2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarr...
Nasılısnız görüşmeyeli bayağı bir sayfa birikmiş..
Doktora gidenler iyi haberle dönmüşlerdir inşallah.Hastalar iyi olmuştur inşallah...

günaydın. burada hava gene günlük güneşlik ama eminim öbür Ankara da kar kış kıyamet vardır...

günaydın kızlar...
denizcim hoşgeldin tatlım başından geçenleri okudum ve çok üzüldüm ama sonuçta mehmet salihimiz iyiymiş ya şükürler olsun biz şimdiden anne olup onlar için nelere katlanıyoruz.. annelik çok kutsal....

bugün işe gelmek zorunda kaldım malum bizim vergilerin son günü (( ama dışarıda acayip kar var ve halada yağıyor.. sağolsun kocacım getirdi beni işe :1hug: onu çook seviyorummmm...

günaydın kızlar yeni bi haftaya daha girdik çok şükür...

bende yarın Kızımı görmeye gidicem şeker testimizide olucaz

gunaydın kızlar.....
bizde dün oğlumun odasnı kağıt yaptık çok cici oldu....
ben kıyafetlerini yıkadım,astım evin içi misler gibi koktu ...
hacı sakir bebek sabunu ile dalinin yumuşatıcısını aldım....
kokusuda hiç gitmedi ve yumuşacık oldular....
ama daha bitmedi,dün üç makina yıkadım ama sanırım bir üç makina daha var rahat ama annemden gelecekleride saymıyorum.....onlarlada bi posta uğrascam daha....
ama çok zevkli uğraşlarmış bunlar.

opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrr nasılsınız. buz gibi hava,yollar buz amaa bu hafta keyfimi hiçbişi bozamaz patronlarım hariç:roflol:çünkü bu benim son haftam :sm_cool:

Günaydın kızlarr...
Nasılısnız görüşmeyeli bayağı bir sayfa birikmiş..
Doktora gidenler iyi haberle dönmüşlerdir inşallah.Hastalar iyi olmuştur inşallah...
günaydın tatlımmm iyi dinlendin mi bakalım inşallah iyi gelmiştir tatil sana şimdi iyisin değil mi?

günaydın. burada hava gene günlük güneşlik ama eminim öbür Ankara da kar kış kıyamet vardır...

kaydirigubbakcemile3 günaydın canıım haberlere bile kızan gergin nisan annesi naber:)

ilke nurcum merhaba bende işe geldim bu sabah beni de eşim bıraktı tam büronun önünde cam gibi buzlu bir yokuş var eşimle zar zor geldik canım benim geri döndü şimdi

sisicim yeni hafta bebişlere biraz daha yaklaştık yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin canımopuyorumnanaktan

inşallah tubacım inşallah ..Az kaldı bir haftada daha gitti:)) akşam eşim e artık gelsinde sevelim özledim valla diyo:)))

günaydın özgecimm. nasılsın?
kuzey beyin hazırlıkları tam gaz devam ediyor ne güzel. şu duvar kağıtlarının resmini isterizz.
canım ya ben ilk parçaları yumuşatıcısız yıkıcam eğer çok sert olmazlarsa ilk aylar yumuşatıcı kullanmıcam bakarsın oğluşunda benim gibi alerjisi vardır dokunmasın diye:asigim:
ahh ahh siz yıkayıp ütüledikçe ben hevesleniyom şu havalar bir düzelsin oğluşumun cicilerini alacam bende inşallah:1hug:

sisicim nihayet eşlerde coştu sona yaklaştıkça. heyecanlandılar valla önceden biz daha heyecanlıydık onlar sakindi, şimdi tersine döndü onların panik zamanları başladı:dance:

günaydın kızlar hepimiz hayırlı sağlıklı mutlu bi hafta olur inşallah.bebeişlerimize 1 hafta daha yaklaştık

tarhancım ne güzel son haftan canım.bende gün sayıyom izin için ama daha var malesef

şu facebook grubunu bende bulamadım.merak ettim doğrusu ama aramalarda çıkmıo.

kızlar oğlumun hareketleri ve tepikleri öle güçlendiki bazen çığlık attırıo bana resmen.karım gerilio acaip sanki ortadan yarılıp çıkıverecekmiş gibi kaydirigubbakcemile3 çok daha çabuk yoruluyorum artık yürümem bile değişti.kendime inanamıorum.

dün izinliydim burada kar yok ama acaip bi soğuk var.bu soğuğa rağmen aldım anamı görümcemi doğru çarşıya.kendime bebeğim için çık bi çanta aldım büyük oldukça kullanışlı.bide annem yazın kullanmam için bana kraftın ana kucağını aldı hoşuma gitti çok yazın çok işime yarayacak.bi sabahlık emzirme sütyeni atleti terlik aldım.bi türlü taç bulamadım istediğim gibi.o kaldı bi tek.ya bide bu hafta evimi toparlayacaz kızlar :bbo: haftasonu taşınıorum.görümcem kayınvalidem annem eşim halletcekler ama bana öle zor gelioki allah yardımcım olsun

ya benimde var bi ton yıkanacak. ama korkumdan yıkayamıyom. 32. haftada dr. kontrolüm var. ya bizim oğlan kıza dönerse. gene değiştiremem diye bekliyom. 4 hafta daha bekleyeyeim sonra yıkarım. koyacak yer olmadığı için garibimin kıyafetleri küvetinin içinde salonda yemek masasının üstünde duruyoo. evin her yerinden minicik minicik şeyler fışkırıyoo... bu arada facebookta büyük harfle aratın grubu ööle buldum ben. KADINLAR KULÜBÜ 2010 NıSAN ANNELERı diye aratın.

sisicim nihayet eşlerde coştu sona yaklaştıkça. heyecanlandılar valla önceden biz daha heyecanlıydık onlar sakindi, şimdi tersine döndü onların panik zamanları başladı:dance:

evet ya aynen öle ..eşim tekmeleri hissettikçe yüzündeki gülücükler açıyooo..:))

günaydın en güzel nisan anneleri nasılsınız bakalım buralara kar yağmaya başladı gece şu andada ara ara yağıyo sanırım gerçekten hamilellerin duası kabul oluyo ne zamndır istiyorduk yağmasını kaydirigubbakcemile2

gunaydın canım....
iyyim valla kar yağmasa daha iyi olcam,ben sevmiyorum ya içim daralıyor,resmen lahana gibiyim kat kat giyiniyorum.....
bebişin kıyafetlerinide yumuşatıcısız olmz diye yıkadım ama iki kere duruladım bişi olmaz sanırsam.....daha ütüleme aşamasına gecemedim ben önce hepsi yıkansında ondan sonra...odamız tam anlamıyla hazır olsunda ekliycem resimleri...
bu arada boya daha masrafsız ve kolay olurmuş bilseydik boyan yapardık hiç uğraşmaazdık kağıtla ,eğer kağıt düşünen varsa tavsiye etmem arkadaslar...

daha tam hazır değil odamız dolabımızı kuramadık vakit cok gec olmuştu akşam birde odamıza duvar kağıdımız yetmedi oyuzden belli bir kısmı ekliyorum daha sonra komple hepsini ekliycem inşlh.....

bu arada dolabımızda aynı renk iki kapılı ...
aslında bunlar takımdı ama biz sadece şifonyeri ve dolabı aldık .....
almak isteyenler olursa tekzenden aldık ve ikisinin fiyatı 300 lira.....

merhaba canım.Evet yaa.Canları sağolsun.İyi olsunlarda.
Ya bu arada kızlar sizde geceleri kasık ağrısı oluyor mu?
Ben 2 gecedir kasık ağrısı ile uyanıyorum...
Bu arada mehmet salih in hastane çantasını hazırladım.
Eşyalarını dolaplarına yerleştirdim.kaydirigubbakcemile2

oh ne güzel işte o koku var ya 1 hafta çıkmıyor evden.Ama benimkilerin kokusu geçti sanki biraz...

günaydın tatlımmm iyi dinlendin mi bakalım inşallah iyi gelmiştir tatil sana şimdi iyisin değil mi?

ohh valla tarhancım ne güzel son haftan.Bende şubat 15 te bitirecem artık daral geldi.
Valla daha iyiyim ama işyerine gelince sinirlerim hopşuyorakannehir

günaydın kızlar. herkese iyi haftalar

nazcım geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ayaklarını da sıcak tut üşütme az kaldı sabret canım

yok yok şekerim öbür ankara sadece buz kesiyodu sabah kar kıyamet yok çok şükür. o güne de yalancı yani hava sabah -12 falandı.

sisicim iyi hadi bakalım yarın hasret bitiyo demek inşallah testlerin de iyi çıkar bize hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım

güle güle kullansın kuzey inşallah o misler gibi kokan ciciler onun o güzel kokusunun yanında sönük kalacaktır ama. oyyyy kıyamam ben onlara ya baş aşka geldim yine

tarhancım bu arada gözün aydın son haftanmış hadi bakalım oğlunla evde vakit geçirmene az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…