2010 Nisan Anneleri

merhaba tuğbacığım kıyamam gel bize canım ne güzel olur beraber höpürtetiriz hem yarasın kaanımıza yap tabi canı çektiyse canımcım bende hepsi buradaya takılıyorum bir yandan canım

anneciğim canım iyi geceler tatlı rüyalar canımcım

çayı gözüm kesmedi kahveye çevirdim tatlım yaptım da geldim karşılıklı burdan içeriz artık zeynepcim:) ben hepsiburadayı hatim ettim artık kaydirigubbakcemile3 yalnız her konuda piyasadan ucuz olan hepsiburada bebek malzemelerinde bayağı piyasayla aynı hatta pahalı kaldı sanki

evet canım hiç sorma valla benimde dikkatimi çekti eşim geçende oradan fotoğraf makinası aldı çokta uyguna geldi bizde vardı ama iyi çekmiyodu eee doğum yaklaşınca iyi çeken lazım biz zaten taksitlerin çoğunu hepsiburadaya ödüyoruz valla canım biri bitiyo birine başlıyozboshayallersmile

slm tarhan nasılsın cnm
evet gecen yazdıgın fuıyatlar coook pahalı geldı bana

caner bebeye gıttınmı?

zeyracım sen nasılsın
ömer bebek dungece hıc uyumadı uyutmadı
inş bugece böyle olmaz

ay zeynepcim aynen ben birde şımarıyom hazır sipariş vermişken şunuda bunu da alalım diye siparişi 2 ye katlıyom sonrada öde öde taksit:))))
facebook grubuna katıldın mı canım?

zeyracım sen nasılsın
ömer bebek dungece hıc uyumadı uyutmadı
inş bugece böyle olmaz

canım benim şükürler olsun iyiyim ayyy kıyamam ben ona annesi olsun uyutmasın canım bol bol hasret gideriyosunuz işte olsun babişkosu baksın birazda canım sende 2 saatlik kestir arada öp benim için ömerciği canım sırtımda batma şeklinde bir ağrı var acaba neden canım 1 haftadır var neredeysebilmiyorumkismile

tuğbacığım katılmadım canım bizim yok facebookta hesabımız canım eşim pek taraftar olmuyo oraya canımcım o yüzden girmiyorum ben oraya burası yetiyo sizler varsınızya yeterkaydirigubbakcemile2

canım merhaba ya kusura bakma namaz kıl kuran oku derken buraya bakmayı unutmuşum.çok unutkanım bugünlere.sorma canım ya çekti oğlumun cicileri.birde dr senin bebein iri bebek olacak dedi bakalım olcak mı cicileri?ben beyazlarını 40 ta yıkadım canım renklilerini 30 da çok yüksekte değildi ayarı ama anlamadım.belki bana öyle gelmiştir dedim ama eşimde dedi çekmiş diye....iyi canım ya senin oğlunun cicileri çekmemiş....
uyku setini tekrar yıkadım canım napim ama ben hatanın nerde olduğunu anladım ayıcıklı tarafını bozulmasın diye içe getirmiştim orda sıkışmış sanırım detarjan tozu....
canım salı git daha iyi olur aman ben kar yağcak diye gözüm pencerede ama Allah korusun dışarıda işi olan var,işe giden var.iyi haberlerini bekliyoruz tatlımopuyorumnanaktan

bırakır tabi canım aman dikkat et kendine eşin bıraksın Allahım korusun dışarıya çıkmak durumunda kalan bütün hamişleri

slm tarhan nasılsın cnm
evet gecen yazdıgın fuıyatlar coook pahalı geldı bana

caner bebeye gıttınmı?

meraba canımm iyiyim. caner bebeye gidemedim hala yerler kaygan dışarı çıkmaya korkuyom yarın da iş var eşim götürcek işe yerler erimeden gidemicem yine kaldımafoldumben
ömercik seni hala uykusuz mı bırakıyo canım yaabilmiyorumkismile

iyigeceler kızlar ben geldim daha doğrusu biz
kar bizim buraları vurdu anadoluyakası daha çok etkilendi malesef
arabamız bizim rampadan dün akşam çok rahat indi ama bu sabah
öle rahat çıkamadı malesef kar lastiği olmasına rağmen iki tane zincir takdı eşim
benden sebepde çıkarmak zorunda kaldı çünkü hafif sancılandım ama şükür
hastanelik olmadan geçti sanırım üşümeden doğan gaz sancısı çekdim.
geçmişe bakamadım çok uzun ne var ne yok bizim pcnin ekranı bozulduda giremedim
birkaç gün

canım benim sağolasın tatlım.oğluşum kocaman olmuştu teyzesi.hepimizin bebeğini nazarlardan korunsun inşallah

arada oluyor tarhan
analık zor
korkma cnm dusmezsın
kaymayan ayakkabı gıy

hoşgeldin nazcığım geçmiş olsun canım benim dikkat etmek gerek havalar iyicene soğudu canım benim

dünürcüğüm sende hoşgeldin canım hayırlı olsun beşiği almışsınız iyi yapmışsınız canım çünkü o oda soğuk olunca mecbur sıcak odada yatırırsınız canım

neyse kızlar
hepınıze meleklerınızle ıyı geceler
bn cıkıyorum
oglum uyurken bende uyuyayım
allah rahatlık versın herkese

tuğbacığım canım valla senin stresin bana yansıdı canım hayırlısıyla gidersin canım benim sakın eşinsiz gitme bitanem yollarda buz faln olur sonra rabbim korusun canım dikkat et bizimde buraya salı günü geliyomuş kar bakalım özledik karı ama birde buz olmasa iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…