapma baş dönmesi çok normal yavaş yavaş kalkıp oturmamız lazım artık. birde çok komik ben dengemi kuramıyom artık sağa sola devriliyom tedbiri elden bırakınca basket topu yutmuş gibiyiz normal bunlar artıkkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canlarım ben kaçtım biraz sırtım ağrıyo benim uzanayım bakalım aslında uykumda yok ama ne yapim geçer belki öptük teyzoşlarımız

canım her renge ve cinsiyete uyan renk beyazdır. bence şu takımı artık görsen iyi olur bir resmini demi yollayamıyolar sana yav? benim bildiğim kuzeydeki odalar soğuk olur ama belki arada kalıp ısınıyodur küçük odanız. kesinlikle sıcak odayı tavsiye ederim ben şahsen. arkadaşım sıcak odayı oturma odası, soğuk odayı bebek odası yapmıştı. şimdi kullanamıyo o odayı misafiri geliyo küçük çocuklar can atıyo orda oyuncaklarla oynamaya soğuk diye sokmuyolar odaya.
oturma takımınıza gelince en mantıklısı eskiciye vermek değilmi yada 2. el satan yerlere? çöp kenarına koyarsanız belli olmaz şikayet falan olur başınız ağrır. yada belediye değilde kaymakamlığa şimdiden haber bırakın onlar ihtiyacı olanları tespit edip verecek birini bulduklarında gelip evden alıyolar. daha doğrusu bizim konyada öyle yapıyolardı.

tuğbacığım ciciler bölümüne yazmışsın canım idil baby küçüldü bebetoda renkleri attı diye almıyorum yazmışsın.ya canım bizimki benim gözümede öyle görünmüşolabilir al istersen zaten ne kadar giyiyolarki taş çatlasa 2 ay

dünürcüğü dikkat et kendine sen üşütmüşte olabilirsin ondan ağrıyor olabilir sırtın canım.iyi geceler tatlım iyi uykular....
tuğbacığım bende bazen dengesiz duruyorum sanki devrilcek gibi oluyorum.vucudumuzun dengesi değişti tabi bana eşim artık dışarı yalnız çıkma diyor ama ben yinede çıkıyorum arada yürüyüşe birde dr um düzenli tansiyonunu ölçtür dedi...

eskici benimde aklıma geldi ama eskici bile almaz kız bunları. ama belediyeyi bi arayayım. belki bi uygulamaları falan vardır. beyaz renk içind einternette okudum çocuk odasını boyamayın beyaza diyolar. krem veya şampanya mı yapsam acaba?

kızlar bende kaçıyorum uykum yok ama eşim çağırıyor
mırıldamasın şimdi hepinizi çok öpdüm iyi geceler

zeyracım sağol canım artık daha dikkat edicem..

2-3 ay var daha canım yaa yalnız çıkmamak için erken bencede ama tabi çok dikkatli olmak lazım çok uzağa da yalnız gitmemekde fayda var.
ay canım 2 parça kıyafet alacam kılı kırk yardım karar veremedim sinir oldum kendime. pirpirkliliğin bu kadarı da fazla ama huylandım işte en azından o kadar para vermim madem çekiyolar renkleri atıyo ya gidip biraz daha para verip adam gibi chicco alayım, yada daha uygun fiyata bişiler alayım diyom. anlayacağın alışverişe çıkamadıkça kendi kendime kurup duruyomdelikafadulden

canım chiccoda çok pahalı yav.bak ben idil bebenin o 6 lı takımına 52 vermiştim.aslında flexi diye bi marka var onun ürünü iç çekmedi gayette iyi.tabi sen bilirsin ama o kadar para verdim 30 a aldığım flexinin takımına hiçbişey olmadı.idil bebe ise biraz çekti

valla bebeto, idil almadım. 5 li hastane çıkışlarını 5,90 a pazardan aldım. 15 liraya 10 lu hastane çıkışı aldım. ahanda taş gibi hepsi. sadece tenine değecekleri mothercareden aldım.

kızlar buraya da kar yağmaya başladı tutarmı bilmemmmmmmmmm.yaşasınnnnnnnnnnnnn dedim ama Allahım dışarda olanlarada güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…