günaydın tatlımmm iyi dinlendin mi bakalım inşallah iyi gelmiştir tatil sana şimdi iyisin değil mi?Günaydın kızlarr...
Nasılısnız görüşmeyeli bayağı bir sayfa birikmiş..
Doktora gidenler iyi haberle dönmüşlerdir inşallah.Hastalar iyi olmuştur inşallah...
günaydın. burada hava gene günlük güneşlik ama eminim öbür Ankara da kar kış kıyamet vardır...
ilke nurcum merhaba bende işe geldim bu sabah beni de eşim bıraktı tam büronun önünde cam gibi buzlu bir yokuş var eşimle zar zor geldik canım benim geri döndü şimdigünaydın kızlar...
denizcim hoşgeldin tatlım başından geçenleri okudum ve çok üzüldüm ama sonuçta mehmet salihimiz iyiymiş ya şükürler olsun biz şimdiden anne olup onlar için nelere katlanıyoruz.. annelik çok kutsal....
bugün işe gelmek zorunda kaldım malum bizim vergilerin son günü(( ama dışarıda acayip kar var ve halada yağıyor.. sağolsun kocacım getirdi beni işe :1hug: onu çook seviyorummmm...
sisicim yeni hafta bebişlere biraz daha yaklaştık yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin canımopuyorumnanaktangünaydın kızlar yeni bi haftaya daha girdik çok şükür...
bende yarın Kızımı görmeye gidicem şeker testimizide olucaz
sisicim nihayet eşlerde coştu sona yaklaştıkça. heyecanlandılar valla önceden biz daha heyecanlıydık onlar sakindi, şimdi tersine döndü onların panik zamanları başladı:dance:
günaydın özgecimm. nasılsın?
kuzey beyin hazırlıkları tam gaz devam ediyor ne güzel. şu duvar kağıtlarının resmini isterizz.
canım ya ben ilk parçaları yumuşatıcısız yıkıcam eğer çok sert olmazlarsa ilk aylar yumuşatıcı kullanmıcam bakarsın oğluşunda benim gibi alerjisi vardır dokunmasın diye:asigim:
ahh ahh siz yıkayıp ütüledikçe ben hevesleniyom şu havalar bir düzelsin oğluşumun cicilerini alacam bende inşallah:1hug:
günaydın kızlar...
denizcim hoşgeldin tatlım başından geçenleri okudum ve çok üzüldüm ama sonuçta mehmet salihimiz iyiymiş ya şükürler olsun biz şimdiden anne olup onlar için nelere katlanıyoruz.. annelik çok kutsal....
bugün işe gelmek zorunda kaldım malum bizim vergilerin son günü(( ama dışarıda acayip kar var ve halada yağıyor.. sağolsun kocacım getirdi beni işe :1hug: onu çook seviyorummmm...
gunaydın kızlar.....
bizde dün oğlumun odasnı kağıt yaptık çok cici oldu....
ben kıyafetlerini yıkadım,astım evin içi misler gibi koktu ...
hacı sakir bebek sabunu ile dalinin yumuşatıcısını aldım....
kokusuda hiç gitmedi ve yumuşacık oldular....
ama daha bitmedi,dün üç makina yıkadım ama sanırım bir üç makina daha var rahat ama annemden gelecekleride saymıyorum.....onlarlada bi posta uğrascam daha....
ama çok zevkli uğraşlarmış bunlar.
günaydın tatlımmm iyi dinlendin mi bakalım inşallah iyi gelmiştir tatil sana şimdi iyisin değil mi?
iyigeceler kızlar ben geldim daha doğrusu biz
kar bizim buraları vurdu anadoluyakası daha çok etkilendi malesef
arabamız bizim rampadan dün akşam çok rahat indi ama bu sabah
öle rahat çıkamadı malesef kar lastiği olmasına rağmen iki tane zincir takdı eşim
benden sebepde çıkarmak zorunda kaldı çünkü hafif sancılandım ama şükür
hastanelik olmadan geçti sanırım üşümeden doğan gaz sancısı çekdim.
geçmişe bakamadım çok uzun ne var ne yok bizim pcnin ekranı bozulduda giremedim
birkaç gün
günaydın. burada hava gene günlük güneşlik ama eminim öbür Ankara da kar kış kıyamet vardır...
günaydın kızlar yeni bi haftaya daha girdik çok şükür...
bende yarın Kızımı görmeye gidicem şeker testimizide olucaz
gunaydın kızlar.....
bizde dün oğlumun odasnı kağıt yaptık çok cici oldu....
ben kıyafetlerini yıkadım,astım evin içi misler gibi koktu ...
hacı sakir bebek sabunu ile dalinin yumuşatıcısını aldım....
kokusuda hiç gitmedi ve yumuşacık oldular....
ama daha bitmedi,dün üç makina yıkadım ama sanırım bir üç makina daha var rahat ama annemden gelecekleride saymıyorum.....onlarlada bi posta uğrascam daha....
ama çok zevkli uğraşlarmış bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?